- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.821
canım mrb nasılsın bebeğin nasıl:)
bnce bizimkiler facedeler o yüzden
gelmiyorlar bende face yok nese artık
ilk gün değişik ağladı biraz ateşlendi
2kere verdim calpolu sonra birdaha olmadı
bizimkide derin uykuya dalamıyo şuan deli
gibi uykus var ama 2dk uyuyor sadece
geçen ellerini bağlayıp azcık ayağımda salldım
yavrum 3 saat kıpırdamdan uyudu ama öylede
alışsssın istemiyorum zaten emzik veriyorum
birde sallamaya alışırsa hamileyken yapmam
dediklerimi yapmış olucam:)
malesef paşam keyifsiz keşke emziği benm kuzu da alsa dr peditus verdi onu veriyorum ama faydası olmuyo sanki
ben de kundak yapıorum ama yazın sıcagında kundak nası olacak onu bilemiyorum
malesef paşam keyifsiz keşke emziği benm kuzu da alsa dr peditus verdi onu veriyorum ama faydası olmuyo sanki
ben de kundak yapıorum ama yazın sıcagında kundak nası olacak onu bilemiyorum
canım benim kuzenim cocuk dr u bana da dr pedtus vermişti onu aramıştım bebeğin küçük ateşi cıkmadan verme demişti ayrıca peditus bebeklerde huzursuzluk yapar demişti seninki ondan olabilir bende vermemiştim bebeğinin çok bişeyi yoksa verme bence
kızlar benle aynı dönem hamile bir arkadaşım vardı
ben sezeryanla nisan ayında doğum yaptım
eşlerimiz iş arkadaşı. onun eşi eşime sürekli
özel hastanede doğum yaptıgı için kandırdılar sizi para için sezeryanla aldılar bebeği
ben karıma asla sezeryan yaptırtmam kestirmem onu herkes nasıl normal doğuruyo eskiden sezeryan mı vardı gibilerinden konuşuyordu
40. haftamda açılmam yoktu dr bebek iri başı çıkar omzu kalır sezeryan yapalım dedi ve sezeryan oldum
iri dediği bebek 3600 gram doğdu yani iri değil normal doğum olabilecek bi bebekti kandırıldığımızın farkındaydık ama bunu başka birinden duymak zorumuza gidiyordu
mayıs ayının ortalarında doğum yapacaktı açılması olmadı sanırım ve bu zamana kaldı
oturup kalkarken iki üç kişinin yardımıyla oturup kalkıyordu ona ragmen
14 saat suni sancı verildi ve şimdi normal doğum yaptı
eşimin morali çok bozuk kandırıldık diye ve benim de
aman canım ya dert ettiğiniz şeye bakın sag salim bebeğiniz doğmuşya boşverin artık.bende 41 hafta bekledım normal dıye hiç sancım yoktu doktorda bu saatten sonra sancın olmaz senın ben bebegı daha fazla bekletıp rıske atamam ama karar senın dedı ıstersen sezeryan yapalım dedı ogun aldı bebeği.bende özelde doğurdum ama hep hayırlısı nasılsa öle olsun dıyodum duğumum okadar hafta normal dıye bekledım son hafta sezeeryan oldum nasıp buymuş demek.doktoruna guven sen başkalarının dedıgınede bakma.doktordan dahamı ıyı bılıyolar senın doğumunu.
ben de öyle düşünüyorum kundaksız oldugunda hemen uyanıyo böyle daha iyi uyuyobnmkide pek iştahlı değil emziği atıp
şapur şupur elini emiyor bazen parmağını
yakalıyor sonuna kadar sokuyor ve kusuyor
bnde dün şort giydirmiştim gezmeye gittik
battaniyesine sardım bacaklarının birbirine
değidiği yerler nasıl kızarmış pişik gibi
olmuşince tülbent gibi birşeyle yapmayı
düşünüyorum
Aman işte milletin ağzı torba değil kii...Ya ben de ormal doğumu deli gibi istiyordum ama olmadı napalım.Ayrıca dr benim miniği karnımdayken 3400 filan ölçüyordu boyunu 49-50cm ama benimki 3810gr ve 52 cm doğdu.Ameliyatta da kocakafalı oğlum dr'un kestiği yerden çıkamadı,uğraştı baya d'umuz ama benimki yoook çıkmadı oradan ve biraz daha kesik attı.Ayrıca ben de bekledim normal olsun diye.40. hafta bitti,41 bitti.Ne açılma var ne de sancı ben hala delidana gibi dolanıp duruyordum ne yürüşler kaldı ne başka bişey.Olmadı işte
yani bence senin içinde benim içinde hayırlısı buymuş.Geçmiş için düşünüp üzülüp duracaksın da ne olacak.olan olmuş artık bebeğin kucağında yakında emeklicek sen hala aldatıldık diye düşünüyorsun.O adam da çok biliyo karısını kestirmezmiş,bilmem neymöiş.Boş keseden sallamalar bunlar takmayın.İnsanın başına gelince anlıyor.
Hem ayrıca o kadın sen diyorsun zor oturup kalkıyor yardımla falan dşye,Bunları çekti de ne oldu,sen çekmedin sezaryenle oldun da ne oldu.Bir fark yok aslında Allah kimseye muhtaç etmesin bence...
ciddi misin canım ya ben de acısı sancısı var die sabah akşam veriyordum o yüzden mi huzursuz gözünden uyku akıyo ama bi türlü uyuyamıyo sürekli kucagımda durmak istiyo
çok sağol söylediğin için bi daha vermeym
verme verme canım ya bende hatta aradığımda vermeye başlamıştım keyfi yoktu o yüzden aramıştım ben daha söylemeden o dedi peditus huzursuzluk yapar diye bende hemen kesmiştim çocuk rahatlamıştı dene bence de umarım birşeyciği kalmaz bebeğinin
verme verme canım ya bende hatta aradığımda vermeye başlamıştım keyfi yoktu o yüzden aramıştım ben daha söylemeden o dedi peditus huzursuzluk yapar diye bende hemen kesmiştim çocuk rahatlamıştı dene bence de umarım birşeyciği kalmaz bebeğinin
kızlar, geçen gün sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, kimse cevap vermedi..yarın da evime dönücem bi 20 gün daha giremicem topice..lütfen fikri olanlar cevap versin, benim için çok önemli..bebeğim 2 ay 5 günlük oldu..hala sadece yüzüstü uyuyo..başka türlü koyunca uyanıyo...ama zararı olur mu, beli filan ağrırımı diye korkuyorum...sizlerden bu şekilde uyutan var mı?
kızlar merhaba
ben nisan annesiyim fakat bizim topik baya sesiz
doğumlardan sonra kimsecikler uğramaz oldu
her ne kadar bende fazla giremesemde takip etmeye
çalışıyorum
bizde karma ve verem aşımızı olduk çarşamba günü
sizcce kızımı bugün yıkasammı yoksa 1gün daha
beklesemmi
Kızlar,aysima 3.ayını bıtırdı ve suan 6 kg,63 cm de boyu,kılosu azmı?
bi arkadaş daha vardı bebeği sadece yüzüstü yatıyodu da boğulma önleyici yastık alacaktı benmki yüzüstü iki sn bile durmuyo zararlı olacagını sanmam gazı en kolay öyle çıkarmış ama dikkat etmelisin nefes alış verişine
yavrum benm yüzümden mi huzursuzmuş gerizekalı dr ne diye vermiş bunu ya
ya da söleseydi huzursuzluk yapar die ben de ağrısı sızısı var arada öksürüp hapğuruyo die iki gündür veriorum ki çabuk atlatsın
en iyisi calpol mudur ki tekrar sağol paylaştıgın için
kızlar benle aynı dönem hamile bir arkadaşım vardı
ben sezeryanla nisan ayında doğum yaptım
eşlerimiz iş arkadaşı. onun eşi eşime sürekli
özel hastanede doğum yaptıgı için kandırdılar sizi para için sezeryanla aldılar bebeği
ben karıma asla sezeryan yaptırtmam kestirmem onu herkes nasıl normal doğuruyo eskiden sezeryan mı vardı gibilerinden konuşuyordu
40. haftamda açılmam yoktu dr bebek iri başı çıkar omzu kalır sezeryan yapalım dedi ve sezeryan oldum
iri dediği bebek 3600 gram doğdu yani iri değil normal doğum olabilecek bi bebekti kandırıldığımızın farkındaydık ama bunu başka birinden duymak zorumuza gidiyordu
mayıs ayının ortalarında doğum yapacaktı açılması olmadı sanırım ve bu zamana kaldı
oturup kalkarken iki üç kişinin yardımıyla oturup kalkıyordu ona ragmen
14 saat suni sancı verildi ve şimdi normal doğum yaptı
eşimin morali çok bozuk kandırıldık diye ve benim de
kızlar, geçen gün sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, kimse cevap vermedi..yarın da evime dönücem bi 20 gün daha giremicem topice..lütfen fikri olanlar cevap versin, benim için çok önemli..bebeğim 2 ay 5 günlük oldu..hala sadece yüzüstü uyuyo..başka türlü koyunca uyanıyo...ama zararı olur mu, beli filan ağrırımı diye korkuyorum...sizlerden bu şekilde uyutan var mı?
Kızlar,aysima 3.ayını bıtırdı ve suan 6 kg,63 cm de boyu,kılosu azmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?