- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.841
ben bu sendromu lohusalıkta çok yasadım normal dogum yapan bırını görunce oturup aglıyodum....
hamileliğim booyunca normal doğum ıcın negerekıyosa yaptım.yuruyus,egzersız,normal dogum taraftraı bı dr ıcın burdan 2,5 saat mesafe her ay gıttım geldım.gece suyum geldı acılma olmadı dr sunı sancı verdı taaammm 14 SAAT SUNI SANCI CEKTIM yıne acılmadı 3 cm acıldı benı acıl sezeryana aldılar,hayatta en korktugum seydı sezeryan maalesef yasadım.eger o dr kolay olsun dıye benı sezo ya aldıysa hakkımı helal etmıyorum.
ben bu sendromu lohusalıkta çok yasadım normal dogum yapan bırını görunce oturup aglıyodum....
hamileliğim booyunca normal doğum ıcın negerekıyosa yaptım.yuruyus,egzersız,normal dogum taraftraı bı dr ıcın burdan 2,5 saat mesafe her ay gıttım geldım.gece suyum geldı acılma olmadı dr sunı sancı verdı taaammm 14 SAAT SUNI SANCI CEKTIM yıne acılmadı 3 cm acıldı benı acıl sezeryana aldılar,hayatta en korktugum seydı sezeryan maalesef yasadım.eger o dr kolay olsun dıye benı sezo ya aldıysa hakkımı helal etmıyorum.
yavrum benm yüzümden mi huzursuzmuş gerizekalı dr ne diye vermiş bunu ya
ya da söleseydi huzursuzluk yapar die ben de ağrısı sızısı var arada öksürüp hapğuruyo die iki gündür veriorum ki çabuk atlatsın
en iyisi calpol mudur ki tekrar sağol paylaştıgın için
kızlar, geçen gün sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, kimse cevap vermedi..yarın da evime dönücem bi 20 gün daha giremicem topice..lütfen fikri olanlar cevap versin, benim için çok önemli..bebeğim 2 ay 5 günlük oldu..hala sadece yüzüstü uyuyo..başka türlü koyunca uyanıyo...ama zararı olur mu, beli filan ağrırımı diye korkuyorum...sizlerden bu şekilde uyutan var mı?
çok kötüyüm kızlar..kaç gündür akşamları sütüm bittiği için buzluktaki sütlerden veriyodum oğluma..gece biberonla içirip yatırıyodm başka türlü uyumuyodu aç olduğu için..bugnde gezmeye gttk yanıma aldm biberonla verdm dışarda ve eve geldiğimizde emziriim dedm çığlıklar ata ata ağlıyo meme ağzına deyince.biberonu verince hmn emiyo..birden memeden kesildi yaaa çok kötüyüm ağlıyorm üzüntüden..sevgilimden ayrılmış gibiyim kendimi terkedilmiş gibi hissediyorm..
geçen gün fotolar büyük diye paylaşamamıştım boyutları ayarlattım eşime bari şimdi paylaşim dedim
uğurun ilk alt değiştirme operasyonu
Eki Görüntüle 440988
canımmm lütfen moralini yüksek tut ve kötü düşünme. şimdi birkaç gün biberon aldıgı için memeyi unutmustur ama sonradan tekrar memeye dönüş yapılabiliyor yeterki sen sabırlı ol ve her seferinde dene. önce uyku sersemi oldugu zamanlarda ver memeyi,hatta bir süre silikon gögüs ucu kullan ki farkı idrak edemesin,ilk günlerimizde gögsümüz yarayken yaptıgımız gbi,kısa sürede silikon ucuda cıkarırsın. ama sakin ol ağlama lütfen.
ooo eline de ppek yakısmısbnde diyorum kocişime şimdilik bez açmaya kadar olan kısmı yapıyor,devamınıda inşallah zamanla yapar
TEDİRGİN_ canım cok geçmiş olsun eşine. umarım temiz cıkar görüntülemesi.
KKelebek canımm bende hiç istemezdim ama sezo oldum hayatım, hem sezo hemde aynı sırada fıtık ameliyatı, zaten hamile kalmadan 1 hafta öncede apandisit ameliyatım vardı delik deşik haldeyim.hiç istemezdim ama saglıktan önemli degil.sende artık bozma moralini eger doktor bilerek yapmıssa aldıgı para helal olmasın. ama artık bunları düşünmen için cok geç,sen şimdi bosver etraftakileri,olması gerekiyordu oldu diye düşün sıkma canını. geriye dönüş olmayan şeyler için canımızı sıkıp yavrularımızıda üzmeye hakkımız yokk , onlar bizim meleklerimizzz
Evet cnm 3aylık 3200gr doğdu.çok az aldı diye endişelendim bende haftaya tekrar kontrle çağırdı bakalım nekadar almış olcak..canım bebişin 3 aylık dimi. doğum kilosunu bilmiyorum ama 5650 gr normal gibi görünüyor. benim kızım 3220 doğdu 3.ayda 5700 oldu. ben 2.aydan sonra sütüm yetmediği için mama takviyeli gidiyorum ve ona rağmen 700 gr. aldı. birde benim kızımın midesi küçük galiba.. tek seferde 60 ml.in üzerine hiç çıkamadık daha( bu yüzdende öğünler hep bölük pörçük.. günlük ortalama 500 ml alıyor. bunun ort. 200 ml.i mama
ben de sıksık emzirmeye çalışıyorum ama az emiyo sık olunca,2-3saat beklersek iyi emio..canım biz de ilk ay sadece 500 gram aldık emmesi kakası normaldi
dr mama verdi almadım
ömer emiyor ama kusuyordu gündüz uykusu yok gece uyuyordu
saatli değil daha sık emzirdim gündüz az da olsa uyumaya başladı
ve bu ay maşallah kilo alımı iyi
kızımın da kakası genelde cıvık oluyo ishal mi acaba?ben de mama vermek istemiyorum ama böle giderse büyüyemicekSelam, bizde de aynı şey oldu.ilk 2 ay kilo alimini Dr cok beğeniyordu. Gecen saglık ocağında tartildi. 10 gün icinde sadece 100 gr almış, sok oldum. Emme kaka su an normal ama bilmiyorum. Oncesinde biz ishal olduk belki o yüzdendi. Ben takipteyim mama vermeyi düşünmüyorum canım. Sütüm var şükür, protein ağırlıklı beslenmeye başladım tekrar, sütun kalitesi icin. İnsallah ikisi de normale donerler.
Evet cnm 3aylık 3200gr doğdu.çok az aldı diye endişelendim bende haftaya tekrar kontrle çağırdı bakalım nekadar almış olcak..
ben de sıksık emzirmeye çalışıyorum ama az emiyo sık olunca,2-3saat beklersek iyi emio..
kızımın da kakası genelde cıvık oluyo ishal mi acaba?ben de mama vermek istemiyorum ama böle giderse büyüyemicekbenim sütüm çok değil ama doyuyo sanırım bilemiyorumki süt mü az gelio kalitesiz mi anlamadım..
canım yaa mama vermesen,eğer sütün varsa ağladıkça emzirsen, emzirmekte sütü artırıyor... benim oğlumda aynı senin oğlun gibi, sanki doymuyor ama gamze bebeklerin aslında doyduğunu memeyi bırakınca ağladıklarını , o esnada dikkatini dağıtmamız gerektiğini söylemişti...bende dikkatini dağıtmaya çalışıyorum, eğer hala dağılmazsa ve ağlarsa o zaman diğer göğsümü veriyorum....oğlum 3.200 kilo ve 48 cm ile doğdu... şu an tam 2,5 aylık ve boyu 65 cm, kilosuda 6.600 gram...arkadaşlar benim oğlumun kilo alımı çok iyi ozaman.benim oğlum 2900 gram 48 cm doğdu.1 ay sonra 3850 gram 54cm oldu.yani 950 gram aldı boyuda 6 cm uzadı.şuan tam 2 aylık bebeğim kilosu 5350 gram oldu.ortalama 1.5 kilo aldı.ve ben bebeğimi ne yapsam doyuramıyorum.ne ytapacağımı şaşırdım.sütüm gayet iyi ama ona yetmiyor.3 gündür günde 1 en fazla 2 defa 60 cc mama vermeye başladım ama yine doymuyor.obazite olmasından korkuyorum bende.yedirmesemde avazı çıktığı kadar bağırıyor.doktora sordum kontrolünde aman yesin yiyen çocuktan korkma dedi.ilerde diş çıkarırken felan zaten kilo kaybnı olacak oyüzden ne kadar kilo alırsa okadar iyi dedi.bilmiyorum artık ne olacak.
canım yaa mama vermesen,eğer sütün varsa ağladıkça emzirsen, emzirmekte sütü artırıyor... benim oğlumda aynı senin oğlun gibi, sanki doymuyor ama gamze bebeklerin aslında doyduğunu memeyi bırakınca ağladıklarını , o esnada dikkatini dağıtmamız gerektiğini söylemişti...bende dikkatini dağıtmaya çalışıyorum, eğer hala dağılmazsa ve ağlarsa o zaman diğer göğsümü veriyorum....oğlum 3.200 kilo ve 48 cm ile doğdu... şu an tam 2,5 aylık ve boyu 65 cm, kilosuda 6.600 gram...
arkadaşlar benim oğlumun kilo alımı çok iyi ozaman.benim oğlum 2900 gram 48 cm doğdu.1 ay sonra 3850 gram 54cm oldu.yani 950 gram aldı boyuda 6 cm uzadı.şuan tam 2 aylık bebeğim kilosu 5350 gram oldu.ortalama 1.5 kilo aldı.ve ben bebeğimi ne yapsam doyuramıyorum.ne ytapacağımı şaşırdım.sütüm gayet iyi ama ona yetmiyor.3 gündür günde 1 en fazla 2 defa 60 cc mama vermeye başladım ama yine doymuyor.obazite olmasından korkuyorum bende.yedirmesemde avazı çıktığı kadar bağırıyor.doktora sordum kontrolünde aman yesin yiyen çocuktan korkma dedi.ilerde diş çıkarırken felan zaten kilo kaybnı olacak oyüzden ne kadar kilo alırsa okadar iyi dedi.bilmiyorum artık ne olacak.
selam kızlar.dün bebeğimin kontrolü vardı 5650kg ve 3haftada sadece 300gr almış çok üzülüyorum emmesi normal kakası da nie böyle az kilo aldıki sütüm mü yetmio acaba?geçenlerde birinin bebeği de 1ayda 400gr almştı sanrım kimdi o naptı acaba mamaya başladı mı napsam bilemedim gündüz uyumuo acaba doymadığı için mi ama gece uyuyo sağlık ocağındaki hemşire kan şekeri düşer ondan da uyur gece dedi iyice panik oldum yaa....
bendim canım evdeki tartıyla doktorunki arasında 180gr fark çıktı daha fazla yani..günlük 20gr almasını normal kabul ediyoruz dedi.beren günde 23gr almış..çinko ve multimix verdi..15 gün sora tartılcak 300gr alması gerekiyomuş..mama felan yok hiçde düşünmüyorum çünkü sütüm var..inşallahta gerek olmaz..
maşallah bebeğine canım..biz 2ayda 6cm anca uzadık...benim kızım 3aylık ve 5650gr.bide kıyafetle tartılmış kilolarını söylüyosunuz dimi ilk zamanlar bide 200gr kıyafet die hesaplayıp düşüyolardı şimdi öyle yapmıyolar anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?