2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım enerjinin düşmesi normal erkeklerin böyle sürprizleri ve düşüncesizlikleri oluyor arada, boşver sen tadını çıkar gezmenin kim naparsa yapsın

Ya kızlar ben mi abartıyorum sinirimden çatlıcam ya. Bizim apartman 3 katlı, ortada ev sahibi 3. katta kiracı ve 1. katta biz varız, bizde kiracıyız. En üstteki hatundan hiç mi hiç hazzetmiyorum tanıştığımızdan beri. Yine delirtti beni...
Az önce hava güzel kzım hava alsın mamadan önce diye bahçeye çıkardım, aaaa anahtarı unutmuşuz ( babamızı aradık getirecek, o arada ev sahibine çıktık, kızıma da o bakacak nasipse. Kızımın da mama saati geldi, ağlamaya başladı, ama babamız da gelmedi. Yukardan bu hatun uzatmış kafayı balkona "miray niye ağlıyor o?" diyor, ya bu kadar salak bir soru olur mu, bebek neden ağlar. Sürekli yapmasa bunu kızmıcam, ama hep bir eksik arama, saçma sapan laflar, bıktım artık. Neden huzursuz ediyosun ki beni, bu insanları anlamıyorum ya, senin kızın 4 yaşına gelmiş yıkıyor hala apartmanı, oğlu ve kızı her gün yüz defa bağıra çağıra inip çıkıyorlar, uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar ben çıkıp tek laf etmiyorum, neden ağlıyormuş bende bebek bu ağlar dedim...
Ya size de oluyor mu böyle şeyler? Sırf o da değil başkaları da yapıyor bunu, huzursuz oluyorum dışarı çıkınca, şevkim kırılıyor çıkmaya destek olacakları yerde köstek oluyorlar.

Son düzenleme:

aaaa gıcık oldum bak smdi sinirlerim hopladı mal mı o kadın ? sanki hiç cocuk büyütmemiş mi ? kendi cocukları aglamamıs mı put gbi oturmuslar mı :? salak ya cocuga neden agladıgnı sorcak halin yok ya büyüycek bu cocuk düşe kalka aglaya güle. madem senin huzurunu bozuyor lafları ile sende söyle canım rahatsızlıklarını. senn küçük bebegin var evde sana laf demeden önce kendisine bi baksın. senin yavrunun aglamasını batıyorsa ona kendi cocukları da kusura bakmasında sessiz olsunlar ozaman bundan sonra. benimde karsı komsumun mal oglu sabahtan aksama kadar müzigi son ses acıyor,herkes uyardı anlamadı ramak kaldı gidip kavga edicem bende,yeter artıkkkkkkkk.
sen neden şevkini kacırıyorsun ki cıkar cocugunu dısarıya ,hava alsın yavrun doya doyaa.

ah mervecim ya, gıcık oluyorum bende, ağlıcak da duycaklar diye ödüm kopuyor ( neden böyle bu insanlar yaa, kızının huysuzluğunu kendi anlatıyor bana da bunu soruyor. Off ya şunu şöyle yap, bunu böyle yap çok bilmişliklerinden, neden ağlıyo sorularından bıktımmmmmmmmm

Son düzenleme:
Herkese selam :))

Oğlum bu pazartesi hafta hesabıyla 12. haftaya girecek ve sanırım bu gün büyüme atağımız başladı her üç haftada bir atak yaşıyoruz 3. hafta,6.hafta,9.hafta derken şimdi 12. haftada yine, bakalım bu atakta ne yetenek kazanacağız çok merak ediyorum

bu arada geçmiş 80 sayfa olmuş, rastgele ara ara okuyayım dedim ve amerda'nın örnek davranışını okudum ve çok duygulandım, gerçekten çok takdir ettim kelebek canım inş seninde sütün çoook olsun

Son düzenleme:
babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:

Yaaa bayıldım.Niye benimde aklıma gelmedi ki sanki ya da keşke sen daha önce paylaşsaymışsın.Ben t-shirt sipariş verdim fotolu falan 40 tl.Bu aklıma gelseydi bunu yapardım:<neyse bi de bundan yapayım bari:>Brova güzel olmuş buardaa

Onun bir zamanı mı varmış ya ben bilmiyordum.Kullanmadım daha Allahtan.Harbiden bir zamanı mı var?Varsa da ne zaman:>[/QUOTE]

vala kimi dediki kız çocuklarında 6 aylıkta erkeklerde biraz daha erken dediler kimi de dediki bi zamanı yok.anlamadım bende:)

ay cok tşkr ederim cnm,
bende netten ne hediye alabilirim die bakdım
ve birden aklıma geldi bunlardan bende yaparım dedim,
ki benm böle bi hastalıgım var ne görsem bunu bende yaparım diorum
bu hastalıgımın neticesinde bunu yaptm, ama şimdi cok üzüldüm keşke sen
sipariş vermeden koysaymışım fotoyu
el emeği olması açısından parayla almakdan daha makbule gecicek
gibime geldi bide ondan yaptm, yap mtlaka cnm ve yayınla merak ettim:)

kızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:

sağol canım aminnn
çok şükür eskisi gibi değilim
bi ara akşam oldu mu bi damla süt olmuyordu
çok zor bi durum Rabbim herkese bol sütlü günler nasip etsin
başta da amerdaya inşallah
bu arada neden bilmiyorum ama amerda artık topiğe gelmiyo

ya canımm kaçıncı sayfada bu resim çooooook merak ettim :)))

kızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:

aynen canım benimki de öyle :)) 4. ayın sonunda tamamen dik tutabilirmiş

vücudunu da kafasını da dik tutamıyo henüz
kafası bıraksam beline kadar sarkacak

canım 2 hafta içinde kafasını dik tutar merak etme

ya canımm kaçıncı sayfada bu resim çooooook merak ettim :)))

aynen canım benimki de öyle :)) 4. ayın sonunda tamamen dik tutabilirmiş

benim arkadaşım kızı 3 buçuk aylıkken
ellerinde tutunca dimdik bir şekilde ayaklarının üzerinde duruyordu
şimdi 5 aylık oturuyor maşallah
demekki bizimkisi normal onunkisi sadece biraz hızlı

çok kötüyüm kızlar..kaç gündür akşamları sütüm bittiği için buzluktaki sütlerden veriyodum oğluma..gece biberonla içirip yatırıyodm başka türlü uyumuyodu aç olduğu için..bugnde gezmeye gttk yanıma aldm biberonla verdm dışarda ve eve geldiğimizde emziriim dedm çığlıklar ata ata ağlıyo meme ağzına deyince.biberonu verince hmn emiyo..birden memeden kesildi yaaa çok kötüyüm ağlıyorm üzüntüden..sevgilimden ayrılmış gibiyim kendimi terkedilmiş gibi hissediyorm..

deme yaaaa,cok zor olmazmı kuzular ıcın,baktımda damagı epey sertlesmıs,dıs kasıma seysınden verdım havada kapıodu nerdeyse,gelıomu dısler acaba

Üzülme tatlım...Başka özel bir güne de bundan yaparım diye düşünüyorum artık.Hemen yapmam ama yapınca hemen resmini koyacağım.Ben de seviyorum el işleriyleuğraşmayı.Mesela oğlumun beşik yanı koruyucularını ben yaptım,iki taraflı süsledim hem de.Nevresimine göre değiştiriyorum çoook hoş oldu ve yaparken de baya eğlendim.Bir dahaki özzel güne ya da kocamın beni mutlu etmesine göre yapacağım o badylerden oğluma.:>Gerçi eşim beni hep mutlu eder ama:>:>:>

Ayrıca el emeği göz nuru tabiki eşinin daha çok hoşuna gidecektir...İçin rahat olsun.

Son düzenleme:
Selam... Keyifler nasıl? Ben baya yorgunum. Haftalık temizlik diye başladım ama cam silip, balkonu yıkadım zorla da olsa ütü yaptım gücüm bitti. Süpürme işi kaldı. Yarında pikniğe gideceğiz. Oğlum normal de bebek arabasını seviyor bakalım yarın da akıllı duracak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…