2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam tatlım,daha dün yaptırdık biz de asiyi. Dr ateş olmadan verme dedi bir şey. 1 kol 2 bacak, yavrum dâ cok ağladı. Ama şükür ki sonrasında keyfi hiç bozulmadı. Ateşi de hiç yükselmedi. Ben e cok korkuyordum. Calpoll almıştım. Ama ihtiyac olmadıgı icin vermedim. Asiyi saglık ocakları yapıyor bu arada. Şimdiden gecmis olsun

Son düzenleme:
mai tai kullanan arkadaşlar kızımın bacaklarını çıkarıyorum çok ayrık duruyo acır gibi geliyo bana siz nasıl kullanıyosunuz.iki kez kullandım ikisindede içinde uyudu ama ağladıda bilemedim ben:44:

canım 4 ay bittikten sonra bacakları çıkarılıyor diye biliyorum. senin o kadar oldu mu?

kızlar bugün annemlerin bahcesınde 2 tane ortaokul öğrencisi (1 i kız 1i erkek),(yani en fazla 12-13 yaşındalar),öpüşürken gördüm,aay bi kötü oldum.Armin geldihemen aklıma öööff kız anası olmak ne zormuş.çok mu gerikafalıyım acaba??:26::26:

Bence bu zamanda çocuk sahıbı olmak çok zor kız ya da erkek farketmiyor, inşallah aklı başında kötü huyları olmayan çocuklarımız olur

alya canım kızın çok tatlı ve aynı sana benziyor
bu arada sende pek çıtırsın
cok saol cnm bnmm, bu arada bnde seni cok merak ediorum asmin prensesle bi resminizi görmeyi coook isterimm
cok orjınal bı fıkır bu yaa...izninle hemen çalıyoruum
buyur cnm bnm ne demek cok sevndm begenmene
Çok süper olmuş bayıldım, Becerikli insanları çok severim , ben makasla kağıt bile kesemem
bu cok basit tatlım bence yaparsn sende, cok saol cnm begenmene sevndim
kumaşla dikmen zor olur gibime gelio ama bilmiorumki bi dene istersen, keçe cok kolay bulunabilio aslnda, begendgn için saol cnm bnm
bende böyle bişeyler yapmayı düşünüyorum elimde bolca keçe var. nasıl yapıştırıcaksın canım bunu? dikicek misin? ve bu yıkanabilir mi? çok soru sordum

ben diktim cnm ama sıcak silikonlada yapştırılabillir gbime gelio, yıkanır cnm daha ykamadım ama bnce yıkanr , masrafsz gül gibi hediye işte

ellerine sağlık süper olmuş. biri alıntı yapmış senin mesajını keçeyle yaptım deyince direk mesajına giitim sonra geçmişi okurken diktim yazmışsın gördüm canım. ben birde ağvada bir otelde yer ayırrtım. (ona mı hediye bana mı pek bilmiyorum ya neyse )birde orda iöçine böyle bir badi giysirmeyi düşünüyorum. altını açarken bana yardımcı olur bazen. temizlemez ama tulum falansa çıt çıtlarını açar. ona açtırıcam. görsün şaşırsın istiyorum. bide yazı olarak "babamın en güzel hediyesiyim" yazısını yazmak istiyorum. ama yazı uzun bilmiyorum sığacakmı el kadar tişörte.

neyse kızlar ben yatıyorum eşimde kızımda uyudu. bu ara çok huysuz bütün gün mırıl mırıl ağlıyo. ve feci ıkınıyo yapamayınca ağlıyo. bende 2 gündür zeytinyağı verdim pek içime sinmiyor bu iş ama yapsın diye veriyorum. salı günü doktora gideince sorucam niye böle diye.. dün gece bile uykusunda ıkındı yavrucağım. niye böyle oldu hiç bilmiyorum
iyi geceler... en çokta tatlı yawrucaklarımıza

Son düzenleme:

oww süper cnmmm:) üçünüzede süper bi hediye bence
yazabilirisin şahane olur ama maket bıçağıda gerekir bence,
harflerin deliklerini falan yapman zor olur,
zaten minnacık tulumcuklar yazı büyük gelebilir
bi dene cnm inş olur,
bende daha uzun yazcakdımda bebekle cok teferruatlı ugraşamazdm ve
babamızdanda gizli yaptımız için acele ettik
ii geceler cnm sanada bebişinede :)

Diyorum ya canım artıları eksileri var herkesin,belki de senin görmediğin artıları vardır.

Evet haklisin cok sukur ki bir haftAdir gozumden perde Kalkti o kotu taraflar yine ayni degisen bise yok onda amA Ben iyi taraflarini fazla gormeye basladim cok sukur bend bilmiyom iste tek inAndigim dua nin gucu

GÜnaydııınnnnn herkese nasılsınız güzel anneler sabahın altısında kızımın sesine kalktım sesli sesli gülüyordu çoook güzeldi ya kıkırdıyordu resmen babasıyla biraz konuşturduk beşikten uçacak gibi hareket ediyor ayy kuzum benim ya kahvaltımızı yaptık kızımı hazırladım ben hazırlandım vee işteyimm.Hemen akşam olsun da kuzuma kavuşayım çookk işim var hemde perdeler yıkanacak camlar silenecek çook işim var anacım

günaydınn tatlımm günün güzel geçsin inşallah. akşam olsun kavuş Gülnihal ine kavuşş sesli gülüyorlar artık evet bende bayılıyorum yaaa, az önce Alya da bir görsen sanki uçacak senin kızçen gibi, ayaklarını pedal çevirir gibi hızlı hızlı attırıyordu sıpam,eller ayaklar o biçim,kimbilir neye heyecan yapmıştı yine iş konusunda yavaş yavaş yap hayatım yüklenme sakın kendine yarın bitirmek için,senin artık daha çok dinlenmen lazım,hem ev hem iş çünkü.. çok zorlanırsan ara beni ben koşa koşa gelirim sana yardıma,minnoşumu anneme bırakırım ne olcakk

canım gerçekten çok zor konular ama şimdiden bunları düşünüp sıkma canını
bu arada kızının ismine bayıldım benimkinin ismine benziyor bizimkide asmin

günaydınnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları olsun bakalım bende tostumu yedim magazin D ye bakıyorum lakin ev hamam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…