- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.161
günaydın millet :)
dün geceden uykusuzluğuma dünkü eğlenceli lakin yoran tempo eklenince 5 dakika önce uyandık kızımla, ilk kez beraber uyuduk, benim ki o konuda tavrını koymuştu baştan herkes yerini bilsin diyordu :)
kurallarını gevşetti anlaşılan :)))
bizim tempomuz bugünde çok yoğun , ev alışverişi, Berra sultan'a alışveriş , akşam 5 te Berra kuzeninin mezuniyet törenine davetli bende annesi olarak yanaşması olacağım :))))
biz en iyisi vakit kaybetmeyip şimdi çıkalım hazırlanıp, kahvaltıyıda yaparım bir yerlerde artık :)
bu arada şu ne giydiriyorsunuz olayın dün akşam son noktayı koyduk biz, hiçbirşey giydirmeden , yazlık uyku tulumunun içine soktum :))
ilk başta ince bir body vardı üstünde, bir gittim ki su gibi olmuş, hemen soyup çıplak kondurdum yatağa
biizm dün aşımız vardı. çok şükür çok ağlamadı miniğim. ateşi de çıkmadı. gündüz sürekli uyudu ama gece felaket. akşam 6 dan gece 12 ye kadar uyku yok. nasıl uyutup yatağıma yattığmı hatırlamıyorum bile.
İstanbuldaki annişler çok güzel bir gün geçirmişsiniz . sizi kıskanmamak elde değil. ben İzmirdeyim kaç kişi var burada bilmiyorum. biz de toplansak ne güzel olur :))
Bende dün akşam sadece çıtçıtlı badiyle uyuttum pijamalar terletiyor artık çok sıcak.Yoğun bi gün seni bekliyor kuzum kolay gelsin:))
Geçmiş olsun minişe kuzum
teşekkür ederiz canım. ben daha rahat rahat uyutamıyorum kızmı. hala kundaktayız kol ve bacaklar o kadar hareketli bki tutabilene aşk olsun. umarım 3. ayımız bitince artık sarmalanmadan uyuyabilir.
selam kızlar bebişime dönence alıcam ama karar veremdim hangisini alsam?? yatğına ve ana kucağına takılanlardan düşünüyorum.
selam kızlar bebişime dönence alıcam ama karar veremdim hangisini alsam?? yatğına ve ana kucağına takılanlardan düşünüyorum.
fisher price mutlu düşler canım
ana kucagına dönenceyı nasıl takacaksın anlamadım?
bütün annelere ve bebeklerine selamlar yaklaşık bir saattir topiğinizdeyim. doğumlarınızı okudum çoğunuzun ve gördüğüm kadarıyla cogunluk zorunlu sezeryan olmuş. ben sizlere bişey sormak istiyorum. normal doğum yapıpta epidural ya da spinal olmayan var mı? olduysanız yan etkileri var mı tavsiye eder misniz? hepinizin bebeklerine Allah hayırlı ömür nasip etsin inşallah.
canım fisher price dönence park yatağa takılabilirmi ???
kızlar benim parlak kızımın saçları ne zaman çıkacak herkes keltoş diye seviyo çokmuş gibi bide dökülüyo(
günaydın millet :)
dün geceden uykusuzluğuma dünkü eğlenceli lakin yoran tempo eklenince 5 dakika önce uyandık kızımla, ilk kez beraber uyuduk, benim ki o konuda tavrını koymuştu baştan herkes yerini bilsin diyordu :)
kurallarını gevşetti anlaşılan :)))
bizim tempomuz bugünde çok yoğun , ev alışverişi, Berra sultan'a alışveriş , akşam 5 te Berra kuzeninin mezuniyet törenine davetli bende annesi olarak yanaşması olacağım :))))
biz en iyisi vakit kaybetmeyip şimdi çıkalım hazırlanıp, kahvaltıyıda yaparım bir yerlerde artık :)
bu arada şu ne giydiriyorsunuz olayın dün akşam son noktayı koyduk biz, hiçbirşey giydirmeden , yazlık uyku tulumunun içine soktum :))
ilk başta ince bir body vardı üstünde, bir gittim ki su gibi olmuş, hemen soyup çıplak kondurdum yatağa
kızlar benim parlak kızımın saçları ne zaman çıkacak herkes keltoş diye seviyo çokmuş gibi bide dökülüyo(
selam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun...hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...
Eki Görüntüle 438126 Eki Görüntüle 438125 Eki Görüntüle 438124 Eki Görüntüle 438127 Eki Görüntüle 438128 Eki Görüntüle 438129 Eki Görüntüle 438130
dün buluşma olmuş sanırım ah ne tatlısınız hepiniz... çok güzel çıkmışsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?