2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende sabahları eşimle Allahım ne güzel bir çocuğumuz var bizim diye şükrediyoruz. Allah çocuklarımızı bütün kötülüklerden korusun inş.

dertli dertli çamaşır silkelemeye koptum:) gözümün önüne getirdim şu an:)

Birde türklere yurtdışında boyle yapılır derler ama Türkiye de yapılanlara bak hiç hoş değil. Birde kardeş ülkemiz

Kızlar ben eşime doğum gününde, tanışmamızdan evlılığimiz ve bebeğimize kadar olan donemın hikayesini kurabıye şeklinde yaptırmıştım çok hoş bir süpriz olmuştu ,boyle bir suprızde yapabılırsıınız

teyzeleri bakın ilber Kayra kuzum bugün objektiflere çok güzel pozlar verdi hepsini yüklemek istedim ama boyutları büyük sadece bunları kabul etti

Eklentiler

• $ALIM9904.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $ALIM9934.webp
    28 KB · Görüntüleme: 35
Buklecık masallah oglusuna,ne guzel resımler oyle,ayy sende oglusunu cıbıl cıbıl gezdırıon,burda hava oyle sogukkı bgn hıc dısarı cıkamadık...

isolde ben antepteyim yanıyor buralar bende korka korka geçtim gamze saolsun önayak oldu cıbıldak giydirmeme:):)

selam kızlar herkese sevgiler selamlar bebişlerinizi öpüyorum bol bol:)))
babalar gununden bahsedilmiş bende sürpriz hazırlamak üsereyim
kızımın adından ufak bir mektup yazacam. bide fotokitap hazırladım lukapu sitesinden
çok güsel oldu resimlerini yükledim bide kızımın diliyle bir iki bişeyler yazdım
yolladım ama bugn lukapuyla görüştüm cuma gunu kargoya çıkarmıs
bana pazar gunune kadar inş ulaşır:)
Alya'nın annesi (ismini bilmediğimden öyle yazdım:) badii harika olmuş
bende öyle mi yapsam keçe bulamam ama belki bir kumaşla yapabilirim

kızlar geçen gün ilk defa kızıma bir çay kaşığı karpuz verdim
artık yavaş yavaş meyve sebzeleri tanıtacam yoksa zor alışıyorlarmıs ek gıdaya
buket resimler harika olmuş diğer yerden gördüm öteki resimelride müthiş
ellerine fikrine makinene sağlık :))))

çok zorlu bir gündü.sabah annem aradı ve kızımın sağ bacağının üzerinde boğmak çizgisinin olmadığını fark ettiğini söyledi.hemen sağlık ocağına götürdüm kalça çıkığı belirtisi olabilir dedi.hemen devlet hastanesine götürüp kalça çıkığı ultrasonu çekildi.doktor birşey yok normal dedi sonra başka doktora götürdük oda normal dedi.gelince birde sağlık ocağındaki aile hekimine gösterdim oda normal dedi ama ben yinede korkuyorum çok zor du çok korktum birşey çıkarsa diye.peki niye bebeğimin boğmak çizgiler eşit değil ki?doktor kilodan olabilir dedi bacaklarına baktı eşit dedi.çok şükür Rabbime Allah kimseyi evladıyla sınamasın.böyle yaşayan var mı?bebeğim 3 aylık bu arada daha öncede ultrason çekilmişti oda normal çıkmıştı..

benim kızımın da boğumları eşit değil 2 kere ultrason çekildi normal dediler dün kontrolde yine sordum tekrar yaptıralım mı diye gerek görmedi dr.bu arada benim kızım da biraz tombik ondan demek ki

mai tai kullanan arkadaşlar kızımın bacaklarını çıkarıyorum çok ayrık duruyo acır gibi geliyo bana siz nasıl kullanıyosunuz.iki kez kullandım ikisindede içinde uyudu ama ağladıda bilemedim ben:44:

Merhaba,ben de aile hekimliğinde ihtisas yapıyorum.Muayenede çizgilere bakılır fakat sadece bununla değerlendirilmez.sağlıklı bir çocukta da boğum çizgileri eşit olmayabilir.Kalça USG en net göstergedir ilk 4 ayda.zaten gereken yapılmış.Kaldı ki kalça çıkıklığı dahi olsa artık tedavi ediliyor,zaten ultrasonla taramanın amacı erken tanı ve tedavi...Gönlünü ferah tut ve çocuğunu daha fazla hırpalama kırk doktora göstererek...Allah dermansız dert vermesin.( DİP NOT: Kendin bebeğinin her iki bacağını birleştir,topukları aynı hizada mı, dizleri aynı hiZada mı,için rahatlasın diye bak diyorum ..)

2. ay aşılarımızı olduk geldik bebeğim çok ağladı eve gelince, bende hemen emzirdim annem emzirmemen gerekirdi dedi ama hemşire bişey demedi, kafam karıştı yaaaaa

merhaba ,, ohh geçmiş olsun atlatmışsınınz.ben çok korkuyorum bizde bi atlatsak,o ağlıyor ben ağlıyorum : ( ki bacak bi koldanmı oluyor ? birde hemen susunca diyerinemi geçiyor yoksa bekletiyormu ateş yaptımı gece gitmeden bi ilaç verdinizmi.sağlık ocağındamı yaptırdınız.off amma sordum be :) bu arada çok tatlı kuzunuz allah bağışlasınn

atlattık çok şükür darısı başınıza...iki bacak bir koldan yapılıyor birde özel aşı (rota) ağızdan yapılıyor...çok ağladı bebişim ama sarılınca sustu, gece ateş oldu hemşire yapmaz dedi ama oldu calpol verdim üstünü çıkardım sirkeli suyla siildim böylelikle atlatmış olduk işin zor kısmını, bende çok geriliyordum bu aşı meselesine geldi geçti çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…