- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.741
canım gerçekten çok zor konular ama şimdiden bunları düşünüp sıkma canını
bu arada kızının ismine bayıldım benimkinin ismine benziyor bizimkide asmin
Selam fıstıklar,kızımı cıcı cıcı gıydırdım,bende cektım kotu spor ayakkabıyı,ahanda kızımla alısverıse gıdıyoz,hava guzel ınsallah bozmaz,bu arada kızım meme ucunu emmıyo rresmen ısırıyo kızlar yaaa,salyası cabası acaba dısmı dıe baktım 2tane yanyana bı beyazlık gordum ama emın olamadım,ne oldugunu anlaamdm valla
Ayy annem benim azeriliğim tuttu yalnış anladım zati bu yalnış anlamaları yazsam komedi olur du bikaç tane yzayımda gülün bari.
Önce kelimeler
Düşmek=inmek
Saklamak=durdurmak
Kıç=ayak
Kravat=yatak
Sümük=kemik
Taksiye bindim ineceğim yere geldiğimde taksiciye burda düşeceğim dedim adam ''yok abla düşmezsin kapılar kapalı''dedi beyfendi arabayı saklarmısınız dedim adam panik halinde ''niye abla ya niye arabayı saklayım ''dedi adama inceğimi anlata kadar baya ilerledik.Kasaba gittim bana biraz sümüksüz et ver dedim adamın surat ifadesi aynı bu.Annemle uzun otobüs yolculuğu sonrası takside annemin ''ayy kıçlarım fena şişti''demesi üzerine taksicinin bize garip garip bakması.Nişanlandığımız zaman eşime takım bakarken tezgahtarın ''size güzel bi kravat da verelim'' demesi üzerine eşimin ''yok abi ne yaptın nişanlanıyoruz onu düğünde alırız'' demesi ve tezgahtarın şaşkın bakışları ve bunun gibi bi sürüüü :))
Sen gel bebeğim,senin için 1 tepsi kek yaparım 3 konuşur 1 yersin oyalanırsın kekleAllahın izni ile atlatır annesi aşısını,Kuzey maşallah çok akıllı,sen üzülme diye nasıl metanetli olur gör sen şimdi. bende anneme tutturmuştum,merak etme kucağına aldığın anda susuyorlar zaten.
canım benimkide deli gibi salya akıtıyordu ellerini yiyordu resmen
ve meme ucumu ısırıyordu dün bir baktım alttan 2 dişi çıkmış :))
iki buçuk aylık bebek diş çıkarırmış demek :97:
yani kuzum muhtemelen seninkide ya çıkardı ya çıkarıyordur
yan yatırma minderini hala kullanıyormusunuz?
ben 2 gündür kaldırıorum onu ve kızım dans ede ede uyuyo
hala kustugu için kaldırmıodum ama artık kaldırcam
kızım sevinç içinde uyusun
nooluyo bu çocuklara yaa..biz bişeyleri fazla mı kaçırdık ne..dişler mişler çıkıyo..benimkide salya yumağı..üstümüz başımız hep ıslak..ağzına bişey sokmuyo henüz ama biberonun memelerini parçaladı resmen..çiğniyo adam..bakıyorum sürekli ağzına bişey yok henüz ama ne biliimm..5-6 aylık çıkar dişler normaldee..:26::26:
Ayy annem benim azeriliğim tuttu yalnış anladım zati bu yalnış anlamaları yazsam komedi olur du bikaç tane yzayımda gülün bari.
Önce kelimeler
Düşmek=inmek
Saklamak=durdurmak
Kıç=ayak
Kravat=yatak
Sümük=kemik
Taksiye bindim ineceğim yere geldiğimde taksiciye burda düşeceğim dedim adam ''yok abla düşmezsin kapılar kapalı''dedi beyfendi arabayı saklarmısınız dedim adam panik halinde ''niye abla ya niye arabayı saklayım ''dedi adama inceğimi anlata kadar baya ilerledik.Kasaba gittim bana biraz sümüksüz et ver dedim adamın surat ifadesi aynı bu.Annemle uzun otobüs yolculuğu sonrası takside annemin ''ayy kıçlarım fena şişti''demesi üzerine taksicinin bize garip garip bakması.Nişanlandığımız zaman eşime takım bakarken tezgahtarın ''size güzel bi kravat da verelim'' demesi üzerine eşimin ''yok abi ne yaptın nişanlanıyoruz onu düğünde alırız'' demesi ve tezgahtarın şaşkın bakışları ve bunun gibi bi sürüüü :))
Allahım sen bana sabır ver bende saf saf sevgili kocacık düşünmüş başbaşa yeni açılan avm ye gitcez diye düşünüyorum.meğer anasını danasınıda alcak banada hiçbişe sölemiyo tesadüf öğrendim.yav be adam bikerede başbaşa bişe gidelim sonra fulya kötü..bütün enerjim düştü şuan..
Canım valla ne desen haklısın şu durumda.
ah özge hep haklıyım ama bişede olmuyo..koycam kapıya sonuda onu istiyoramazan gelsede memlekete gitcem otursun sevgili annesiyle istemediği kadar..azcık özlesin kızıyla benide belki birazcık aklı başına gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?