2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar kanguruyu nezaman kullanmaya başlayabilirim....elde taşımak gerçekten zor.elarabasınıda her durumda kullanamıyorum

canım ben sana cevap yazmıştım okumadın mı
özellikle erkek bebekler için 4. aydan önce önerilmiyor
hatta ben de alacaktım satıcı kendisi vazgeçirdi bizi bebek çok küçük olmaz hele bide erkek bebeğe hiç olmaz dedi

selam kızlar.dün bebeğimin kontrolü vardı 5650kg ve 3haftada sadece 300gr almış çok üzülüyorum emmesi normal kakası da nie böyle az kilo aldıki sütüm mü yetmio acaba?geçenlerde birinin bebeği de 1ayda 400gr almştı sanrım kimdi o naptı acaba mamaya başladı mı napsam bilemedim gündüz uyumuo acaba doymadığı için mi ama gece uyuyo sağlık ocağındaki hemşire kan şekeri düşer ondan da uyur gece dedi iyice panik oldum yaa....

pazar sabahı mesai erken başladı 5ten beri ayaktayım
uyur diye bekledm ama malesef umudumu kesnce bari kızlara bakayım dedm geldm kimsecikler yok

canım bebişin 3 aylık dimi. doğum kilosunu bilmiyorum ama 5650 gr normal gibi görünüyor. benim kızım 3220 doğdu 3.ayda 5700 oldu. ben 2.aydan sonra sütüm yetmediği için mama takviyeli gidiyorum ve ona rağmen 700 gr. aldı. birde benim kızımın midesi küçük galiba.. tek seferde 60 ml.in üzerine hiç çıkamadık daha( bu yüzdende öğünler hep bölük pörçük.. günlük ortalama 500 ml alıyor. bunun ort. 200 ml.i mama

canım biz de ilk ay sadece 500 gram aldık emmesi kakası normaldi
dr mama verdi almadım
ömer emiyor ama kusuyordu gündüz uykusu yok gece uyuyordu
saatli değil daha sık emzirdim gündüz az da olsa uyumaya başladı
ve bu ay maşallah kilo alımı iyi

Hepinize mutlu pazarlar. KELEBEK gibi bizim mesai de erken başladı.. şu kızlar büyüse de kahvaltı hazırlasalar pazar pazar azcık yatak keyfi yapamadım. zaten dün feci bi baş ağrısı çektim, gece geçmiş gibiydi şimdi yine yokluyo

kızlar benle aynı dönem hamile bir arkadaşım vardı
ben sezeryanla nisan ayında doğum yaptım

eşlerimiz iş arkadaşı. onun eşi eşime sürekli
özel hastanede doğum yaptıgı için kandırdılar sizi para için sezeryanla aldılar bebeği
ben karıma asla sezeryan yaptırtmam kestirmem onu herkes nasıl normal doğuruyo eskiden sezeryan mı vardı gibilerinden konuşuyordu

40. haftamda açılmam yoktu dr bebek iri başı çıkar omzu kalır sezeryan yapalım dedi ve sezeryan oldum
iri dediği bebek 3600 gram doğdu yani iri değil normal doğum olabilecek bi bebekti kandırıldığımızın farkındaydık ama bunu başka birinden duymak zorumuza gidiyordu

mayıs ayının ortalarında doğum yapacaktı açılması olmadı sanırım ve bu zamana kaldı
oturup kalkarken iki üç kişinin yardımıyla oturup kalkıyordu ona ragmen
14 saat suni sancı verildi ve şimdi normal doğum yaptı

eşimin morali çok bozuk kandırıldık diye ve benim de

selammm güzel anneler tatlı bebişleri dün oğlumla kendimizi dışarı attık 4 saat gezmişizbayadır çıkmıyoduk kendine geldi oğlum tabi bende dünden cesaretle bugünde dışarı atcaz kendimizi babamıza hediye almaya gitces

Selam, bizde de aynı şey oldu.ilk 2 ay kilo alimini Dr cok beğeniyordu. Gecen saglık ocağında tartildi. 10 gün icinde sadece 100 gr almış, sok oldum. Emme kaka su an normal ama bilmiyorum. Oncesinde biz ishal olduk belki o yüzdendi. Ben takipteyim mama vermeyi düşünmüyorum canım. Sütüm var şükür, protein ağırlıklı beslenmeye başladım tekrar, sütun kalitesi icin. İnsallah ikisi de normale donerler.

Bence üzülmeyin canım, hakkınızda hayırlı olanı olmuştur bence. Aynı seyleri yasanızda belki senin bebegin icin sıkıntı olacaktı, bilemeyiz. Suam bebegin kucağında sen de o da sağlıkliysa kapa kulaklarını.

Son düzenleme:

Canim mevlut icin neler yaptin hazirlik falan bende bu hafta ici birgun okutmayi dusunuyorum da

boş yere sezeryana aldı beni
arkadaşm hareket bile edemiyordu yardmla oturup yardmla kalkıyordu
bense doğum kolay olsun die egzerszler yürüyüşler yaptım
gece doğurdu sabah taburcu oldu ben haftalarca yardmsz doğrulamadm
ve ne için üç kuruş fazla para için kandırdı aldattı beni
zehir zıkkım olsun
en çok zoruma giden şey de oğlumu en son ben gördüm
kucagma verdklernde narkozn etkisyle gözümü açamıyordm sarılamamştım bile

canm senn kızlarının kahvaltı hazırlama gibi bi ihtimali var biz napalm biri koca herf biri minnak herif hiç ümit yok

kızlar merhaba
ben nisan annesiyim fakat bizim topik baya sesiz
doğumlardan sonra kimsecikler uğramaz oldu
her ne kadar bende fazla giremesemde takip etmeye
çalışıyorum
bizde karma ve verem aşımızı olduk çarşamba günü
sizcce kızımı bugün yıkasammı yoksa 1gün daha
beklesemmi

becerikli hatun mavilimm slm ben de burdayım bizim topik anneleri bebekleri kucaklarına alınca ugramaz oldular
3 gün bekleyin diyorlar beklemişsn yıka bence aşıdan sonra kızında huysuzluk oldu mu ömer derin uykuya dalamıo sancısı var gibi inlio

canım mrb nasılsın bebeğin nasıl:)
bnce bizimkiler facedeler o yüzden
gelmiyorlar bende face yok nese artık
ilk gün değişik ağladı biraz ateşlendi
2kere verdim calpolu sonra birdaha olmadı
bizimkide derin uykuya dalamıyo şuan deli
gibi uykus var ama 2dk uyuyor sadece
geçen ellerini bağlayıp azcık ayağımda salldım
yavrum 3 saat kıpırdamdan uyudu ama öylede
alışsssın istemiyorum zaten emzik veriyorum
birde sallamaya alışırsa hamileyken yapmam
dediklerimi yapmış olucam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…