2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dimi ya bir de bebişin şuan derdi yokki, yiyor uyuyor bir yere kıpırdayamıyor, bebiş büyüyüp emekleyicne yürüyünce hiç ilgilenmez:S

Nihal, bu kadından hayır gelmez, sen yokken sürekli uyuması için başka başka şeylerde yapabilir aman ha...

Birde ne kadar veriyorsunuz ? Ajanslar ile görüştünmü, 600-700 dolara hem ev işi, hem bebek bakan süper kadınlar bulabilirsin, daha önce çalıştığı evlerden referans istersin, 10 gün bakarsın maksimum beğenmedin mi gönder yenisini bulsunlar

suadiye sahilde çok güzel sote yerler var çayır çimen..ağaç altı..orda piknikvari yere bişiler serilir çokda güzel olr bnce..ama yinede havalar ısındı günün ortasında buluşulmasa iyi olur..hiçbişey fayda vermez o saatte..

sehpa koltuğu bitişik ve Berra sahpanın üzerinde oyun halısında duruyor iken, birbaktım ki sehpa ile koltuk arasında :))) allahtan sehpa bitişikti, yoksa ilk düşme deneyimimizi yaşayacaktık...

Herkese selamlar,
Buyuk bir cogunlugun yaptgı gıbı bende buranın sadece "okuyucu ve bilgi edinici" müdavimlerindenim. ama yook,su son bulusma fotolarından sonra artık bişeyler demeden duramiiciim super bı organızasyon şu yaptgnız, valla baya ön ayak oldunuz bizlere bebişlerle dısarı cıkıp,gezenti olup cıkmaya kuzularınızz çook tatlıı,sizde bi o kadar şirin cıkmıssınız fotolarda benm ördeğimm tarık emrem de 2 aylık 7 nısanda dogum yaptm, ama nedense hep martın sonu gıbı dogurrm dıye gecırıyodm içimden,nasip..ve fakat tabi ki bu engel degıl benim bu topiği takıp etmeme valla hakkınızı helal edin cok yardımcı oldu herzaman paylastgnız bilgiler,tecrubeler...insan kendini bu yuzden birazda suçlu hissedıyo,okuyup yararlanıpta bişeyler yazmamakta.. özellkle gamze arkadasımızınkiler su götürmez tracy hogg la sayesinde tanıstım ve iyikı tanısmısım dıyorum,özel bir tesekkur gamze ye umarım bundan sonrasında daha yakından tanısma fırsatımız olur sizlerle..

canım kapanırsa benim yapacak birşeyim yok dediğin gibi elden bişi gelmez
en az 4 aydan önce kapanması iyi değilmiş ama kapansa da kafa tasının yanlarında da boşluklar olurmuş kafa da büyümeyi o sayede yapabilirmiş bakalım şimdilik baş cevresi ölçümü ile takip edilecek, vitamini de keselim bi süre açık kapı bırakmayalım deyince mecbur bıraktım, fayda zarar meselesi yani ama rahatım üzmüyorum hiç kendimi doktor çok emin konuşunca çok rahatlattı benide
allahım kimseye dermansız dert vermesin şükür allahıma

aman ankarada avm den başka bi yer yok..

kızlar yaaa hani bir salıncaktan bahsedıyodunuz onun markası yada aldgınız ınternet adresı falan varmı nerden aldınız.işinize yarıyormu yardımcı olurmusunuz.ben anakucagını elımde sallamaktan bı hal oldum bebiş uyusun dıye

canlar bugün derinim köpüklü ve sulu kaka yaptı tedirgin oldum üşüdümü acaba yada olağan bişimi:SS

atlasa da oluyordu ama sürekli değildi devam etseydi doktora götürürdüm ama etmediği için önemsemedim
seninki sürekli köpüklü yapıyorsa bi göster doktora

800 veriyorum canım, ajanslarda genelde yabancılar var onlar da yatılı oluyor diye istemedim. 2 tane daha tanıdıkr referanslı var da biz bu kadınla anlaşalı baya oldu ona söz verdik diye diğerleriyle görüşmedik, onlarla görüşcem hala iş arıyorlarsa.

biraz önce içeriye gittim kadın uyuyordu:S

canım o ne öyle, öyle bakıcı mı, olur kim tavsiye etmişse halt etmiş,karının el kadar bebeğe bakmaya enerjisi yoksa
ileride bebeğin büyüyecek dadısı ile oyun oynamak isteyecek parklara gitmek isteyecek o zanam ne olacak
bence bi an önce bebeğin alişmadan değiştir gitsin

haydaaaaaaaa kadına bak ne rahat ohhh

ouyyy nasll yakışıklı bi tosuncuksun sen böyleeee cok can yakcan sennn Alyam uyansın hemen göstercem resmini ona
valla cnm anlattıgın kadarıyla bu kadını cokdan kapı önüne koymalıydın, oldu olucak bi de kadına sen masaj yap kese at bu gidişle o senin bebişe değil, senin bebiş ona bakıcak bi de bişey merak ettim kültür seviyesi ne alemde bu hatunun, ben ona da cok önem verirdim, ama zaten dedimya bu anlattıklarına göre cokdan yollanmalıymış bu hatun kişi.
cnm ben mervenin önerdigini aldım 'Sunny Baby TY-001 Flora ' ve cok cok cok memnunum hatta şuanda Alyam içinde mışılll mışıllll uyuyor bende sizle yazışıorum, birazdan çamaşırları asıcam saçımı düzleştiricem:) dier tüm markalardan daha uygun, ben nette enuygunfirsatgarantisi.com dan buldum kargoyla 150ye geliodu, eşimi gönderdim çarşıya bulmuş aynısından 130 tl ye, kesinlikle tavsiye ediorum. ahanda resmi de bu
TY-001 Flora Elektrikli

geçenlerde de yazmıştım e bebek mağazasında neredeyse 200 tl verip bebek hamağı alıyordum
son anda vaz geçtim eve gelince eşim karşılıklı duvara 2 kanca astı ip gerdik hamak yaptık sadece 15 tl ye mal oldu

bian önce kurtul ondan..çocunu öyle bi insana emanet etme..ciddi söylüyormm..bu çocuk yrn öbr gün ayaklancak döncek kıpırdancak..o malak gibi uyursa her fırsatta bn o çocuun başına gelceklerden korkarm..ve güzelm çocuu durup dururken mamayamı alıştırdı..anne sütü varken..yazık..çocuuda kendisi gibi obez yapcak haberi biberonu dayarsa..çok sinirlendim

kızlar merhaba bişey danışmak istiyorum sizlere.. benim kızım ''SU''ya doğduğu zaman oda yapmamıştık.şimdi artık uyku düzenimiz oturduğu için ve kusmalarımız bittiği için artık ayrı oda da yatırmak istiyorum.oturma odamı iptal edip Su'ya oda yapmak istiyorum.

Çilek > Baby Flower

bu mobilyaları almayı düşünüyoruz ama karar veremedim büyüyen yataktanmı alsam? küçüğünümü?
birde dolap olarak iki kapılımı? üç kapılımı?? ne dersiniz?
uzun vadede düşününce büyük daha mantıklı geliyor ama karar veremedim.sizlerde oda yapan arkadaşlar var.kullanım sonucu daha iyi fikir verebilirsiniz diye sormak istedim

Tunaydin kizlarrrrr
Bugün ablamlardayiz bahçede temiz havada uzanmisim hamaga elimde telefonum oğlum anakucaginda uyuyo abblam onu salliyo keyfime diyecek yok bugun :))))
ohh sefan olsun şekerim allah bozmasın
çok tatlı olmuş bu kara oğlan maaşallah
kızlar ben berenin d vitaminin sürekl aksatıyorum unutuyorum( bunun bi etkisi olurmu ki kg alımında??
canım koy gözünün önüne bi yere o zaman unutmazsın
bu vitaminleri düzenli kullanırsak faydasını görür yavrular
gelişimi için çok faydalı dvit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…