- 28 Eylül 2011
- 899
- 60
- 98
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.041
şimdi sağlık ocaından geldik..oğluşum 6.200gr olmş..61 cm..hemşire artk kolları backları cıbıldak giydir güneşten d vitamini nasıl alcak dedi..bnde korkuyorm üşütür diye dedm..oda bişey olmaz havalar çok sıcak dedi..
Dırek kısakolluya gecmesemde belkı tek kat gıydırebılırım artık,sdc cıt cıtlı badısının uzerıne kıyafetını gıydıreyım,yarın dısarı cıkıcaz ve kafam cok karısık nasıl gıydırıcem konusunda,ya kızlar ben cokmu kalın gıydırıorum su an nolur bı akıl verın,sımdı soyle oluyor,cıtcıtlıbadı gıydırıorum,ustune uzun kollu penye gıydırıyorum altına ayaklı pıjama gıydırıyorum,en sonda altlı ustlu takımını gıydırıyorum,abartıyomuyum?
Dırek kısakolluya gecmesemde belkı tek kat gıydırebılırım artık,sdc cıt cıtlı badısının uzerıne kıyafetını gıydıreyım,yarın dısarı cıkıcaz ve kafam cok karısık nasıl gıydırıcem konusunda,ya kızlar ben cokmu kalın gıydırıorum su an nolur bı akıl verın,sımdı soyle oluyor,cıtcıtlıbadı gıydırıorum,ustune uzun kollu penye gıydırıyorum altına ayaklı pıjama gıydırıyorum,en sonda altlı ustlu takımını gıydırıyorum,abartıyomuyum?
aynen bende senin gibi yapıyorum önce yokluyorum dolu olan hangisi ise onu veriyorum
ama göğüste sütün bayatlayacağını düşünmüyorum
3.ay atak dönemi(( benim kızda aynı malesef.. hemde bizde durum daha içler acısı (
ortalama bi hesap yapıyorum emdiğini çok ama çok az emiyor.. mama takviyesi yapıyorum oda çöpe gidiyor(
dün toplamda 400 ml.i ancak bulmuşuz(((( ooofffffffff çok dertliyim bu konuda.. büyük kızımın iştahsızlığından çok çektim, bunda da çekecek gibiyim ((
tünaydın kızlar...
tuuba34 çok geçmiş olsun bebeğin inşallah tez zamanda iyileşir.Allah şifalar versin cnm
kızlar Hayal de çok iştahsız bi süredir. çok az emiyor eskisine oranla. aç kalıyor bu çocuk die düşünüyordum ama öyle aç bi hali de yok gayet normal sürdürüyor yaşamını:) keyfi yerinde. uykusunu da uyuyor ama emmiyor eskisi kadar. acıkma sıklığı da azaldı
semracım ben diyorum bu çocuklara bişi oluyo bu sıralar bir çoğumuzun bebeğinde var bu dert emmemeler, az emmeler,memede ağlamalarbi huzursuzluklar resmen huy değiştiriyorlar.ben de senin gibi korkuyorum abisi gibi iştahsız olacak diye benim büyük oğlan aynı senin anlattığın gibiydi onu büyütene kadar kan kustum resmen inşallah bu kez böyle olmaz diyorumkızlar benim canım çok sıkılıyor..beren son zamanlarda daha az emmeye başladı önceden tok olsada meme versem hemen kapardı şimdi tam acıkana kadar almak istemiyor..altı temiz gaz maz yok karnı aç değil ağlıyo huysuzlanıyo meme istiyodur belki diyorum veriyorum feryat figan bağarıyo öyle moralim bozluyoki eşimde ne desin memeyi bırakcak heralde çok güzel moral verdi.sütüm varken memeyi bırakırmı acaba?
tubacım canım çok geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşur kuzucuk sende üzme kendinikızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
hoş geldin nerelerdeydinKızlar günaydın çok uzun zaman oldu herkesi çok özledim.Nasılsınız bakalım?
ben 6 aydan önce hiç düşünmüyorum,kuzenımde 3.ayın sonunda yoğgurt verdı acaip gaz yaptı çocuga.inş öyle bi sorunla karşılaşmazsınız
:) afiyet olsun.Bebeğine 2. ay aşılarını mı yaptırdın? Çünkü BCG aşısından sonra 3 gün banyo yaptırmamak gerekiyor aşının etkinliği için..aşının etkisinden midir bilmem oğlum maşallah iyi uyudu gerçi eve gelince banyo yaptırdım onun da etkisi var galiba...fırsat bu fırsat dedim akşama kocama en sevdiği menüyü hazırladım : fırında karnıyarık pilav ve cacık :)
biz şuan 4.ayın içindeyiz zaten bu ay sonu 4. ay bitmiş olucak, 5. ay da ek gıda için normal bir zamanmış. bize doktorumuz şuan geçebilirsiniz yoğurda diyeli 2 hafta oldu ama ben cesaret edemedim ay sonunu bekliycem
:) afiyet olsun.Bebeğine 2. ay aşılarını mı yaptırdın? Çünkü BCG aşısından sonra 3 gün banyo yaptırmamak gerekiyor aşının etkinliği için..
o zaman benim bebeğimin boyu 55 cm kısa olucak o zaman benim kızım o kadarda boy uzatan yicekler yiyorum ama napalım..İnternetten ''Türk kız çocukları için persentil değerleri'' ne bakarsan bebeğinin gelişimini daha net değerlendirebilirsin.%3-% 90 arası normal.Tabii ideali % 25 ve üzeri olması..Aşıları şuan tam hatırlamıyorum ama 5 li karma ve pnömokok aşısının 2 . dozları yapılacak zannedersem.
haftaya diye planlıyoruz bakalım gideceğiz . çok sıkıldım iyi gelecek bu tatil bana. sen nerdesin ki?
Günaydınnn kızlar iyi haftalar herkese bizim yemek c.tesi yalan oldu kızım aşırı derecede ağlayınca bırakıp gidemedim pazar akşamı da misafir geldi
Dün Pınarla buluştuk güzel bi gündü ama çoook sıcaktı eve geldiğimizde kızımın yanakları kıpkırzmızı olmuştu bunlarda dünden resimlerrr
Eki Görüntüle 436355
Eki Görüntüle 436356
kızlar bu gün kızım açık çekmece kapağına çarptı anakucağından alırken tam neresi geldi göremedik bakıcısının kucağındaydı o da anlamadı yavrum çığlık çığlığa ağladı o ağladı ben ağladım allahtan o sonra sustu gülmeye başladı ben hala ağlıyorum kafsı felan olsa şişerdi heralde doktora götürsek mi biledim hiç biryerinde birşey yok ama ben çok kötüyüm kızımı yanımdan saniye ayıramam artık Allah hepimizin yavrusunu korusun çok korkunç oluyor insan Allahım kimsenin başına gelmesin
Merhabaaaaa güzel annelerrr, dün gezmekten internete vakit ayıramadım. eee ilk defa bu kdr uzun süre dışarıda kalınca eve geldiğimizde pestilimiz çıkmıştı. Minnoşum dün ilk pikniğini yaptı,taaa Ömerli ye pikniğe gittik. Güzel kızım sağolsun ne yolda ne de piknik alanında huysuzluk yapmadı,güzel güzel uyukladı,uyanık kaldığı zamanlar zaten gülücükler saçtı herkese.
Ben biraz eğlenmeyi abarttım sanırım,top ip ne varsa tüm oyunları birden oynadım,hamileliğimde epey uzak kalmıştım. şuan kollarımın ağrısından fena çöküşlerdeyim taabii kiiii
hadi yaa,benm kızımın doktoruda gerek yok dedi. çok zorunlu değil dedi. yaptırmayı düşünmüyordum şimdi kafam karıştı. eski doktorumuzda yapmanıza pek gerek yok demişti. ayy çok kafam karıştı,yaptırsak mı yaaa
Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım((
Slm guzzle anneler beyfendi yeni uyudu sabahin 8inde Kalkti aksamustune kadar Saat 5ti o aglamayi tarif edecek kelime yok yani uc gundur aglama krizine giriyo hic bi sekilde susmuyo esim geldi kucagina aldi okudu alir almaz sustu sanki melek bi gulmeler babaya ay sinirim bozuldu valla bende niye agliyo yaa yikadim ogle ciplAk kaldi biraz oynadi guldu memeyi gorunce basiyor cigligi neyse yarim Saat uyudu Kalkti yuruyuse gittik geldik yeni uyudu benimde o kadar cok uykum varki anlatamam Sorumu sorup cikiyoruum cevaplari Sabah okuycam sagolun simdiden sutum cok azaldi buzlukta 2posetim kaldi hangi devam sutunu kullaniyorsunuz hangisini tavsiye ediyorsunuz en iyisi hangi mama tesekkurler
gnydn sevgili anneler dün işe başladım ya 4.5 ay calıma son hafta okula gel dersler bitmiş öğrenci 10 15 kişi. aklım kızımda ahh ahhh :)) dün iidi korktuğum gibi değildi ama ayrılmak baya zor oldu. sanırım sizler yine uykusuz gecelr gecirmiş ve bi çoğunuz benim gibi işe yorgun uykusuz gözlerle gitmişsinz. topikte suana bi tek pusula11 var :)) pusula11 sen nasılsın arkadaşım bu sabah uyku mu tutmadı yoksa kuzun mu uyutmadı :))
hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlarrrrr
kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
Günaydın kızlar akşam temizlik fln derken çook yoruldum kızım gece hiç uyanmadı sağolsun deliksiz uyku uyudum aylar sonra. Bu gün evlilik yıldönümümüz bizim c.tesi yemek işi iptal olmuştu bizim cadı yüzünden eşim güzel bi kahvaltı hazırlamış suni de olsa çiçek de koymuş masaya evlilik yıldönümüz kutlu olsun diyerek uyandırdı güzel bi güne başladım akşam erken çıkıp yemek fln hazırlayıp kızımı anneme satarak kutlamayı düşünüyorum madem dışarı çıkamadık evde kutlarız bizde :)))
selam herkese... kızlar hepiniz ve yavrular umarım iyidir... kaç gündür giremiyorum öünkü mert inanılmaz değişti artık sokaktan içeri giremiyoruz... dışarıya fena alıştı arabayla bir o sokak bir bu sokak... evdede hep ilgi, oyun istiyor... uyuduğu zamanda kendime ayırmak istiyorum... bizde durumlar böyle...
bide sürekli kulaklarıyla oynuyo:)) sizinkilerdede yapıyomu?
Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma
haftaya diye planlıyoruz bakalım gideceğiz . çok sıkıldım iyi gelecek bu tatil bana. sen nerdesin ki?
Günaydınnn kızlar iyi haftalar herkese bizim yemek c.tesi yalan oldu kızım aşırı derecede ağlayınca bırakıp gidemedim pazar akşamı da misafir geldi
Dün Pınarla buluştuk güzel bi gündü ama çoook sıcaktı eve geldiğimizde kızımın yanakları kıpkırzmızı olmuştu bunlarda dünden resimlerrr
Eki Görüntüle 436355
Eki Görüntüle 436356
kızlar bu gün kızım açık çekmece kapağına çarptı anakucağından alırken tam neresi geldi göremedik bakıcısının kucağındaydı o da anlamadı yavrum çığlık çığlığa ağladı o ağladı ben ağladım allahtan o sonra sustu gülmeye başladı ben hala ağlıyorum kafsı felan olsa şişerdi heralde doktora götürsek mi biledim hiç biryerinde birşey yok ama ben çok kötüyüm kızımı yanımdan saniye ayıramam artık Allah hepimizin yavrusunu korusun çok korkunç oluyor insan Allahım kimsenin başına gelmesin
Merhabaaaaa güzel annelerrr, dün gezmekten internete vakit ayıramadım. eee ilk defa bu kdr uzun süre dışarıda kalınca eve geldiğimizde pestilimiz çıkmıştı. Minnoşum dün ilk pikniğini yaptı,taaa Ömerli ye pikniğe gittik. Güzel kızım sağolsun ne yolda ne de piknik alanında huysuzluk yapmadı,güzel güzel uyukladı,uyanık kaldığı zamanlar zaten gülücükler saçtı herkese.
Ben biraz eğlenmeyi abarttım sanırım,top ip ne varsa tüm oyunları birden oynadım,hamileliğimde epey uzak kalmıştım. şuan kollarımın ağrısından fena çöküşlerdeyim taabii kiiii
hadi yaa,benm kızımın doktoruda gerek yok dedi. çok zorunlu değil dedi. yaptırmayı düşünmüyordum şimdi kafam karıştı. eski doktorumuzda yapmanıza pek gerek yok demişti. ayy çok kafam karıştı,yaptırsak mı yaaa
Slm kızlar eveden geliyorum kızım annemin kucağındaydı aldım ve ağladı annem alınca sustu ben o kadar yırttım kendimi sevdim tık yok bakmıyor annem yan koltukta oturuyor gözü hep onda o kunuşunca ses çıkartıp güldü kendimi çoook kötü hiss ediyorum ve çok suçlu çalıştığım için dokusalar ağlayacak durumdayım((
Slm guzzle anneler beyfendi yeni uyudu sabahin 8inde Kalkti aksamustune kadar Saat 5ti o aglamayi tarif edecek kelime yok yani uc gundur aglama krizine giriyo hic bi sekilde susmuyo esim geldi kucagina aldi okudu alir almaz sustu sanki melek bi gulmeler babaya ay sinirim bozuldu valla bende niye agliyo yaa yikadim ogle ciplAk kaldi biraz oynadi guldu memeyi gorunce basiyor cigligi neyse yarim Saat uyudu Kalkti yuruyuse gittik geldik yeni uyudu benimde o kadar cok uykum varki anlatamam Sorumu sorup cikiyoruum cevaplari Sabah okuycam sagolun simdiden sutum cok azaldi buzlukta 2posetim kaldi hangi devam sutunu kullaniyorsunuz hangisini tavsiye ediyorsunuz en iyisi hangi mama tesekkurler
gnydn sevgili anneler dün işe başladım ya 4.5 ay calıma son hafta okula gel dersler bitmiş öğrenci 10 15 kişi. aklım kızımda ahh ahhh :)) dün iidi korktuğum gibi değildi ama ayrılmak baya zor oldu. sanırım sizler yine uykusuz gecelr gecirmiş ve bi çoğunuz benim gibi işe yorgun uykusuz gözlerle gitmişsinz. topikte suana bi tek pusula11 var :)) pusula11 sen nasılsın arkadaşım bu sabah uyku mu tutmadı yoksa kuzun mu uyutmadı :))
hepinize kolaylıklar diliyorum arkadaşlarrrrr
kızlar bugun buluşma gününüz biliyrm hatta dün gamze sormuş ama haftasonundan beri hastanedeyz kızımı yatırdık malsf ateşten dolayı ama şuan mikrop vr kanında diyorlar blmyrm neolck durumumuz. geçmişi okuyabilyrm arada telefndan cvp yazamadm dün o yzden size ii eglenceler
Günaydın kızlar akşam temizlik fln derken çook yoruldum kızım gece hiç uyanmadı sağolsun deliksiz uyku uyudum aylar sonra. Bu gün evlilik yıldönümümüz bizim c.tesi yemek işi iptal olmuştu bizim cadı yüzünden eşim güzel bi kahvaltı hazırlamış suni de olsa çiçek de koymuş masaya evlilik yıldönümüz kutlu olsun diyerek uyandırdı güzel bi güne başladım akşam erken çıkıp yemek fln hazırlayıp kızımı anneme satarak kutlamayı düşünüyorum madem dışarı çıkamadık evde kutlarız bizde :)))
selam herkese... kızlar hepiniz ve yavrular umarım iyidir... kaç gündür giremiyorum öünkü mert inanılmaz değişti artık sokaktan içeri giremiyoruz... dışarıya fena alıştı arabayla bir o sokak bir bu sokak... evdede hep ilgi, oyun istiyor... uyuduğu zamanda kendime ayırmak istiyorum... bizde durumlar böyle...
bide sürekli kulaklarıyla oynuyo:)) sizinkilerdede yapıyomu?
Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma
Hoşbulduk canım:)))Ooo kuzum hoşş geldinn nasılsınn
Hayır olsun inş. kuzum rüya işte geçti gittii üzülmee
Ama kuzum teee yanımıza kadar geldin nerdeyse ine buluşamadık yaaa :)
Bizim cadımız da aynen öyle kuzum akşamları sokaklardayız resmen karı koca hanımefendi uyusun diye hayır anlamıyorum balkonda dışarı işte oraya çıkarıyorum uyumuyor arabaya koyuyoruz 3 gündür hadi dışarı uyutup öyle dönüyoruz neyseki evin önü çay bahçesi en azından orda bi çay içiyoruz o da uyuyor bakalım daha neler neler görecez kuzum annem öyle diyor daha bunlar ne ki hele bi emeklesin yürüsün :)))
Bizimki de ellerini emiyo:)))bide sürekli kulaklarıyla oynuyo:)) sizinkilerdede yapıyomu?
Maşallah canım minik kızına:)))Bana hemşire 3 tane demişti.kızım 94 günlük.dün sağlık ocağına götürdük izlenimi vardı 6 kilo olmuş boyuda 55 cm.iyi dimi??hemşire gayet iyi dedi.bide 4. ayda kaç tane aşı yapılıyor acaba?
Ben bikaç gündür giydiriyorum canım zaten normalde de çok kalın giydirmiyodum sıcağı hiç sevmiyo.Havalar çok sıcak bence sende kısa kollu giydir artık...Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma
Maşallah oğluşuna...şimdi sağlık ocaından geldik..oğluşum 6.200gr olmş..61 cm..hemşire artk kolları backları cıbıldak giydir güneşten d vitamini nasıl alcak dedi..bnde korkuyorm üşütür diye dedm..oda bişey olmaz havalar çok sıcak dedi..
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .
Tubaaacım ıcımı erıttın bıtanem,keske yanında olabılseydım,Rabbım yar ve yardımcınız olsun bıtanem,dualarımız senınle,neolur guclu ol canım benım neolur uzulme,dualarımdasın
Hoşbulduk canım,yok daha var işe başlamama komşumun şifresiyle bağlandım:)Ağustos da başlıycam işe....
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .
gamze en erkenci sensn neyaptınz nsl geçti gününüz ? mrklandık burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?