2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bugün kontrole gittik doktorumuza doktor kızımın vajinasına baktı ve yapışık olduğunu söyledi cidden baktım yapışıktı :44: krem verdi sabah akşam sürücem muhtemelen bu şekilde açılır dedi açılmazsa oraya kesik atılıomuuş sizin nasıl kızlar dikkat ettiniz mi?

canım ben bundan 3-4 gün önce arkadaşları uyarmıştım bu konuda, kızları olanlar baksın vajinal bitişiklik oluyormuş demiştim, benim bir arkadaşımın kıızın da oldu, doktor 2 yaşına kadar açılır demiş, açılmazsa cerrahi operasyon yapılıyormuş, ama 2 yaşına geldiğinde açıldı, bende duyduktan sonra baktım açık çok şükür, sen üzülme bekle 2 yaşına kadar , araştırmadan da 2 yaşı dolmadan kestirme sakın.

çok saol canım..bizim doktor herşeyi biraz büyütüo sanırım 15 gün sonra açılmazsa bi kesik atılır falan dedi:18: ya bu adam beni kalpten götürücek galiba geçen haftada kızım ishal oldu dizanteri dedi sonrada tahlil sonucu çıkınca diilmiş ben şüphelendim dedi neyse bi doktora daha gösteririm olmazsa..bu yapışıklık açılmazsa en iyi ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu olur dedi gerisini sen düşün dio:44:

Allah Allah ne biçim doktor bu ya, dediğim gibi arkadaşımınki 2 yıl yapışıktı hiç de bişey olmadı, hatta kadın doğumcuya da sordular o da aynısı demiş, takmayın demiş, bence sen başka bir doktora daha git canım, olmaz bu böyle

canım hiç endişenme inşallah krem iyi gelir... benim kuzenimin kızındada bu sorun olmuştu krem verdi doktoru kısa bir sürede etki etti ve düzeldi...
alakasız olacak ama benim oğlum ilk doğduğunda pipisinin eti yüzünden işeyemiyordu mesela açılmıyordu deri... bize doktor krem vermişti ve geçmişti...
inşallah sizinde düzelir sıkma canını olurmu bu sorunu çoğu bebekte duydum... bize haber edersin gelişmeleri...

Dmf canım bahsettıgın arabanın resmını koyarmsn bıtanem?

canım şuan ki arabamız bu... görüldüğü üzere tekerlekri fln kocaman ağır bir araba...

ama istediğim araba bu ilerisi için şemsiye bebek arabası... bunu şuan almam çünkü yatar pozisyona gelmiyor gelse bile çok güvensiz duruyor... ancak oturur pozşsyon için çok hoş...

iyi akşamlar kızlar,oğlum 3 ay 20 günlük ve biz hala emme problemi yaşıyoruz bir gün iyi bir gün kötü... geceleri problemimiz yok ama gündüzleri aç olmasına rağmen emmiyo... (

Dmf cok saol canım resımler ıcın,bu bahsettıgın semsıye arabayı oturur pozısyonda ne zaman kullanmaya baslayabılırız pekı

şu an ve saat itibariyle kızımla mutfaktan çıktık, ne mi yaptıkkk? tahinli kurabiye kronometremi ayarladım tam 8 dk pişirdim, çok güzel kokuyor :128: amaaaaaa 1 bardak un az geldi neden öyle oldu anlamadım, birde 30-40 tane de çıkmadı :76: ben nerde yanlış yaptımmmmmmm?:84: biraz un ekledim artık, ancakkkkk çok güzel görünüyorlarrrrrrrrr

veeeeeeeeee tattımmmmmmm süperrrrrr, herkes hemen yapsın, çok da kolay, hemen oluyor.

DELICIOUS çok sağol tatlım tarifin için, ellerine sağlık.

Son düzenleme:

Canımmm hayatım sen neden kafana takıyorsun ki çoğumuzdan tecrübelisin Defne koskocaman oldu,sen büyüttün onu da. Az kilo alması sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor ki. Bende yırtıyorum kendimi kilo alsın diye. 3 ay 8 günlüğüz hala 5 kilo Alya,hastane çıkışımız 3200 dü. Ne yaparsam yapayım diğer bebekler gibi hızlı değil kilo alımımız. Doktorum muayene ediyor,maşallah çok sağlıklı Artık o da anladı benim kızımın bünyesi böyle. Hiç dert etmiyoruz artık. Allahım korusun yavrularımızı,sağlıklı olsunlar da varsın bir kaç kilo eksik olsun.

Hayatım geçmiş olsun,dert etme sakın benimde duyduğum zamanla kendiliğinden geçebiliyormuş. Bir müddet kremi kullanırsın. İnşallah geçer krem ile.Senin doktorun direkt stres ya adamın asabını bozuyor,vurcan suratının ortasına yumruğu kötü konuştuğunda. Daha yeni moralinizi bozmuştu.
Bende kızıma baktım ama anlamadım hiçbir şey. Haftaya kontrolümüz var bakalım.

O nasıl anlatış öyleee Tahinden nefret ederim,evde tahinim yok benim bile canım çekti. Hem lezzetli hem kolay olması çok iyiymiş. Vallahi denicem yarın. Dur avucumu yalayım sütüm kesilmesin. Bende evdeki zula dan patlatımm azcık

slm kızlar dogumdan sonra kadın dogum doktorunuza gorun dunuzmu.19 haziranda ilk adetimi oldum ben ve o gun dr gıttım tahlıler fılan yapıldı dr utrasyonla baktı ve kıst gorunuytor dedı adet ıyıce yogunlastıgında gel tekrar bakalım dun gıttım ve kıst verınde duruyor nerden cıktı bu ya cok morelım bozuldu ama hıc bır belırtı yoktu n ebır agrı ne akıntı anlamadım gıttı dogum konturol hapı verdı oda erıtır dedı omur ay gel tekrar bakalım ama bebeyı emzırmeme gerektıyını soyledı dun den berı salak gıbıyım.hemsıre bır arkadasımla konustum kadın dogum dan oda adetın bır bıtsın gel baska dr gosterelım dedı 2cı bır tıranva olmasın senın ıcın benı bırtek o anladım ben prensımı emdırmek ıcın taklalar atıyorum zaten bır tamla bır tamladır dıye kızlar sız dr gıttınımı ve adet oldunuzmu.yada boyle bır sey duydunuzmu sımdı kafam cok karısık sıkıntıdan kolarım egzama gıbı fıskıl fıskıl bır seyler atı kızlar hıc ıhmal etmeyın dr gıtmeyenler muhakka bır gorunun allah korusun bılgısı olanlar varsa da yardımcı olursanız sevınırım.

yaaaaaaaa bak üzüldüm şimdi ya keşke ben yapabilsem sana ya, bak merve yarın mutlaka yap ve bana bildir

Kızlar gece gece ne işin var burda demeyin babamızı bekliyoruz 1.30 da bitiyor mesaisi, bizde kızımla vakit geçiriyoruz, 9 dan 11 e kadar uyudu şimdi babişi bekliyor, gelince uyur inş. Bu kız çok yaramaz oldu teyzeleri, dönmeye başladı ya artık bıraktığım yerde bulamaz oldum, döne döne yuvarlanarak ordan oraya gidiyor şaştım kaldım, az önce bir döndü bir daha döndü hoppp battaniyeden halıya

Son düzenleme:
Yok be kuşumm üzülmeee, bugün Mine bizdeydi, kalanlar çokk, zulam iii anlayacağın Yarın denicem bakalım inşallah severim,ben yemesemde kocaıcm bayılarak yer

iyi o zaman, seversin kız güzel oldu, ama ben tahini severim de bana güzel geliyor :) e nasıldı mineyle gününüz bakalım?

iyi o zaman, seversin kız güzel oldu, ama ben tahini severim de bana güzel geliyor :) e nasıldı mineyle gününüz bakalım?

Güzeldi vallahi, ii ki de geldi Minecim. Kuzey zaten maşallah Allah nazarlardan saklasın pek uslu bir bebişti. Kızımda utandı mı ne ise huysuzluk yapmadı. Yedik içtik konuştuk derken akşamı ettik keşke hepimiz yakın olsakta bebişlerimizi birlikte büyütebilsekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…