2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlara çıksın inşaallah..etkisinde kalma,stress yorgunluk rüyalarımızı etkiliyor..

Ben de ergobaby alacağım.Gittigidiyor da 119 a vardı kaçırdım, 139 a vardı onu da kaçırdım.Şimdi 149 a var,ben hala harekete geçemedim.Eşim beni öyle alıştırmış ki tek başıma alamıyorum,beyimizin de inceleyecek vakti olmadı öyle kaldı

Kızlar öğretmenlerin tayinleri temmuza kalmış. Biz de bu sene tayin isticez ama çok kötü bir zamana denk geldi. Ramazan ramazan sıcaklar da ev bul taşı(( İnş memleketimiz de açık olurda annemler bizim yerimize ev işlerini halleder..

Çoook geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin...

Cnm sizin adınıza çok sevindim. Allah mutluluğunuzu daim etsin inş...

bende ara ara öle kabuslar görüyorum kötü rüyayı anlatma kimseye düşünmemeye çalış kafanı dağıt ertesi güne unutursun bile rüyayı..

kızlar benim canım çok sıkılıyor..beren son zamanlarda daha az emmeye başladı önceden tok olsada meme versem hemen kapardı şimdi tam acıkana kadar almak istemiyor..altı temiz gaz maz yok karnı aç değil ağlıyo huysuzlanıyo meme istiyodur belki diyorum veriyorum feryat figan bağarıyo öyle moralim bozluyoki eşimde ne desin memeyi bırakcak heralde çok güzel moral verdi.sütüm varken memeyi bırakırmı acaba?

evt..yumurta spiral sayesinde tutunamadıı için vücuttan atılıyo sanırm adet dönemnde..bnde öyle biliyorm..başka türlü olmazki ztn..sonuçta sperm oraya ulaşıyosa gebelikten ancak bu şekilde kurtulunuyo..ama her ay döllenme oldunu sanmıyorm..arada oluyosa bunada imkan vermiyodr..gerçi Allah istedikten sonra öylede bi tutunuyoki...spiralle hamile kadınların bi açıklaması yok..Allah işte

selam herkese... kızlar hepiniz ve yavrular umarım iyidir... kaç gündür giremiyorum öünkü mert inanılmaz değişti artık sokaktan içeri giremiyoruz... dışarıya fena alıştı arabayla bir o sokak bir bu sokak... evdede hep ilgi, oyun istiyor... uyuduğu zamanda kendime ayırmak istiyorum... bizde durumlar böyle...

hatunlar buluşmada topic sessizz..buluşun bakalm..bnde bigün anadolu yakasına taşıncam..umutla eşimin oralardan iş bulmasını bekliyorm..bekle beni anadolu bn geliyorm :)) çok özledmmm (

paşam hayatın tadına vardı annesi...anladı gezmek tozmak ne güzelmiş niye içeri tıkılsın bu güzel havada dimi..

Kızlar günaydın çok uzun zaman oldu herkesi çok özledim.Nasılsınız bakalım?
Ooo kuzum hoşş geldinn nasılsınn

Hayır olsun inş. kuzum rüya işte geçti gittii üzülmee
hatunlar buluşmada topic sessizz..buluşun bakalm..bnde bigün anadolu yakasına taşıncam..umutla eşimin oralardan iş bulmasını bekliyorm..bekle beni anadolu bn geliyorm :)) çok özledmmm (

Ama kuzum teee yanımıza kadar geldin nerdeyse ine buluşamadık yaaa :)

Bizim cadımız da aynen öyle kuzum akşamları sokaklardayız resmen karı koca hanımefendi uyusun diye hayır anlamıyorum balkonda dışarı işte oraya çıkarıyorum uyumuyor arabaya koyuyoruz 3 gündür hadi dışarı uyutup öyle dönüyoruz neyseki evin önü çay bahçesi en azından orda bi çay içiyoruz o da uyuyor bakalım daha neler neler görecez kuzum annem öyle diyor daha bunlar ne ki hele bi emeklesin yürüsün :)))

Cnm biz de buna benzer şeyler oluyor. Bazen az emiyor bende bir saat sonra acıkmıştır diye tekrar veriyorum memeyi ilk önce bağırıyor sonra ben zorlamaya devam ediyorum ağlamıyor ama diliyle ittiriyor... Oğlumda az emiyor, yarın kontrolü var bakalım nekadar kilo almış. Eğer 600 gr ve üzeri almışsa çok sıkıntı değil ama az almışsa başka şeyler düşünebilirim. Geçenler de bir arkadaş bir uzmanın sitesini paylaşmışı orada günde 8-10 arası emzirmek normaldir 15 e de çıkabilir yazıyordu...

Cok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik
canım inşallah bir sorun yoktur,güzel haberlerle gel.
iyiyim canım:)))uykusuzum,yorgunum ama iyiyim:))kuzum parça parça uyudu bu gece.öyle olunca da benim uyku kaçtı gitti.sonra o uyudu ben ortada kaldım:)))
çooook geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucun canım.

ya bende sanal bebekten almayı düşünüyorum hatta hülya hanımla konuştuma ma bana indirimden falan bahsetmedi. nasıl yaptırıcam indirimi???
canım haziranın kaçına kadar geçerli kampanya bilmiyorum.alışverişi onaylayıp,hediye çeki kısmına KKSLNG yaz.kabul edince %15 indirim fiyata yansıyor zaten.istersen bi dene.olmazsa hülya hanımla konuş,çok tatlı bir bayan zaten:))kırmıyo bizi:)))

yaaa canım aynı durum benim başıma da geldi:)))eşimi beklersem,oooooo,amazon,ebay,şu bu derken boşverdim aldım.bi de hani kaplumbağa vardı ışıklı,çok ucuza satıldı nette,gitti gidiyorda filan.çinde yapılmış,orjinal değilmiş,onun gibi olmasın dedim:)))anlamıyorum zaten bu işlerden,o yüzden aldım canım.

canım sanırım bu da bir dönem.sütün varsa,ne yap et emzir canım.benim kızım de önceden hiç bir şekilde durmasa memede dururdu,emmekten hep mutlu olan bir bebekti.ama artık öyle değil.emmek istiyor ama süt istemiyor sanki,anlamadım ben de.

3.ay atak dönemi(( benim kızda aynı malesef.. hemde bizde durum daha içler acısı(
ortalama bi hesap yapıyorum emdiğini çok ama çok az emiyor.. mama takviyesi yapıyorum oda çöpe gidiyor(
dün toplamda 400 ml.i ancak bulmuşuz(((( ooofffffffff çok dertliyim bu konuda.. büyük kızımın iştahsızlığından çok çektim, bunda da çekecek gibiyim((

tünaydın kızlar...

tuuba34 çok geçmiş olsun bebeğin inşallah tez zamanda iyileşir.Allah şifalar versin cnm

kızlar Hayal de çok iştahsız bi süredir. çok az emiyor eskisine oranla. aç kalıyor bu çocuk die düşünüyordum ama öyle aç bi hali de yok gayet normal sürdürüyor yaşamını:) keyfi yerinde. uykusunu da uyuyor ama emmiyor eskisi kadar. acıkma sıklığı da azaldı

bu arada son zamanlarda kiminle konuşsam 4. ay sonu gibi yoğurt meyve suyu tipi şeylere geçtiklerini duyuyorum. bizim doktorumuz da bu ay yoğurt yedirebilirsin artık demişti ama ben cesaret edememiştim. bi göz attım da şubat annelerinden de ek gıdalara geçenler olmuş şaşırdım valla. bu ay sonu ben de başlıycam yavaştan yoğurda sanırım. bakalım sevicekmi

yanlız olmadığımızı sevindim. çokk huysuz sürekli ağlama eğilimde ve bazen memeye koyunca ağlıyo direniyo. kavga kıyamet bende bırakıyorum. ama karnı çok aç olunca alıyo.bazen istemiyo. zorla uyudu bende çıt çıkarmadan bekliyorum uyusun. sanırım bende yatmalıyım bu arada çünkü bende uykusuzum.

tek bizim kız değilmiş demek böyle inşallah geçici bi dönemdir bu acayip bunalıyorum..aynen az emiyo ama gayet normal görünüyo öle aç çocuk durmaz ağlar öle bişe yok..biara sormuştum doktora aç olsa durmaz uyumaz demişti..9 unda gitcem konuşcam doktorla bakalım ne dicek..çok fazlada kg aldığını düşünmüyorum en fazla 5.5 sanırım doğum kg suda 3.150 di.3 ay geçti 3 ay daha var hayırlısıyla 3 aydaha sadece anne sütü versem..sonra zaten ek gıdalar..bi öğün süt diğer öğün ek gıda şeklinde vercem..

tek bizim kız değilmiş demek böyle inşallah geçici bi dönemdir bu acayip bunalıyorum..aynen az emiyo ama gayet normal görünüyo öle aç çocuk durmaz ağlar öle bişe yok..biara sormuştum doktora aç olsa durmaz uyumaz demişti..9 unda gitcem konuşcam doktorla bakalım ne dicek..çok fazlada kg aldığını düşünmüyorum en fazla 5.5 sanırım doğum kg suda 3.150 di.3 ay geçti 3 ay daha var hayırlısıyla 3 aydaha sadece anne sütü versem..sonra zaten ek gıdalar..bi öğün süt diğer öğün ek gıda şeklinde vercem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…