2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anam herkesler nerde dün ne yaptınız doğru söyleyin buluşmada res,mlerde oturur vaziyettesiniz ama çok yorulmuşunuz hala yoksunuz ortalıktaaa tek kaldım bu gün

ayy çoookkkk güldüm çok yaşasın annen Mine'cim

kızlar bundan sonra bebeklerinizden isimlerini söyleyerek bahsetseniz çok hoş olmaz mı :) birkaç bebeğin adını biliyoruz sadece...

Biz Işılsu koyduk sonra kimliğe I harfiyle yazamam dedi uyuz konsolusluk Gülnihal yaptık şimdi evde her ikisinide kullanıyoruz kulağına Gülnihal okundu kimin kolayına hangisi gelse onu söylüyor :))))

Son düzenleme:
kızlar benim parlak kızımın saçları ne zaman çıkacak herkes keltoş diye seviyo çokmuş gibi bide dökülüyo(

Eklentiler

• $Fotoğraf-0165.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $Fotoğraf-0171.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 26
kızlar benim parlak kızımın saçları ne zaman çıkacak herkes keltoş diye seviyo çokmuş gibi bide dökülüyo(

internet yavaş olunca sıkılıp bidaha tıkladım iki kere gelmiş mesaj

Son düzenleme:
günaydın millet :)

dün geceden uykusuzluğuma dünkü eğlenceli lakin yoran tempo eklenince 5 dakika önce uyandık kızımla, ilk kez beraber uyuduk, benim ki o konuda tavrını koymuştu baştan herkes yerini bilsin diyordu :)

kurallarını gevşetti anlaşılan :)))

bizim tempomuz bugünde çok yoğun , ev alışverişi, Berra sultan'a alışveriş , akşam 5 te Berra kuzeninin mezuniyet törenine davetli bende annesi olarak yanaşması olacağım :))))

biz en iyisi vakit kaybetmeyip şimdi çıkalım hazırlanıp, kahvaltıyıda yaparım bir yerlerde artık :)

bu arada şu ne giydiriyorsunuz olayın dün akşam son noktayı koyduk biz, hiçbirşey giydirmeden , yazlık uyku tulumunun içine soktum :))

ilk başta ince bir body vardı üstünde, bir gittim ki su gibi olmuş, hemen soyup çıplak kondurdum yatağa

biizm dün aşımız vardı. çok şükür çok ağlamadı miniğim. ateşi de çıkmadı. gündüz sürekli uyudu ama gece felaket. akşam 6 dan gece 12 ye kadar uyku yok. nasıl uyutup yatağıma yattığmı hatırlamıyorum bile.

İstanbuldaki annişler çok güzel bir gün geçirmişsiniz . sizi kıskanmamak elde değil. ben İzmirdeyim kaç kişi var burada bilmiyorum. biz de toplansak ne güzel olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…