2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim doğumda bir tanecik gül almış gelmiş
anneler gününden günler önce de bi şal almış ayakkkabısını çıkartırken
anneler günü hediyen diyerek verdi napıım ben öyle kutlamayı yapmamış sayıyom yaptıgım sürprizlerle kutlama nasıl olur gösterecem benm oduncuguma
babalar günü aynı zamanda 1. evlilik yıl dönümümüz

Son düzenleme:

AYy kuzum o site çok kazık ya resmi fln ekleyip yazıyı yazınza 40 tli geçiyor el kadar şey bende yaptım tasarladım sonra vaz geçtim mektüp video lcw den de üstünde babalar ilgli yazı yazan body alırım tamam 12 tl orda bide parfüm alacaz ohooo çok bile oldu :))

Son düzenleme:

canım berende memeyi verince çılık atıyodu aç olmasına rağmen..gece sorun yoktu..oyüzden az kg aldı..bikaç gündür biraz daha iyi..almıyo die pes etme ısrarla ver sen..nazar adam öldürür valla oku sürekli aynen ne zaman eve birileri gelse ogün bişeler oluyo berene..biberon hangisini kullanıyosun?

hemde nasıl oturuyo bizimki 4 yıl sonra oldu o kadar bekledik istedik bide yani bi kuru çiçeğe razıydım ama malesef

Aman kızlar üzülmeyin ya erkek milleti işte oluyor hepsine az buçuk bi odunluk :)) eşime bi ara sitem etmiştim bende ''aşkım şu dizileri izleme nolur sonra Süleyman gibi şiirler ,Pargalı gibi keman solusu fln bekleme benden '' demişti ama sağolsun ayda bi çiçek alır bana

ewet biraz kazık..35 tl oldu cnm, ama çok güzel oldu, yıllarca giyer artık:)) eşim çok sever böyle jestleri, kendisi yapmayı beceremez ama neyyyseeeeeee...

canım bence al utandr.ama laf sokmayıda unutmakı senın bugünleri önemsediğini bilsin,bundan soonra ona göre davransın.

Selam fıstıklar,dun hava cok sıcaktı ve bız dısardaydık,kızımı nasıl gıydırıcemı sasırdım,nıhayet ıstedıgım cıbıllıgı yaptım ama ne gıydırsem terın suyun ıcınde kalıodu yavrucum,sureklı araba ıcınde ust bas degıstırdık,yaaw sıcaklar dahamı zormus ne cok fena oluyo,sız ne yapıosunuz kızlar,dun aksam lunaparka gıttık,o zımbırtılara bınmeyı cok ıstedım kı daha once cok bındım ama anı heyecandan sut gıder falan dıye sdc bakmakla yetındım

bizm evler sern şimdilk ama ona ragmen ensesindeki saçlar sırılsıklam oluo ben de şaşırıorum hele gece üstünü örtsem mi kundak yapsam mı bilemiom emzirirken de koluma dayıyo ya başını o zaman yanıo yavrucum

Son düzenleme:

ewet yaa sıcaklar daha kötü , çok terliyo oğlum, üstekki sadece alet ve kısa tulum war üzerinde.. hele uykudan uyanınca sırtı ateşş gibi oluyo, hasta etmesek bıcırıkları ..

avent kullanıyorm cnm..

Emerken kızımın kafası cok terlıyo,kolumdan sıpı sıpır ter damlıyo,ensesı su ıcınde kalıo,kızlar pekı gun ıcınde hangı saatlerde dısarı cıkıcaz,bu saatte cıkılmaz valla.bıde ben su verıyorum ,o sıcakta ıhtıyacı olmazmı kuzunun

tatlım üstünü örtsen ayaklarıyla tepine tepine açar.. üstünü ince giydirip kundak yapabilirsin. ben öyle yapmaya başladım. kundaklayıp yatırıyorum battaniyesinide sadece bel hizasına getiriyorum, gece ellerini kundaktan çıkarıyor çoğunlukla:))) birde emzirirken koluna oenye battaniye veya başka bi penye bişey koy. yazık zaten bebiş emerken fazlaca terliyor bide başı terlemesin. öptüm minik şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…