- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.681
azeri kızın çok tatlı maşallah
Teşekkürler canım Asmin'in çiçekli elbisesinden esinlendik çiçekli elbise aldık kızıma :)))
babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
Kızlar aynı hisleri paylaşıyorum sizinle...Bana böyle ara ara krizler geliyor Allahım diyorum ya inanamıyorum güzelliğine masumluğuna dün sarılmaktan bunalttım çocugu eşim elimden zor aldı. Gerçekten bu dünyadaki en büyük mutluluk bu minnoşlar hele o gülmeleriiii şu an işyerindeyim ogluşumun hasretinden gözümün önünden topuklar ayaklar geçiyorrrr iştahımm kabarıyorrr:))
Canım benim eşim de çok yatkın alt açmayı filan benden annemden iyi yapar. Öyle bir sıkı sıkı kapatır ki o bezi düzgün düzgün sanki 5 çocuk bakmış.Ayrıca süper çamaşır asar böyle onları bir de dertli dertli sirkeler :)))
Sorma kuzum ya hep engel hep engel vallahi çok sıkıldım ya numaramı taşımak istedim yabancılar numara taşıyamaz dendi,faturalı hat alayım dedim yabancılara faturalı satmıyoruz dendi normalde hat ücreti 29 yabancısın diye 70 tl alındı ev kiralayacktık anlaştık yabancı olduğumuzu öğrenince yabancıya vermiyoruz dendi,ev alacaktık banka kredinin %85 ni veriyor diye biz kalanını hazırladık banka yabancıya %50 veriyoruz dedi evi kaçırdık daha aklıma gelmeyen bir sürü engel off bunaldım ya kızımın kimliğini bile 2,5 ay sonra aldık doğumdan sonra. sağlık ocakları bakmadı hamileyken bana yabancıyız diye özel hastanelere verilmeyen aşıyı zor yaptırdık yabancıyız diye daha yazsam sayfa dolar kuzum bu gün hat meselesinde iyice patladım artık
bizim sıpanın gülmesi benim için en güzel hediye diyo babamız bende o gün bol bol güldürürüm sıpayı babasına bol bol hediye vermiş olur
bizim evlilik yıldönümümüz babalar gününden 2 gün önce asıl ben ozaman ne alcam:44:
babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
ne oluyo ya resim ekleyemiyorum
neyse sonra tekrar denerim
ben kaçtım çok işim var çoookk
çok zorlu bir gündü.sabah annem aradı ve kızımın sağ bacağının üzerinde boğmak çizgisinin olmadığını fark ettiğini söyledi.hemen sağlık ocağına götürdüm kalça çıkığı belirtisi olabilir dedi.hemen devlet hastanesine götürüp kalça çıkığı ultrasonu çekildi.doktor birşey yok normal dedi sonra başka doktora götürdük oda normal dedi.gelince birde sağlık ocağındaki aile hekimine gösterdim oda normal dedi ama ben yinede korkuyorum çok zor du çok korktum birşey çıkarsa diye.peki niye bebeğimin boğmak çizgiler eşit değil ki?doktor kilodan olabilir dedi bacaklarına baktı eşit dedi.çok şükür Rabbime Allah kimseyi evladıyla sınamasın.böyle yaşayan var mı?bebeğim 3 aylık bu arada daha öncede ultrason çekilmişti oda normal çıkmıştı..
çok zorlu bir gündü.sabah annem aradı ve kızımın sağ bacağının üzerinde boğmak çizgisinin olmadığını fark ettiğini söyledi.hemen sağlık ocağına götürdüm kalça çıkığı belirtisi olabilir dedi.hemen devlet hastanesine götürüp kalça çıkığı ultrasonu çekildi.doktor birşey yok normal dedi sonra başka doktora götürdük oda normal dedi.gelince birde sağlık ocağındaki aile hekimine gösterdim oda normal dedi ama ben yinede korkuyorum çok zor du çok korktum birşey çıkarsa diye.peki niye bebeğimin boğmak çizgiler eşit değil ki?doktor kilodan olabilir dedi bacaklarına baktı eşit dedi.çok şükür Rabbime Allah kimseyi evladıyla sınamasın.böyle yaşayan var mı?bebeğim 3 aylık bu arada daha öncede ultrason çekilmişti oda normal çıkmıştı..
2. ay aşılarımızı olduk geldik bebeğim çok ağladı eve gelince, bende hemen emzirdim annem emzirmemen gerekirdi dedi ama hemşire bişey demedi, kafam karıştı yaaaaa
merhaba ,, ohh geçmiş olsun atlatmışsınınz.ben çok korkuyorum bizde bi atlatsak,o ağlıyor ben ağlıyorum : ( ki bacak bi koldanmı oluyor ? birde hemen susunca diyerinemi geçiyor yoksa bekletiyormu ateş yaptımı gece gitmeden bi ilaç verdinizmi.sağlık ocağındamı yaptırdınız.off amma sordum be :) bu arada çok tatlı kuzunuz allah bağışlasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?