2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim kıyamam ya.Aç kalınca emecektir heralde gece uykudan uyanınca da emebilir anlamadım.Üzülme ağlama da sakın iice gitmesin sütün.Sabret düzelecektir.uğraşman lazım tabi.

bugün köye gittik bebeğimizleçok güzeldi bebeğimizle bol bol gezdik fakat eve gelince o kadar çok ağladı ki anlatamam ne yaparsak susmadı çok korktum ağrısı var diye ne yapıcağımı bilemedim doktoru aradımateş düşürücü veriyim mi diye ateşi olmadan verme hava değişiminden olmuştur bol bol emzir ve sakinleştir dedi.keşke gitmeseydim dedim.çok ağladı içi gitti acaba ne kadar sürer böyle huzursuzluğu ve ne yapabilirim?

canım aynı durumu pileo nickli arkadaş da yaşamıştı bebeği biberona alışmış memeyi kabul etmez olmuştu
bi ona sor bakalım çözüm bulabilmiş mi inşallah alır tekrar
geçici bi dönemdir inşallah üzme kendini bi de sütün biterse biberonla süt verrmek yerine mama vermek zorunda kalırsın Allah korusun üzülme ağlama en azından yine anne sütü alıo

canım nazar olmuştur yavrucak bol bol oku okut inş. faydası olur
cnm yeniden paylaşim buyur

ellerine sağlık becerikli hatun

Berna sana bı dolu bısı yazmıstım ama bu lanet telefon hata verdı,hepsı gıttı,nolur uzulme canım,dur bakalım hemen pes etme,ver bı kac defa daha aynı seyı yapıcakmı

biberon verme bakıym bı belkı acıkınca mecburen alır memeyi,aay ağlayıncada duramıyokı ınsan...

Armin saat 16.00 da kalktı hazırlandık çıktık,20.35 de eve geldk.20.45 kapı çaldı:MİSAFİR
Ayy insan bi haber verir teknoloji çağındayız,benım elimin ayağıma dolaşması yetmediği gibi(gelen arakadaş kusur bulmaya bayılır) kızımın huzuruna da kaçırdılar.yavrucum yenı uyudu.
arkadasımın hep kilo sıkıntısı oldugu için takıntılıdır bu konuda.bana söyledıne bakın:seni kilolu gördüğüme çok sevindim,sen fönsüz dolaşmazdın hayırdır nıye sacını baglamıssın?
yıne dolasmıyorum merak etme,bugun apar topar cıktık dedım.
sinir oldum,erken kalktılar hiiiç oturun demedım.
eee pekı ben senle görüşür müyüm artık??!!

canım bence de görüşme srnin kusurunu bulmaya çalısan
gerçek dostun deildir hatta arkadaşın bile olamaz. Kaybettiğine yansın.

bernacım sende lütfen kötü düşünme bir süre biberon verme istersen
daha çok alısmasın gerçi sen en iyisini daha iyi bilirsin Rabbim yardımcın olsun.

hepinize iyi geceler bugün çok sıkıldım eşimde dalak büyümesi çıktı bilginiz var mı
netten arastırıyorum bazılarında çok önemli hastalıklardan olabiliyormus ptesi
tekrar dra gdecek tomografı çekilecek inş önemli bir büyüme değildir
o yüzden canım sıkıldı eşiminde morali bozuldu. Allah rahatlık versin hepinize
kızım Zehra'da iyi geceler diliyor arkadaşlarına ve annelerine :)

çok geçmiş olsun canım inş önemli bi şey çıkmaz

kızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:

canım her bebeğin vücut direnci farklı benimki çok kükken başınıda gövdesinide tutuyodu şu günlerdede yastıkta nerdeyse beline kadar kalkıyo inanın abartmıyorum bide geli öğrendi gel deyince yerinden kalkmaya çalışıyo:)))

ya benimki 1 mart doğumlu ağzından 2 aydır nerdeyse su akıyo ama diş falan yok ne bulsa ağzına sokuyo:)))

sinirlenme canım var öyle salak tipler
sinir oluyorum bende niye ağlıyo diye soranlara, be salak küçücük bebek bu ağlayacak tabi mutlaka bi huzursuzluğu oluyo hiçbişisi yoksa bile canı sıkıldığından ağlıyolar yani insanı durup dururken strese sokar bunlar gıcık oluyorum gıcıkkk
arkadaşlar kanguruyu nezaman kullanmaya başlayabilirim....elde taşımak gerçekten zor.elarabasınıda her durumda kullanamıyorum.
özellikle erkek bebekleri 4. aydan önce kanguruda taşımak sakıncalımış ben tam alıyordum ki satıcı bebek küçük diye satmak istemedi
kızlar bir şey sorucam benim kızı kucağıma alınca
başını gayet dik tutuyor ancak hala gövdesini dik tutamıyor
sizinkilerde durum nasıl daha erkenmi acaba :97:
erken tabiki ronyacım benimki de tam olarak gövdeyi dik tutamıyo
ama maaşallahı var eşşeğin yattığı yrden kendini kaldırıyo nerdeyse kalkıp oturacak bacakları ile destek alıp popoyu kaldıra kaldıra ilerliyo

canım üzülme sen göğsünü vermeye devam et özellikle gece ve uykudan uyanınca ver uyku sersemi anlamıyorlar ama yinede almazsa sütünü sağ ver biberonla üzülme sütün giderse onu da veremezsin başlarsınız hazır mamaya o daha mı iyi
ohh maaşallah hızlısın valla misss gibi olmuştur ev ne güseeell
yarın da piknik süpersiniz.oğluşda hep arabada kalacak diil ya ızgara yicek oda annesi at çimlere onu toprağa enerjisini boşaltsın
bn gidip brz ağliyimm
oooyyy ağlamaaaa kıyamam
off ya çok kötü olmuş çat kapı misafir olacak işmi yani

canım çook geçmiş olsun inş. önemli bişi yoktur
bebişin harika maaşallah suphanallah

bu gün baya bi yoruldum yarın atlasın mevlüdünü okutuyorum evi temizle siparişlerle, süslerle, ikramlarla ilgilen derken e bide atlas faktörü var valla yoruldum
dün yaprak sarması yaptık kaynanam da geldi yardıma atlası 1 aydır görmemişti neyse gördü çocuğu dakka bir gol bir
zayıf bu pınar diyo.yook dedim kilo alımı normal cocuğun diye
yok yok valla zayıf diyo ayy sinir oluyorum ya illa cocuk koca yanaklı mı olacak yani sağlığı iyi gelişimi iyi daha ne ne yani
zayıfsa zayıf çok da fifi ben biliyorum çocuğumu sonuçta

geçen gün fotolar büyük diye paylaşamamıştım boyutları ayarlattım eşime bari şimdi paylaşim dedim

uğurun ilk alt değiştirme operasyonu

geçmişi az çok okudum kızlar 2 gündür misafirim vardı yarında var hemde kalıcı görümcem 3 çocuğu kocası gelen giden işte pek giremiyom b1 haftayada memlekete gitcez inşallah

bende yarın kızımın ağzında diş arıcam:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…