- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #55.981
Hayırlara çıksın inşaallah..etkisinde kalma,stress yorgunluk rüyalarımızı etkiliyor..Slm kizlar
Sabahtan beri moralim çok bozuk çok çok kötü bi ruyayla uyandım durmadan oğluma sqrilip ağlıyorum anlatmaktan bile korkuyorum biliyorum sadece bi rüya ama içim sogumuyo bi türlü aklıma geldikte gözlerim doluyo offfff
canım bennim bildiğim spiral spermlerin geçişini engelliyor
yani spermler yolda ölüyorlar :44:
kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
Inanabiliyormusunuz uzerimizde buyuden de kuvvetli nazar varmis gecen hafta az kaldi bosaniyorduk esim enesi alip ailesine anlatip bosanma kararini soylircekti yolda bikac kisiyi aramis dua istemis ovum medreseden cok buyuk hocalar Bize bizzat dua etti Allah razi olsun benim dert ortagim da bedriye oldu berkerdem e huzurlarinizda tekrar tesekkurlerimi sunarim o dualardan sonra herseyi bitiren Ben sanki onlar ysanmadi kavga Eden Ben degildim asiri nefret hic yasanmamis gibi sevgiyle bakmaya basladim simdi aramis eskisinden de iyi mutluyuz sukur
Slm kizlar
Sabahtan beri moralim çok bozuk çok çok kötü bi ruyayla uyandım durmadan oğluma sqrilip ağlıyorum anlatmaktan bile korkuyorum biliyorum sadece bi rüya ama içim sogumuyo bi türlü aklıma geldikte gözlerim doluyo offfff
Şimdi buna istinaden bir şey söylemek istiyorum.
Pek çok bayan spiralle korunuyor.
Fakat spiralde aslında döllenme gerçekleşiyor, fakat alet, döllenen yumurtanın dışarı atılmasını saglıyor.
Bu da demek oluyor ki aslında her ay kadınlar düşük yapmış oluyor.
Bunu yıllar önce bir yerde okumuştum ve şok olmuştum.
Çünkü pek çok kadın bunu bilmiyor.
hatta bu nedenle bir ülkede spiral kullanımının yasak oldugu yazıyordu...
Edit: Ülkeyi hatırladım.
Malta
Düzenleyen: Angeldreams Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati43
bu gerçekten doğrumu acaba??
selam herkese... kızlar hepiniz ve yavrular umarım iyidir... kaç gündür giremiyorum öünkü mert inanılmaz değişti artık sokaktan içeri giremiyoruz... dışarıya fena alıştı arabayla bir o sokak bir bu sokak... evdede hep ilgi, oyun istiyor... uyuduğu zamanda kendime ayırmak istiyorum... bizde durumlar böyle...
Ooo kuzum hoşş geldinn nasılsınnKızlar günaydın çok uzun zaman oldu herkesi çok özledim.Nasılsınız bakalım?
Slm kizlar
hatunlar buluşmada topic sessizz..buluşun bakalm..bnde bigün anadolu yakasına taşıncam..umutla eşimin oralardan iş bulmasını bekliyorm..bekle beni anadolu bn geliyorm :)) çok özledmmm(
selam herkese... kızlar hepiniz ve yavrular umarım iyidir... kaç gündür giremiyorum öünkü mert inanılmaz değişti artık sokaktan içeri giremiyoruz... dışarıya fena alıştı arabayla bir o sokak bir bu sokak... evdede hep ilgi, oyun istiyor... uyuduğu zamanda kendime ayırmak istiyorum... bizde durumlar böyle...
kızlar benim canım çok sıkılıyor..beren son zamanlarda daha az emmeye başladı önceden tok olsada meme versem hemen kapardı şimdi tam acıkana kadar almak istemiyor..altı temiz gaz maz yok karnı aç değil ağlıyo huysuzlanıyo meme istiyodur belki diyorum veriyorum feryat figan bağarıyo öyle moralim bozluyoki eşimde ne desin memeyi bırakcak heralde çok güzel moral verdi.sütüm varken memeyi bırakırmı acaba?
canım inşallah bir sorun yoktur,güzel haberlerle gel.Cok sago sma yada aptamil 1 dusunuyorum bende zaten
Yarin dr'a gitcez ona da sorcam ne kullanalim diye aglama krizine giriyo bakalim ne diycek acliktan mi sicaktan mi bilmiyom artik
iyiyim canım:)))uykusuzum,yorgunum ama iyiyim:))kuzum parça parça uyudu bu gece.öyle olunca da benim uyku kaçtı gitti.sonra o uyudu ben ortada kaldım:)))gnydn sevgili anneler dün işe başladım ya 4.5 ay calıma son hafta okula gel dersler bitmiş öğrenci 10 15 kişi. aklım kızımda ahh ahhh :)) dün iidi korktuğum gibi değildi ama ayrılmak baya zor oldu. sanırım sizler yine uykusuz gecelr gecirmiş ve bi çoğunuz benim gibi işe yorgun uykusuz gözlerle gitmişsinz. topikte suana bi tek pusula11 var :)) pusula11 sen nasılsın arkadaşım bu sabah uyku mu tutmadı yoksa kuzun mu uyutmadı :))
hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlarrrrr
çooook geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede iyileşir kuzucun canım.kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
canım haziranın kaçına kadar geçerli kampanya bilmiyorum.alışverişi onaylayıp,hediye çeki kısmına KKSLNG yaz.kabul edince %15 indirim fiyata yansıyor zaten.istersen bi dene.olmazsa hülya hanımla konuş,çok tatlı bir bayan zaten:))kırmıyo bizi:)))ya bende sanal bebekten almayı düşünüyorum hatta hülya hanımla konuştuma ma bana indirimden falan bahsetmedi. nasıl yaptırıcam indirimi???
yaaa canım aynı durum benim başıma da geldi:)))eşimi beklersem,oooooo,amazon,ebay,şu bu derken boşverdim aldım.bi de hani kaplumbağa vardı ışıklı,çok ucuza satıldı nette,gitti gidiyorda filan.çinde yapılmış,orjinal değilmiş,onun gibi olmasın dedim:)))anlamıyorum zaten bu işlerden,o yüzden aldım canım.Ben de ergobaby alacağım.Gittigidiyor da 119 a vardı kaçırdım, 139 a vardı onu da kaçırdım.Şimdi 149 a var,ben hala harekete geçemedim.Eşim beni öyle alıştırmış ki tek başıma alamıyorum,beyimizin de inceleyecek vakti olmadıöyle kaldı
canım sanırım bu da bir dönem.sütün varsa,ne yap et emzir canım.benim kızım de önceden hiç bir şekilde durmasa memede dururdu,emmekten hep mutlu olan bir bebekti.ama artık öyle değil.emmek istiyor ama süt istemiyor sanki,anlamadım ben de.kızlar benim canım çok sıkılıyor..beren son zamanlarda daha az emmeye başladı önceden tok olsada meme versem hemen kapardı şimdi tam acıkana kadar almak istemiyor..altı temiz gaz maz yok karnı aç değil ağlıyo huysuzlanıyo meme istiyodur belki diyorum veriyorum feryat figan bağarıyo öyle moralim bozluyoki eşimde ne desin memeyi bırakcak heralde çok güzel moral verdi.sütüm varken memeyi bırakırmı acaba?
kızlar benim canım çok sıkılıyor..beren son zamanlarda daha az emmeye başladı önceden tok olsada meme versem hemen kapardı şimdi tam acıkana kadar almak istemiyor..altı temiz gaz maz yok karnı aç değil ağlıyo huysuzlanıyo meme istiyodur belki diyorum veriyorum feryat figan bağarıyo öyle moralim bozluyoki eşimde ne desin memeyi bırakcak heralde çok güzel moral verdi.sütüm varken memeyi bırakırmı acaba?
3.ay atak dönemi(( benim kızda aynı malesef.. hemde bizde durum daha içler acısı (
ortalama bi hesap yapıyorum emdiğini çok ama çok az emiyor.. mama takviyesi yapıyorum oda çöpe gidiyor(
dün toplamda 400 ml.i ancak bulmuşuz(((( ooofffffffff çok dertliyim bu konuda.. büyük kızımın iştahsızlığından çok çektim, bunda da çekecek gibiyim ((
tünaydın kızlar...
tuuba34 çok geçmiş olsun bebeğin inşallah tez zamanda iyileşir.Allah şifalar versin cnm
kızlar Hayal de çok iştahsız bi süredir. çok az emiyor eskisine oranla. aç kalıyor bu çocuk die düşünüyordum ama öyle aç bi hali de yok gayet normal sürdürüyor yaşamını:) keyfi yerinde. uykusunu da uyuyor ama emmiyor eskisi kadar. acıkma sıklığı da azaldı
3.ay atak dönemi(( benim kızda aynı malesef.. hemde bizde durum daha içler acısı (
ortalama bi hesap yapıyorum emdiğini çok ama çok az emiyor.. mama takviyesi yapıyorum oda çöpe gidiyor(
dün toplamda 400 ml.i ancak bulmuşuz(((( ooofffffffff çok dertliyim bu konuda.. büyük kızımın iştahsızlığından çok çektim, bunda da çekecek gibiyim ((
tünaydın kızlar...
tuuba34 çok geçmiş olsun bebeğin inşallah tez zamanda iyileşir.Allah şifalar versin cnm
kızlar Hayal de çok iştahsız bi süredir. çok az emiyor eskisine oranla. aç kalıyor bu çocuk die düşünüyordum ama öyle aç bi hali de yok gayet normal sürdürüyor yaşamını:) keyfi yerinde. uykusunu da uyuyor ama emmiyor eskisi kadar. acıkma sıklığı da azaldı
tünaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?