- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.781
bn gidip brz ağliyimm
çok kötüyüm kızlar..kaç gündür akşamları sütüm bittiği için buzluktaki sütlerden veriyodum oğluma..gece biberonla içirip yatırıyodm başka türlü uyumuyodu aç olduğu için..bugnde gezmeye gttk yanıma aldm biberonla verdm dışarda ve eve geldiğimizde emziriim dedm çığlıklar ata ata ağlıyo meme ağzına deyince.biberonu verince hmn emiyo..birden memeden kesildi yaaa çok kötüyüm ağlıyorm üzüntüden..sevgilimden ayrılmış gibiyim kendimi terkedilmiş gibi hissediyorm..
çok kötüyüm kızlar..kaç gündür akşamları sütüm bittiği için buzluktaki sütlerden veriyodum oğluma..gece biberonla içirip yatırıyodm başka türlü uyumuyodu aç olduğu için..bugnde gezmeye gttk yanıma aldm biberonla verdm dışarda ve eve geldiğimizde emziriim dedm çığlıklar ata ata ağlıyo meme ağzına deyince.biberonu verince hmn emiyo..birden memeden kesildi yaaa çok kötüyüm ağlıyorm üzüntüden..sevgilimden ayrılmış gibiyim kendimi terkedilmiş gibi hissediyorm..
ya canımm kaçıncı sayfada bu resim çooooook merak ettim :)))
aynen canım benimki de öyle :)) 4. ayın sonunda tamamen dik tutabilirmiş
cnm yeniden paylaşim buyur
canım nazar olmuştur yavrucak bol bol oku okut inş. faydası olurbugün köye gittik bebeğimizleçok güzeldi bebeğimizle bol bol gezdik fakat eve gelince o kadar çok ağladı ki anlatamam ne yaparsak susmadı çok korktum ağrısı var diye ne yapıcağımı bilemedim doktoru aradımateş düşürücü veriyim mi diye ateşi olmadan verme hava değişiminden olmuştur bol bol emzir ve sakinleştir dedi.keşke gitmeseydim dedim.çok ağladı içi gitti acaba ne kadar sürer böyle huzursuzluğu ve ne yapabilirim?
cnm yeniden paylaşim buyur
ayyyyyyy çok güzzel olmuş ellerine sağlık
saolun canlarımmcanım nazar olmuştur yavrucak bol bol oku okut inş. faydası olur
ellerine sağlık becerikli hatun
bn gidip brz ağliyimm
Armin saat 16.00 da kalktı hazırlandık çıktık,20.35 de eve geldk.20.45 kapı çaldı:MİSAFİR
Ayy insan bi haber verir teknoloji çağındayız,benım elimin ayağıma dolaşması yetmediği gibi(gelen arakadaş kusur bulmaya bayılır) kızımın huzuruna da kaçırdılar.yavrucum yenı uyudu.
arkadasımın hep kilo sıkıntısı oldugu için takıntılıdır bu konuda.bana söyledıne bakın:seni kilolu gördüğüme çok sevindim,sen fönsüz dolaşmazdın hayırdır nıye sacını baglamıssın?
yıne dolasmıyorum merak etme,bugun apar topar cıktık dedım.
sinir oldum,erken kalktılar hiiiç oturun demedım.
eee pekı ben senle görüşür müyüm artık??!!
canım bence de görüşme srnin kusurunu bulmaya çalısan
gerçek dostun deildir hatta arkadaşın bile olamaz. Kaybettiğine yansın.
bernacım sende lütfen kötü düşünme bir süre biberon verme istersen
daha çok alısmasın gerçi sen en iyisini daha iyi bilirsin Rabbim yardımcın olsun.
hepinize iyi geceler bugün çok sıkıldım eşimde dalak büyümesi çıktı bilginiz var mı
netten arastırıyorum bazılarında çok önemli hastalıklardan olabiliyormus ptesi
tekrar dra gdecek tomografı çekilecek inş önemli bir büyüme değildir
o yüzden canım sıkıldı eşiminde morali bozuldu. Allah rahatlık versin hepinize
kızım Zehra'da iyi geceler diliyor arkadaşlarına ve annelerine :)
Eki Görüntüle 440964 Eki Görüntüle 440965
kızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:
canım benimkide deli gibi salya akıtıyordu ellerini yiyordu resmen
ve meme ucumu ısırıyordu dün bir baktım alttan 2 dişi çıkmış :))
iki buçuk aylık bebek diş çıkarırmış demek :97:
yani kuzum muhtemelen seninkide ya çıkardı ya çıkarıyordur
sinirlenme canım var öyle salak tiplerYa kızlar ben mi abartıyorum sinirimden çatlıcam ya. Bizim apartman 3 katlı, ortada ev sahibi 3. katta kiracı ve 1. katta biz varız, bizde kiracıyız. En üstteki hatundan hiç mi hiç hazzetmiyorum tanıştığımızdan beri. Yine delirtti beni...
Az önce hava güzel kzım hava alsın mamadan önce diye bahçeye çıkardım, aaaa anahtarı unutmuşuz( babamızı aradık getirecek, o arada ev sahibine çıktık, kızıma da o bakacak nasipse. Kızımın da mama saati geldi, ağlamaya başladı, ama babamız da gelmedi. Yukardan bu hatun uzatmış kafayı balkona "miray niye ağlıyor o?" diyor, ya bu kadar salak bir soru olur mu, bebek neden ağlar. Sürekli yapmasa bunu kızmıcam, ama hep bir eksik arama, saçma sapan laflar, bıktım artık. Neden huzursuz ediyosun ki beni, bu insanları anlamıyorum ya, senin kızın 4 yaşına gelmiş yıkıyor hala apartmanı, oğlu ve kızı her gün yüz defa bağıra çağıra inip çıkıyorlar, uyuyan çocuğumu uyandırıyorlar ben çıkıp tek laf etmiyorum, neden ağlıyormuş bende bebek bu ağlar dedim...
Ya size de oluyor mu böyle şeyler? Sırf o da değil başkaları da yapıyor bunu, huzursuz oluyorum dışarı çıkınca, şevkim kırılıyor çıkmayadestek olacakları yerde köstek oluyorlar.
özellikle erkek bebekleri 4. aydan önce kanguruda taşımak sakıncalımış ben tam alıyordum ki satıcı bebek küçük diye satmak istemediarkadaşlar kanguruyu nezaman kullanmaya başlayabilirim....elde taşımak gerçekten zor.elarabasınıda her durumda kullanamıyorum.
erken tabiki ronyacım benimki de tam olarak gövdeyi dik tutamıyokızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:
canım üzülme sen göğsünü vermeye devam et özellikle gece ve uykudan uyanınca ver uyku sersemi anlamıyorlar ama yinede almazsa sütünü sağ ver biberonla üzülme sütün giderse onu da veremezsin başlarsınız hazır mamaya o daha mı iyiçok kötüyüm kızlar..kaç gündür akşamları sütüm bittiği için buzluktaki sütlerden veriyodum oğluma..gece biberonla içirip yatırıyodm başka türlü uyumuyodu aç olduğu için..bugnde gezmeye gttk yanıma aldm biberonla verdm dışarda ve eve geldiğimizde emziriim dedm çığlıklar ata ata ağlıyo meme ağzına deyince.biberonu verince hmn emiyo..birden memeden kesildi yaaa çok kötüyüm ağlıyorm üzüntüden..sevgilimden ayrılmış gibiyim kendimi terkedilmiş gibi hissediyorm..
ohh maaşallah hızlısın valla misss gibi olmuştur ev ne güseeellSelam... Keyifler nasıl? Ben baya yorgunum. Haftalık temizlik diye başladım ama cam silip, balkonu yıkadım zorla da olsa ütü yaptım gücüm bitti. Süpürme işi kaldı. Yarında pikniğe gideceğiz. Oğlum normal de bebek arabasını seviyor bakalım yarın da akıllı duracak mı?
oooyyy ağlamaaaa kıyamambn gidip brz ağliyimm
off ya çok kötü olmuş çat kapı misafir olacak işmi yaniArmin saat 16.00 da kalktı hazırlandık çıktık,20.35 de eve geldk.20.45 kapı çaldı:MİSAFİR
Ayy insan bi haber verir teknoloji çağındayız,benım elimin ayağıma dolaşması yetmediği gibi(gelen arakadaş kusur bulmaya bayılır) kızımın huzuruna da kaçırdılar.yavrucum yenı uyudu.
arkadasımın hep kilo sıkıntısı oldugu için takıntılıdır bu konuda.bana söyledıne bakın:seni kilolu gördüğüme çok sevindim,sen fönsüz dolaşmazdın hayırdır nıye sacını baglamıssın?
yıne dolasmıyorum merak etme,bugun apar topar cıktık dedım.
sinir oldum,erken kalktılar hiiiç oturun demedım.
eee pekı ben senle görüşür müyüm artık??!!
canım bence de görüşme srnin kusurunu bulmaya çalısan
gerçek dostun deildir hatta arkadaşın bile olamaz. Kaybettiğine yansın.
bernacım sende lütfen kötü düşünme bir süre biberon verme istersen
daha çok alısmasın gerçi sen en iyisini daha iyi bilirsin Rabbim yardımcın olsun.
hepinize iyi geceler bugün çok sıkıldım eşimde dalak büyümesi çıktı bilginiz var mı
netten arastırıyorum bazılarında çok önemli hastalıklardan olabiliyormus ptesi
tekrar dra gdecek tomografı çekilecek inş önemli bir büyüme değildir
o yüzden canım sıkıldı eşiminde morali bozuldu. Allah rahatlık versin hepinize
kızım Zehra'da iyi geceler diliyor arkadaşlarına ve annelerine :)
Eki Görüntüle 440964 Eki Görüntüle 440965
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?