2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEFYcim benim kızım hem emiyor hem bieron alıyor. ama meme ucum istediği kıvamda değilse emmeyi reddediyor. ben silikon meme koruyucular varya onlarla emziriyorum bazen. işe yarıyor bizde.

offf ev darmadağınık..yemek yapmadım daha beren hanım uyumuyo ve çok sıcak..kendimi serin sulara atasım var

SEFYcim benim kızım hem emiyor hem bieron alıyor. ama meme ucum istediği kıvamda değilse emmeyi reddediyor. ben silikon meme koruyucular varya onlarla emziriyorum bazen. işe yarıyor bizde.

bizde hm meme hem biberronduk her gece uyandığında hep emerdi 3 gündür memeye yanaşmak bile istemio yada keyfi yerindeyse dalga geçio çekip bırakıo ama biberonu yutacak anlaşılan kedimi biberon yapıcam inş tutar yoksa benim sütümde az mamaya çok yüklenioruz çok üzülüorum

=(((
benim bi ara oturup kalkarken sancı olmaya başlamıştı ama şükür artık yok

tecrübesizliğimize şaşkolozluğumuza geldi sezeryan dedi her şey yolunda iken apar topar ameliyata girdim aklıma tükiriimm

canım yanlış anlama ama bence doktor demeden ilaç verme, çok sakıncalı, ateşi çıkmadığı sürece verme

haarika harika harika

dr vermişti aşıdan sonra ateşi olmuştu o zaman verdim sonra da öksürünce sabah akşam vermiştm vermem bi daha

teşekkürler beğenmene sevindim

evde uslu duruyorsa sorun yok bence canım hatta ohh ne güzell kalabalıkta da uslu dursa nazar olur
bizimki tam tersi

canım bebeişlerin yıldızları düşük olurmuş ondan çabuk nazar olurlarmış, sen bol bol oku yavruna... bu süt kalıpları benim de aklımda olsun, ek gıdaya geçince iiyi olur, sağol paylaşımın için

sorma ya şu giydirme derdi offff, ev 1. kat bizim acayip serin oluyo, kısa kol giydiriyorum kollar buz gibi ( bende incecik alt üst uuzun kol giydiriyorum, dışarı çıkarken de cıbıl cıbılız, ne zormuş giydirmek ya

kızlarr bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı zeytinyağı da verdim bir çay kaşığı poposunuda uyardım yapmadı

canım 5 güne kadar normalmiş, 5 günden sonra yapmazsa sıkıntı olurmuş, yapar merak etme, kızımda geçen haftalara varasıya 1 gün yapar 1 gün yapmaz, 2-3 gün yapmadığı olurdu ama hiç problem olmadı, korkma sen

Son düzenleme:
kızlarr bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı zeytinyağı da verdim bir çay kaşığı poposunuda uyardım yapmadı

Cnm zeytinyağı verme sakin biz ablamin kızına vermiştik oluyodu hastaneye zor yetiştirdik
Ben papatya çayı iciorum bağırsakları duzenlio eskiden iki günde bir yapardı şimdi hergün iki uckez

Yok annnem ben bu tişörtü alamadım ya onay vermiyor k.kartına ya limit var sorun yok denedim başka yerde çekiyor ama sitede hata veriyor offff

kızlar bunlar benim hediyelerim daha önce de yayınlamıştım
zıbını giydirecem üstüne yelek giydirip eşime sıcak oldu diyerek yeleği çıkartmasını söyleyeceğim ve sürprizz
tshirt de oğlumun babasına hediyesi üzerine en çok sevdiği pozu bastırdık üzerinde de "I love my dad" yazıyor
evlilik yıl dönümümüz için de bi pasta hediye olarak da gömlek
eşime örnek olması ümidiyle..

Cnm zeytinyağı verme sakin biz ablamin kızına vermiştik oluyodu hastaneye zor yetiştirdik
Ben papatya çayı iciorum bağırsakları duzenlio eskiden iki günde bir yapardı şimdi hergün iki uckez

aaaa bunuda ilk kez duyuyorum töbe töbe ben adene hep verdim hiçde bişey olmadı hatta dr mamasına karıştır ver dedi acaba sizin başka bir sorunmu vardı bebekde...

Kızlar benıme daffny numunelerım geldı,selulıt masaj kremı,junıor sampuan,hamılelık sonrası losyon,bıde dus jelı,ha bıde hap kadar el kremı:) not defterı ve kalem yollamıslar,sız pısık kremınden bahsedıodunuz,ondan yok,bunlar hep benı dusunmuler saolsunlar

aaaa bunuda ilk kez duyuyorum töbe töbe ben adene hep verdim hiçde bişey olmadı hatta dr mamasına karıştır ver dedi acaba sizin başka bir sorunmu vardı bebekde...

bende hiç duymadım, hatta çok iyi geldiğini duydum, doğduğunda ağzına ilk zeytinyağı sürdüğünde hiç gaz problemi olmuyor, tecrübeyle sabit, ama annemler sağolsunlar yapmayı unutmuşlar :))

herkese farklı göndermişler canım banada 4 bebek ürünü bir tanede bana göndermilşlerdi.

kızlar zeytinyağını bende çok verdim çünkü 5 günden önce kakasını yapmıyor maalesef ama suan şoklardayım en son ctesi yapmıstı ve suan cort cort sesiyle anlıyorum ki suan yaptı:))) oleyy 2 gün olmustu daha.

babalar gunu hediyelerim lukapu sitesinden fotokitap hazırladım ama ancak parş gunu kargoya verirlermiş inş ctesi beni,m elime ulaşır. bide çıtçıtlı badisine canım babam diye süslüyorum bitince resmini yüklerim.

Kızlar adet olmuşummmm doktor adet olunca spiral takılıyor demişti ama ben tırsıyorum yaa ok.devam etsek nolur güvenilirdeğil mi sonuçta oda:18::18::18:

Kızlar adet olmuşummmm doktor adet olunca spiral takılıyor demişti ama ben tırsıyorum yaa ok.devam etsek nolur güvenilirdeğil mi sonuçta oda:18::18::18:

bende spiralden çok korkuyorum o yüzden ok.e devam:) gerçi bi tehlikeli ilişki var korunmasız daha adette olmadım hiç ama şüpheliyim yine test alıp denemek istiyorum. bence spiirali düşünme çünkü onunla hamile kalınırsa çok tehlikeli olabiliyormus.

yaaa bende çok korkuyorum, hatta geçende burda mı okudum bilmem, birinin komşusu spiralle hamile kalmış (( bizde ok ye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…