- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.761
Allahım sen bana sabır ver bende saf saf sevgili kocacık düşünmüş başbaşa yeni açılan avm ye gitcez diye düşünüyorum.meğer anasını danasınıda alcak banada hiçbişe sölemiyo tesadüf öğrendim.yav be adam bikerede başbaşa bişe gidelim sonra fulya kötü..bütün enerjim düştü şuan..
Ya kızlar ben mi abartıyorum sinirimden çatlıcam ya. Bizim apartman 3 katlı, ortada ev sahibi 3. katta kiracı ve 1. katta biz varız, bizde kiracıyız. En üstteki hatundan hiç mi hiç hazzetmiyorum tanıştığımızdan beri. Yine delirtti beni...
Az önce hava güzel kzım hava alsın mamadan önce diye bahçeye çıkardım, aaaa anahtarı unutmuşuz( babamızı aradık getirecek, o arada ev sahibine çıktık, kızıma da o bakacak nasipse. Kızımın da mama saati geldi, ağlamaya başladı, ama babamız da gelmedi. Yukardan bu hatun uzatmış kafayı balkona "miray niye ağlıyor o?" diyor, ya bu kadar salak bir soru olur mu, bebek neden ağlar. Sürekli yapmasa bunu kızmıcam, ama hep bir eksik arama, saçma sapan laflar, bıktım artık. Neden huzursuz ediyosun ki beni, bu insanları anlamıyorum ya, senin kızın 4 yaşına gelmiş yıkıyor hala apartmanı, oğlu ve kızı her gün yüz defa bağıra çağıra inip çıkıyorlar, uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar ben çıkıp tek laf etmiyorum, neden ağlıyormuş bende bebek bu ağlar dedim...
Ya size de oluyor mu böyle şeyler? Sırf o da değil başkaları da yapıyor bunu, huzursuz oluyorum dışarı çıkınca, şevkim kırılıyor çıkmaya
aaaa gıcık oldum bak smdi sinirlerim hopladı mal mı o kadın ? sanki hiç cocuk büyütmemiş mi ? kendi cocukları aglamamıs mı put gbi oturmuslar mı :? salak ya cocuga neden agladıgnı sorcak halin yok ya büyüycek bu cocuk düşe kalka aglaya güle. madem senin huzurunu bozuyor lafları ile sende söyle canım rahatsızlıklarını. senn küçük bebegin var evde sana laf demeden önce kendisine bi baksın. senin yavrunun aglamasını batıyorsa ona kendi cocukları da kusura bakmasında sessiz olsunlar ozaman bundan sonra. benimde karsı komsumun mal oglu sabahtan aksama kadar müzigi son ses acıyor,herkes uyardı anlamadı ramak kaldı gidip kavga edicem bende,yeter artıkkkkkkkk.
sen neden şevkini kacırıyorsun ki cıkar cocugunu dısarıya ,hava alsın yavrun doya doyaa.
babalar günü için dün bunu yaptım keçeden inş begenirsiniz, siz begenirseniz daha cok içime siner:26:
Yaaa bayıldım.Niye benimde aklıma gelmedi ki sanki ya da keşke sen daha önce paylaşsaymışsın.Ben t-shirt sipariş verdim fotolu falan 40 tl.Bu aklıma gelseydi bunu yapardım:<neyse bi de bundan yapayım bari:>Brova güzel olmuş buardaa
kızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:
Herkese selam :))
Oğlum bu pazartesi hafta hesabıyla 12. haftaya girecek ve sanırım bu gün büyüme atağımız başladıher üç haftada bir atak yaşıyoruz 3. hafta,6.hafta,9.hafta derken şimdi 12. haftada yine, bakalım bu atakta ne yetenek kazanacağız çok merak ediyorum
bu arada geçmiş 80 sayfa olmuş, rastgele ara ara okuyayım dedim ve amerda'nın örnek davranışını okudum ve çok duygulandım, gerçekten çok takdir ettimkelebek canım inş seninde sütün çoook olsun
ay cok tşkr ederim cnm,
bende netten ne hediye alabilirim die bakdım
ve birden aklıma geldi bunlardan bende yaparım dedim,
ki benm böle bi hastalıgım varne görsem bunu bende yaparım diorum
bu hastalıgımın neticesinde bunu yaptm, ama şimdi cok üzüldüm keşke sen
sipariş vermeden koysaymışım fotoyu
el emeği olması açısından parayla almakdan daha makbule gecicek
gibime geldi bide ondan yaptm, yap mtlaka cnm ve yayınla merak ettim:)
kızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:
vücudunu da kafasını da dik tutamıyo henüz
kafası bıraksam beline kadar sarkacak
ya canımm kaçıncı sayfada bu resim çooooook merak ettim :)))
aynen canım benimki de öyle :)) 4. ayın sonunda tamamen dik tutabilirmiş
canım benimkide deli gibi salya akıtıyordu ellerini yiyordu resmen
ve meme ucumu ısırıyordu dün bir baktım alttan 2 dişi çıkmış :))
iki buçuk aylık bebek diş çıkarırmış demek :97:
yani kuzum muhtemelen seninkide ya çıkardı ya çıkarıyordur
ay cok tşkr ederim cnm,
bende netten ne hediye alabilirim die bakdım
ve birden aklıma geldi bunlardan bende yaparım dedim,
ki benm böle bi hastalıgım varne görsem bunu bende yaparım diorum
bu hastalıgımın neticesinde bunu yaptm, ama şimdi cok üzüldüm keşke sen
sipariş vermeden koysaymışım fotoyu
el emeği olması açısından parayla almakdan daha makbule gecicek
gibime geldi bide ondan yaptm, yap mtlaka cnm ve yayınla merak ettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?