2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen kuzum bi ayaklansa koşacak gibi eller ayaklar.Annemmm ben seni yardıma değil misafirliğe çağırrım anca canım arkadaşımmm Keşke sende gelebisleydin süper olurdu şimdi geleceklerin hepsi erkek adam iki kız olurdular :)

oyy maşallah arkadaşıma

sağol cnm arkadaşım...

Günaydın kuzum afiyet olsunn bu gün daha bişi yapamazsın ben öyle oluyorum çünkü bi kere sabahtan yapamadım mı daha da heves gelmiyo bişey yapmaya :))
ayselcim zate yapacak bişey yok herşeyim tastamam yarın gezmeye gidicez akşama doğru kuaföre gidicem okadar

sağol cnm arkadaşım...

ayselcim zate yapacak bişey yok herşeyim tastamam yarın gezmeye gidicez akşama doğru kuaföre gidicem okadar

Ayy annem benim azeriliğim tuttu yalnış anladım zati bu yalnış anlamaları yazsam komedi olur du bikaç tane yzayımda gülün bari.
Önce kelimeler
Düşmek=inmek
Saklamak=durdurmak
Kıç=ayak
Kravat=yatak
Sümük=kemik
Taksiye bindim ineceğim yere geldiğimde taksiciye burda düşeceğim dedim adam ''yok abla düşmezsin kapılar kapalı''dedi beyfendi arabayı saklarmısınız dedim adam panik halinde ''niye abla ya niye arabayı saklayım ''dedi adama inceğimi anlata kadar baya ilerledik.Kasaba gittim bana biraz sümüksüz et ver dedim adamın surat ifadesi aynı bu.Annemle uzun otobüs yolculuğu sonrası takside annemin ''ayy kıçlarım fena şişti''demesi üzerine taksicinin bize garip garip bakması.Nişanlandığımız zaman eşime takım bakarken tezgahtarın ''size güzel bi kravat da verelim'' demesi üzerine eşimin ''yok abi ne yaptın nişanlanıyoruz onu düğünde alırız'' demesi ve tezgahtarın şaşkın bakışları ve bunun gibi bi sürüüü :))

aysel kopardın beni ................

Kopardın beni= gülmek eğlenmek

Günaydınlar herkese, sabah sabah çok güldüm:))))

ooo kızın demekki tek favori olcak bulusmada cok uzaksınız canım yaa az söle bu taraflara gelseydiniz ya keşkee,bostancıya bile zor gittim ben eheheh
ayrıcaa yardım konusunda ben cok ciddiyimm

ooo kızın demekki tek favori olcak bulusmada cok uzaksınız canım yaa az söle bu taraflara gelseydiniz ya keşkee,bostancıya bile zor gittim ben eheheh
ayrıcaa yardım konusunda ben cok ciddiyimm

merve kuzum sen nerde oturuyosun cnm anneme gelince görüşürüz belki annem ümraniyede atakente

bende atakentteyim :) Rüyam pastahanesine 2 dk sadece :) ne zaman geliyorsun gel buluşalım canımmm

ohaaaaaaaaaaa çüş merve sana insan söylemezmi okadar yırtındım burda geçenlerde anneme gidiyorum diye annemde cadde üzerindeki büyük bina yokmu prenses düğün salonun orda hani önünde otobüs durağı var orada bu ara değilde geldiğimde mutlaka haber veririm sana burdan veya faceden cnm

aaaaa annen bizim burda oturuyor resmen bilsem söylemezmiyim yaaa geldiginde mutlaka haber ver görüşelimm , annene pek bi yakınmışım,annen torun hasreti çekerse beklerim gelsin benim minnoşu sevsin Aden in yerine

aaaaa annen bizim burda oturuyor resmen bilsem söylemezmiyim yaaa geldiginde mutlaka haber ver görüşelimm , annene pek bi yakınmışım,annen torun hasreti çekerse beklerim gelsin benim minnoşu sevsin Aden in yerine

söylerim kuzum sen neredesin biz yaklaşık 27 senedir oradayız

mai tai kullanan arkadaşlar kızımın bacaklarını çıkarıyorum çok ayrık duruyo acır gibi geliyo bana siz nasıl kullanıyosunuz.iki kez kullandım ikisindede içinde uyudu ama ağladıda bilemedim ben:44:

ayaklarını çıkarma daha 4 ayı geçmediyse..bn içeri koyuyorm

İlahi Aysel..çok tatlısın..bnde bunla ilgili bi hikaye duymuştum..azerbaycana inerken sanırım uçakta uçağımız birazdan bakü havalimanına incektir yerine " uçağımız birazdan bakü havalimanına düşcektir" anonsu üzerine türkler tarafından baya panik anları yaşayanlar olmuş..bnde bunu duyunca baya gülmüştüm..

canım ben 2 senedir atakentteydim daha öncede atatürk mahallesindeydm orası da yakın. atakent kokoreçi bilir misin onun yanındaki bina. aöf bürosunun karsı sokagında.

ay cok yakınmışız merve ya şaka gibi ben o kokoreçciyide cok severim geçen geldiğimde eşimle gece gittik yedik ohhhhhhhh cokda güzel yapar adamcağız tamamdır ohalde geldiğimde cart diye sendeyim haberin ola bu arada özeline mesaj atıyorum oki doki

bende cok severım o kokorecciyi yanımıza gelmıssınızde haberim olmamıs bak gelin gelinn Alya da pek sevinir Aden i görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…