2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ozaman benimkide nerdeyse günlük 50 gram almış acaba benim oğlum zayıf doğduğu için mi böyle hızlı kilo alıyor

ben oldum ve oğlan sütü komple bıraktı..doktora dedim ilgisi var mı,yok dedi ama bence var..biberonlada olsa içen çocuk birden niye bıraksınki sütü..ogün bugündürde içmiyo zaten..kaşığa sağıp veriyorum ara ara..onunda yarısını yutuyo yarısını tükürüyo..sütümde bitti bitecek zaten..

Canim mevlut icin neler yaptin hazirlik falan bende bu hafta ici birgun okutmayi dusunuyorum da

bebek şekeri olarak bunları verdim sağdaki şekerleri kendim yaptım soldakileride
eminönünden tanesini 1 tl ye aldım
ikram olarak da pide,yaprak sarma,yaş pasta,ayran ve dondurma şeklinde bi menü hazırladım
şeker tüllerinden artan tüllerle kapı süsledim bu dışarıdan görünüş

bu içeriden görünüş

bunlarda sana fikir olsun diye ekledim canım
canım ben sana cevap yazdım geçmişi iyi okumamışsın demek
Doğuş' un takipçilerinden mi yoksam senın oğluşun..
haha haaa espriyi bi sen anladın bacım evet ondan özendik çiçek yerine konsepte uysun diye oyuncak kullandık
sanırım bebekler bi dönem yapıyorlar bunu ama pes etme özellikle gece ve uykudan kalktıktan sonra sakin ve karanlık bi odada emzir
faydası olur inş.bide deemir eksikliği de iştahsızlık yaparmış devam ederse doktoruna danış derim
inşallah geçici bir dönemdir çok zor biliyorum

sutun azalmasinin kesinlikle adet olmakla ilgisi var bence 3 kere oldum 2ser hafta arayla sutum olmadan once cok azaldi sonra yine artti. Ama bu sag gogsumu emmeme dun basladi dier gogsumu emio ama dierini emmio.biberonla alio ama onda sikinti yok. Isallah duzelir

atlasımın mevlüdünü okuttuk teyseleri allah kabul etsin inş.
oğluşumun düzeni de bozuldu uyumadı sağolsun misafirler gitti banyosunu yaptı
pijamalarını giydi annesini emdi çok şükür rahatladı saat 7de bi yattı daha da emme haricinde kalkacağını sanmam

sizinlede mevlüt fotolarımızı paylaşalım oğlumu bide smokinli görün teyseler

ozaman benimkide nerdeyse günlük 50 gram almış acaba benim oğlum zayıf doğduğu için mi böyle hızlı kilo alıyor

20gr en alt sınır sanırsam alt sınırlarda berende..3.150 52cm dogdu ilk ay 1kg aldı.sora .ok azaldı biara emmiyodu ama agalamsı yada uyumamasıda yoktu.suan 60cm 5180gr. Ama doktor üstüne basa basa söledi herkesin genetik yapisi farkli her bebek aynı oranda kg almaz.oyüzden karsilastırma yapmamak gerekir.

canim bu aymı az aldi? Sadece anne sütü verlyosun dimi? Moralini bozma doktor ne dedi.bazi aylar daha az alabiliyomus..

evet canım bu ay az aldı ilk ay 1200gr 2.ay 800gr almıştı bu ay emme sorunumuz da vardı ondanda az aldı sanırım emmiyodu ağlıyodu sürekli bi 10gündür falan emmeye başladı tekrar sağlık ocağına götürdüm kilo kontrolüne çok az almış haftaya tekrar kontrole gel dedi yediklerine dikkat et dedi ceviz yememi söyledi sütümün yağlı olması için

buarada dogum hastanesindeki cocuk doktorları ayda 500gr normal diyolar günlük 16gr a geiyo özel hastanedeki doktorlar 600gr diyo öylede 20gr a geliyo..

masallah gayet güzel almıs önceki aylar..aynen bendede 1aydır emme problemi vardi zaten kg yada yansidi hemen.su bika. Gündür daha iyi gibi..tosun olsun felan yada kg takıntım yık tek korkum mama vermek zorunda kalmak..insallah emmemezlik yapmazlar birdaha hic yüregim parcalaniyo resmen öyle olunca..

Slm... Çooook keyifli bir yorgunluk çekiyorum. Bugün iki aile pikniğe gittik. Oğluşum iki üç defa onar dakikalık uyusa da uyanıkken çok keyifliydi. MaşaAllah hiç ağlamadı. Kızımda enerjisini attı rahatladı. Banyolarını yaptılar uyuyorlar...

Cnm bence bol bol okuyun üfleyin. Nazar olabilir...Bebekler çok nazar alıyor annenin babanın bile değiyor. Ben okumadan yatırmıyorum.

Cnm babanneler kiloları pek beğenmez. Benim kızımada bu kız ölecek ölecek çok zayıf diyordu. Takmıcaksın duymamazlıktan geleceksin...

Kızlar,aysima 3.ayını bıtırdı ve suan 6 kg,63 cm de boyu,kılosu azmı?
.

Cnm kızlar erkeklere göre biraz daha geriden gidiyor. Kızımın gelişim kartına baktım 5600 müş. Oğlumdan bir kilo geride:)

benim oğlum 3 aylık 7350 gr boyu 67 cm sadece anne sütü emiyor

MaşaAllah boyu da kilosu da çok iyi. Benim oğluş biraz minyon olacak sanırım. Baba tarafı da minyon çünkü...

aynı şekilde ben de tombiş olsun derdinde değilim doymamasından gelişememesinden korkuyorum..öyle tabiki moralim çok bozuktu emmedikçe ağlıyodum çok üzülüyodum memeyi bırakıcak diye çok şükür bu ara iyi bakalım inş. kilo alımlarıda normale biner bu arada gece ve gündüz kaç saatte emziriosunuz kaç dakika? benimki gündüz 2-3 saatte gece 4 saatte falan emiyo 5dk anca emio sonra uyuyo hemen emmio bidaha

Allah kabul etsin canımmm pek yakısıklıymıs ogullarının 2side maşallah maşallahhh cok güzel hazırlık yapmıssın sekerleri falanda. iice uyur sende bol bol dinlen bu gece,bir daha zor bulursun

Kızlar bu ay Selimhanın da emme sıkıntısı var. Beş dakika emiyor ve uzuuuun süre emmek istemiyor, diliyle ittiriyor. Ay da bir kilo alırken bu ay 600 gr aldı. Ama doktoru güzel kilo almış bundan sonra yavaş yavaş azalabilir dedi. Kızımın 350 gr aldığı aylar oluyordu ama doktorumuz da inatla mamaya başlatmadı. Kızım beş ay sadece anne sütü aldı ve 20 aylık olana kadar emdi. Önemli olan kilo değil sağlık.

Ama bir çok anne gibi bende biraz etli olmasını istiyorum. En büyük sebebi de ay bu oğlan doymur, senin sütün yaramıyor gibi şeyleri duymamak için...

canımmm dert etme kilosunu nolur artık,saglıklı olsun da yeter. bizim topicte en az kilo alan benim kızımm,3530 dogdu ,3200 hastaneden cıktı, 5 gün sonra 3 aylık olcak, hala 4700kg. ama emme dersen cok güzel maşallah iştahı,kakası falan zaten o biçim. ama gel gör ki tartı öyle demiyor. doktor günde 1 mama dedi veriyorum,az da olsa toparlıyor minnoşum kendisini. en son 2 haftada 380 gram almıstı doktor cok iyi dedi(mamadan sonra) benm kızım gündüzleri 2 saati zor bekliyor,bazen daha da kısa. doymak bilmiyor gibi ama doydugu kakasından belli. Minnoşum sanırım Dudak Tiryakisi geceleride artık uyandırmıyorum 5-6 saat aralıksız uyuyor. o yüzdenn kilosuna takma sen sakın, ayda 500 gram diyor saglık ocagı özel doktorlar abartıyorlar benceee

ohhhh demek piknikteydinizzz senin 2 minnoş ozaman yorgunluktan bu gece uykunun dibine vurcaklar koskocaman gece sana kaldı seviyorlar bebişler piknigi bizimkide pek sevmiştii

bendede aynı sorun var.biraz emiyo sonra bi yere bakıp kalıo.tekrar verdiğimdeyse midesi bulanıyo.3aylık olacak nerdeyse.6aya kadar emse bari.ondan sonra diğer besinlerle devam ederiz.dediğin gibi millet sütün yaramıyo gibi laflar eder.insanın sinirini bozarlar.aldırmamak lazım

tabiki sağlıklı olsun yeter ama alması gerekenin altında aldığı için üzülüyorum bide gündüzleri uyumuyo ağlıyo doymamasından korkuyorum.seninki kaka çok yapıo sanırım ondan almıyodur kilo benimkide biara çok yapıodu bikaç gündür azaldı.gece uyandırmasam 5-6saati buluyo da sağlık ocağındaki hemşire 3saati geçirme kan şekeri düşer dedi bana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…