2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dün akşam sadece çıtçıtlı badiyle uyuttum pijamalar terletiyor artık çok sıcak.Yoğun bi gün seni bekliyor kuzum kolay gelsin:))

Geçmiş olsun minişe kuzum

Bende dün akşam sadece çıtçıtlı badiyle uyuttum pijamalar terletiyor artık çok sıcak.Yoğun bi gün seni bekliyor kuzum kolay gelsin:))

Geçmiş olsun minişe kuzum

teşekkür ederiz canım. ben daha rahat rahat uyutamıyorum kızmı. hala kundaktayız kol ve bacaklar o kadar hareketli bki tutabilene aşk olsun. umarım 3. ayımız bitince artık sarmalanmadan uyuyabilir.

teşekkür ederiz canım. ben daha rahat rahat uyutamıyorum kızmı. hala kundaktayız kol ve bacaklar o kadar hareketli bki tutabilene aşk olsun. umarım 3. ayımız bitince artık sarmalanmadan uyuyabilir.

Aynen kuzum ama ben kundaklamıyorum hoplaya zıplaya uyuyor ayakta olsa koşar yani öyle hareket ediyor ama sonra yorulup uyuyor kendi kendine uyumaya alıştı 1 haftada annem sayesinde :)))

selam kızlar bebişime dönence alıcam ama karar veremdim hangisini alsam?? yatğına ve ana kucağına takılanlardan düşünüyorum.

Slm... Vay beee istanbullu mart anneleri buluşmuş. Hepiniz de fıstık gibisiniz bebekler ayrı bir tatlı maşaAllah... Biz de bugün kontole gideceğiz. Bakalım Selimhan nekadar büyümüş. Bir de cerraha gidip sünnet için randevu alacağız. Tek endişem genel anestezi ile yapıyorlarmış. Off minicik yaaa(

Cnm benim ilk doğumum epidural normal doğumdu. Çokta keyifli bir doğumdu. Sadece ıkınmak için pek sancı olmadığından ıkınmakta zorluk çektim bu yüzden başka bir ebe karnıma bastırdı... Ama onun dışında dikişleri felan hiö hissetmedim. Bu doğumda da epidural yaptırdım ilk ağrı kesicinin etkisi geçti ikincisini yaptıracaktım ama doktorum izin vermedi. Hem doğum süren yaklaşık iki saat uzar ve ıkınamazsan bebeği vakumla çekmek zorunda kalırız dedi. Yapılmadı sancıları hissetttim ama korkulacak gibi değildi. Bu da çok keyifli oldu... Ebelerle Fetih 1453 ü konuşa konuşa doğum yaptım diyebilirim... Allahım sana da sağ salim doğum yapıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.

tünaydın hanımlar nasılsınız
dün bi ara girdim çıktım,
bakayım geçmişe benden sonra neler olmuş

oyyy dünyalar güzeliii Asminn,elbisesine bayıldığımı ayrıca belirtmek istiyorum

kızlar benim parlak kızımın saçları ne zaman çıkacak herkes keltoş diye seviyo çokmuş gibi bide dökülüyo(

keltoş ama çookkk tatlıııı kızın maşallah,benim miniğiminde saçları dökülüyorr ama olsunn,gür gür çıkarlar inşallah

ooo ooo size yine evde durmak yok desenee canımcımm, güzel gezmeler size o zaman. vallahi bende gece 2 de yattım sabah 9 da uyandık.çookk ii uyuduk Alya'mla. baktım gece çook sıcaktı bende çıtçıtlı badisi ile yatırdım

nln83 spiral amma olaylı olmuş gözüm korktu hapı da unuturum tek çare eşime güvenmek
gerçi aylık iğneler varmış ama pek kullanan görmedim nasıldır ki:44:
p1982 canım ömer daha 1 aylık bile değildi dr bıngıldagı küçük ilaca ara ver demişti
sonra başka bi dr gelişimi geriler kullan dedi
bu ayki kontrolde bakalım ne diyecek Allah korusun yavrularımızı bi ne yapsak boş
artık hamilelik döneminde anneler iyi beslendiği için bıngıldagın kapanma süresi azalmış ama bir yılı bulması gerekiyormuş
doktor bana dikkat et kapanmasın dedi benim elimden ne gelirse:18:

kızlar hepinize gunaydın sız nasıl bulusursunuz yaaaaaaaaaa bende gelmek ıstıyorum işten mı cıksam ne yapsam hepiniz cok fitsiniz bebişlerinize söylıycek söz bıle bulamıyorum

selam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun... hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...

dün buluşma olmuş sanırım ah ne tatlısınız hepiniz... çok güzel çıkmışsınız...

Duygu , tosun yanına isimde ekleniyor artık :) Onlarda bir birey ve isimleri ile hitap etmeliyiz :)))

Seninki iyicene fırlama olmuş, maşallah oğluşuma walla...

dün buluşma olmuş sanırım ah ne tatlısınız hepiniz... çok güzel çıkmışsınız...

bu tarafta olsan senide gelirdin , ama ben gelcem sana, seninle tanışmayı çok istiyorum çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…