- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.061
Tubaaacım ıcımı erıttın bıtanem,keske yanında olabılseydım,Rabbım yar ve yardımcınız olsun bıtanem,dualarımız senınle,neolur guclu ol canım benım neolur uzulme,dualarımdasın
tabi canım kat kat giydirilecek hava yok
ben azıcık sardığımda bile her yeri kızarmaya başlıyo anlıyorum ki çok terlemiş sıcaklamış
şimdi uyuyo altında çıtçıtlı badi üzerinde şort üzerine de ince battaniyesini örttüm o kadar
Ayy canımm ya kıyamam ben onaa inş. hemen iyileşir dönersiniz eveçok tşkkrler canım...
arkadaşlr bu arda resmen evi buraya taşıdık bugun bilgisayarı flnda getirdk buraya. sanırsam önümzdeki hafta başına kdr burdayz yaa sürkli kan alıyrlar bebegm delk deşk oldu arada emdiriyorum halsiz kaldı emerken bile sürkli uyku modunda napicm blmyrm :
Tuğba, özendirmek gibi olmasın ama hiç kalkasım gelmedi diyebilirim, düzenli yapmaya karar verdik bu buluşmaları, 2 haftada bir hep aynı gün ve saat şeklinde bir düzen oturtalım, o gün katılabilen katılır, havalar soğuduğundada eve alacağız bu düzeni, bu şekilde oyun grubumuzda oluşmuş olacak.
Bir sonraki buluşmada seninle tanışmak istiyoruz, ve düzenli katılımcılarımzıdan ol istiyoruz :)
fotolar birazdan geliyor...
bncede çok hoş bi fikir..kAtılamayanlar mutlaka bigün katılır :)) bnde rüyamda sni gördm gamze buluşuyoduk sohbet muhabbet.. rüyalarda buluşuruz şarkısını yolluyorm sna :))
slingom geldifakat ilk denememde kızımı içine koymayı beceremedim sanırım bacaklarını acıttım offf nası koycam kızlar akşam eşim gelince o yardım eder artık
hayırlı olsun canım,güle güle kullanın
iyi yaptın canım bende korkuyordum üşür diye ama yoo olmuyo kalın giydirincedeKuzum ben pazar günü eve geldikten sonra geçtim kısa kollulara hem evde hem dışarı çıkarken ince gidiriyorum yoksa çok terliyor pazar günü bi geldik ve yüzü kıpkırmızı olmuş sırtı su olmuştu resmen
bende artık bebişi arabasına koyup sık sık dışarıya çıkacağım alışsın veletCanım arkadaşlarım selamlar olsun hepinize...
Nasılsınız herkesler iyidir inş? Geçmişi şöyleeee bir okudum herkesin hafta sonu pek keyifli geçmiş, okuyunca bende keyiflendim...
Bizim de dün günümüz çok güzeldi, kızımın teyzesindeydik, yavrum çok mutluydu, hiç huysuzlanmadı...
Bugün dde ilk defa başbaşa dışarı çıktık :)) kızımı attım arabasına okuluma gittik, ağladı falan kalabalığı görünce ama hiç kasmadım kendimi, 1 saat bahçede öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerimle vakit geçirdik, hasret giderdik, çok iyi geldi bana :))) kızım da açık havadan olsa gerek geldiğinden beri uyuyor :))
İşte bizden böyleeee...
anam ne güzel hatunlar bunlar yav..bn gelmem bu buluşmaya komplexe girerm
Gamzecım fotolardanda anlıcam uzere bende kızımla yarın dısarı cıktıgımda onu cıbıl cıbıl gıydırıcem:) bıde en kısa zamanda hala su almayı erteledıgım emzırme onlugunu alıcam,heemen hemde:)
bu gruba fiziksel özellikler ile değil, bebeklerimiz vasıtasıyla giriyoruz zaten canım :))) onların forsu geçer yani :)))
Mine yavrum tek bırakmadımı annen seni halanımı gönderdi? :)) hani diyodunya annen dışarı tek çıkcanı duyunca içi bi tuhaf olmuştu o açıdan sordum :))
Mine yavrum tek bırakmadımı annen seni halanımı gönderdi? :)) hani diyodunya annen dışarı tek çıkcanı duyunca içi bi tuhaf olmuştu o açıdan sordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?