- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.481
bugün kontrole gittik doktorumuza doktor kızımın vajinasına baktı ve yapışık olduğunu söyledi cidden baktım yapışıktı :44: krem verdi sabah akşam sürücem muhtemelen bu şekilde açılır dedi açılmazsa oraya kesik atılıomuuşsizin nasıl kızlar dikkat ettiniz mi?
Günaydın kızlar... Şu an inanılmaz üzgünüm ve bunu ne anneme ne eşime, kimseye anlatamam. Sabah bebeğim uyumamak için direndi, benimde sabrım son raddesindeydi. Bebeğime "of yeter artık uyu" dedim biraz yüksek sesle. o da huzursuzluğumu anladı sanırım, daha çok direndi uykuya ve ağlamaya da başladı. O ağlayınca da bende ağlamaya başladım. Uyudu ve ben 1 saattir ağlıyorum. Galiba ben iyi bir anne değilim. Daha 3 aylık bebeğe uyumuyor diye sinirlenebiliyorum. Şimdiden böyle sinirleniyorsam ilerde nasıl sakin kalabilicem bilmiyorum. Hiç sesimi yükseltmicem , her şeyi düzgün ve sakin bir şekilde sıkılmadan 50 kere anlatıcam derken şimdiden sesimi yükselttim. Acaba bu güzelliği haketmiyor muyum ben. Kendimi çok kötü hissediyorum. İyi bir anne olamamaktan, bu sorumluluğun altında ezilmekten de çok korkuyorum... İnşallah Allah bana iyi bir anne olmak için gereken sabrı verir.
Günaydın kızlar... Şu an inanılmaz üzgünüm ve bunu ne anneme ne eşime, kimseye anlatamam. Sabah bebeğim uyumamak için direndi, benimde sabrım son raddesindeydi. Bebeğime "of yeter artık uyu" dedim biraz yüksek sesle. o da huzursuzluğumu anladı sanırım, daha çok direndi uykuya ve ağlamaya da başladı. O ağlayınca da bende ağlamaya başladım. Uyudu ve ben 1 saattir ağlıyorum. Galiba ben iyi bir anne değilim. Daha 3 aylık bebeğe uyumuyor diye sinirlenebiliyorum. Şimdiden böyle sinirleniyorsam ilerde nasıl sakin kalabilicem bilmiyorum. Hiç sesimi yükseltmicem , her şeyi düzgün ve sakin bir şekilde sıkılmadan 50 kere anlatıcam derken şimdiden sesimi yükselttim. Acaba bu güzelliği haketmiyor muyum ben. Kendimi çok kötü hissediyorum. İyi bir anne olamamaktan, bu sorumluluğun altında ezilmekten de çok korkuyorum... İnşallah Allah bana iyi bir anne olmak için gereken sabrı verir.
canım Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagım . ama söylemeden geçemem senin yaşadıkların hissettiklerin çok normal bebek bakmak uykusuzluk gerginlik . ee insan da bi yere kadar dayanıyor 2 -3 desibel sesin yükselmiş ne var bunda . sakin ol ağlama . çok hassassın lohusasın halenGünaydın kızlar... Şu an inanılmaz üzgünüm ve bunu ne anneme ne eşime, kimseye anlatamam. Sabah bebeğim uyumamak için direndi, benimde sabrım son raddesindeydi. Bebeğime "of yeter artık uyu" dedim biraz yüksek sesle. o da huzursuzluğumu anladı sanırım, daha çok direndi uykuya ve ağlamaya da başladı. O ağlayınca da bende ağlamaya başladım. Uyudu ve ben 1 saattir ağlıyorum. Galiba ben iyi bir anne değilim. Daha 3 aylık bebeğe uyumuyor diye sinirlenebiliyorum. Şimdiden böyle sinirleniyorsam ilerde nasıl sakin kalabilicem bilmiyorum. Hiç sesimi yükseltmicem , her şeyi düzgün ve sakin bir şekilde sıkılmadan 50 kere anlatıcam derken şimdiden sesimi yükselttim. Acaba bu güzelliği haketmiyor muyum ben. Kendimi çok kötü hissediyorum. İyi bir anne olamamaktan, bu sorumluluğun altında ezilmekten de çok korkuyorum... İnşallah Allah bana iyi bir anne olmak için gereken sabrı verir.
yerim ben onu minnak balık vallahi heveslendım benom oglumda dogsada off doya doya alsam kucagımaaaBu arada benim oğluş havuza girmeye bayıldı, suya girince kendini bırakıveriyor, birde ilginç tarafı biz sadece kafasını tutuyoruz o vücudunu suyun yüzeyinde tutuyor ve ayarkalrını sanki yüzüyormuş gibi yapıyor hayretler içinde onu izliyoruz
Yok be kuşumm üzülmeee, bugün Mine bizdeydi, kalanlar çokk, zulam iii anlayacağınYarın denicem bakalım inşallah severim,ben yemesemde kocaıcm bayılarak yer
Güzeldi vallahi, ii ki de geldi Minecim. Kuzey zaten maşallah Allah nazarlardan saklasın pek uslu bir bebişti. Kızımda utandı mı ne ise huysuzluk yapmadı. Yedik içtik konuştuk derken akşamı ettikkeşke hepimiz yakın olsakta bebişlerimizi birlikte büyütebilsekkk
teşekkürlerr
yağ da çok azmış ohhh
şu an ve saat itibariyle kızımla mutfaktan çıktık, ne mi yaptıkkk? tahinli kurabiyekronometremi ayarladım tam 8 dk pişirdim, çok güzel kokuyor :128: amaaaaaa 1 bardak un az geldi neden öyle oldu anlamadım, birde 30-40 tane de çıkmadı :76: ben nerde yanlış yaptımmmmmmm?:84: biraz un ekledim artık, ancakkkkk çok güzel görünüyorlarrrrrrrrr
veeeeeeeeee tattımmmmmmm süperrrrrr, herkes hemen yapsın, çok da kolay, hemen oluyor.
DELICIOUS çok sağol tatlım tarifin için, ellerine sağlık.
O nasıl anlatış öyleeeTahinden nefret ederim,evde tahinim yok benim bile canım çekti. Hem lezzetli hem kolay olması çok iyiymiş. Vallahi denicem yarın. Dur avucumu yalayım sütüm kesilmesin. Bende evdeki zula dan patlatımm azcık
Evet mervecım dunden kalanlar sana yeter geldıgımden berı verdıklerını kemırıorum kocam annenın boregını yedı ve oda benım gıbı ılk olark aa acmaamı bu borek dıye sordu dedım yok bende oyle sanmıstım:)) sonra oo guzel pastanı yedım:)) Ikı tanede o kurabıye gıbı olan seylerden yanı 1 haftada verdıgım 100 gr bı 1 gunde 1 kg olark gerı aldım yaşasın yıyıp kılo almak:)) Hersey ıcın tekrar coook teskkur ederım benım ıcın cok ıyı oldu cok keyıf aldım bıde mınıkler oturmak yerıne hep uyusalardı ıyıydı:)) Bıdahakıne bana beklıorum yada yolum duserse artık ararım cat kapı kahveye gelırım ınsallah:))) Sımdı 1 2 kare resmımızı koyalım merak eden arkadaslar ıcın:)
Afiyet olsun bebeğimm bol bol süt olsun. Bende çok fena yedim vallahi kurabiye benzeri helvayı elimden düşürmüyorum dünden beri. Bugünde tahinli kurabiyeyi denicem. Serdar da pek bilgiliymiş hee açma mı yufka mı nerden biliyor kızımmmYine ii uyudular be Mine ben bukdr beklemezdim Alya kuzumdan,görmedin mi koltukta tek başına takıldı yarım saat,tarihinde ilk Haberli habersiz her zaman bekliyorum çiçeğimmm
Kızım bari o ilk resmi koymasaydın beee şapşaloz gibi çıkmışım vallahi
Afiyet olsun bebeğimm bol bol süt olsun. Bende çok fena yedim vallahi kurabiye benzeri helvayı elimden düşürmüyorum dünden beri. Bugünde tahinli kurabiyeyi denicem. Serdar da pek bilgiliymiş hee açma mı yufka mı nerden biliyor kızımmmYine ii uyudular be Mine ben bukdr beklemezdim Alya kuzumdan,görmedin mi koltukta tek başına takıldı yarım saat,tarihinde ilk Haberli habersiz her zaman bekliyorum çiçeğimmm
Kızım bari o ilk resmi koymasaydın beee şapşaloz gibi çıkmışım vallahi
slm kızlar dogumdan sonra kadın dogum doktorunuza gorun dunuzmu.19 haziranda ilk adetimi oldum ben ve o gun dr gıttım tahlıler fılan yapıldı dr utrasyonla baktı ve kıst gorunuytor dedı adet ıyıce yogunlastıgında gel tekrar bakalım dun gıttım ve kıst verınde duruyor nerden cıktı bu ya cok morelım bozuldu ama hıc bır belırtı yoktu n ebır agrı ne akıntı anlamadım gıttı dogum konturol hapı verdı oda erıtır dedı omur ay gel tekrar bakalım ama bebeyı emzırmeme gerektıyını soyledı dun den berı salak gıbıyım.hemsıre bır arkadasımla konustum kadın dogum dan oda adetın bır bıtsın gel baska dr gosterelım dedı 2cı bır tıranva olmasın senın ıcın benı bırtek o anladım ben prensımı emdırmek ıcın taklalar atıyorum zaten bır tamla bır tamladır dıye kızlar sız dr gıttınımı ve adet oldunuzmu.yada boyle bır sey duydunuzmu sımdı kafam cok karısık sıkıntıdan kolarım egzama gıbı fıskıl fıskıl bır seyler atı kızlar hıc ıhmal etmeyın dr gıtmeyenler muhakka bır gorunun allah korusun bılgısı olanlar varsa da yardımcı olursanız sevınırım.
Kızlar gece gece ne işin var burda demeyin babamızı bekliyoruz 1.30 da bitiyor mesaisi, bizde kızımla vakit geçiriyoruz, 9 dan 11 e kadar uyudu şimdi babişi bekliyor, gelince uyur inş. Bu kız çok yaramaz oldu teyzeleri, dönmeye başladı ya artık bıraktığım yerde bulamaz oldum, döne döne yuvarlanarak ordan oraya gidiyorşaştım kaldım, az önce bir döndü bir daha döndü hoppp battaniyeden halıya
arkadaşlar bugün yan apartmanda komşunun çocuğu balkondan düşmüş Allahtan çocuk yaşıyormuş ama ciğerleri patlamış demiş doktor henüz 1 yaşında bile değilmiş dua edelimde yavrucağıx-za Rabbim annesine bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?