- 26 Haziran 2010
- 1.040
- 558
- 648
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.881
herkese iyi geceler :)) kızlar ya ben doğumdan sonra 41. gün adet oldum galiba mayısın 10 uydubi 5-6 gün sürdü. bugün tekrar kahverengi akıntı geldi ama kanama değil bu ne şimdi yaaa olsan dert olmasan dert
Herkese Selam
Babamızı kastamonuya gönderdik, oğlum uyuyor bende buraya bakayım dedim, oğlum uyanınca,hava serinleyince annemle,oğlumla yürüyüşe gideceğiz
Bu arada ben dönence almıştım, ama burada, annemlerde dönenceyi takabileceğimiz beşiğimiz yok, seyyar beşik kullanıyoruz.. dönence durup duruyordu, evimide ne zaman taşıyacağım belli değil... bende dönenceyi kullanmak istediğim için bakın ne yaptım
Eki Görüntüle 441312 oğlum dönencesini çok sevdi
ben de lohusalıkta yaşamş atlatmştım ama bu sözler tekrar canlandırdı
bence dr kolaya kaçmamış 14 saat sancı çekmişsn
asıl benmki kolaya kaçtı muayeneye gittim 10.30da 12.30da ameliyata girdim 13.00da bebegm doğmuştu
suni sancıdan bahsetmedi bile
hiçbirikolay değil tabıkı ama ben hala ısrarlasezeryanın daha zor oldugunu savunuyorumnormal doğumda sandığınız kadar kolay değil.dikişler çok can yakıyor.oturup kalkamıyosunuz.wcde çok canınız yanıyo.3 ay olacak nerdeyseyse hala wcde zorlanıyorum.benim dikişler 40günde kendine geldi.sezeryan olmayı çok istemiştim ama olmadı
aynı şekilde ben de tombiş olsun derdinde değilim doymamasından gelişememesinden korkuyorum..öyle tabiki moralim çok bozuktu emmedikçe ağlıyodum çok üzülüyodum memeyi bırakıcak diye çok şükür bu ara iyi bakalım inş. kilo alımlarıda normale biner bu arada gece ve gündüz kaç saatte emziriosunuz kaç dakika? benimki gündüz 2-3 saatte gece 4 saatte falan emiyo 5dk anca emio sonra uyuyo hemen emmio bidaha
Çok güzel.!.yi kendin yaptın heralde...Tebrikler:>
kızlar saolun yorumlar için...2 gündür selçukla uğraşıyorm..gece uyandıında emiyo sorun yok..hatta sabahın bi kısmındada..uyku sersemi olduundanmıdr nedir..ama diğer vakitler memeyi ağzına verince sanki işkence ediyomuşum gibi ağlamaya başlıyo..bide süt sağmakla uğraştm işte..ama arada isterse yine emiyo tamamen keyfine kalmış..sorunu ne anlamadım..bakalm bugn nolcak..ama cumt..avm ye gttk orda herkes ayy ne gzl çock ayy ne şirin ya yolda gelirken eve küçücük çocuk bile ayy ne güzel bebek dedi ya küçücük çocuk..nazar değdi kuzuma..eve geldik böyle oldu..çünkü nerdeyse 2 aydr biberon veriyodum ztn hiç böyle bişey yapmadı..neyse işte kızlar durum bu..bnde aventin süt saklama kablarını aldım avent via..çok gzl..ek besine geçince diğer besinleride onda saklamayı düşünüyorm..çok kullanışlı..pompayla ve biberonla uyumlu başlığıda var..
günaydın güzel annişlerrrikinci adetimi olmuş bulunmaktayım millet doğurur bir sene olmaz ben doğuralı iki ay oluyor ikşnciyi oluyorum neyse canlar kafam çok karışık bana yardımcı olun
yarın eşimin doğum günü lakin hediye alıp almama konusunda kararsızım çünkü kendisi doğumgünümü defalarca söylemem sebebiyle kutlası sevfililer gününü evlilik yıldönümümzü hatırlamadı en acısı doğumdan sonra bi çiçek bile almadı yine benim sitem etmem üzerine çiçek aldı. doğumhaneden çıkarken karşılamadı bile beni güya normal doğum yaptımben hayal ediyorum çıkıcam eşim olacak kapıda amaaaa nerdeeeeeeee kayınvalidemle çocuğu alıp odaya gitmişler yine canım annem beklemiş beniii doğum hediyesi derseniz kocaman bir hiç sonrada ben tatlım ben odunum diyooo
şimdi ben bu adamın doğumgününü kutlayayımmı şeytan dürtüyo kutlama diyo amabir yanımda sen onun yaptığını yapma utandır onu diyo:44: bilemedim kiiiiiiii
benim eşimde bana doğum hediyesi almadı bi çiçek bile
sen al mahcup et bence
Ayy kuzumm aynı Gülnihal öyle gece ve sabah uyku sersemiyken öğlen eve gittiğimde çığlık atıyor meme verince dediğin gibi işkence yapıyorum sankii.Avent süt saklama kabından bende alayım ya poşet çok tüketiyoruz zaten bezi maması bide poşeti çıktı en azından tek kullanımlık olmaz
valla insanın içine oturuyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?