2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tubaaacım ıcımı erıttın bıtanem,keske yanında olabılseydım,Rabbım yar ve yardımcınız olsun bıtanem,dualarımız senınle,neolur guclu ol canım benım neolur uzulme,dualarımdasın

çok tşkkrler canım...
arkadaşlr bu arda resmen evi buraya taşıdık bugun bilgisayarı flnda getirdk buraya. sanırsam önümzdeki hafta başına kdr burdayz yaa sürkli kan alıyrlar bebegm delk deşk oldu arada emdiriyorum halsiz kaldı emerken bile sürkli uyku modunda napicm blmyrm :

Kuzum ben pazar günü eve geldikten sonra geçtim kısa kollulara hem evde hem dışarı çıkarken ince gidiriyorum yoksa çok terliyor pazar günü bi geldik ve yüzü kıpkırmızı olmuş sırtı su olmuştu resmen

Ayy canımm ya kıyamam ben onaa inş. hemen iyileşir dönersiniz eve

bncede çok hoş bi fikir..kAtılamayanlar mutlaka bigün katılır :)) bnde rüyamda sni gördm gamze buluşuyoduk sohbet muhabbet.. rüyalarda buluşuruz şarkısını yolluyorm sna :))

bebeklerin gözleri kayar derler ama bizim kız 2 gündür şaşı yapıyor gözlerini. başlarda az bi gözü kayıyor gibi geliyodu bana ama resmen şaşı yapınca çok korktum yarına doktor randevusu aldım. hep meme emmeye çalışırken yapıyor. inşallah önemli bişey yoktur.

veeeeee ....

bu muhteşem ve çok sıcak günün alev alev fotoğrafları :)))

kızlar çok teşekkürler hepinize, sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum, inanılmaz keyif aldım sizlerle geçirdiğim saatlerden, haftaya dut ağacının altında buluşmak üzere :))))

Fotoğraflar minik olmuş, üzerine tıklayıp büyütün anacım :)))

Not: şu anda hangi foto hangisi yüklerken göremediğimden kim kimdi şöyle bir bilgi vereyim,

saçı toplu esmer bomba Pınar, elnora

sarışın bomba Nalan, nln83

çıtı pıtı minik bomba Merve, mervisko

saçı açık esmer bomba Minei nicegirl

beni zaten biliyorsunuz sanırsam :)))

Berra Mine'nin halasının kucağında

kızımda gözün var biliyorum ama kızım kara yağız sevdi :)

Ben Damadımı buldum, aday falan değil, direkt aldım ben bu yakışıklı sevimli çok tatlı şeyi :)

Dikkat Bebek Var :)))

Son düzenleme:
Masallah hepınızeee
hepınızde nekadar guzel hatunlarsınız oylee,ayyy cok kıskandım bu bulusmayı,ayrıca ben o besıslerın kollarını bacaklarını yerımmmmm,annelerede bebeklerede kocaaaman masallaaaaaahhh

Gamzecım fotolardanda anlıcam uzere bende kızımla yarın dısarı cıktıgımda onu cıbıl cıbıl gıydırıcem:) bıde en kısa zamanda hala su almayı erteledıgım emzırme onlugunu alıcam,heemen hemde:)

iyi yaptın canım bende korkuyordum üşür diye ama yoo olmuyo kalın giydirincede
bu arada eşin ve kızınla nice mutlu yıllara canım evlilik yıl dönümünüzü tebrik ederim
bende artık bebişi arabasına koyup sık sık dışarıya çıkacağım alışsın velet

arabaya bindiğimde, 37 derece gösteriyordu araba dışarının sıcaklığını, ev şu anda 29 derece, üstelikte bizim evde oldukça başarılı bir dış cephe izolasyonu var, diğer evlere göre serindir bizim ev , sen düşün yani :)

emzirme önlüğü olmadan olmaz, neydi sloganımız,

Sosyal Annelere Özgürlük :)))

Mine yavrum tek bırakmadımı annen seni halanımı gönderdi? :)) hani diyodunya annen dışarı tek çıkcanı duyunca içi bi tuhaf olmuştu o açıdan sordum :))

Mine yavrum tek bırakmadımı annen seni halanımı gönderdi? :)) hani diyodunya annen dışarı tek çıkcanı duyunca içi bi tuhaf olmuştu o açıdan sordum :))

Mine'nin annesini en bomba nasihatını Mine'nin affına sığınıp söylemek istiyorum :)))

" Mine dikkat et çaldırma çocuğu" :)))

Gerçi Merve'nin annesininde Mine'nin annesinden geri kalır yanı yokmuş, aynı nasihat Merve'ye de verilmiş :)))

Mine'nin annesini en bomba nasihatını Mine'nin affına sığınıp söylemek istiyorum :)))

" Mine dikkat et çaldırma çocuğu" :)))

Gerçi Merve'nin annesininde Mine'nin annesinden geri kalır yanı yokmuş, aynı nasihat Merve'ye de verilmiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…