- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.701
merhaba ,, ohh geçmiş olsun atlatmışsınınz.ben çok korkuyorum bizde bi atlatsak,o ağlıyor ben ağlıyorum : ( ki bacak bi koldanmı oluyor ? birde hemen susunca diyerinemi geçiyor yoksa bekletiyormu ateş yaptımı gece gitmeden bi ilaç verdinizmi.sağlık ocağındamı yaptırdınız.off amma sordum be :) bu arada çok tatlı kuzunuz allah bağışlasınn
mai tai kullanan arkadaşlar kızımın bacaklarını çıkarıyorum çok ayrık duruyo acır gibi geliyo bana siz nasıl kullanıyosunuz.iki kez kullandım ikisindede içinde uyudu ama ağladıda bilemedim ben:44:
babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
kızlar bugün annemlerin bahcesınde 2 tane ortaokul öğrencisi (1 i kız 1i erkek),(yani en fazla 12-13 yaşındalar),öpüşürken gördüm,aay bi kötü oldum.Armin geldihemen aklıma öööff kız anası olmak ne zormuş.çok mu gerikafalıyım acaba??:26::26:
bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum elimde bolca keçe var. nasıl yapıştırıcaksın canım bunu? dikicek misin? ve bu yıkanabilir mi? çok soru sordum
Bence bu zamanda çocuk sahıbı olmak çok zor kız ya da erkek farketmiyor, inşallah aklı başında kötü huyları olmayan çocuklarımız olur
cok saol cnm bnmm, bu arada bnde seni cok merak ediorum asmin prensesle bi resminizi görmeyi coook isterimmalya canım kızın çok tatlı ve aynı sana benziyor
bu arada sende pek çıtırsın
buyur cnm bnm ne demek cok sevndm begenmenecok orjınal bı fıkır bu yaa...izninle hemen çalıyoruum
bu cok basit tatlım bence yaparsn sende, cok saol cnm begenmene sevndimÇok süper olmuş bayıldım, Becerikli insanları çok severim , ben makasla kağıt bile kesemem
kumaşla dikmen zor olur gibime gelio ama bilmiorumki bi dene istersen, keçe cok kolay bulunabilio aslnda, begendgn için saol cnm bnmselam kızlar herkese sevgiler selamlar bebişlerinizi öpüyorum bol bol:)))
babalar gununden bahsedilmiş bende sürpriz hazırlamak üsereyim
kızımın adından ufak bir mektup yazacam. bide fotokitap hazırladım lukapu sitesinden
çok güsel oldu resimlerini yükledim bide kızımın diliyle bir iki bişeyler yazdım
yolladım ama bugn lukapuyla görüştüm cuma gunu kargoya çıkarmıs
bana pazar gunune kadar inş ulaşır:)
Alya'nın annesi (ismini bilmediğimden öyle yazdım:) badii harika olmuş
bende öyle mi yapsam keçe bulamam ama belki bir kumaşla yapabilirim
kızlar geçen gün ilk defa kızıma bir çay kaşığı karpuz verdim
artık yavaş yavaş meyve sebzeleri tanıtacam yoksa zor alışıyorlarmıs ek gıdaya
buket resimler harika olmuş diğer yerden gördüm öteki resimelride müthiş
ellerine fikrine makinene sağlık :))))
bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum elimde bolca keçe var. nasıl yapıştırıcaksın canım bunu? dikicek misin? ve bu yıkanabilir mi? çok soru sordum
cok saol cnm bnmm, bu arada bnde seni cok merak ediorum asmin prensesle bi resminizi görmeyi coook isterimm
buyur cnm bnm ne demek cok sevndm begenmene
bu cok basit tatlım bence yaparsn sende, cok saol cnm begenmene sevndim
kumaşla dikmen zor olur gibime gelio ama bilmiorumki bi dene istersen, keçe cok kolay bulunabilio aslnda, begendgn için saol cnm bnm
ben diktim cnm ama sıcak silikonlada yapştırılabillir gbime gelio, yıkanır cnm daha ykamadım ama bnce yıkanr , masrafsz gül gibi hediye işte
ellerine sağlık süper olmuş. biri alıntı yapmış senin mesajını keçeyle yaptım deyince direk mesajına giitim sonra geçmişi okurken diktim yazmışsın gördüm canım. ben birde ağvada bir otelde yer ayırrtım. (ona mı hediye bana mı pek bilmiyorum ya neyse)birde orda iöçine böyle bir badi giysirmeyi düşünüyorum. altını açarken bana yardımcı olur bazen. temizlemez ama tulum falansa çıt çıtlarını açar. ona açtırıcam. görsün şaşırsın istiyorum. bide yazı olarak "babamın en güzel hediyesiyim" yazısını yazmak istiyorum. ama yazı uzun bilmiyorum sığacakmı el kadar tişörte.
Diyorum ya canım artıları eksileri var herkesin,belki de senin görmediğin artıları vardır.
canım 4 ay bittikten sonra bacakları çıkarılıyor diye biliyorum. senin o kadar oldu mu?
GÜnaydııınnnnn herkese nasılsınız güzel anneler sabahın altısında kızımın sesine kalktım sesli sesli gülüyordu çoook güzeldi ya kıkırdıyordu resmen babasıyla biraz konuşturduk beşikten uçacak gibi hareket ediyor ayy kuzum benim ya kahvaltımızı yaptık kızımı hazırladım ben hazırlandım vee işteyimm.Hemen akşam olsun da kuzuma kavuşayım çookk işim var hemde perdeler yıkanacak camlar silenecek çook işim var anacım
kızlar bugün annemlerin bahcesınde 2 tane ortaokul öğrencisi (1 i kız 1i erkek),(yani en fazla 12-13 yaşındalar),öpüşürken gördüm,aay bi kötü oldum.Armin geldihemen aklıma öööff kız anası olmak ne zormuş.çok mu gerikafalıyım acaba??:26::26:
günaydınnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları olsun bakalım bende tostumu yedim magazin D ye bakıyorum lakin ev hamam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?