- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.001
bide sürekli kulaklarıyla oynuyo:)) sizinkilerdede yapıyomu?
yanlız olmadığımızı sevindim. çokk huysuz sürekli ağlama eğilimde ve bazen memeye koyunca ağlıyo direniyo. kavga kıyamet bende bırakıyorum. ama karnı çok aç olunca alıyo.bazen istemiyo. zorla uyudu bende çıt çıkarmadan bekliyorum uyusun. sanırım bende yatmalıyım bu arada çünkü bende uykusuzum.
Ama kuzum teee yanımıza kadar geldin nerdeyse ine buluşamadık yaaa :)
:)))
kızım 94 günlük.dün sağlık ocağına götürdük izlenimi vardı 6 kilo olmuş boyuda 55 cm.iyi dimi??hemşire gayet iyi dedi.bide 4. ayda kaç tane aşı yapılıyor acaba?
kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma
şimdi sağlık ocaından geldik..oğluşum 6.200gr olmş..61 cm..hemşire artk kolları backları cıbıldak giydir güneşten d vitamini nasıl alcak dedi..bnde korkuyorm üşütür diye dedm..oda bişey olmaz havalar çok sıcak dedi..
şimdi sağlık ocaından geldik..oğluşum 6.200gr olmş..61 cm..hemşire artk kolları backları cıbıldak giydir güneşten d vitamini nasıl alcak dedi..bnde korkuyorm üşütür diye dedm..oda bişey olmaz havalar çok sıcak dedi..
bu arada son zamanlarda kiminle konuşsam 4. ay sonu gibi yoğurt meyve suyu tipi şeylere geçtiklerini duyuyorum. bizim doktorumuz da bu ay yoğurt yedirebilirsin artık demişti ama ben cesaret edememiştim. bi göz attım da şubat annelerinden de ek gıdalara geçenler olmuş şaşırdım valla. bu ay sonu ben de başlıycam yavaştan yoğurda sanırım. bakalım sevicekmi
5.ayın içinde yavaş yavaş geçilebilir ama yoğurtla başlamaktansa meyve sularını tattırarak başlamak daha doğru.Örneğin 3 gün elma suyu 1-2 çay kaşığı,sonraki günler elma püresi yine 1-2 çay kaşığı..Böyle böyle arttırarak...Sonraki hafta elmaya havuç suyu eklenebilir.Daha sonra şeftali eklenebilir menüye, her hafta yeni birşey denenebilir..Zaten bu süreç de 1-2 ayı alır.Sebze püresi çorbalara geçilir, sonra minik minik kahvaltı..vs...ben 6 aydan önce hiç düşünmüyorum,kuzenımde 3.ayın sonunda yoğgurt verdı acaip gaz yaptı çocuga.inş öyle bi sorunla karşılaşmazsınız
çok geçmiş olsun Tuğbacım, çok üzüldüm , hangi hastanedesiniz ?
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .
Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma
çok geçmiş olsun tuuuba34 ,dualarımız bebişe sağlığına bir an önce kavuşur inşallah..Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?