- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #56.941
SEFYcim benim kızım hem emiyor hem bieron alıyor. ama meme ucum istediği kıvamda değilse emmeyi reddediyor. ben silikon meme koruyucular varya onlarla emziriyorum bazen. işe yarıyor bizde.
=(((bende kandırıldığını düşünenlerdenim benimde sancıyla falan açılmam olmadığı için miyad aşımı yüzünden sezeryan oldum aynı konudan müzdaribim yani((
bide sezeryan olan herkese soruyorum burdakilerede sorayım bari kızlar benim hala rahatsızlığım var o kadarda dikkat ediyorum sağ tarafımda çok fazla acı var dr bişeyin yok diyo ama sanki iyne batırıp ıkarıyolar sürekli aynısını yaşayan varmı sizler iyleştinizmi
bnmde görümcem cuma doğum yaptı..beklediler beklediler olmadı dr.da sezeryan diye tutturdu artık riske atmayalm fln demiş..bnde bn bekle dedm gelir o mutlaka..görümcemde normal doğum istiyodu çok..bekledi ve 42.haftasını doldurdu..tam 42.haftasının dolduğu gün sancıları başladı ve normal doğum yaptı..yoksa ertesi gübü sezeryan olcaktı..gebelikte bi problem yoksa bi risk taşımıyosa beklenebilir diye düşünüyorm..
canım yanlış anlama ama bence doktor demeden ilaç verme, çok sakıncalı, ateşi çıkmadığı sürece verme
haarika harika harika
slm kızlar geçmişi okumadan daldım yine, bu ara fazla vaktim olmuyor. herkes iyidir umarım.
dün gezme günümüzdü ve Hayal her zamanki gibi günün sonunda huysuzlandı, bütün gece ayaktaydık. gittiğimiz yerlerde uyumuyor, evde hiç sesi çıkmaz, gezmeye gittiğimzde hiç durmaz. kalabalığı da sevmiyor huysuzlaşıyor kalabalıkta. napıcam bu kızla bilemiyorum. biberona alıştırmaya çalışıyorum tekrar dünden beri. ama vazgeçmek üzereyim. olmuyor olmuyor olmuyor...
kızlar saolun yorumlar için...2 gündür selçukla uğraşıyorm..gece uyandıında emiyo sorun yok..hatta sabahın bi kısmındada..uyku sersemi olduundanmıdr nedir..ama diğer vakitler memeyi ağzına verince sanki işkence ediyomuşum gibi ağlamaya başlıyo..bide süt sağmakla uğraştm işte..ama arada isterse yine emiyo tamamen keyfine kalmış..sorunu ne anlamadım..bakalm bugn nolcak..ama cumt..avm ye gttk orda herkes ayy ne gzl çock ayy ne şirin ya yolda gelirken eve küçücük çocuk bile ayy ne güzel bebek dedi ya küçücük çocuk..nazar değdi kuzuma..eve geldik böyle oldu..çünkü nerdeyse 2 aydr biberon veriyodum ztn hiç böyle bişey yapmadı..neyse işte kızlar durum bu..bnde aventin süt saklama kablarını aldım avent via..çok gzl..ek besine geçince diğer besinleride onda saklamayı düşünüyorm..çok kullanışlı..pompayla ve biberonla uyumlu başlığıda var..
Selam fıstıklar,dun hava cok sıcaktı ve bız dısardaydık,kızımı nasıl gıydırıcemı sasırdım,nıhayet ıstedıgım cıbıllıgı yaptım ama ne gıydırsem terın suyun ıcınde kalıodu yavrucum,sureklı araba ıcınde ust bas degıstırdık,yaaw sıcaklar dahamı zormus ne cok fena oluyo,sız ne yapıosunuz kızlar,dun aksam lunaparka gıttık,o zımbırtılara bınmeyı cok ıstedım kı daha once cok bındım ama anı heyecandan sut gıder falan dıye sdc bakmakla yetındım
kızlarr bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı zeytinyağı da verdim bir çay kaşığı poposunuda uyardım yapmadı
kızlarr bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı zeytinyağı da verdim bir çay kaşığı poposunuda uyardım yapmadı
Cnm zeytinyağı verme sakin biz ablamin kızına vermiştik oluyodu hastaneye zor yetiştirdik
Ben papatya çayı iciorum bağırsakları duzenlio eskiden iki günde bir yapardı şimdi hergün iki uckez
Cnm zeytinyağı verme sakin biz ablamin kızına vermiştik oluyodu hastaneye zor yetiştirdik
Ben papatya çayı iciorum bağırsakları duzenlio eskiden iki günde bir yapardı şimdi hergün iki uckez
cnım aynı dert bendede var çok üzücü bişey birden kesti emmeyi gece şok oldum silikon ucu deniicemm
aaaa bunuda ilk kez duyuyorum töbe töbe ben adene hep verdim hiçde bişey olmadı hatta dr mamasına karıştır ver dedi acaba sizin başka bir sorunmu vardı bebekde...
Kızlar benıme daffny numunelerım geldı,selulıt masaj kremı,junıor sampuan,hamılelık sonrası losyon,bıde dus jelı,ha bıde hap kadar el kremı:) not defterı ve kalem yollamıslar,sız pısık kremınden bahsedıodunuz,ondan yok,bunlar hep benı dusunmuler saolsunlar
Kızlar adet olmuşummmm doktor adet olunca spiral takılıyor demişti ama ben tırsıyorum yaa ok.devam etsek nolur güvenilirdeğil mi sonuçta oda:18::18::18:
Kızlar adet olmuşummmm doktor adet olunca spiral takılıyor demişti ama ben tırsıyorum yaa ok.devam etsek nolur güvenilirdeğil mi sonuçta oda:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?