- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.721
günaydınn tatlımmgünün güzel geçsin inşallah. akşam olsun kavuş Gülnihal ine kavuşş sesli gülüyorlar artık evet bende bayılıyorum yaaa, az önce Alya da bir görsen sanki uçacak senin kızçen gibi, ayaklarını pedal çevirir gibi hızlı hızlı attırıyordu sıpam,eller ayaklar o biçim,kimbilir neye heyecan yapmıştı yine iş konusunda yavaş yavaş yap hayatım yüklenme sakın kendine yarın bitirmek için,senin artık daha çok dinlenmen lazım,hem ev hem iş çünkü.. çok zorlanırsan ara beni ben koşa koşa geli rim sana yardıma,minnoşumu anneme bırakırım ne olcakk
Günaydın kuzum afiyet olsunn bu gün daha bişi yapamazsın ben öyle oluyorum çünkü bi kere sabahtan yapamadım mı daha da heves gelmiyo bişey yapmaya :))günaydınnnnnnnnnnnn iyi hafta sonları olsun bakalım bende tostumu yedim magazin D ye bakıyorum lakin ev hamam gibi
oyy maşallah arkadaşıma
ayselcim zate yapacak bişey yok herşeyim tastamam yarın gezmeye gidicez akşama doğru kuaföre gidicem okadarGünaydın kuzum afiyet olsunn bu gün daha bişi yapamazsın ben öyle oluyorum çünkü bi kere sabahtan yapamadım mı daha da heves gelmiyo bişey yapmaya :))
sağol cnm arkadaşım...
ayselcim zate yapacak bişey yok herşeyim tastamam yarın gezmeye gidicez akşama doğru kuaföre gidicem okadar
ayy annem benim azeriliğim tuttu yalnış anladım zati bu yalnış anlamaları yazsam komedi olur du bikaç tane yzayımda gülün bari.
önce kelimeler
düşmek=inmek
saklamak=durdurmak
kıç=ayak
kravat=yatak
sümük=kemik
taksiye bindim ineceğim yere geldiğimde taksiciye burda düşeceğim dedim adam ''yok abla düşmezsin kapılar kapalı''dedi beyfendi arabayı saklarmısınız dedim adam panik halinde ''niye abla ya niye arabayı saklayım ''dedi adama inceğimi anlata kadar baya ilerledik.kasaba gittim bana biraz sümüksüz et ver dedim adamın surat ifadesi aynı bu.annemle uzun otobüs yolculuğu sonrası takside annemin ''ayy kıçlarım fena şişti''demesi üzerine taksicinin bize garip garip bakması.nişanlandığımız zaman eşime takım bakarken tezgahtarın ''size güzel bi kravat da verelim'' demesi üzerine eşimin ''yok abi ne yaptın nişanlanıyoruz onu düğünde alırız'' demesi ve tezgahtarın şaşkın bakışları ve bunun gibi bi sürüüü :))
Günaydınlar herkese, sabah sabah çok güldüm:))))Ayy annem benim azeriliğim tuttu yalnış anladım zati bu yalnış anlamaları yazsam komedi olur du bikaç tane yzayımda gülün bari.
Önce kelimeler
Düşmek=inmek
Saklamak=durdurmak
Kıç=ayak
Kravat=yatak
Sümük=kemik
Taksiye bindim ineceğim yere geldiğimde taksiciye burda düşeceğim dedim adam ''yok abla düşmezsin kapılar kapalı''dedi beyfendi arabayı saklarmısınız dedim adam panik halinde ''niye abla ya niye arabayı saklayım ''dedi adama inceğimi anlata kadar baya ilerledik.Kasaba gittim bana biraz sümüksüz et ver dedim adamın surat ifadesi aynı bu.Annemle uzun otobüs yolculuğu sonrası takside annemin ''ayy kıçlarım fena şişti''demesi üzerine taksicinin bize garip garip bakması.Nişanlandığımız zaman eşime takım bakarken tezgahtarın ''size güzel bi kravat da verelim'' demesi üzerine eşimin ''yok abi ne yaptın nişanlanıyoruz onu düğünde alırız'' demesi ve tezgahtarın şaşkın bakışları ve bunun gibi bi sürüüü :))
Aynen kuzum bi ayaklansa koşacak gibi eller ayaklar.Annemmm ben seni yardıma değil misafirliğe çağırrım anca canım arkadaşımmmKeşke sende gelebisleydin süper olurdu şimdi geleceklerin hepsi erkek adam iki kız olurdular :)
ooo kızın demekki tek favori olcak bulusmadacok uzaksınız canım yaa az söle bu taraflara gelseydiniz ya keşkee,bostancıya bile zor gittim ben eheheh
ayrıcaa yardım konusunda ben cok ciddiyimm
ooo kızın demekki tek favori olcak bulusmadacok uzaksınız canım yaa az söle bu taraflara gelseydiniz ya keşkee,bostancıya bile zor gittim ben eheheh
ayrıcaa yardım konusunda ben cok ciddiyimm
merve kuzum sen nerde oturuyosun cnm anneme gelince görüşürüz belki annem ümraniyede atakente
merve kuzum sen nerde oturuyosun cnm anneme gelince görüşürüz belki annem ümraniyede atakente
bende atakentteyim :) Rüyam pastahanesine 2 dk sadece :) ne zaman geliyorsun gel buluşalım canımmm
ohaaaaaaaaaaa çüş merve sana insan söylemezmi okadar yırtındım burda geçenlerde anneme gidiyorum diye annemde cadde üzerindeki büyük bina yokmu prenses düğün salonun orda hani önünde otobüs durağı var orada bu ara değilde geldiğimde mutlaka haber veririm sana burdan veya faceden cnm
aaaaa annen bizim burda oturuyor resmenbilsem söylemezmiyim yaaa geldiginde mutlaka haber ver görüşelimm , annene pek bi yakınmışım,annen torun hasreti çekerse beklerim gelsin benim minnoşu sevsin Aden in yerine
mai tai kullanan arkadaşlar kızımın bacaklarını çıkarıyorum çok ayrık duruyo acır gibi geliyo bana siz nasıl kullanıyosunuz.iki kez kullandım ikisindede içinde uyudu ama ağladıda bilemedim ben:44:
Ayy annem benim azeriliğim tuttu yalnış anladım zati bu yalnış anlamaları yazsam komedi olur du bikaç tane yzayımda gülün bari.
Önce kelimeler
Düşmek=inmek
Saklamak=durdurmak
Kıç=ayak
Kravat=yatak
Sümük=kemik
Taksiye bindim ineceğim yere geldiğimde taksiciye burda düşeceğim dedim adam ''yok abla düşmezsin kapılar kapalı''dedi beyfendi arabayı saklarmısınız dedim adam panik halinde ''niye abla ya niye arabayı saklayım ''dedi adama inceğimi anlata kadar baya ilerledik.Kasaba gittim bana biraz sümüksüz et ver dedim adamın surat ifadesi aynı bu.Annemle uzun otobüs yolculuğu sonrası takside annemin ''ayy kıçlarım fena şişti''demesi üzerine taksicinin bize garip garip bakması.Nişanlandığımız zaman eşime takım bakarken tezgahtarın ''size güzel bi kravat da verelim'' demesi üzerine eşimin ''yok abi ne yaptın nişanlanıyoruz onu düğünde alırız'' demesi ve tezgahtarın şaşkın bakışları ve bunun gibi bi sürüüü :))
söylerim kuzum sen neredesin biz yaklaşık 27 senedir oradayız
canım ben 2 senedir atakentteydim daha öncede atatürk mahallesindeydm orası da yakın. atakent kokoreçi bilir misin onun yanındaki bina. aöf bürosunun karsı sokagında.
ay cok yakınmışız merve ya şaka gibi ben o kokoreçciyide cok severim geçen geldiğimde eşimle gece gittik yedik ohhhhhhhh cokda güzel yapar adamcağıztamamdır ohalde geldiğimde cart diye sendeyim haberin ola bu arada özeline mesaj atıyorum oki doki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?