2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bide şu ticker hakkında biri yardımcı olabilir mi bana yapıyorum ticker hazırlıyorum adresi kopyala yapıştır mı yapıcam nasıl olcak yapamadım bi türlü

herkese iyi geceler :)) kızlar ya ben doğumdan sonra 41. gün adet oldum galiba mayısın 10 uydu bi 5-6 gün sürdü. bugün tekrar kahverengi akıntı geldi ama kanama değil bu ne şimdi yaaa olsan dert olmasan dert

herkese iyi geceler :)) kızlar ya ben doğumdan sonra 41. gün adet oldum galiba mayısın 10 uydu bi 5-6 gün sürdü. bugün tekrar kahverengi akıntı geldi ama kanama değil bu ne şimdi yaaa olsan dert olmasan dert

çok garip hemen olmuşsun sen..ama olmak daha iyidir heralde olmayınca tedirgin oluyo insan..

çok yaratıcısın canım

evet senınkıdaha beterıs.benım suyum geldıgı ıcın 14 saatten fazla bekletemem çocukmıkrop kapar dedı ama 24saat bekletenlerde varmıs.ne cabuk karar verıyorlar bızım hakkımızda

hiçbirikolay değil tabıkı ama ben hala ısrarlasezeryanın daha zor oldugunu savunuyorum

şuan yaşadığım yanlış şeylerden dolayı hamilelik lafı bile sinirim, bozuyor umarım mutlu bir yuva kurduğumda bende burda bebeğim resimlerini paylaşmak istiyorum !

Kizlar benim oglum da az kilo alanlardandi, geceleri 6 saat kalkmiyordu, uyandirip emzirmeye basladim hemen kilosu artti. Bebeklere gece ictikleri sut daha cok yariyor ayni bizim gibi. Kilo almak isteyenlerde geceleri kalkiP yemek yer. Bana doktor uyandirmana gerek yok demisti ama ben denedim olsu. Simdi kendisi uyaniyor.

günaydın güzel annecikler... benim sütüm iyice azaldı bide makineyle sağıp veriyorum acaba makne yüzündenmi yoksa başka bi nedenimi var bilemedim ne yapsam....bide ben aydında oturuyorum ve havalar dehşet sıcak oğlumu nasıl giydirsem hasta ederim diye korkuyorum

Günaydın kızlar yorgun bi hafta dün sabah bizim çalar saat Gülnihal yine saat altıda öttüü ve gün başladı pazar da olsa o saate kalktım eşim uyuyordu o uyurken camları silip perdeleri asayım dedim sonra da Pınara gidecektik Atlasın mevlütüne ama kızım bi müsade etmedi camları yarısını silmiştim çığlık kıyamet memeyi veriyorum geriniyor sanki ağzına acı biber sürüyorum ya biberonu yiyor ama sağıp sağıp verdim dün Berna sende de aynı sorun var galiba kuzum. Ben perdelerle evle kızımla uğraşırken saate bi baktım dördü geçiyor tabi eşimde artık kafası şişti bu çocuğa ne oldu böyle diye ben iş yaparken o tuttu hep ama kızım çok huzursuzdu bedeni isilik gibi oldu kıpkırmızı sıcakladı mı ne bilmiyorum bütün geceyide ne kendi uyudu ne beni uyuttu o yorgunluk +uykusuzluk dökülüyorum şuan sabah beraber çıktık kızımla doğru parka annem orda parkta uyuor şuan iyice alıştı bu kız dışarı.Bide sabah sabah telefonum durduk yere bi sürü kişi aramış rehberden bütün konturum bitmiş Meryem kuzum msj atmışsın ama bütün kontur bittiği için cvp yazamadım iş çıkışı yüklerim artık .

atlasımı cıbıl cıbıl çekmek istedim kızlar
malum bölgeyi de sansürledik yanlız

Eki Görüntüle 440995

Annemmm yerim ben o cbıldak paşayııııı:)

aynen canım gündüz 2-3 saatte bir gecede 4 saatte..son zamanlar zaten 5dk emiyodu hep şu bikaç gündür daha fazla emiyo..beren akşam 8-9 gibi uyuyo en geç 12 de kendi uyanmazsa artık uyandırıp emziriyorum valla bikaç gündür..

Çok güzel.!.yi kendin yaptın heralde...Tebrikler:>

evet canım 1. yi kendim yaptım çıkmayan kalemle yazdım
ömerimin uyuduğu vakitte apar topar yazdığım için pek düzenli olmadı ama olsun.
pazar günü bunu giydirecem üstüne de bi yelek eşime de sıcak oldu diyerek yeleği çıkartmasını söyleyecem ve sürprizzzzzgünaydınlaaarrrr

günaydın güzel annişlerrr ikinci adetimi olmuş bulunmaktayım millet doğurur bir sene olmaz ben doğuralı iki ay oluyor ikşnciyi oluyorum neyse canlar kafam çok karışık bana yardımcı olun
yarın eşimin doğum günü lakin hediye alıp almama konusunda kararsızım çünkü kendisi doğumgünümü defalarca söylemem sebebiyle kutlası sevfililer gününü evlilik yıldönümümzü hatırlamadı en acısı doğumdan sonra bi çiçek bile almadı yine benim sitem etmem üzerine çiçek aldı. doğumhaneden çıkarken karşılamadı bile beni güya normal doğum yaptım ben hayal ediyorum çıkıcam eşim olacak kapıda amaaaa nerdeeeeeeee kayınvalidemle çocuğu alıp odaya gitmişler yine canım annem beklemiş beniii doğum hediyesi derseniz kocaman bir hiç sonrada ben tatlım ben odunum diyooo
şimdi ben bu adamın doğumgününü kutlayayımmı şeytan dürtüyo kutlama diyo ama bir yanımda sen onun yaptığını yapma utandır onu diyo:44: bilemedim kiiiiiiii

kızlar saolun yorumlar için...2 gündür selçukla uğraşıyorm..gece uyandıında emiyo sorun yok..hatta sabahın bi kısmındada..uyku sersemi olduundanmıdr nedir..ama diğer vakitler memeyi ağzına verince sanki işkence ediyomuşum gibi ağlamaya başlıyo..bide süt sağmakla uğraştm işte..ama arada isterse yine emiyo tamamen keyfine kalmış..sorunu ne anlamadım..bakalm bugn nolcak..ama cumt..avm ye gttk orda herkes ayy ne gzl çock ayy ne şirin ya yolda gelirken eve küçücük çocuk bile ayy ne güzel bebek dedi ya küçücük çocuk..nazar değdi kuzuma..eve geldik böyle oldu..çünkü nerdeyse 2 aydr biberon veriyodum ztn hiç böyle bişey yapmadı..neyse işte kızlar durum bu..bnde aventin süt saklama kablarını aldım avent via..çok gzl..ek besine geçince diğer besinleride onda saklamayı düşünüyorm..çok kullanışlı..pompayla ve biberonla uyumlu başlığıda var..

Ayy kuzumm aynı Gülnihal öyle gece ve sabah uyku sersemiyken öğlen eve gittiğimde çığlık atıyor meme verince dediğin gibi işkence yapıyorum sankii.Avent süt saklama kabından bende alayım ya poşet çok tüketiyoruz zaten bezi maması bide poşeti çıktı en azından tek kullanımlık olmaz

benim eşimde bana doğum hediyesi almadı bi çiçek bile
sen al mahcup et bence

evt cnm çok memnun kaldm snde al..ama via al..10lu..hem biberon olrk hem pompaya uyumlu..poşete masraf yapana kdr bunu 1 seferlik alıyorz..hem ilerde yourduydu püresiydi meyve suyuydu..bunlara konulur..çok gzl saklama kabı..

günaydın kızlar.. çok güzel dizaynlar yapılmış babalara.. ben beceremedğm için tish-o sitesinden sipariş verdim.. oğlumun bjk formalı resmi, altındada babasıının yavru kartalı yazdım..inşallah güzel bişi olur..
benim eşim de sağolsun (!) bana doğum günümde ve doğum yaptığımda da hediye almadı, çiçek yaptırmıştı hastaneye o kadar.. ama ben hediye vermemezlik ya da kutlamamazlık yapamam,, onu garip bırakamam ilk babalar gününde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…