2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

harikasınız çok hoş görünüyorsunuz. yok anacım bizim İzmirli baayanlarda hiçö hayır yok hamileyken de 2 kez teklif etmiştim geçen gün de yazdım hiiiiççç buluşmaya niyetleri yok. çok özeniyorum sizlere valla. zaten izmir de son 1 ayım. İstanbula taşınıyorum artık kısmet olursa istanbul bulışmalarına katılırım izmirden ümidim kalmadı. oysa gitmeden burdaki arkadaşlarla tanışmayı da ne kadar çok istemiştim

çok güzel bir günmüş vallahi, keşkeeeee mervecim ya çok isterdim oralarda sizlere yakın olmayı...
benimde kızım var nasıl anlayacaz ki yapışık mı değilmi

canım idrarını yaptığı yerin altı kısmına bakıcaksın, açılıyorsa açıktır açılmıyorsa yapışıktır.

canım benim bunu yaşayan sadece sen değilsin üzülme, hepimizin arada sabrı taşıyor, yeri gelecek büyüdükleri zamanda kızıcaz, malesef bu böyle, üzülme o yüzden, onlar canımız bizim kızmaktan fazlasını yapmayız zaten.

iyi tatiller masivacım, bol bol eğlenceler... kardeşine de aferin valla, sevdiğini bırakmamış :) Allah mutluluklarını daim etsin, oğluşunda iyi yüzücü olacak heralde :)) zaten bebişler anne karnında yüzmeye alışıklar ya yurt dışında bırakıveriyorlar bebekleri suya nasıl yüzüyorlar ya inanaılmaz :))

23 mayıs mı? öyleyse hamilesindir, 1 ay olmuş çünkü, 23 haziran ise sat o zaman bilemem canım...

süpersiniz harikasınız fıstıksınız hepiniz...

yapa yapa öğrenicez artık, tekrar sağol canım :)) evet süresi çok iyi ya hemen oluveriyor...

şu an ne kadar üzgünüm bilemezsin, Allahım o yavruyu anasına babasına bağışlasın, kıyamam ben ona ya dularım onlarla...

yıldönümünüz kutlu olsun ve Allah kavuştursun canım, eşin geldiğinde özlemiş olursunuz birbiriniizi ve daha güzel bir kutlama yaparsınız üzülme...

Son düzenleme:

Bu benim de tarifimdir veee bayılırım bu kurabiyeye...ve daha önce de yazmıştım bu kurabiyeye şekil verip ve pişirmeden buzluğa atabilirsiniz.Ani misafirlerde çıkartıp çözülmesini beklemeden pişirin aynı tad ve kıvamda yiyebilirsiniz.Ben denedim ve oldu...:>

Teskkur ederız canımm. Hıc uzulme buraya geldıgın vakıtt bulusuruzz resımlerı koyarız onlarr kıskanır:)))

Teskkur ederız canımm. Hıc uzulme buraya geldıgın vakıtt bulusuruzz resımlerı koyarız onlarr kıskanır:)))

baya bi sitem etmişim sanırım

Ben bunu pudra sekeryle hıc denemedım bıdahakıne oyle yapayım madem ben ıcıne yag katmıorum cunku tahın yeterınce yaglı bıde ben mınık cevız parcası koyuorum ıcıne yada yarım cevızı yuvarladıgm kurabıyenın ustune basıorum. verdıgn fıkırde cok hoss yenmezse hemen dolaba kalıralım dıcem ama benım kocam bayılıoo bu kurabıyelere hepsını ogun yıo benım ıcınde ıyı oluo gercı kalınca gıt gel bende bır bır goturuorum:))

Evett oyundan sureklı dıslanan cocuklar gıbı:)))) Insan ıstıo vallaa ben cok memnun oluorum bulusmalardan cok keyıflı gecıo kı ızmırlı baya arkadas vardıı kısmet olmadı demek:)

dediğin gibi baya kişi var ama kısmet olmadı gerçekten. ben de istiyom ben de ben de... buluşalım kaynaşalım
(belki sitemim işe yarar toplanıveririz belli mi olur)

Gez gez ayaklarımın altından alevler cıkıyo valla,kızıma oyuncak kıyafet,kendımede bır ıkı bısı aldım,araba ısını dmf nın dedıgı gıbı yapıcam,kızım oturmaya baslayana kadar bu arabayla ıdare etcem,sonra semsıye tıpı araba alıcam,chıcconun arabalarını gordum bgn,begendım bakalım ,onlardan alırım muhtemelen

merhabalar
ben de bugün test yaptırdım 84,52 çıktı.Bat gnüm dündü,4 hafta 1 gün için düşük bir değer mi?

ben de mart 2013 annesi olabilecek miyim Allah'ın izniyle sizzce?

amannn Kuzeyim güzel çıkmış boşver beniii cır cır ettim azcık içimde kalmadı vallahi hiç fotojenik degilimdir dogru diyorsun cok severim poz vermeyi ama hiçbir şeye benzemem

Kizaar boregin tarifinide verseniz bu arada :))

anneme sorayım kuşum paylaşırım mutlaka. çok basit bir şeymiş.

Güzel arkadaşım sen gel boşver İzmir i burda takılırız hep birlikte. Eğer Ekim gbi İzmir de olsaydın bende bi süreliğine İzmir e geccektim kardesişim yanına ama olsun burda bulusuz kaynasırız

Ohh sizde gezdiniz doya doya demekk, herkes pek eglendi o zaman dün. Canım ortamdaki 3. kişi kardeşimdi. Benim minik Alya mı uyutma görevini ve susturma görevini aldı üzerine sağolsun Yasemin gelcem dedi,noldu bulusma diye sordu Cuma günü. Bir daha ses seda yok. Telefonda vermiştim ama sanırım işi falan çıktı.

Bu benim de tarifimdir veee bayılırım bu kurabiyeye...ve daha önce de yazmıştım bu kurabiyeye şekil verip ve pişirmeden buzluğa atabilirsiniz.Ani misafirlerde çıkartıp çözülmesini beklemeden pişirin aynı tad ve kıvamda yiyebilirsiniz.Ben denedim ve oldu...:>

Dediğin gibi bak ceviz fındık ben de koyarım ama yağını koymamak aklıma gelmemeişti.ben de deneyeceğim.Benimki de yer ama çok yemez maalesef ben de yarım ölçüde yapsam mutlaka komşuya da verilecek kadar çıkar benim yerime onlar yesinler:>

Buarada buluşmanız da süper olmuş...Harikasınız valla..

Son düzenleme:

Herseyin tarifi iyi hos guzelde su istahi kapatanda bir tarif olsada keske kilolari versek :))Bu arada sitede metabolizma hizlandirici bir cay tarifi var icinde elma,limon,tarcin,tane karaniner falan var onu yapip icsek nolurki acaba?

evet yağ konmayabilir bir dahakine öyle deneyeyeim bakalım, pudra şekeriyle çok güzel oluyor...

buzluk fikrini tuttum yapıcam bende :))

dediğin gibi baya kişi var ama kısmet olmadı gerçekten. ben de istiyom ben de ben de... buluşalım kaynaşalım
(belki sitemim işe yarar toplanıveririz belli mi olur)

geçeende ESPERANZA biz manisalaılara izmire gelmiyo musunuz görüşelim demişti, onla buluşabilirsiniz...

iyi etmişsin, az önce bizde gezdik geldik :))

merhabalar
ben de bugün test yaptırdım 84,52 çıktı.Bat gnüm dündü,4 hafta 1 gün için düşük bir değer mi?

ben de mart 2013 annesi olabilecek miyim Allah'ın izniyle sizzce?

daha çok yeni canım, bende o kadarlıkken öğrenmiştim ve aldım yavrumu kucağıma şükür... benim de günüm 3 temmuzdu olmadım 4 tammuzda hamile olduğumu öğrenmiştim geçen yıl...

biberon kullanan arkadaşlarım biberonu neyle yıkıyorsunuz? ben sabunla yıkıyorum hep deterjan sürmedim bu zamana kadar, deterjanla yıkıyor musunuz? gerçi ikisi de kimyasal ama...

biberon kullanan arkadaşlarım biberonu neyle yıkıyorsunuz? ben sabunla yıkıyorum hep deterjan sürmedim bu zamana kadar, deterjanla yıkıyor musunuz? gerçi ikisi de kimyasal ama...

Alya biberon kullanmadıgından hiç yıkama durumum olmadı, ama süt sağma pompasını önce muslukda durulayıp ardından kaynar suda bekletiorum, bi de damlasını silikon kaşıkla veriorum ve o da yağlı bişey oldugundan onu kaynar sudada bekletsem fayda etmio bende parmagımı azzz bişeycik bulaşık deterjanına sürüp ardından kaşıgı yıkıorum, ve bolll suyla duruluyorum, acaba dogrumu yapıyorumki:26: benmde aklımda hep bu sorular var:26:

bu arada arkadaşlar öncelikle Azerii ye cok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun onu bu aralar en iyi ben anlarım, dost kazıgı cok zor bişeymiş,
nigoliye de cok üzüldüm rabbim yardımcın olsun seninde cnm inş herşey gönlünce olur, bizim durumdada bi gelişme yok, ben dün msj attm o borcunu ödemeyen şahsa, hiç hakaret etmedim güzellikle cocugumun rızkıyla oynadıgını söyledim bi an evvel borcunu ödemesini rica ettim, tabi bana cvp yazmadı ve sizlerin ailemin dualarıyla (Allah hepinizden razı olsun) sütüm geri geldi cok şükür zavallı yavrum süt gelsin die 1 bucuk saat emiyordu ve memem yara oldu tahriş oldu, ama şükür sütüm döndü:) nolur dua etmeye devam edin bize borcu olan kişi borcunu ödesin Rabbim kimseyi darda bırakmasın bizi de bulunduğumuz bu durumdan kurtarsın, ama sütüm döndüya rabbime ne kadar şükretsem azdır

gamziya şu meşhur tarifini mutlaka denicem cnm:128:
Merve ve Mine nasıl güzelsiniz siz öyleee
o beyefendi varya o nasıl bi duruş tamm görmüş geçirmiş bir İstanbul Beyefendisi gibi
ammaaa Alya kuzum sanırım uyumuş onu göremedikkk
İzmir annelerinden şikayet edilmiş, valla arabam olsaydı cıkar gelirdim, thatas la aynı mahalledeyiz onla en kısa
zamanda buluşcaz inş ama benm ablamlar ve eşimin ablasıgil gurbetten geldi onlar gittikten sonra inş hemen
görüşcez, ha thatas Aslıcım senin araban varsa ehliyetinde varsa bizi götürsene izmire kız ordaki annelerle tanışalım dermişimmDDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…