- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.901
günaydın kızlar.. çok güzel dizaynlar yapılmış babalara.. ben beceremedğm için tish-o sitesinden sipariş verdim.. oğlumun bjk formalı resmi, altındada babasıının yavru kartalı yazdım..inşallah güzel bişi olur..
benim eşim de sağolsun (!) bana doğum günümde ve doğum yaptığımda da hediye almadı, çiçek yaptırmıştı hastaneye o kadar.. ama ben hediye vermemezlik ya da kutlamamazlık yapamam,, onu garip bırakamam ilk babalar gününde..
kızlar saolun yorumlar için...2 gündür selçukla uğraşıyorm..gece uyandıında emiyo sorun yok..hatta sabahın bi kısmındada..uyku sersemi olduundanmıdr nedir..ama diğer vakitler memeyi ağzına verince sanki işkence ediyomuşum gibi ağlamaya başlıyo..bide süt sağmakla uğraştm işte..ama arada isterse yine emiyo tamamen keyfine kalmış..sorunu ne anlamadım..bakalm bugn nolcak..ama cumt..avm ye gttk orda herkes ayy ne gzl çock ayy ne şirin ya yolda gelirken eve küçücük çocuk bile ayy ne güzel bebek dedi ya küçücük çocuk..nazar değdi kuzuma..eve geldik böyle oldu..çünkü nerdeyse 2 aydr biberon veriyodum ztn hiç böyle bişey yapmadı..neyse işte kızlar durum bu..bnde aventin süt saklama kablarını aldım avent via..çok gzl..ek besine geçince diğer besinleride onda saklamayı düşünüyorm..çok kullanışlı..pompayla ve biberonla uyumlu başlığıda var..
hemde nasıl oturuyo bizimki 4 yıl sonra oldu o kadar bekledik istedik bide yani bi kuru çiçeğe razıydım ama malesef
benim eşim doğumda bir tanecik gül almış gelmiş
anneler gününden günler önce de bi şal almış ayakkkabısını çıkartırken
anneler günü hediyen diyerek verdi napıım ben öyle kutlamayı yapmamış sayıyomyaptıgım sürprizlerle kutlama nasıl olur gösterecem benm oduncuguma
babalar günü aynı zamanda 1. evlilik yıl dönümümüz
ayy kuzum o site çok kazık ya resmi fln ekleyip yazıyı yazınza 40 tli geçiyor el kadar şey bende yaptım tasarladım sonra vaz geçtim mektüp video lcw den de üstünde babalar ilgli yazı yazan body alırım tamam 12 tl orda bide parfüm alacaz ohooo çok bile oldu :))
ewet biraz kazık..35 tl oldu cnm, ama çok güzel oldu, yıllarca giyer artık:)) eşim çok sever böyle jestleri, kendisi yapmayı beceremez ama neyyyseeeeeee...
günaydın güzel annişlerrrikinci adetimi olmuş bulunmaktayım millet doğurur bir sene olmaz ben doğuralı iki ay oluyor ikşnciyi oluyorum neyse canlar kafam çok karışık bana yardımcı olun
yarın eşimin doğum günü lakin hediye alıp almama konusunda kararsızım çünkü kendisi doğumgünümü defalarca söylemem sebebiyle kutlası sevfililer gününü evlilik yıldönümümzü hatırlamadı en acısı doğumdan sonra bi çiçek bile almadı yine benim sitem etmem üzerine çiçek aldı. doğumhaneden çıkarken karşılamadı bile beni güya normal doğum yaptımben hayal ediyorum çıkıcam eşim olacak kapıda amaaaa nerdeeeeeeee kayınvalidemle çocuğu alıp odaya gitmişler yine canım annem beklemiş beniii doğum hediyesi derseniz kocaman bir hiç sonrada ben tatlım ben odunum diyooo
şimdi ben bu adamın doğumgününü kutlayayımmı şeytan dürtüyo kutlama diyo amabir yanımda sen onun yaptığını yapma utandır onu diyo:44: bilemedim kiiiiiiii
Selam fıstıklar,dun hava cok sıcaktı ve bız dısardaydık,kızımı nasıl gıydırıcemı sasırdım,nıhayet ıstedıgım cıbıllıgı yaptım ama ne gıydırsem terın suyun ıcınde kalıodu yavrucum,sureklı araba ıcınde ust bas degıstırdık,yaaw sıcaklar dahamı zormus ne cok fena oluyo,sız ne yapıosunuz kızlar,dun aksam lunaparka gıttık,o zımbırtılara bınmeyı cok ıstedım kı daha once cok bındım ama anı heyecandan sut gıder falan dıye sdc bakmakla yetındım
Ayy benim eşimde koyu gsli bende öyle yapmıştım alsam mı acaba siparişi versem pazar gününe kadar gelir mi ki
Selam fıstıklar,dun hava cok sıcaktı ve bız dısardaydık,kızımı nasıl gıydırıcemı sasırdım,nıhayet ıstedıgım cıbıllıgı yaptım ama ne gıydırsem terın suyun ıcınde kalıodu yavrucum,sureklı araba ıcınde ust bas degıstırdık,yaaw sıcaklar dahamı zormus ne cok fena oluyo,sız ne yapıosunuz kızlar,dun aksam lunaparka gıttık,o zımbırtılara bınmeyı cok ıstedım kı daha once cok bındım ama anı heyecandan sut gıder falan dıye sdc bakmakla yetındım
CNM ben seni kışkırtmış gibi olmayayım :)) dün gece verdim siparişi, gelir heralde pazara kadar..
canım berende memeyi verince çılık atıyodu aç olmasına rağmen..gece sorun yoktu..oyüzden az kg aldı..bikaç gündür biraz daha iyi..almıyo die pes etme ısrarla ver sen..nazar adam öldürür valla oku sürekli aynen ne zaman eve birileri gelse ogün bişeler oluyo berene..biberon hangisini kullanıyosun?
ewet biraz kazık..35 tl oldu cnm, ama çok güzel oldu, yıllarca giyer artık:)) eşim çok sever böyle jestleri, kendisi yapmayı beceremez ama neyyyseeeeeee...
bizm evler sern şimdilk ama ona ragmen ensesindeki saçlar sırılsıklam oluo ben de şaşırıorum hele gece üstünü örtsem mi kundak yapsam mı bilemiom emzirirken de koluma dayıyo ya başını o zaman yanıo yavrucum
Ayy sinir oldum site onay vermiyor siparişe ya kk numarasını fln herşeyi yazıyorum limitde var ama bi hata oluştu diyor pffff
cnm birazdan tekrar denersin, bağlantı ile alakalıdır belki.. niye üzülüyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?