2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kız da geçen hafta öyleydi,doktora söyledim bu haftalarda böyle yapabildiklerini söyledi,doyuyordur o dedi. Sen yine de ısrarla emzir dedi. bir de 1 ile 7 dk arasında karınlarının %90ı 3-5 dk da da geri kalan kısmı doyuyormuş yani 5 dk da doymuş olabiliyorlar bu hesaba göre. Tek göğüsdeki süt yetebilirmiş artık.Ek gıdalara bi geçsek..

Dırek kısakolluya gecmesemde belkı tek kat gıydırebılırım artık,sdc cıt cıtlı badısının uzerıne kıyafetını gıydıreyım,yarın dısarı cıkıcaz ve kafam cok karısık nasıl gıydırıcem konusunda,ya kızlar ben cokmu kalın gıydırıorum su an nolur bı akıl verın,sımdı soyle oluyor,cıtcıtlıbadı gıydırıorum,ustune uzun kollu penye gıydırıyorum altına ayaklı pıjama gıydırıyorum,en sonda altlı ustlu takımını gıydırıyorum,abartıyomuyum?

Maşallah kuzuya,ben de üşütür diye korkuyordum cıbıldak olma zamanı gelmiş demek ki.

herkese merabalar,tuuba çok geçmiş olsun bebişine en kısa zamanda iyileşir işallah.
bizde bugün rotavirisü aşısını olduk ilk dozunu.allahtan ağızdan veriliyo yavrum ağlamadı,şimdi uyuyo ama uykusunda ara ara içileniyo sanki bir yeri ağrıyo gibi....gaz problemimiz hala bitmedi
mardin çok sıcak olduğu için kısa kollulara geçtik çoktan hatta sıfır kol giyiyoruz :)

ben de kısa kollu çıtçıtlı body,altına patikli pijama üstüne alt üst takım ya da tulum giydiriyorum canım,abartıyor muyuz acaba ama yarın itibariyle altındaki pijamayı da çıkarmayı düşünüyorum.

canım bence fazla havalar artık ısındı en azından 1 kat incelt yavaş yavaş alışsın yoksa direk kısa kolluya geçince daha çok etkilenir bünyesi...

Su gezmedekı anneler bı gelsın onlara sorayım bgn dısarda bebeklerını nasıl gıydırmısler,kızlar dıkkate alıcam dedıklerınızı,tek kat gıydıreyım artık alıssın yavas yavas

aynen bnde öyle giydiriyodum..ama axtra penye giydirmiyorm..şimdi çıtçıtlı body ve pijama takımı var sadece..snde artk incelt cnm çok sıcak kurdeşan dökmesin çocuk..bnde geçen öyle dışarı çıktm mei taiyle sıcak oldu tabi baya..bi baktm eve gelince göğsü hep kırmızı kırmızı dökmüş..hmn incelttm üstünü..

aşının etkisinden midir bilmem oğlum maşallah iyi uyudu gerçi eve gelince banyo yaptırdım onun da etkisi var galiba...fırsat bu fırsat dedim akşama kocama en sevdiği menüyü hazırladım : fırında karnıyarık pilav ve cacık :)

canım geçmiş olsun..inşallah en kısa zamanda iyileşir..Allah yardımcınız olsun..

bide kızlar emzirenler nasıl emziriyosunuz? şimdi ben bi memeyi veriyorum dolmuş oluyo baya 5dk emdiği zaman daha yağlı süt tam gelmemiş oluyo bırakıyo aradan bazen 1-2 saat geçiyo öle tekrar emiyo e göğsümdeki süt bitmediği için daha yağlı süt bile durduğu için yine onu veriyorum..bi göğsümdeki süt bitene kadar öbürüne geçmiyorum..doğrumu yaptığım?

Su gezmedekı anneler bı gelsın onlara sorayım bgn dısarda bebeklerını nasıl gıydırmısler,kızlar dıkkate alıcam dedıklerınızı,tek kat gıydıreyım artık alıssın yavas yavas

canım ben atlasla az önce pazardan geldim
tshırt ve şort giydirdim altındada sadece çıtçıtlı badisi vardı
bende korkuyordum kısa kollulara geçmeye ama kat kat giydirmek çok daha zarar verir sonuçta
çoook sıcak

Cnm ben onu doktoruma sordum aşırı süt beklerse goguste bayatlar dedi sagip buzdolabında bayatlamaz ama goguste bayatlar dedi yani 2saatten fazlası için ama bende senin gibi yapiorum emzirmeden önce goguslerimi yokluyorum hangisi doluysa onu veriorum bide göğüs degistirmiyorum bi emmede çünkü sutum fazla bitiremio zaten

bi ara bende senin gibi yapıyordum anlamsız olduğunun farkına vardım ve bıraktım
niye mi
dolu olan göğsümü rahatlatmak için minik biberona sağdım biraz sonra bi baktım sütün yarısından çoğu resmen tereyağı gibi
duruyo
o yüzden yok sonu yağlı yok başı yağlı takılmıyorum sonuçta hepsi onun midesine gidiyo ha önce ha sonra

tabi canım kat kat giydirilecek hava yok
ben azıcık sardığımda bile her yeri kızarmaya başlıyo anlıyorum ki çok terlemiş sıcaklamış
şimdi uyuyo altında çıtçıtlı badi üzerinde şort üzerine de ince battaniyesini örttüm o kadar

aynen bende senin gibi yapıyorum önce yokluyorum dolu olan hangisi ise onu veriyorum
ama göğüste sütün bayatlayacağını düşünmüyorum

ewet cnm artık hawalar çok sıcak ve bunalır yawrular. ben çıtçıtlı badi üzerine yarım kollu şort tulumlarından giydiriyorum bu şekilde çok rahat oğlum, ince battaniye örtüyorum uyurken de..geçen gün uzun kollu ayaklı tulumuyla çıkardım dışarı, sırtı su gibi terlemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…