2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bernacım gelişimi iyi maaşallah oğluşuna
artık korkma havalar sıcak nasıl olsa hava essede sıcak esiyo

ben dolu göğsümü emziriyorum en fazla 7 dakika emip bırakıyor, zorlasam da almıyor.. artık çok daha az emmeleri de sütümüzn artması ile alakalıdır herhalde,önceden yarım saatte gelen total süt şimdi 5 dk da gelior demekki..

1 katını çıkar canımikendi giydiğinden 1 kat fazla giydireceksin hep.çıtçıtlı badının ustune direk alt ust takımını ya da tulumunu giydir.ne kadar çok kalın gıydırıren o kadar sıcaga alışır,kışın zorlanırsın.kayserı de soguk çünkü bildiğim kadarıyla...

canım bence çok abartıyorsun isilik olur okadar sıcakta ben bugün kısa kollu çıtçıtlı badisi altındada sadece taytı var ayagına tek çorap ve kolları hala çok sıcak bizimki fazla sıcağı sevmiyor. ben nerdeyse 1 aydr tek katlara geçmiştim.

semracım ben diyorum bu çocuklara bişi oluyo bu sıralar bir çoğumuzun bebeğinde var bu dert emmemeler, az emmeler,memede ağlamalarbi huzursuzluklar resmen huy değiştiriyorlar.ben de senin gibi korkuyorum abisi gibi iştahsız olacak diye benim büyük oğlan aynı senin anlattığın gibiydi onu büyütene kadar kan kustum resmen inşallah bu kez böyle olmaz diyorum
bu emme sıkıntısı geçici bir dönemdir inşallah diye umut ediyorum
tubacım canım çok geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşur kuzucuk sende üzme kendini
Kızlar günaydın çok uzun zaman oldu herkesi çok özledim.Nasılsınız bakalım?
hoş geldin nerelerdeydin

ben 6 aydan önce hiç düşünmüyorum,kuzenımde 3.ayın sonunda yoğgurt verdı acaip gaz yaptı çocuga.inş öyle bi sorunla karşılaşmazsınız

biz şuan 4.ayın içindeyiz zaten bu ay sonu 4. ay bitmiş olucak, 5. ay da ek gıda için normal bir zamanmış. bize doktorumuz şuan geçebilirsiniz yoğurda diyeli 2 hafta oldu ama ben cesaret edemedim ay sonunu bekliycem

:) afiyet olsun.Bebeğine 2. ay aşılarını mı yaptırdın? Çünkü BCG aşısından sonra 3 gün banyo yaptırmamak gerekiyor aşının etkinliği için..

biz şuan 4.ayın içindeyiz zaten bu ay sonu 4. ay bitmiş olucak, 5. ay da ek gıda için normal bir zamanmış. bize doktorumuz şuan geçebilirsiniz yoğurda diyeli 2 hafta oldu ama ben cesaret edemedim ay sonunu bekliycem

pardon canım ben asagıda 3 ay görünce erken gibi geldi.5 aydan sonra normal artık tabıkı

:) afiyet olsun.Bebeğine 2. ay aşılarını mı yaptırdın? Çünkü BCG aşısından sonra 3 gün banyo yaptırmamak gerekiyor aşının etkinliği için..

bızede saglıkocagından 3 gun dedıler sonra kontrolumuz vardı dr a goturduk 'onlar sacmalamıslar 3 gun olur mu hıc 24 saat yeterlı banyoyu beklemek için' dedi,iyice kafam karıstı :111:

o zaman benim bebeğimin boyu 55 cm kısa olucak o zaman benim kızım o kadarda boy uzatan yicekler yiyorum ama napalım..

haftaya diye planlıyoruz bakalım gideceğiz . çok sıkıldım iyi gelecek bu tatil bana. sen nerdesin ki?

canım manisa nın küçük bir ilçesindeyiz biz

çok talısınız hepiniz

çok geçmiş olsun canım, sanırım alışmalıyız bu durumlara kimbilir neler görecğiz onlar büyüdükçe

buda oğluşum teyzesiyle ve şirin şapkasıyla

Eki Görüntüle 436560

çok şirin gerçekten

çok sevindim canım pikniğin iyi geçmesine

herkes farklı bişey diyor zaten

canım olacak bunlar ama unutma onun annesi sensin senden falza kimseyi sevmez ı

aynısı bizde de oluyor, babasını çok seviyor kızım

hayırlı olsun canım göreve başlamışsın

çok çok geçimş olsun dularım sizinle iyileşir inş bi an önce yavru

kutlu olsun canım gününüz

dışarının tadını aldı yavrucak demekkiii :))

bide sürekli kulaklarıyla oynuyo:)) sizinkilerdede yapıyomu?

evet canım ya kızım da öyle, korktum hatta ben ağrısı mı var diye ama, yokmuş doktora gittik :))
Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma

bende geçemiyorum cnm ya, çıtçıtlı body, patikli altı, birde pijama giydiriyorm evde, ev soğuk gibi geliyor ( napıcamı bilemiyorum

slingom geldi fakat ilk denememde kızımı içine koymayı beceremedim sanırım bacaklarını acıttım offf nası koycam kızlar akşam eşim gelince o yardım eder artık

offfffffffffff çok sıcakkkk darallar gelmeye başladı yine valla yandık sıcaklarda..keşke evimizin bir odası kapalı havuz olsaydı...

haftaya diye planlıyoruz bakalım gideceğiz . çok sıkıldım iyi gelecek bu tatil bana. sen nerdesin ki?

canım manisa nın küçük bir ilçesindeyiz biz

çok talısınız hepiniz

çok geçmiş olsun canım, sanırım alışmalıyız bu durumlara kimbilir neler görecğiz onlar büyüdükçe

buda oğluşum teyzesiyle ve şirin şapkasıyla

Eki Görüntüle 436560

çok şirin gerçekten

çok sevindim canım pikniğin iyi geçmesine

herkes farklı bişey diyor zaten

canım olacak bunlar ama unutma onun annesi sensin senden falza kimseyi sevmez ı

aynısı bizde de oluyor, babasını çok seviyor kızım

hayırlı olsun canım göreve başlamışsın

çok çok geçimş olsun dularım sizinle iyileşir inş bi an önce yavru

kutlu olsun canım gününüz

dışarının tadını aldı yavrucak demekkiii :))

evet canım ya kızım da öyle, korktum hatta ben ağrısı mı var diye ama, yokmuş doktora gittik :))
Kızlar kısa kollulara gectınızmı,havalar duzeldı arrtık ama ben hala cesaret edemıyorum,pff en cok bu soru takılıo aklıma

bende geçemiyorum cnm ya, çıtçıtlı body, patikli altı, birde pijama giydiriyorm evde, ev soğuk gibi geliyor ( napıcamı bilemiyorum

Canım arkadaşlarım selamlar olsun hepinize...
Nasılsınız herkesler iyidir inş? Geçmişi şöyleeee bir okudum herkesin hafta sonu pek keyifli geçmiş, okuyunca bende keyiflendim...
Bizim de dün günümüz çok güzeldi, kızımın teyzesindeydik, yavrum çok mutluydu, hiç huysuzlanmadı...
Bugün dde ilk defa başbaşa dışarı çıktık :)) kızımı attım arabasına okuluma gittik, ağladı falan kalabalığı görünce ama hiç kasmadım kendimi, 1 saat bahçede öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerimle vakit geçirdik, hasret giderdik, çok iyi geldi bana :))) kızım da açık havadan olsa gerek geldiğinden beri uyuyor :))
İşte bizden böyleeee...

Hoşbulduk canım:)))
Bizimki de ellerini emiyo:)))
kızım 94 günlük.dün sağlık ocağına götürdük izlenimi vardı 6 kilo olmuş boyuda 55 cm.iyi dimi??hemşire gayet iyi dedi.bide 4. ayda kaç tane aşı yapılıyor acaba?
Maşallah canım minik kızına:)))Bana hemşire 3 tane demişti.
Ben bikaç gündür giydiriyorum canım zaten normalde de çok kalın giydirmiyodum sıcağı hiç sevmiyo.Havalar çok sıcak bence sende kısa kollu giydir artık...
Maşallah oğluşuna...
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .

Canım çok geçmiş olsun,dualarımız seninle..

Tubaaacım ıcımı erıttın bıtanem,keske yanında olabılseydım,Rabbım yar ve yardımcınız olsun bıtanem,dualarımız senınle,neolur guclu ol canım benım neolur uzulme,dualarımdasın

çok tşkkrler canım...
arkadaşlr bu arda resmen evi buraya taşıdık bugun bilgisayarı flnda getirdk buraya. sanırsam önümzdeki hafta başına kdr burdayz yaa sürkli kan alıyrlar bebegm delk deşk oldu arada emdiriyorum halsiz kaldı emerken bile sürkli uyku modunda napicm blmyrm :

Hoşbulduk canım,yok daha var işe başlamama komşumun şifresiyle bağlandım:)Ağustos da başlıycam işe....

hep komşu şifresiyle bağlan o zaman canım, çok özledim seni :)

Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .

allah şifa versin canım, hemen bir ayetel kursi kızına , hadi kızlar hepimiz birer tane okuyoruz, tuğbacım adı neydi bebişin ?

birazdan fotoğraftanda anlayacağın gibi sadece ve sadece 1 tane çıtçıtlı badi giyiniyor berra, gecede öyle, yazlık uyku tulumunun içinde uyuyor

gamze en erkenci sensn neyaptınz nsl geçti gününüz ? mrklandık burda

Tuğba, özendirmek gibi olmasın ama hiç kalkasım gelmedi diyebilirim, düzenli yapmaya karar verdik bu buluşmaları, 2 haftada bir hep aynı gün ve saat şeklinde bir düzen oturtalım, o gün katılabilen katılır, havalar soğuduğundada eve alacağız bu düzeni, bu şekilde oyun grubumuzda oluşmuş olacak.
Bir sonraki buluşmada seninle tanışmak istiyoruz, ve düzenli katılımcılarımzıdan ol istiyoruz :)

fotolar birazdan geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…