2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabarrr iyi haftasonları herkesee bu aralar cıldırmak üzereyim derin hiç uyumuyo az önce daldı yarım saatir sesi cıkmıyo dün gunduz 3 buçukta uyandı ve gece 1 e kadar ayaktaydı nasıl dayanıyor şaşırıyorum 1 de uyusa yine iyi 3 te tekrar mız mızz emzirdim yatırdım saat başı kalktı direndim ama olmadı en son5 te yataktan kalktık beraber böyle yapmıyodu yoksa büyüme atağınamı girdi ne dersiniz?:S:S

Selam fıstıklar,kızımı cıcı cıcı gıydırdım,bende cektım kotu spor ayakkabıyı,ahanda kızımla alısverıse gıdıyoz,hava guzel ınsallah bozmaz,bu arada kızım meme ucunu emmıyo rresmen ısırıyo kızlar yaaa,salyası cabası acaba dısmı dıe baktım 2tane yanyana bı beyazlık gordum ama emın olamadım,ne oldugunu anlaamdm valla

slm kızlar, dün gittik doktora kan idrar tahlilinde bişe çıkmadı şükür..rotavirüs aşımızı olduk..doktor çinkoyla,multimix verdi vitamin 15 gün kullan dedi 15 günde 300 gr alması lazım dedi..bakalım pek sevmem böle ilaç milaç işlerini ama bi 15 gün kullanıyım bırakabilirim..

bizde akşam gezmeye gidiyoruz yeni bi avm açıldı dün,oraya gitcez..haftayada annem geliyo yine

canım benimkide deli gibi salya akıtıyordu ellerini yiyordu resmen
ve meme ucumu ısırıyordu dün bir baktım alttan 2 dişi çıkmış :))
iki buçuk aylık bebek diş çıkarırmış demek :97:
yani kuzum muhtemelen seninkide ya çıkardı ya çıkarıyordur

ha ha haaaaaaaa, harikasın aysel koptuuuuummm :)))

yan yatırma minderini hala kullanıyormusunuz?
ben 2 gündür kaldırıorum onu ve kızım dans ede ede uyuyo
hala kustugu için kaldırmıodum ama artık kaldırcam
kızım sevinç içinde uyusun

Bıze ası faln yapmadılr dun:) Gamze demstı 1 ay gecmden yapmıolr dıyee ama asıyı yapanlr benı hıc uyrmadıgı ıcın mal gıbı gıttım 22 sıne gun aldık ogun dr da gıdıp dıgr asılrınıda yaptrmamız lazm yoksa uzerınden 1 ay gecmesı gerekeck otekı asılrda kalck bu sefer olmck bu ıs 22snde bıteck kısmetse:) Sevınsenmı uzulsemmı bılemedm:))

Ne yedık bız bu bebelere hormonlu benımkınınde salyalrı akıo ve saglı sollu ıkı yerınde dıslerı şişti beyazladı dr gıdınce sorcm cok erken degılmı yaa 2 bucuk ay bıle olmadı benımkı tam 70 gunlk:)

nooluyo bu çocuklara yaa..biz bişeyleri fazla mı kaçırdık ne..dişler mişler çıkıyo..benimkide salya yumağı..üstümüz başımız hep ıslak..ağzına bişey sokmuyo henüz ama biberonun memelerini parçaladı resmen..çiğniyo adam..bakıyorum sürekli ağzına bişey yok henüz ama ne biliimm..5-6 aylık çıkar dişler normaldee..:26::26:

ben doktora sordum salya meselesini, damakları gelişirken de salyalanırlarmış hemen dişi çıkacağı anlamına gelmez normal dedi.

yan yatırma minderini hala kullanıyormusunuz?
ben 2 gündür kaldırıorum onu ve kızım dans ede ede uyuyo
hala kustugu için kaldırmıodum ama artık kaldırcam
kızım sevinç içinde uyusun

canım ben baya oldu kaldırdım, çünkü yatırıyordum sonra bir bakıyordum itmiş onu sere serpe yatıyor :)))))

bizimki de pek salyalı, önlük takıyorum artık, bıktım üstünü değiştirmekten :))))

slm kızlar,
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
kızımla gezmeye çıkıyoruz bayıldık evde bütün gün
hepinize iyi hafta sonları...

ilahii bayıldımmm arada bi uyduda buluyom kanallarda çok değişik geliooo konuşmalar

Allahım sen bana sabır ver bende saf saf sevgili kocacık düşünmüş başbaşa yeni açılan avm ye gitcez diye düşünüyorum.meğer anasını danasınıda alcak banada hiçbişe sölemiyo tesadüf öğrendim.yav be adam bikerede başbaşa bişe gidelim sonra fulya kötü..bütün enerjim düştü şuan..

Canım valla ne desen haklısın şu durumda.

Zor bi durum canım gerçekten,memlekete gidince özler de kıymetini anlar o zanam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…