- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.201
canım yol yakınken postala... yazdıklarını gözümde canlandırdımda sinema gibi...zararlı dadı diye film olur yani... çocuğa bakacak doğru insanı bul bu ağır vasıtadan hayır gelmez... çocuk ağlasa üşengeçlikten gidipte kucağına almaz bile...
Kızlar facebookta sordum orda olmayanlar için burda da yazıyım bana yardım edin.
Bakıcıyla sorunlarım var. Benim bakıcım referanslı geldi, o yüzden içim rahattı. Arkadaşın arkadaşının eski bakıcısı. Ama kadın yerinden kalkamıyor ya, kilolu baya sürekli terliyorum ay çok sıcak diyor, bütün camları açıyor, bana klima alın diyor, bebişimi kucağında fazla tutamıyor sıcak terliyorum diye, o yüzden uyutamıyor, bugün yalnız bırakıyırım 2 saat kestiriyim dedim saati gelmediği halde 2 kere mama vermiş fazladan uyandığımda yine mama vermeye çalışıyordu, önce meme veriyoruz mama değil mama takviye gerekirse dedim, ama tabi önceden mamaları içtiği için memeyi almadı bebeğim. Uyusun diye dayamış mamayı, yine ben uyuttum uyutamadı. Bir de paso beziyle geziyor çocuk altını kontrol ettikten sonra kapatmıyor anlamadım niye, bir dahakine açmak zor mu geliyor:S Bebeği kucağında uyuturken gözleri kapalı kendi uyuyor, gözlerimi dinlendiriyorum diyor. Bir de bugün normalde asla burda sigara içmem diyordu, ben duşa gircem dedim, ay ben de sen girmeden aşağıya insem bir sigara içsem dedi ben de baya kızdım sigarasız yapamıycaksan söyle bizi oyalama dedim, o da tavır yaptı. Ya bebeğe yaklaşımı iyi çok seviyor gibi görünüyor ama sizce bu tablo hoşmu ya, bana hiç hoş gelmiyortanıdık güvenilir insan diye sabrediyorum ama ben yanındayken böyle yapan ben işe girince ne yapacak. Sözde ev işlerine de yardım edecek diye fazladan para veriyoruz ama bebişime bakacak enerjisi yok ki bu kadının
Bende şimdi bu bebekleri gördüm ya bi kere hepsini ozlicemhepsinde ayrı bir tat imdat allahım imdat :)
Yalnız annen haklı tabi nalancim bir dahakinde kesinlikle gölgelik cayır çimene yayılalım bu kalabalığı kapalı mekan da zor kaldırır bence etrafimizdaki insanlara yazık :))
canım kapanırsa benim yapacak birşeyim yok dediğin gibi elden bişi gelmeznln83 spiral amma olaylı olmuş gözüm korktu hapı da unuturum tek çare eşime güvenmek
gerçi aylık iğneler varmış ama pek kullanan görmedim nasıldır ki:44:
p1982 canım ömer daha 1 aylık bile değildi dr bıngıldagı küçük ilaca ara ver demişti
sonra başka bi dr gelişimi geriler kullan dedi
bu ayki kontrolde bakalım ne diyecek Allah korusun yavrularımızı bi ne yapsak boş
artık hamilelik döneminde anneler iyi beslendiği için bıngıldagın kapanma süresi azalmış ama bir yılı bulması gerekiyormuş
doktor bana dikkat et kapanmasın dedi benim elimden ne gelirse:18:
Tuh ya ben uzuldum ama sana , bız bıle golgede pıstık . Bu ıstanbulun mılletı zaten anca gezsın :) haftaıcı bıle kalabalık ankaranın gozunu seveyım haftaıcı kımseyı bulamazsın benım memur sehrım:) o yaslı teyzelerde hıc usenmemısler bu sıcakta oturun evınızde da, ben valla sızle bulusmasam hayatta bu sıcakta dısarı cıkmazdım
kızlaaaaaarrr yeniçarşım.com da prima lar 13.40 düşmüş bakın isterseniz
canlar bugün derinim köpüklü ve sulu kaka yaptı tedirgin oldum üşüdümü acaba yada olağan bişimi:SS
atlasa da oluyordu ama sürekli değildi devam etseydi doktora götürürdüm ama etmediği için önemsemedim
seninki sürekli köpüklü yapıyorsa bi göster doktora
Nihal, bu kadından hayır gelmez, sen yokken sürekli uyuması için başka başka şeylerde yapabilir aman ha...
Birde ne kadar veriyorsunuz ? Ajanslar ile görüştünmü, 600-700 dolara hem ev işi, hem bebek bakan süper kadınlar bulabilirsin, daha önce çalıştığı evlerden referans istersin, 10 gün bakarsın maksimum beğenmedin mi gönder yenisini bulsunlar
güvenilir bi sitemi bu?
Kızlar facebookta sordum orda olmayanlar için burda da yazıyım bana yardım edin.
Bakıcıyla sorunlarım var. Benim bakıcım referanslı geldi, o yüzden içim rahattı. Arkadaşın arkadaşının eski bakıcısı. Ama kadın yerinden kalkamıyor ya, kilolu baya sürekli terliyorum ay çok sıcak diyor, bütün camları açıyor, bana klima alın diyor, bebişimi kucağında fazla tutamıyor sıcak terliyorum diye, o yüzden uyutamıyor, bugün yalnız bırakıyırım 2 saat kestiriyim dedim saati gelmediği halde 2 kere mama vermiş fazladan uyandığımda yine mama vermeye çalışıyordu, önce meme veriyoruz mama değil mama takviye gerekirse dedim, ama tabi önceden mamaları içtiği için memeyi almadı bebeğim. Uyusun diye dayamış mamayı, yine ben uyuttum uyutamadı. Bir de paso beziyle geziyor çocuk altını kontrol ettikten sonra kapatmıyor anlamadım niye, bir dahakine açmak zor mu geliyor:S Bebeği kucağında uyuturken gözleri kapalı kendi uyuyor, gözlerimi dinlendiriyorum diyor. Bir de bugün normalde asla burda sigara içmem diyordu, ben duşa gircem dedim, ay ben de sen girmeden aşağıya insem bir sigara içsem dedi ben de baya kızdım sigarasız yapamıycaksan söyle bizi oyalama dedim, o da tavır yaptı. Ya bebeğe yaklaşımı iyi çok seviyor gibi görünüyor ama sizce bu tablo hoşmu ya, bana hiç hoş gelmiyortanıdık güvenilir insan diye sabrediyorum ama ben yanındayken böyle yapan ben işe girince ne yapacak. Sözde ev işlerine de yardım edecek diye fazladan para veriyoruz ama bebişime bakacak enerjisi yok ki bu kadının
800 veriyorum canım, ajanslarda genelde yabancılar var onlar da yatılı oluyor diye istemedim. 2 tane daha tanıdıkr referanslı var da biz bu kadınla anlaşalı baya oldu ona söz verdik diye diğerleriyle görüşmedik, onlarla görüşcem hala iş arıyorlarsa.
biraz önce içeriye gittim kadın uyuyordu:S
ouyyy nasll yakışıklı bi tosuncuksun sen böyleeee cok can yakcan sennnselam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun...hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...
Eki Görüntüle 438126 Eki Görüntüle 438125 Eki Görüntüle 438124 Eki Görüntüle 438127 Eki Görüntüle 438128 Eki Görüntüle 438129 Eki Görüntüle 438130
valla cnm anlattıgın kadarıyla bu kadını cokdan kapı önüne koymalıydın, oldu olucak bi de kadına sen masaj yap kese atKızlar facebookta sordum orda olmayanlar için burda da yazıyım bana yardım edin.
cnm ben mervenin önerdigini aldım 'Sunny Baby TY-001 Flora ' ve cok cok cok memnunum hatta şuanda Alyam içinde mışılll mışıllll uyuyor bende sizle yazışıorum, birazdan çamaşırları asıcam saçımı düzleştiricem:) dier tüm markalardan daha uygun, ben nette enuygunfirsatgarantisi.com dan buldum kargoyla 150ye geliodu, eşimi gönderdim çarşıya bulmuş aynısından 130 tl ye, kesinlikle tavsiye ediorum. ahanda resmi de bukızlar yaaa hani bir salıncaktan bahsedıyodunuz onun markası yada aldgınız ınternet adresı falan varmı nerden aldınız.işinize yarıyormu yardımcı olurmusunuz.ben anakucagını elımde sallamaktan bı hal oldum bebiş uyusun dıye
kızlar yaaa hani bir salıncaktan bahsedıyodunuz onun markası yada aldgınız ınternet adresı falan varmı nerden aldınız.işinize yarıyormu yardımcı olurmusunuz.ben anakucagını elımde sallamaktan bı hal oldum bebiş uyusun dıye
ohh sefan olsun şekerim allah bozmasınTunaydin kizlarrrrr
Bugün ablamlardayiz bahçede temiz havada uzanmisim hamaga elimde telefonum oğlum anakucaginda uyuyo abblam onu salliyo keyfime diyecek yok bugun :))))
çok tatlı olmuş bu kara oğlan maaşallahselam herkese... ya inanılmaz yaramaz oldu benim tosun...hep ilgi hep oyun son ekleyeceğim fotolardan anlaşılacak...
sizleri çok özledim...
Eki Görüntüle 438126 Eki Görüntüle 438125 Eki Görüntüle 438124 Eki Görüntüle 438127 Eki Görüntüle 438128 Eki Görüntüle 438129 Eki Görüntüle 438130
canım koy gözünün önüne bi yere o zaman unutmazsınkızlar ben berenin d vitaminin sürekl aksatıyorum unutuyorum( bunun bi etkisi olurmu ki kg alımında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?