2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tunaydin kizlarrrrr
Bugün ablamlardayiz bahçede temiz havada uzanmisim hamaga elimde telefonum oğlum anakucaginda uyuyo abblam onu salliyo keyfime diyecek yok bugun :))))

görüldüğü üzre ben hala çıkamadım evden

bu arada melike aşağısın görüyorum, iki kelam etmeye vakit yok mu ? o kadar yoruyorlar mı seni başlar başlamaz

kızlar ben berenin d vitaminin sürekl aksatıyorum unutuyorum( bunun bi etkisi olurmu ki kg alımında??

ama çokkk tatlı olmuş oğlum yaaa,oyun istesin gelsin ben Alya'm la oynatırım onu tek durmasın öyleee. emekler yakında ben sana söyleyimmm

Mervecim ben de cok üzüldüm ya bı de esmer olan benim basiretimiz baglandi
Bir dahaki sefere telafi edicem ben bunu sözz

Kızlar facebookta sordum orda olmayanlar için burda da yazıyım bana yardım edin.
Bakıcıyla sorunlarım var. Benim bakıcım referanslı geldi, o yüzden içim rahattı. Arkadaşın arkadaşının eski bakıcısı. Ama kadın yerinden kalkamıyor ya, kilolu baya sürekli terliyorum ay çok sıcak diyor, bütün camları açıyor, bana klima alın diyor, bebişimi kucağında fazla tutamıyor sıcak terliyorum diye, o yüzden uyutamıyor, bugün yalnız bırakıyırım 2 saat kestiriyim dedim saati gelmediği halde 2 kere mama vermiş fazladan uyandığımda yine mama vermeye çalışıyordu, önce meme veriyoruz mama değil mama takviye gerekirse dedim, ama tabi önceden mamaları içtiği için memeyi almadı bebeğim. Uyusun diye dayamış mamayı, yine ben uyuttum uyutamadı. Bir de paso beziyle geziyor çocuk altını kontrol ettikten sonra kapatmıyor anlamadım niye, bir dahakine açmak zor mu geliyor:S Bebeği kucağında uyuturken gözleri kapalı kendi uyuyor, gözlerimi dinlendiriyorum diyor. Bir de bugün normalde asla burda sigara içmem diyordu, ben duşa gircem dedim, ay ben de sen girmeden aşağıya insem bir sigara içsem dedi ben de baya kızdım sigarasız yapamıycaksan söyle bizi oyalama dedim, o da tavır yaptı. Ya bebeğe yaklaşımı iyi çok seviyor gibi görünüyor ama sizce bu tablo hoşmu ya, bana hiç hoş gelmiyor tanıdık güvenilir insan diye sabrediyorum ama ben yanındayken böyle yapan ben işe girince ne yapacak. Sözde ev işlerine de yardım edecek diye fazladan para veriyoruz ama bebişime bakacak enerjisi yok ki bu kadının

son günlerde benim oğlana bi haller oldu memede bi saat duruyo çekince ağlıyo emerkende resmen kavga ediyo memeyle süt olmadığındanmı diye bakıyorum var ama niye böyle yapıyo yara içinde kaldı göğüslerim yaaa

canım yol yakınken postala... yazdıklarını gözümde canlandırdımda sinema gibi... zararlı dadı diye film olur yani... çocuğa bakacak doğru insanı bul bu ağır vasıtadan hayır gelmez... çocuk ağlasa üşengeçlikten gidipte kucağına almaz bile...

gamzeye katılıyorm..kilo takıntısı sakın yapma..bnm sütümde azaldı akşamları bazen yetmiyo buzluktan çıkarp veriyorm..eşim baktı ve dediki " bunun sonu mamaya doğru gidiyo..buzluktan fln çıkarp ısıtma süt..otur emzir şurda sütün gelir.." hakkatende hemn zora gelmeyip süt ısıtıyodm..demin ağlayp uyumayan bebe diğer bitmiş olan göğsümü bidaa emzirdm ve emerken uyuya kaldı..demekki gerçektende süt gelmişti..bnmkide her ay 600 gr alıyo..yani dr.lara göre sınırda..ama hiiiç takmıyorm isterse 400 gr alsın..önemli olan o çocuk açlıktan ağlamıyo..emiyo ve uyuyo..demekki keyfi yernde ve doyuyo..fazla kilo almıyo napabilirm umrumda değil sağlığı yerinde ya..zaten fazla kilo alırsa korkarm..çocuklarda fazla kilodan korkuyorm son zmnlarda okuduum ve gördüüm obezite haberlerinden sonra..en iyisi kendinin taşıyabilcei kilo..mrk etme sütün iyi ve kilosuda iyi..bidahaki aya belki daha fazla alır..sakın kendine sıkıntı yapma..sonra sende ilerde çocuun peşinde "1 kaşık daha"larla dolanan annelerden olursun

hahahaa valla süper nasihat çok güldüm
hani hep anneler çocuklara nasihat eder ya,dün bende annemle pazara gittiğimde ben alışveriş yaparken dikkat et çocuğu çaldırma diye ben onu tembihliyorum...
ayrıca fotolarınız çok hoş hepiniz çok güzel görünüyorsunuz
canım bizim pazar günkü ayselle buluşmamızda atlas da çok huysuzdu rahat rahat oturup çayımı içemedim bile
bide erkek çocuğu daha da hareketli oluyo,resmen sıcakta terden helak oldum ama ağlayacak diye de evden çıkmamazlık yapmam
aksine artık daha sık çıkmaya başladım
tamaaaaaam aczıcık olan cesaretimde gittiyok ben kanguruda gezdirmeye devam ediyim bi süre:97:
canım bırak arabada ağlasın benimki de ağlıyo kucağıma alıp sakinleştirip tekrar koyuyorum tamam zor oluyo ama alışması lazım uykusu gelince arabasında uyumaya,gezmeye dolaşmaya yoksa koca yaz kanguruyla geçmez
canım üzme kendini zaten bebişlerde şu sıralar emme problemi var o nedenle de olabilir ama zaten her ay çok kilo alacak diye de bişi yok kaldıki az da almamış
dün bebeğimi gören komşular aaaa bak çocuk zayıf diyorlar ilk bi bozuldum üzüldüm zayıf diye
ama sonra dedim ki çocuk gayet normaal kilo alımı da iyi (bi ara emme problemi vardı artık geçti gibi ama arda inadı tutmuyo diil)
e daha ne üzeyim kendimi varsın şişko gözükmesin sağlığı iyi ya allahıma bin şükür
sen kendini üzme bebeğin sağlıklı mı sen ona bak

yavruuum maaşallah canım asmine çok tatlı görünüyo
maaşallah enerjisi de çok güzel yansıyo
kızlar selamlarrr
eşimin memleketindeydik dün akşam geldik
geçmişi okumaya geçiyorum
herkesi
hoş geldin canım yolculuk nasıldı bebişle
kızlaaaaaarrr yeniçarşım.com da prima lar 13.40 düşmüş bakın isterseniz
süpermiş indirim bi bakim
kızlar çevrenizde varmı bilmiyorum ama onurex diye bi market var biz primayı ordan 13 tl ye alıyoruz
yaa kızlar bu fiyatlar çok çok iyi bi kelek olmasın bezlerde
kızlar benim parlak kızımın saçları ne zaman çıkacak herkes keltoş diye seviyo çokmuş gibi bide dökülüyo(
keltoş meltoş çok tatlı annesi yerim ben onu
o bi büyüsün bak nasıl sırma saçlı oluyo annesi
geçmiş olsun canım bildiğin gibi aşıdan olabilir huzursuzluğu
bu güne bişiciği kalmaz inş.

ah yavrumm..bnm kızım olsaydı kesin alırdım..vallaha yalayıp yutarm onn kelini..çok tatlı ya

bn ne epid.ne spinal..gayet normal yaptm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…