2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızkandıııııııımmm çoooookk,çatır çatır çatladım hatta
çok güzelsiniz hepiniz kızlar,siz de bebişlerinizde.özellikle son fotoya bayıldım

ya bn minenin annesyle tanışmk istiyorm ya bombaa.

ya varya şu karşı binadada hep kavga oluyo...küfür eden erkeklerden tiksiniyorm yaaa tiksiniyorm iğrençler..böyle ağızlarına çorap tıkmak istiyorm..hadi bn kaçtm kocamı almaya..öpüldünüz

kızlar bundan sonra bebeklerinizden isimlerini söyleyerek bahsetseniz çok hoş olmaz mı :) birkaç bebeğin adını biliyoruz sadece...

bide nalanın bebesinin keline bittim..öperm o kelden...bütün bebeler çok tatlı maşallah

Nalan'ın oğluşunu keli, Pınar'ınkinin dudakları, Mine'nin ağır abi oğluşu,

erkeklerimizin hepsi güzeldi maaşallah, Merve ve bana damat seçmek düştü :) Ben seçtim zaten :)

fotoğraflar çok güzel bebişler ayrı güzel maşallah bebişler uslu uslu durdularmı merak ettim ha bide ben daha bebek arabasına cesaret edip çıkaramıyorum da ağlar diye sizin bebişler arabada durdumu:44:

kızkandıııııııımmm çoooookk,çatır çatır çatladım hatta
çok güzelsiniz hepiniz kızlar,siz de bebişlerinizde.özellikle son fotoya bayıldım

canım benim, İstanbul'a yolun düşerse sana özel buluşma organize edicem söz, ahanda yazdım buraya :)

fotoğraflar çok güzel bebişler ayrı güzel maşallah bebişler uslu uslu durdularmı merak ettim ha bide ben daha bebek arabasına cesaret edip çıkaramıyorum da ağlar diye sizin bebişler arabada durdumu:44:

hayır durmuyor canım, Berra 4 satin 30 dakikası arabasında durdu, Merve'ninki ortalığı ayağa kaldırdı, Mine'nin ki henüz küçük ortalığı ayağa kaldırması gerektiğini bu işin raconunun bu olduğunu henüz bilemiyor teyzesi :)
bi Pınarın ki sakindi son anda bozdu işi, günün uslu bebeği Nalan'ınki

lakin tüm bunlar dışarıya çıkmaya engel değil görüldüğü üzre...

ayrıca da bebek bu ağlayacak tabi ki, ağlamaz ise bir gariplik var :)))

Son düzenleme:
Universal Kadıköydeyiz kıslar duanıza çok ihtiyaçımız var .

canım cok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah. dualarımız seninle.

canım hemen soy çocuğu cıbıl cıbıl bırak. hemen anlatıyorum evden çıkarken kızıma uzun kollu çıtçıtlı badi,kolsuz elbise ve külotlu çorap giydirmiştim, çay bahçesine oturduğumda önce çorabı çıkarttım,sonra baktım benim kız hem terledi hemde sırtına kadar batırdı kıyafetini(hem kendini hem benim üstümü kaka içinde bıraktı ) sonra sadece kolsuz elbise giydirdim mini elbise,zıbın falan yok anlaycagın,elbise mini ya göbeği açık,bezi gözüküyor ama ona rağmen çok sıcakladı yavrum çorap zaten yok cıbıl güneşlendi kızım.

ohhh ohhh gezmişsnz sizdee ne güzell,süper oluyorr geldklernde uyuyorlarr. benim ilk tek bebek arabası deneyimim biraz zordu,Gamze sağolsun çok yardım etti. bundan sonra kararlıyımm her gün gezicem kızımlaaaa

tamaaaaaam aczıcık olan cesaretimde gittiyok ben kanguruda gezdirmeye devam ediyim bi süre:97:

Kizlarrr eve daha yeni girdim ben bittim resmen.
Super bir buluşmaydi gercekten saolun kizlar hepinizden cok pozitif elektrik aldım.
Bebisler birbirinden tatlı anneler de cok güzeldi..
Gamzeyle tanıdık bile çıktı:)
Oğlanın son andaki huysuzlugu sizden ayrıldıktan sonra da devam etti zor yatıştırdım berradan mi ayrilmak istemedi acaba:)
minecim cok Saol sen ve halan bebişle baya ilgilendiniz son andaki mudehalenle de beni baya rahatlattin:))
Hepinizi öpüyorum şimdi oğlumu yıkayacağım aksama bendeli fotoları bilgisayara girip eklerim öptüm hepinizi

ben bebiş üşür diye gittiğim yere örgü yelek götürüyom bi kaç kez giydirmişliğim var:26:garibim üstünü çıkarınca nası gülüyo çok pimpirikliyim gaz olacak korkusundan çocuğu bunaltıyorum ama yok tez zamanda bu pimpirikliğimden kurtulup çocuğu kısa kollulara alıştırcam yavrumun vucudu güneş görsün biraz

aaaa doğru, Berra faktörü :))))

Valla bıısı solummu ben kızımla heryere gıdıyorum,hıc korkmuyorum bıseydende tek keyfım yerınde olsun yeter,hemde arabasıyla,babası alıyo bızı bırakıyo carsıya bız fellık fellık dolanıyoruz,sonraa hooop eve,kanguruyuda tecrube ettım,ıksındede cok keyflı kızım hatta hemen uykuya dalıyo ıkısındede,sdc arabamız cok agır bı defa otobuse bıle bındık ama ona bıdaha tovbe dedım,sdc ona ama onun dısında heryerde herturlu gezıyoruz

çıkar çıkar üstünü başını kemikleri güneş görsünn,öyle mutlu oluyorlar kii dediğin gibi. rüzgarda kalmasın yeter. gaz olunca oluyo canım ya üstünü sıkı giydirsende. ayaklarından kontrol et,ayakları cok üşürse gazı cok olur. ben okdr sıcak tutuyordum ki ayaklarını sonra bir baktım terlemiş teri kurumus buzz gibi ayakları,o daha zararlı onu gördüm . şimdi incecik giydiriyorum sadece. güneş varsa hiç çorap yok.

kızlar okadar kötüyümkü suan aglamaktan.demin bi tartıyo cıktım berenide kucagima alıp tartıyım dedim.en son 9mayısta saglık ocaginda 4600 gelmisti ogünden bugüne 28 gün gecti suan 5000kg cok az almis neden ya sütüm var son zamanlar emmedi doru düzgün oyüzden tabi.9unda doktora gitcem ya mama verirse istemiyorum 6ay annr sütü vermk istiyorum sadece.ben nerde yanlis yapiyorum.hickimse destek olmuyo bana esim dahil hemen sütünmü yaramıyo memeyi birakcak heralde doktor mama verir gidince kesin.bi allahi kuluda iyi bise destek olcak bise desin ya yok herkes olumsuz herkes sütüm var ama bakamıyorum iste kendimi hic bukadar kötü hissetmemistim ne yapcagimi bilmiyorum.ben doaru düzgün alamamisim bile anne sütü tek istegim kızıma enazından 6ay sadece sütümü vermekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…