- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.021
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .
Benim kız da geçen hafta öyleydi,doktora söyledim bu haftalarda böyle yapabildiklerini söyledi,doyuyordur o dedi. Sen yine de ısrarla emzir dedi. bir de 1 ile 7 dk arasında karınlarının %90ı 3-5 dk da da geri kalan kısmı doyuyormuş yani 5 dk da doymuş olabiliyorlar bu hesaba göre. Tek göğüsdeki süt yetebilirmiş artık.Ek gıdalara bi geçsek..tek bizim kız değilmiş demek böyle inşallah geçici bi dönemdir bu acayip bunalıyorum..aynen az emiyo ama gayet normal görünüyo öle aç çocuk durmaz ağlar öle bişe yok..biara sormuştum doktora aç olsa durmaz uyumaz demişti..9 unda gitcem konuşcam doktorla bakalım ne dicek..çok fazlada kg aldığını düşünmüyorum en fazla 5.5 sanırım doğum kg suda 3.150 di.3 ay geçti 3 ay daha var hayırlısıyla 3 aydaha sadece anne sütü versem..sonra zaten ek gıdalar..bi öğün süt diğer öğün ek gıda şeklinde vercem..
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .
Maşallah kuzuya,ben de üşütür diye korkuyordum cıbıldak olma zamanı gelmiş demek ki.şimdi sağlık ocaından geldik..oğluşum 6.200gr olmş..61 cm..hemşire artk kolları backları cıbıldak giydir güneşten d vitamini nasıl alcak dedi..bnde korkuyorm üşütür diye dedm..oda bişey olmaz havalar çok sıcak dedi..
Dırek kısakolluya gecmesemde belkı tek kat gıydırebılırım artık,sdc cıt cıtlı badısının uzerıne kıyafetını gıydıreyım,yarın dısarı cıkıcaz ve kafam cok karısık nasıl gıydırıcem konusunda,ya kızlar ben cokmu kalın gıydırıorum su an nolur bı akıl verın,sımdı soyle oluyor,cıtcıtlıbadı gıydırıorum,ustune uzun kollu penye gıydırıyorum altına ayaklı pıjama gıydırıyorum,en sonda altlı ustlu takımını gıydırıyorum,abartıyomuyum?
Dırek kısakolluya gecmesemde belkı tek kat gıydırebılırım artık,sdc cıt cıtlı badısının uzerıne kıyafetını gıydıreyım,yarın dısarı cıkıcaz ve kafam cok karısık nasıl gıydırıcem konusunda,ya kızlar ben cokmu kalın gıydırıorum su an nolur bı akıl verın,sımdı soyle oluyor,cıtcıtlıbadı gıydırıorum,ustune uzun kollu penye gıydırıyorum altına ayaklı pıjama gıydırıyorum,en sonda altlı ustlu takımını gıydırıyorum,abartıyomuyum?
kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
Su gezmedekı anneler bı gelsın onlara sorayım bgn dısarda bebeklerını nasıl gıydırmısler,kızlar dıkkate alıcam dedıklerınızı,tek kat gıydıreyım artık alıssın yavas yavas
bide kızlar emzirenler nasıl emziriyosunuz? şimdi ben bi memeyi veriyorum dolmuş oluyo baya 5dk emdiği zaman daha yağlı süt tam gelmemiş oluyo bırakıyo aradan bazen 1-2 saat geçiyo öle tekrar emiyo e göğsümdeki süt bitmediği için daha yağlı süt bile durduğu için yine onu veriyorum..bi göğsümdeki süt bitene kadar öbürüne geçmiyorum..doğrumu yaptığım?
aşının etkisinden midir bilmem oğlum maşallah iyi uyudu gerçi eve gelince banyo yaptırdım onun da etkisi var galiba...fırsat bu fırsat dedim akşama kocama en sevdiği menüyü hazırladım : fırında karnıyarık pilav ve cacık :)
bide kızlar emzirenler nasıl emziriyosunuz? şimdi ben bi memeyi veriyorum dolmuş oluyo baya 5dk emdiği zaman daha yağlı süt tam gelmemiş oluyo bırakıyo aradan bazen 1-2 saat geçiyo öle tekrar emiyo e göğsümdeki süt bitmediği için daha yağlı süt bile durduğu için yine onu veriyorum..bi göğsümdeki süt bitene kadar öbürüne geçmiyorum..doğrumu yaptığım?
aynen bnde öyle giydiriyodum..ama axtra penye giydirmiyorm..şimdi çıtçıtlı body ve pijama takımı var sadece..snde artk incelt cnm çok sıcak kurdeşan dökmesin çocuk..bnde geçen öyle dışarı çıktm mei taiyle sıcak oldu tabi baya..bi baktm eve gelince göğsü hep kırmızı kırmızı dökmüş..hmn incelttm üstünü..
Cnm ben onu doktoruma sordum aşırı süt beklerse goguste bayatlar dedi sagip buzdolabında bayatlamaz ama goguste bayatlar dedi yani 2saatten fazlası için ama bende senin gibi yapiorum emzirmeden önce goguslerimi yokluyorum hangisi doluysa onu veriorum bide göğüs degistirmiyorum bi emmede çünkü sutum fazla bitiremio zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?