2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de lohusalıkta yaşamş atlatmştım ama bu sözler tekrar canlandırdı
bence dr kolaya kaçmamış 14 saat sancı çekmişsn
asıl benmki kolaya kaçtı muayeneye gittim 10.30da 12.30da ameliyata girdim 13.00da bebegm doğmuştu
suni sancıdan bahsetmedi bile

normal doğumda sandığınız kadar kolay değil.dikişler çok can yakıyor.oturup kalkamıyosunuz.wcde çok canınız yanıyo.3 ay olacak nerdeyseyse hala wcde zorlanıyorum.benim dikişler 40günde kendine geldi.sezeryan olmayı çok istemiştim ama olmadı

canım benim kızımda öksürüp hapşuruyordu kuzenim ateşi çıkmadığı ve ciğerlerine inmediği sürece bir sey verme dedi onun içinde sık sık ciğerlerini dinlet dedi çok şükür birşey olmadan atlattı burdaki dr una götürdüm ilaçları içti dedim iyi gecmiş dedi

canım bende 1 bucuk aylıktan beri yüzüstü yatırıyorum diğer türlü uyanıyor benim arkadaslarımda öyle yatırıyor hiç kötü düşünmedim sorarız dr a

canımmm lütfen moralini yüksek tut ve kötü düşünme. şimdi birkaç gün biberon aldıgı için memeyi unutmustur ama sonradan tekrar memeye dönüş yapılabiliyor yeterki sen sabırlı ol ve her seferinde dene. önce uyku sersemi oldugu zamanlarda ver memeyi,hatta bir süre silikon gögüs ucu kullan ki farkı idrak edemesin,ilk günlerimizde gögsümüz yarayken yaptıgımız gbi,kısa sürede silikon ucuda cıkarırsın. ama sakin ol ağlama lütfen.

geçen gün fotolar büyük diye paylaşamamıştım boyutları ayarlattım eşime bari şimdi paylaşim dedim

uğurun ilk alt değiştirme operasyonu

Eki Görüntüle 440988

ooo eline de ppek yakısmıs bnde diyorum kocişime şimdilik bez açmaya kadar olan kısmı yapıyor,devamınıda inşallah zamanla yapar

TEDİRGİN_ canım cok geçmiş olsun eşine. umarım temiz cıkar görüntülemesi.

KKelebek canımm bende hiç istemezdim ama sezo oldum hayatım, hem sezo hemde aynı sırada fıtık ameliyatı, zaten hamile kalmadan 1 hafta öncede apandisit ameliyatım vardı delik deşik haldeyim.hiç istemezdim ama saglıktan önemli degil.sende artık bozma moralini eger doktor bilerek yapmıssa aldıgı para helal olmasın. ama artık bunları düşünmen için cok geç,sen şimdi bosver etraftakileri,olması gerekiyordu oldu diye düşün sıkma canını. geriye dönüş olmayan şeyler için canımızı sıkıp yavrularımızıda üzmeye hakkımız yokk , onlar bizim meleklerimizzz

unutmuştum da o adam ben eşimi kestirtmem filan deynce sanki biz bile isteye kendimizi kestirdik gıcık yaaa
neyse nasip canım hakkımızda hayırlısı buymuş demek ohh iyi ki olmuş
meleğimin dötünü yerimm

kızlar mrb herkese nasılsınız ben fazla giremiorum malum okula başladım ya :) geçmiş de baya birikmiş girmeyeli umarım herkes iidir bi problem yoktur fırsat buldukca geçmişi okuyayım diyorum ama sayenizde bi türlü yetiştiremiyorum hepinizi öpüyorum azıcık da gecmişi okuyayım

Evet cnm 3aylık 3200gr doğdu.çok az aldı diye endişelendim bende haftaya tekrar kontrle çağırdı bakalım nekadar almış olcak..
ben de sıksık emzirmeye çalışıyorum ama az emiyo sık olunca,2-3saat beklersek iyi emio..
kızımın da kakası genelde cıvık oluyo ishal mi acaba?ben de mama vermek istemiyorum ama böle giderse büyüyemicek benim sütüm çok değil ama doyuyo sanırım bilemiyorumki süt mü az gelio kalitesiz mi anlamadım..

arkadaşlar benim oğlumun kilo alımı çok iyi ozaman.benim oğlum 2900 gram 48 cm doğdu.1 ay sonra 3850 gram 54cm oldu.yani 950 gram aldı boyuda 6 cm uzadı.şuan tam 2 aylık bebeğim kilosu 5350 gram oldu.ortalama 1.5 kilo aldı.ve ben bebeğimi ne yapsam doyuramıyorum.ne ytapacağımı şaşırdım.sütüm gayet iyi ama ona yetmiyor.3 gündür günde 1 en fazla 2 defa 60 cc mama vermeye başladım ama yine doymuyor.obazite olmasından korkuyorum bende.yedirmesemde avazı çıktığı kadar bağırıyor.doktora sordum kontrolünde aman yesin yiyen çocuktan korkma dedi.ilerde diş çıkarırken felan zaten kilo kaybnı olacak oyüzden ne kadar kilo alırsa okadar iyi dedi.bilmiyorum artık ne olacak.

Herkese Selam

Babamızı kastamonuya gönderdik, oğlum uyuyor bende buraya bakayım dedim, oğlum uyanınca,hava serinleyince annemle,oğlumla yürüyüşe gideceğiz

Bu arada ben dönence almıştım, ama burada, annemlerde dönenceyi takabileceğimiz beşiğimiz yok, seyyar beşik kullanıyoruz.. dönence durup duruyordu, evimide ne zaman taşıyacağım belli değil... bende dönenceyi kullanmak istediğim için bakın ne yaptım

oğlum dönencesini çok sevdi

Son düzenleme:
canım yaa mama vermesen,eğer sütün varsa ağladıkça emzirsen, emzirmekte sütü artırıyor... benim oğlumda aynı senin oğlun gibi, sanki doymuyor ama gamze bebeklerin aslında doyduğunu memeyi bırakınca ağladıklarını , o esnada dikkatini dağıtmamız gerektiğini söylemişti...bende dikkatini dağıtmaya çalışıyorum, eğer hala dağılmazsa ve ağlarsa o zaman diğer göğsümü veriyorum....oğlum 3.200 kilo ve 48 cm ile doğdu... şu an tam 2,5 aylık ve boyu 65 cm, kilosuda 6.600 gram...

canım bende istemiyorum hiç mama vermeyi eğer düzenli emen bi bebek olsa sütüm fazla bile.ama her saat başı emiyor bazen 30 dkda bir.nekadar oyalamaya çalışsamda boş.her iki memedende veriyorum ben.göğüslerim bomboş oluncaya kadar emiyor.öyle bir emiyor ki nefes bile almıyor.çok sık acıktığı için de sütüm baş edemiyor oğlumla.yoksa ben hiç istemem mama vermeyi ama onun ağladığını görmeye dayanamıyorum.asla doymadan ağlamayı kesmiyor.hatta mama bile yetmiyor oğluma.bende ne yapacağımı şaşırdım yaaa.mümkün oldugu kadar vermemeye çalışıyorum.en fazla günlük 100 cc veriyorum.onuda parça parça.

maşallah bebeğine canım..biz 2ayda 6cm anca uzadık...benim kızım 3aylık ve 5650gr.bide kıyafetle tartılmış kilolarını söylüyosunuz dimi ilk zamanlar bide 200gr kıyafet die hesaplayıp düşüyolardı şimdi öyle yapmıyolar anlamadım...

bendim canım evdeki tartıyla doktorunki arasında 180gr fark çıktı daha fazla yani..günlük 20gr almasını normal kabul ediyoruz dedi.beren günde 23gr almış..çinko ve multimix verdi..15 gün sora tartılcak 300gr alması gerekiyomuş..mama felan yok hiçde düşünmüyorum çünkü sütüm var..inşallahta gerek olmaz..

kizlar selam sizlere 2 sorum olacak: 1- adet olan arkadaslar sizin de adet olmadan once sutunuz azaliyor mu? Ben dogumdan sonra 50. Gunde adet olmaya basladim 3. Kez olacagim sanirim cunku sutum acayip azaldi yok denecek kadar daha oncekilerde de boyle olmustu.isallah suan da sebep adet olacagimdanir.. 2- kizim bir anda sag gogsumu emmemeye basladi sutum azaldi ondan mi acaba diorum ama daha sut var mi yok mu bakmadan agzina almadan kafasini cevirio bnde sagiyorum ozamanda hic sut cikmio nerdeyse 10 cc falan neden emmiyordur acaba? Hicbiseyi ayirt etmezdi kizim silikon uc, farkli biberonlar vs vs herseyi aliodu agzina emiodu ama simdi noolmustur fikrinize ihtiyacim var

benimki 12gr almış oluyo ozaman çooook az...

evet kıyafetle ama 200 gram gelmez kıyafeti çünkü buralar çoık sıcak olduğu için zaten üstüne doğrudürüst kıyafet giydirmiyorum.tartıldığındada hep altı temiz oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…