2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 5 ten sonra çıkarıyorum güneşin etkisi biraz geçmiş oluyo su vermiyorum rezene veriyorum su yerine

Kızlar deniz için çok mu erken annemler fln haftaya denize gidecekti eşimde çok istiyor ama ben korkuyorum onları bu pazar gönderiyorm hazır kızlar geliyorken gidin yoksa tek kalmam pazar günü gidemezsin dedim hasta fln olur diye korkuyorum ya sıcağa gelmiyor bu minnoşlar

Merhabalar,
Galiba bebeklerin çoğunda şu sıra emme problemi var.Benim kızım da aynı anlattıklarınız gibi,aç olsa da emmek istemiyor.acaba geçici bir süreç mi ? insanı strese sokuyor bu durum..Bir de ben medela mini pompa kullanıyorum, motoru duracak gibi yavaşlıyor,can çekişiyor resmen,sizin pompalarda da var mı sıkıntı?

bi arkadaşın doktoru bebek için 6 aydan önce havuz ve deniz yasak demiş.
bizim bu sene tatil yok o yüzden hiç araştırmadım.

bn avent kullanıyorm canavar gbi maşallah..snde servise bi göçster istersn garantisi varsa

sağol canım tecrübeli anne farkı

bugün topik pek sessiz

bende kandırıldığını düşünenlerdenim benimde sancıyla falan açılmam olmadığı için miyad aşımı yüzünden sezeryan oldum aynı konudan müzdaribim yani ((

bide sezeryan olan herkese soruyorum burdakilerede sorayım bari kızlar benim hala rahatsızlığım var o kadarda dikkat ediyorum sağ tarafımda çok fazla acı var dr bişeyin yok diyo ama sanki iyne batırıp ıkarıyolar sürekli aynısını yaşayan varmı sizler iyleştinizmi

bende kandırıldığını düşünenlerdenim benimde sancıyla falan açılmam olmadığı için miyad aşımı yüzünden sezeryan oldum aynı konudan müzdaribim yani ((

bnmde görümcem cuma doğum yaptı..beklediler beklediler olmadı dr.da sezeryan diye tutturdu artık riske atmayalm fln demiş..bnde bn bekle dedm gelir o mutlaka..görümcemde normal doğum istiyodu çok..bekledi ve 42.haftasını doldurdu..tam 42.haftasının dolduğu gün sancıları başladı ve normal doğum yaptı..yoksa ertesi gübü sezeryan olcaktı..gebelikte bi problem yoksa bi risk taşımıyosa beklenebilir diye düşünüyorm..

selam herkese mesaj yazıp geçmişe bakmaya çalışacağım...
bizde durumlar fena sanırım mert diş çıkarıyor ne bulursa ağzına alıyor elimizi bir kapsın direk ağza damakalra kaşı kaşı mest oluyor. ne yapacağım bilmiyorum huysuzluğa neden oluyor...

bende beklemeyi düşünüyodum 3 doktora gittim tabi 3 üde özel sezeryan dediler günü geçince oluşabilecek tehlikeleri anlattılar korkuttular beni sebepsiz yaptıysalar bende hakkımı helal etmiyorum hala acı çekiyorum kızımı görünce biraz rahatlıyorum ama o an hala sürekli rüyalarıma giriyo

neyse birazda güzel şeylerden bahsedeyim zeynep duru nun teyzeleri cumartesi memlekete gidiyoruz teyzeleri, dayısı anneannesi dedesi daha yeni görecekler kzımı resim falan hariç sadece ablamın biri tanıyo kızımı yani büyük heyecan yaşıyoruz:) bide söylemeye korkuyorum ama biz kızımla konsere gittik:)) kızmayın bana:) kzım ceceli amcasını dinledi birazcık:)))kızım konser keyfi yaparken fotoda çektim ama biraz karanlık eşimin tlfonunda gelince atcam inşallah tabi fırsatım olursa görümcemler bizdede:)))

benim kızımda sürekli damaklarını kaşıyo ne bulsa ağzına sokuyo huysuzluk yapmıyo ama ağzından sürekli su akıyo:)dişlik aldım ama pek hoşlanmadı elleri daha tatlı sanırım:)

canım yanlış anlama ama bence doktor demeden ilaç verme, çok sakıncalı, ateşi çıkmadığı sürece verme

sık sık kontrol et canım ya da boğulma önleyici yastık al...

haarika harika harika

herkes gezmelerde galiba ohhh harikaa biz oturuyoruz kızımla evde dısarda hzuursuz oluyo hiç sevmiyo napıcaz bilmiyorum

canım benimkide ilk zamanlar öyleydi, çıkara çıkara alıştı, sende öyle yap alışır.

ay harika fikir çok hoş :))

Allah mevlidinizi hayırlı etsin canım, yakışıklı Atlas'ı maşallah diyerek öpüyorum annesi.

Allah kolaylık versin canım, bende merak ettim seni...

meraba kızlar 5 gündür giremiyorum herkes iyidir bebişlerin keyifleri yerindedir umarım....geçen hafta bir bebek görme ziyareti daha atlattım 3 aile çoluk çocuk ( hafta sonu da piknik yaptık eşimle sitres attım biraz:) yiğit tuna çok huzursuz gaz sancısı çekiyo dondurma onu etkilyo mudur ya? dondurma yiyorum birde maden suyu içiyorum onlar mı etkiliyo acaba?
babalar günü için,oğluma günün kutlu olsun yazılı önlük aldım.bu fikri burdan çaldım yiğit tuna babasına mektup yazıcak birde çiçek sepeti.com dan güzel bir çiçek gönderiyim bir de yılın babası ödülünü hak etti:)

Mevlüdünüz hayırlı olsun canım...

slm kızlar geçmişi okumadan daldım yine, bu ara fazla vaktim olmuyor. herkes iyidir umarım.
dün gezme günümüzdü ve Hayal her zamanki gibi günün sonunda huysuzlandı, bütün gece ayaktaydık. gittiğimiz yerlerde uyumuyor, evde hiç sesi çıkmaz, gezmeye gittiğimzde hiç durmaz. kalabalığı da sevmiyor huysuzlaşıyor kalabalıkta. napıcam bu kızla bilemiyorum. biberona alıştırmaya çalışıyorum tekrar dünden beri. ama vazgeçmek üzereyim. olmuyor olmuyor olmuyor...

cnım aynı dert bendede var çok üzücü bişey birden kesti emmeyi gece şok oldum silikon ucu deniicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…