- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.801
arkadaşlar kanguruyu nezaman kullanmaya başlayabilirim....elde taşımak gerçekten zor.elarabasınıda her durumda kullanamıyorum
canım ben sana cevap yazmıştım okumadın mı
özellikle erkek bebekler için 4. aydan önce önerilmiyor
hatta ben de alacaktım satıcı kendisi vazgeçirdi bizi bebek çok küçük olmaz hele bide erkek bebeğe hiç olmaz dedi
canımmm pardon görmedim teşekkürler cvbın için.
selam kızlar.dün bebeğimin kontrolü vardı 5650kg ve 3haftada sadece 300gr almış çok üzülüyorum emmesi normal kakası da nie böyle az kilo aldıki sütüm mü yetmio acaba?geçenlerde birinin bebeği de 1ayda 400gr almştı sanrım kimdi o naptı acaba mamaya başladı mı napsam bilemedim gündüz uyumuo acaba doymadığı için mi ama gece uyuyo sağlık ocağındaki hemşire kan şekeri düşer ondan da uyur gece dedi iyice panik oldum yaa....
selam kızlar.dün bebeğimin kontrolü vardı 5650kg ve 3haftada sadece 300gr almış çok üzülüyorum emmesi normal kakası da nie böyle az kilo aldıki sütüm mü yetmio acaba?geçenlerde birinin bebeği de 1ayda 400gr almştı sanrım kimdi o naptı acaba mamaya başladı mı napsam bilemedim gündüz uyumuo acaba doymadığı için mi ama gece uyuyo sağlık ocağındaki hemşire kan şekeri düşer ondan da uyur gece dedi iyice panik oldum yaa....
Bence üzülmeyin canım, hakkınızda hayırlı olanı olmuştur bence. Aynı seyleri yasanızda belki senin bebegin icin sıkıntı olacaktı, bilemeyiz. Suam bebegin kucağında sen de o da sağlıkliysa kapa kulaklarını.kızlar benle aynı dönem hamile bir arkadaşım vardı
ben sezeryanla nisan ayında doğum yaptım
eşlerimiz iş arkadaşı. onun eşi eşime sürekli
özel hastanede doğum yaptıgı için kandırdılar sizi para için sezeryanla aldılar bebeği
ben karıma asla sezeryan yaptırtmam kestirmem onu herkes nasıl normal doğuruyo eskiden sezeryan mı vardı gibilerinden konuşuyordu
40. haftamda açılmam yoktu dr bebek iri başı çıkar omzu kalır sezeryan yapalım dedi ve sezeryan oldum
iri dediği bebek 3600 gram doğdu yani iri değil normal doğum olabilecek bi bebekti kandırıldığımızın farkındaydık ama bunu başka birinden duymak zorumuza gidiyordu
mayıs ayının ortalarında doğum yapacaktı açılması olmadı sanırım ve bu zamana kaldı
oturup kalkarken iki üç kişinin yardımıyla oturup kalkıyordu ona ragmen
14 saat suni sancı verildi ve şimdi normal doğum yaptı
eşimin morali çok bozuk kandırıldık diye ve benim de
bu gün baya bi yoruldum yarın atlasın mevlüdünü okutuyorum evi temizle siparişlerle, süslerle, ikramlarla ilgilen derken e bide atlas faktörü var valla yoruldum
dün yaprak sarması yaptık kaynanam da geldi yardıma atlası 1 aydır görmemişti neyse gördü çocuğu dakka bir gol bir
zayıf bu pınar diyo.yook dedim kilo alımı normal cocuğun diye
yok yok valla zayıf diyo ayy sinir oluyorum ya illa cocuk koca yanaklı mı olacak yani sağlığı iyi gelişimi iyi daha ne ne yani
zayıfsa zayıf çok da fifi ben biliyorum çocuğumu sonuçta
Bence üzülmeyin canım, hakkınızda hayırlı olanı olmuştur bence. Aynı seyleri yasanızda belki senin bebegin icin sıkıntı olacaktı, bilemeyiz. Suam bebegin kucağında sen de o da sağlıkliysa kapa kulaklarını.
Hepinize mutlu pazarlar. KELEBEK gibi bizim mesai de erken başladı.. şu kızlar büyüse de kahvaltı hazırlasalarpazar pazar azcık yatak keyfi yapamadım. zaten dün feci bi baş ağrısı çektim, gece geçmiş gibiydi şimdi yine yokluyo
kızlar merhaba
ben nisan annesiyim fakat bizim topik baya sesiz
doğumlardan sonra kimsecikler uğramaz oldu
her ne kadar bende fazla giremesemde takip etmeye
çalışıyorum
bizde karma ve verem aşımızı olduk çarşamba günü
sizcce kızımı bugün yıkasammı yoksa 1gün daha
beklesemmi
becerikli hatun mavilimm slm ben de burdayım bizim topik anneleri bebekleri kucaklarına alınca ugramaz oldular
3 gün bekleyin diyorlar beklemişsn yıka bence aşıdan sonra kızında huysuzluk oldu mu ömer derin uykuya dalamıo sancısı var gibi inlio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?