- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- 123
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.921
Emerken kızımın kafası cok terlıyo,kolumdan sıpı sıpır ter damlıyo,ensesı su ıcınde kalıo,kızlar pekı gun ıcınde hangı saatlerde dısarı cıkıcaz,bu saatte cıkılmaz valla.bıde ben su verıyorum ,o sıcakta ıhtıyacı olmazmı kuzunun
Kızlar deniz için çok mu erken annemler fln haftaya denize gidecekti eşimde çok istiyor ama ben korkuyorum onları bu pazar gönderiyorm hazır kızlar geliyorken gidin yoksa tek kalmam pazar günü gidemezsin dedim hasta fln olur diye korkuyorum ya sıcağa gelmiyor bu minnoşlar
Merhabalar,
Galiba bebeklerin çoğunda şu sıra emme problemi var.Benim kızım da aynı anlattıklarınız gibi,aç olsa da emmek istemiyor.acaba geçici bir süreç mi ? insanı strese sokuyor bu durum..Bir de ben medela mini pompa kullanıyorum, motoru duracak gibi yavaşlıyor,can çekişiyor resmen,sizin pompalarda da var mı sıkıntı?
tatlım üstünü örtsen ayaklarıyla tepine tepine açar.. üstünü ince giydirip kundak yapabilirsin. ben öyle yapmaya başladım. kundaklayıp yatırıyorum battaniyesinide sadece bel hizasına getiriyorum, gece ellerini kundaktan çıkarıyor çoğunlukla:))) birde emzirirken koluna oenye battaniye veya başka bi penye bişey koy. yazık zaten bebiş emerken fazlaca terliyor bide başı terlemesin. öptüm minik şekeri
kızlar benle aynı dönem hamile bir arkadaşım vardı
ben sezeryanla nisan ayında doğum yaptım
eşlerimiz iş arkadaşı. onun eşi eşime sürekli
özel hastanede doğum yaptıgı için kandırdılar sizi para için sezeryanla aldılar bebeği
ben karıma asla sezeryan yaptırtmam kestirmem onu herkes nasıl normal doğuruyo eskiden sezeryan mı vardı gibilerinden konuşuyordu
40. haftamda açılmam yoktu dr bebek iri başı çıkar omzu kalır sezeryan yapalım dedi ve sezeryan oldum
iri dediği bebek 3600 gram doğdu yani iri değil normal doğum olabilecek bi bebekti kandırıldığımızın farkındaydık ama bunu başka birinden duymak zorumuza gidiyordu
mayıs ayının ortalarında doğum yapacaktı açılması olmadı sanırım ve bu zamana kaldı
oturup kalkarken iki üç kişinin yardımıyla oturup kalkıyordu ona ragmen
14 saat suni sancı verildi ve şimdi normal doğum yaptı
eşimin morali çok bozuk kandırıldık diye ve benim de
bende kandırıldığını düşünenlerdenim benimde sancıyla falan açılmam olmadığı için miyad aşımı yüzünden sezeryan oldum aynı konudan müzdaribim yani( (
bnmde görümcem cuma doğum yaptı..beklediler beklediler olmadı dr.da sezeryan diye tutturdu artık riske atmayalm fln demiş..bnde bn bekle dedm gelir o mutlaka..görümcemde normal doğum istiyodu çok..bekledi ve 42.haftasını doldurdu..tam 42.haftasının dolduğu gün sancıları başladı ve normal doğum yaptı..yoksa ertesi gübü sezeryan olcaktı..gebelikte bi problem yoksa bi risk taşımıyosa beklenebilir diye düşünüyorm..
selam herkese mesaj yazıp geçmişe bakmaya çalışacağım...
bizde durumlar fena sanırım mert diş çıkarıyor ne bulursa ağzına alıyor elimizi bir kapsın direk ağza damakalra kaşı kaşı mest oluyor. ne yapacağım bilmiyorum huysuzluğa neden oluyor...
yavrum benm yüzümden mi huzursuzmuş gerizekalı dr ne diye vermiş bunu ya
ya da söleseydi huzursuzluk yapar die ben de ağrısı sızısı var arada öksürüp hapğuruyo die iki gündür veriorum ki çabuk atlatsın
en iyisi calpol mudur ki tekrar sağol paylaştıgın için
kızlar, geçen gün sormuştum ama gözden kaçtı sanırım, kimse cevap vermedi..yarın da evime dönücem bi 20 gün daha giremicem topice..lütfen fikri olanlar cevap versin, benim için çok önemli..bebeğim 2 ay 5 günlük oldu..hala sadece yüzüstü uyuyo..başka türlü koyunca uyanıyo...ama zararı olur mu, beli filan ağrırımı diye korkuyorum...sizlerden bu şekilde uyutan var mı?
herkes gezmelerde galiba ohhh harikaa biz oturuyoruz kızımla evde dısarda hzuursuz oluyo hiç sevmiyo napıcaz bilmiyorum
Herkese Selam
Babamızı kastamonuya gönderdik, oğlum uyuyor bende buraya bakayım dedim, oğlum uyanınca,hava serinleyince annemle,oğlumla yürüyüşe gideceğiz
Bu arada ben dönence almıştım, ama burada, annemlerde dönenceyi takabileceğimiz beşiğimiz yok, seyyar beşik kullanıyoruz.. dönence durup duruyordu, evimide ne zaman taşıyacağım belli değil... bende dönenceyi kullanmak istediğim için bakın ne yaptım
Eki Görüntüle 441312 oğlum dönencesini çok sevdi
atlasımın mevlüdünü okuttuk teyseleri allah kabul etsin inş.
oğluşumun düzeni de bozuldu uyumadı sağolsun misafirler gitti banyosunu yaptı
pijamalarını giydi annesini emdi çok şükür rahatladı saat 7de bi yattı daha da emme haricinde kalkacağını sanmam
sizinlede mevlüt fotolarımızı paylaşalım oğlumu bide smokinli görün teyseler
Eki Görüntüle 441425
Eki Görüntüle 441424
Eki Görüntüle 441423
Eki Görüntüle 441422
selam herkese mesaj yazıp geçmişe bakmaya çalışacağım...
bizde durumlar fena sanırım mert diş çıkarıyor ne bulursa ağzına alıyor elimizi bir kapsın direk ağza damakalra kaşı kaşı mest oluyor. ne yapacağım bilmiyorum huysuzluğa neden oluyor...
atlasımın mevlüdünü okuttuk teyseleri allah kabul etsin inş.
oğluşumun düzeni de bozuldu uyumadı sağolsun misafirler gitti banyosunu yaptı
pijamalarını giydi annesini emdi çok şükür rahatladı saat 7de bi yattı daha da emme haricinde kalkacağını sanmam
sizinlede mevlüt fotolarımızı paylaşalım oğlumu bide smokinli görün teyseler
Eki Görüntüle 441425
Eki Görüntüle 441424
Eki Görüntüle 441423
Eki Görüntüle 441422
çok kötüyüm kızlar..kaç gündür akşamları sütüm bittiği için buzluktaki sütlerden veriyodum oğluma..gece biberonla içirip yatırıyodm başka türlü uyumuyodu aç olduğu için..bugnde gezmeye gttk yanıma aldm biberonla verdm dışarda ve eve geldiğimizde emziriim dedm çığlıklar ata ata ağlıyo meme ağzına deyince.biberonu verince hmn emiyo..birden memeden kesildi yaaa çok kötüyüm ağlıyorm üzüntüden..sevgilimden ayrılmış gibiyim kendimi terkedilmiş gibi hissediyorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?