- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.101
kızlar okadar kötüyümkü suan aglamaktan.demin bi tartıyo cıktım berenide kucagima alıp tartıyım dedim.en son 9mayısta saglık ocaginda 4600 gelmisti ogünden bugüne 28 gün gecti suan 5000kg cok az almis neden ya sütüm var son zamanlar emmedi doru düzgün oyüzden tabi.9unda doktora gitcem ya mama verirse istemiyorum 6ay annr sütü vermk istiyorum sadece.ben nerde yanlis yapiyorum.hickimse destek olmuyo bana esim dahil hemen sütünmü yaramıyo memeyi birakcak heralde doktor mama verir gidince kesin.bi allahi kuluda iyi bise destek olcak bise desin ya yok herkes olumsuz herkes sütüm var ama bakamıyorum iste kendimi hic bukadar kötü hissetmemistim ne yapcagimi bilmiyorum.ben doaru düzgün alamamisim bile anne sütü tek istegim kızıma enazından 6ay sadece sütümü vermekti
kızlar okadar kötüyümkü suan aglamaktan.demin bi tartıyo cıktım berenide kucagima alıp tartıyım dedim.en son 9mayısta saglık ocaginda 4600 gelmisti ogünden bugüne 28 gün gecti suan 5000kg cok az almis neden ya sütüm var son zamanlar emmedi doru düzgün oyüzden tabi.9unda doktora gitcem ya mama verirse istemiyorum 6ay annr sütü vermk istiyorum sadece.ben nerde yanlis yapiyorum.hickimse destek olmuyo bana esim dahil hemen sütünmü yaramıyo memeyi birakcak heralde doktor mama verir gidince kesin.bi allahi kuluda iyi bise destek olcak bise desin ya yok herkes olumsuz herkes sütüm var ama bakamıyorum iste kendimi hic bukadar kötü hissetmemistim ne yapcagimi bilmiyorum.ben doaru düzgün alamamisim bile anne sütü tek istegim kızıma enazından 6ay sadece sütümü vermekti
canım benim, İstanbul'a yolun düşerse sana özel buluşma organize edicem söz, ahanda yazdım buraya :)
Merhaba arkadaşlar bir mart annesiyim ve her geçen gün daha da yorulup yıpranarak oğlumu büyütüyorum.İlk haftalar gaz sancısıyla beraber 2 ay süren sarılıkla uğraştım.sarılığı nihayet atlattık ,gaz sancılarımız da bitmek üzere.Ama hala sebebini anlayamadığım tüm gün süren ağlamaları var oğlumun.Bu ağlama nöbetleri beni çok üzüyor.sabah saat 8 de uyandığında başlıyor akşam saat 8-9 gibi uyuduğunda bitiyor.Gelişimi oldukça iyi sakin olduğu 3-5 dakikalık zamanlarda bana gülücük atıyor biraz moral oluyor bana ama artık bu durumun geçmesini istiyorum.Üstelik haftaya işe başlamak zorundayım ve annem ile kayınvalidemin oğlumla nasıl başa çıkacaklarını bilmiyorum.benimle aynı durumu yaşayanlar varsa fikir verirseniz sevinirim...
canım ne asısı oldu bebegın?
çok güzel bir gündü teşekkürler hepinize:) yazdıklarını okurken cok zevk aldığım insanlar hayallerımdeki gibi çıktılar çok mutlu oldum geldim eşime anlattım hepinizi , tekrar teşekkür ederim bu guzel gunu beraber geçirdiğimiz içinveeeeee ....
bu muhteşem ve çok sıcak günün alev alev fotoğrafları :)))
kızlar çok teşekkürler hepinize, sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum, inanılmaz keyif aldım sizlerle geçirdiğim saatlerden, haftaya dut ağacının altında buluşmak üzere :))))
Fotoğraflar minik olmuş, üzerine tıklayıp büyütün anacım :)))
Not: şu anda hangi foto hangisi yüklerken göremediğimden kim kimdi şöyle bir bilgi vereyim,
saçı toplu esmer bomba Pınar, elnora
sarışın bomba Nalan, nln83
çıtı pıtı minik bomba Merve, mervisko
saçı açık esmer bomba Minei nicegirl
beni zaten biliyorsunuz sanırsam :)))
Eki Görüntüle 437499
Berra Mine'nin halasının kucağında
Eki Görüntüle 437500
Eki Görüntüle 437501
Eki Görüntüle 437502
Eki Görüntüle 437503
Eki Görüntüle 437504
Eki Görüntüle 437505
Eki Görüntüle 437506
kızımda gözün var biliyorum ama kızım kara yağız sevdi :)
Eki Görüntüle 437507
Ben Damadımı buldum, aday falan değil, direkt aldım ben bu yakışıklı sevimli çok tatlı şeyi :)
Eki Görüntüle 437508
Dikkat Bebek Var :)))
arabaya bindiğimde, 37 derece gösteriyordu araba dışarının sıcaklığını, ev şu anda 29 derece, üstelikte bizim evde oldukça başarılı bir dış cephe izolasyonu var, diğer evlere göre serindir bizim ev , sen düşün yani :)
emzirme önlüğü olmadan olmaz, neydi sloganımız,
Sosyal Annelere Özgürlük :)))
meraba kızlar bikaç gündür giremedim özledim szleri,
istanbullu güzel hatunlar buluşmuşşşşş
kıskandımmıı evetttt kıskandımmmm
hep iyikide istanbulda yaşamıorum derdim ama
bu fotoyu görünce keşşşke istanbulda yaşasaydık dedim
mervishko senin özel helva tarifini sonunda bugün yapdm vee
eşimde bende bayıldıkk cok cok saol paylaşımın için
ha ayrıca sizin salıncakdanda aldık cok memnunuz bzde tavsiye ederiz,
hem ekonomik hem de cok kurtarıcı oldu bzm için valla
yalnız bşey sorcam acaba rahatmıki bebeklerimiz onun içinde
sanki beli ve kafası rahat durmuomuş gibime geldi:26:
bide nalanın bebesinin keline bittim..öperm o kelden...bütün bebeler çok tatlı maşallah
şu yazımı okursan belki birşeyler bulabilirsin size uygun LeGa-Be-Be: Her Şeyi Yaptım Ama Hala Ağlıyor, Büyüme Atağında Olabilir Mi ?
birde şu var,LeGa-Be-Be: HARVEY KARP
yazının sonundaki bağlantılardan diğer bloglarda Harvet Karp yöntemi ile ilgili bilgi bulabilirsin
çok güzel bir gündü teşekkürler hepinize:) yazdıklarını okurken cok zevk aldığım insanlar hayallerımdeki gibi çıktılar çok mutlu oldum geldim eşime anlattım hepinizi , tekrar teşekkür ederim bu guzel gunu beraber geçirdiğimiz için[/QUOTE
Bir buluşma organiasyonu daha :) hepiniz çok güelsiniz bebişlerini de çok şeker..son fotoya bayıldım herkes arabalı çok havalı olmuş:))
veeeeee ....
kızlar çok teşekkürler hepinize, sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum, inanılmaz keyif aldım sizlerle geçirdiğim saatlerden, haftaya dut ağacının altında buluşmak üzere :))))
Not: şu anda hangi foto hangisi yüklerken göremediğimden kim kimdi şöyle bir bilgi vereyim,
Eki Görüntüle 437499
Eki Görüntüle 437500
Eki Görüntüle 437501
Eki Görüntüle 437502
Eki Görüntüle 437503
Eki Görüntüle 437504
Eki Görüntüle 437505
Eki Görüntüle 437506
Eki Görüntüle 437507
Ben Damadımı buldum, aday falan değil, direkt aldım ben bu yakışıklı sevimli çok tatlı şeyi :)
Eki Görüntüle 437508
ne yalan söyl,y,m bende kıskandım güzel anneler hepiniz birbirinizden güzel bebişleriniz birbirinden tatlı öpüyorum onları:)veeeeee ....
Eki Görüntüle 437499
Eki Görüntüle 437500
Eki Görüntüle 437501
Eki Görüntüle 437502
Eki Görüntüle 437503
Eki Görüntüle 437504
Eki Görüntüle 437505
Eki Görüntüle 437506
Eki Görüntüle 437507
Eki Görüntüle 437508
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?