2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki huysuz değil neyseki bu ara. sadece az acıkıyor. emdiğinde de çok fazla emmiyor

kızım 94 günlük.dün sağlık ocağına götürdük izlenimi vardı 6 kilo olmuş boyuda 55 cm.iyi dimi??hemşire gayet iyi dedi.bide 4. ayda kaç tane aşı yapılıyor acaba?

Ama kuzum teee yanımıza kadar geldin nerdeyse ine buluşamadık yaaa :)

:)))

ama kuzum o kdr kalabalıkta ve o ortamda bn nasıl geleydim..bide bebek arabasıyla kocaman..hiçbiyere gidilmez o arabayla..diyorm ya ya bırakan olcak yada yakın bi yer olcak tabi vakitli olcak yani müsait bi zmnda..

Emme probleminden bahsetmişsiniz.Benim kızım da haftaya 3 ayını tamamlayacak.Yaklaşık 1 haftadır,beslenme düzenini takip edemez oldum.3-5 dk. emip bırakıyor.ya diliyle itiyor,ya beni izlemeye başlıyor.ya kucağımda yay gibi kendini geri atıyor.Doymadı diye ya yarım saat sonra bir daha deniyoruz.Ya 60 cc. mama veriyorum,onu da ya içiyor ya içmiyor,anlamadım.Bu durum beni çok üzüyor,üzüldükçe sütüm azalıyor.Acaba sizinkilerle aynı durum mu, yoksa anne sütünü mü bırakıyor yavaş yavaş kestiremedim.Büyük kızım 2 aycık emmişti,hala içim sızlar düşününce..Şuan 9 yaşında ve biz hala pazarlıkla kavga dövüş yemek yiyoruz.Laf aramızda incecik sülün gibi fiziği var :) ama dengeli beslenmiyor.Bu küçüğüm nasıl olacak bakalım.

kızım 94 günlük.dün sağlık ocağına götürdük izlenimi vardı 6 kilo olmuş boyuda 55 cm.iyi dimi??hemşire gayet iyi dedi.bide 4. ayda kaç tane aşı yapılıyor acaba?

İnternetten ''Türk kız çocukları için persentil değerleri'' ne bakarsan bebeğinin gelişimini daha net değerlendirebilirsin.%3-% 90 arası normal.Tabii ideali % 25 ve üzeri olması..Aşıları şuan tam hatırlamıyorum ama 5 li karma ve pnömokok aşısının 2 . dozları yapılacak zannedersem.

Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma

şimdi sağlık ocaından geldik..oğluşum 6.200gr olmş..61 cm..hemşire artk kolları backları cıbıldak giydir güneşten d vitamini nasıl alcak dedi..bnde korkuyorm üşütür diye dedm..oda bişey olmaz havalar çok sıcak dedi..

maşallah oğluşuna annesi,bende giydirmedim hiç kısa kollu korkuyorum.

yarında bızım 3.ay gelısım muayenemız var,bıde ben sorayım bakayım,havalar sıcak ama off hıc ıcım elvermıyo ama cıbıl cıbıl olsunda ıstıyorum hele o yazlık kıyafetlerı offf ıcım gıdıyo...

ben 6 aydan önce hiç düşünmüyorum,kuzenımde 3.ayın sonunda yoğgurt verdı acaip gaz yaptı çocuga.inş öyle bi sorunla karşılaşmazsınız

ben 6 aydan önce hiç düşünmüyorum,kuzenımde 3.ayın sonunda yoğgurt verdı acaip gaz yaptı çocuga.inş öyle bi sorunla karşılaşmazsınız
5.ayın içinde yavaş yavaş geçilebilir ama yoğurtla başlamaktansa meyve sularını tattırarak başlamak daha doğru.Örneğin 3 gün elma suyu 1-2 çay kaşığı,sonraki günler elma püresi yine 1-2 çay kaşığı..Böyle böyle arttırarak...Sonraki hafta elmaya havuç suyu eklenebilir.Daha sonra şeftali eklenebilir menüye, her hafta yeni birşey denenebilir..Zaten bu süreç de 1-2 ayı alır.Sebze püresi çorbalara geçilir, sonra minik minik kahvaltı..vs...

Tubaaacım ıcımı erıttın bıtanem,keske yanında olabılseydım,Rabbım yar ve yardımcınız olsun bıtanem,dualarımız senınle,neolur guclu ol canım benım neolur uzulme,dualarımdasın

Walla ben mecburen kisakolluya geçtim hatta sadece zibinla duruyo evde evin içi çok sıcak ateşi 37nin üstündeydi dün hep şimdi açınca dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…