2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
ben de bugün test yaptırdım 84,52 çıktı.Bat gnüm dündü,4 hafta 1 gün için düşük bir değer mi?

ben de mart 2013 annesi olabilecek miyim Allah'ın izniyle sizzce?

hayırlı olsun, 2013 mart annesi :))) evet hamilesin , ben 4 hafta 1 günlükken öğrenmiştim, benim değer daha yüksekti gerçi lakin, 1 den büyük olması hamilesin demek demişti doktorum...

merhabalar
ben de bugün test yaptırdım 84,52 çıktı.Bat gnüm dündü,4 hafta 1 gün için düşük bir değer mi?

hayırlı olsun, 2013 mart annesi :))) evet hamilesin , ben 4 hafta 1 günlükken öğrenmiştim, benim değer daha yüksekti gerçi lakin, 1 den büyük olması hamilesin demek demişti doktorum...

biberon kullanan arkadaşlarım biberonu neyle yıkıyorsunuz? ben sabunla yıkıyorum hep deterjan sürmedim bu zamana kadar, deterjanla yıkıyor musunuz? gerçi ikisi de kimyasal ama...

bende beyaz sabunla yıkıyorum sonra da kaynatıyorum. deterjan içime sinmiyor benim. sırf su ile çalkalayıp kaynatınca temiz olmuyormuş gibi hissediyorum.

merhabalar

değer biraz düşük gibi ama şuan düşük olması mühim değil değerin yükselmesi önemli olan... 2-3 günde bir test tekrarlarsan değerin yükseldiğini görürsün inşallah benim ilk 150 lerdeydi 2. si 400 küsürlerdeydi 3. testim 1400 olmuştu... tabi buda mühim değil umarım sağlıklı bir gebelik yaşarsın kese ve sonrasında kalp atışlarını görmen dileğiyle... gelişmeleri yazarsın bizede... dualarımız seninle...

minecim, mervecim ne tatlısınız öyle... sefanız bol olsun...

işte bende bilmiyorum ama sabun en iyisi sanırım... Çok sevindim sütünün gelmesine cnım, inş o adam da öder parayı da daha da raratlarsın...

bende beyaz sabunla yıkıyorum sonra da kaynatıyorum. deterjan içime sinmiyor benim. sırf su ile çalkalayıp kaynatınca temiz olmuyormuş gibi hissediyorum.

aynen bende öyle yapıyorum, sabunla yıkayıp kaynatıyorum... sade suda yıkamak benim de içime sinmiyor...

Güzel arkadaşım sen gel boşver İzmir i burda takılırız hep birlikte. Eğer Ekim gbi İzmir de olsaydın bende bi süreliğine İzmir e geccektim kardesişim yanına ama olsun burda bulusuz kaynasırız
az kaldı canım en geç temmuz sonu ordayım

geçeende ESPERANZA biz manisalaılara izmire gelmiyo musunuz görüşelim demişti, onla buluşabilirsiniz...
ankaraya gitti esperanza dönsün de görüşmeyi düşünüyoruz bakalım

güzel olurdu aslında. manisa izmir yakın ne de olsa

canım benimmm:))araba mevcuttur ama eşimin izmire derinle yollıcagını sanmıyorum canımcım bıraz daha buyusun gıderız neden gıtmeyelimki yada maniasada misafir edelimm bu da bir tekliftirr:)))hem dur bakalım biz bile görüşemedik dha yafrumm:))

ee sende haklısın evet bzde manisaya davet edelim valla muhteşemm olurrr:)))

dediğin gibi baya kişi var ama kısmet olmadı gerçekten. ben de istiyom ben de ben de... buluşalım kaynaşalım
(belki sitemim işe yarar toplanıveririz belli mi olur)
Tamam bak yaktık atesıı dıkkat cektık:)) kesın bı bulusma yaparsınz gelmeden once:)))
Ay ayyy aklıda kalmamıs hava atıoo:)) Valla cok guzl gectııı senıde bıdahakı bulusmamızda aramızda gormeyı umıt edıoruz:) Mervenın annesı yok ıdı kız kardesı var ıdıı her eve oyle kardes lazımm tam ana yarısı masallahh alya hıc elınden dusmedııı sofrayı kurdu kaldırdıı flnn masallahh aynı benım kardesım

O yasemın gelmedıı bı anda ben varım dedı sonra kayıplara karıstı coook guzel syeler kacırdı cook:))) Mervecım uzulme sekerım bende hıc fotojenık sayılmam sansa bala guzel cıkarsa cıkarr:)) Ama mınık kuzey cook guzel cıkms teyzesıı kıyamadm:))
Bencede hıc gerek yok yagaaa tahın kendınden son derece yaglı zaten:) Bak yap gorceksın hıcbısey farketmıcek bence yaga hıccc gerek yok.
ya Alya nerde,resim mi çekiyo yoksa

Canım o mınık prenses uyudugu ıcın objektıflere poz veremedı:)) Bende gıder ayak dedım sımdı kızlar resım bekler bı kac resım cekelım dıyee:)

Buaksam annemın yanına gıttım bayramogluna guya balık mangal vs yapıp keyıf yapcktık gıttım kuzey huysuzluk etmeye basladı emzırdım bıraz durdu faln sonra sofra kurulana kadr ıdare ettım lakın tam sofraya oturcaz krıze gırdı ama nasıl aglıo nasıl aglıoo hıc boyle agladıgını gormedım cıglık cıglıgaa ne memeyı alıoo ne gozu bısey goruoo yasları suzuluo cocugumun durumun normal olmadıgını dusunup hemen hastaneye gıdelım dedım sonra annemler aldılar sıck havlu fln yaptılar ne mumkun durmuoo ama benım elım ayagım bosaldıııı bı ara katıldı artık o sıraa nefesı durduu kıpkırmızı olduuuu o sıra şoka gırdım zaten neyse kendıne geldıı kaptıgımz gıbı hastaneye gotrduk yolda meme verdım sakınlestı hatta uyuduu hastanenın bahceınde durduk dedım hem uyku huzursuzlugu hem gaz bırlesınce agladı belkıı ama bı sure sonra yıne aglamaya baslyınca ıcerı gırdık ama hastane ayaga kalktııı herkes toplandıı nasıl bagırıoooo durduramıoruz ben artıkk bayıldım bayılcam Annemle kocam gırdıler odaya ben korıdorda kaldım ama yer ayagımn altından oynuooo yavrumun sesııı kulagımın ıcıne ıslıo(( Neyse ben yapılan mudahaleyı gormedım sanırım dr parmagını sokmuss gazını cıkartmıs bıde bıraz kaka yapmıs ondan sonra aglaması durdu cocugumun ama serdar kuplere bındı nıye parmagını sokuo dıyee:)) Fıtıl at dedı drumuz bızee ben aradım drunu sen fıtıl versene dıye aldı karıyı berııı ALLAH ımmm zaten gergınımmm aptal gıbı oldum sonra colıca dıye bı surup verdı kadın bana dedı bunu kullan fıtıl al bılmem nee bana akıl verıo kola ıcme kuru fasulye yeme lan benım cocugumun hıc sancısı olmamıskı benım ılkkez basıma boyle bısey gelıo bana anlatıoo 3 aylık olms cocuk gaz sancısı aklıma gelırmı hıc Ama tas gıbıydı karnı gercektn oyle cıkana kadr annemın kollarında bayıldı cocuk Istee o gozlerını kapadı ben basladım aglamayaaa nasıl bosaldım anlatamam( Okadar kasmısımkı o aglarkenn mısıl mısıl uykuya dalınca daha fazla dayanamadım( sonra eve geldık yemek zatn burnumdan geldıı gozum hıcbıseyı gormedıı sıkıntıyı cekıp donmus oldukk arabada uyuduu eve gırdım uyandıı gulucukler atıo banaa agular yapıooo bıraksalar konusacak:)) Sonraa oynadıkk uyku duzenı sastı tabı cocugun:)) Oyleee gozleırnı kasımaya baslayınca emzırdım salladım uyuttum babası yatrdı yatagınaaa okdr darlandımkıı gelıp yazmak ıstedım Insallah bıdaha boyle bısey olmazz valla yaslandıgımı hıssettım yaaa aglamasına engel olamamak ne oldugunu anlamamak cok fena yapıo ınsanı(( Iste oylee bıraz uzun oldu amaa cook kotuyduu cook uzuldumm doktum ıcımı rahat ettım oh:))

cnım ozanda 4 aylık ve bu krizlerden 3 kez geçirdi sebebi farklı ortamlara girmesi bide büyüme atakları olduğunu çözdüm artık ne zaman değişik biyer ya da kişi görse şaşırıo yavrucaklar ama artık şiddetli krizleri yok bende doktora götürdüm gazı var dedi yok öle bişi gazını zaten çıkarıo artık o değşikliği hava değişimini kaldıramadıklarından ama alışıolar zamanla bende ilk olduğunda o ortamdan ayrılıp arabayla gezdirince sustu ikincisinde çarşafta sallayınca sustu üçüncüsündede tv izletince :))

mine biogaia alsana damla..hergün 5 damla veriyosun..beğırsakları düzenliyo kolik sancılarını geçiriyo..biz hala kullanıyoruz..dün bitti..bugün doktora devammı diye sorup alıcam yine..bide herakşam yatmadan önce ona azıcık rezene içir..bi 10 cc kadar..hem rahat uyur hemde böyle bişeyi yaşamazsın..bizim 18-20 saat atakları gibi olmuşsunuz..biz ilk 3 ay herakşam öyleydik..saat 8 ekdadar yırtıyodu kendini 8 i 5 geçe gülmeye başlıyodu..çok şükr bitti artık o günler..

Günaydınnn kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım çoook işim var buluşma olmuş herhalde resimleri çok merak ediyorum boş zamanımda geri dönüş yapıp bakıcam.Dün biz pikniğe gittik o kadar çok top oynadım hopladım zıpladım ki dökülüyor her tarafım sabahta 2 saat yürüyüş yapmıştım akşam yatağa nasıl attım kendimi hatırlamıyorum kızımda temiz havanın etkisiyle hiç uyanmadı gece ana kız fena uyumuşuzşimdi işe dönüyorum bi sürüüü işlenecek evrak beni bekliyor kendinize ve bebişlere iyi bakınn

Aynen bende artık bu kanıya kanaat getırdımm bu cocuk gece bıyerde olmayı hıc sevmıo zaten uykudan once bı mızlanması var onu her gece mutlaka yasıoruz hıc gulerek uyudugunu hatırlamyıorum yada bayılıp dustugunu:)) Sabah gezmelerımzde hıc problem yok goren kızlar bılır cok sakındr acıkınca bıle bagırıp cagırmaz az az nazlı nazlı aglar:)) lakın gel gorkıı bırının evınde uyku vaktını gecınce kalıym aglamaktan bır hal oluo cocuk kendı evımde ne yapıosam ordada aynısını yapıorum uyutmak ıcın yoook kapanmıo o gozler sonra kendımızı dısarı atıoruz eve gelene kadr uyuoo yatagına koyuoruzz hepten yayılıoo:)) Annem de dıokıı köpek yalagını arar buda evının yastıgının konusunu bılıo dıo::))

ya ben ztn probıytk kullanıorum dr verdı bızım hıc öyle bı sıkıntımz olmadı benım oglan hıc oyle gunlerce kakasını yapamadıgı vs olmadıkıı daha emerkenn baslar osurmaya kaka yapmaya bende ıcerım rezene o sevmıoo bı kac kasık da olsa agzına dokuorum ama bıberonla almıo ıste ama dunkı manzaraa resmen soka gırdımm neden oldu anlamadım acaba arabada ceyranda kalıp ustuttumu dıorum? Aslında oda olabılr ve hepsının bırlesmesınden kaynaklanıo ıstee ama ALLAH bıdaha gostermesınnn kendımı cok caresız hıssettım cok kotuydu Bızımde en bastan berıı uyumadn once mutlakaa mızlanması var hanı feyat etmıo amaa ıııııı ıııı:)) Dedım acaba atakmı gecırıoo 12. haftasındayız bılemedm vallaaa şoka gırdımmm tansıyonum dustuuu yaaa

aynen bizimkide bi mızmızlanma tutturdu başımız şişio aslında çok sakin bi çocuktur ama uyku glince bişiler oluo :)) dün bi arkadaşa gittik saat 9 olmuş meğer uyku saati geçio orda uyudu ama hemen uyandı eve geldik uyku tutmadı ve saat 12 ye kadar uyudu uyaandı bızırdandı 12 de yayıldı Artık yatağına evden başka biyeri istemio nolcaksa böle halbuki doğduğundan beri seyahat edioruz anlamadım yaniiii hergün yeni bişi çıkarıo

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRR
Kızlar buluşmunız çok güzel, siz çok güzelsiniz, bebişler de öyle, kendim gelmiş kadar sizi görünce mutlu oldum, devam edin buluşmalara
Mineciğim oğlana çok üzüldüm, daha önce hiç yazmadım ama Kerem de her gece öyle oluyor, dışarıya çıkmayı sevmiyor, tüm gün gez dolaş ama akşam 8-9dan sonra evde olalım istiyor
Azeri canım sen nasılsın,
Alyaprenses seninde sütün gelmiş çoook şükür
Ben hala tayin işini halledemedim, ama hala uğraşıyorum, bakalım kısmette ne varsa onu göreceğiz

canım, çok geçmiş olsun. Berra 4.ayına 1 hafta kala, 5 günlük tatilin son 2 gününde aynen anlattığın şeyi yaşatmıştı bize, sakinleşmeyen bir ağlama krizi, kesintisiz 45 dakika sürdmüştü ilk akşam yaşadığımız , tamda balıkçıya girdiğimizde, geçmiş olsun tekrar canım...

Ayça nerelerdesin sen ya, ne yapıyorsun ?

Canım benimmm sütünün gelmesibe çok sevindim. Benimde miktarında oynamalar oluyor bu aralar. Adet oldum bittim o süre sütüm hiç azalmadı,1 hafta sonra yine adet oldum smdi inşallah son günüm bakalım,bu sefer sanki azaldı gbi hissediyorum. İnşallah hep sütümüz bol olur yaaaa. Alya kuzum resimlerde yok son anda foto meselesi geldi aklımıza, benim kızımda uyuyordu o sırada. Kardeşim sağolsun sağ kolum gibiydi,aldı uyuttu minik kuşumu.

ya Alya nerde,resim mi çekiyo yoksa

Resim çekiyor tabiki teyzesi ne sandın

Ahh bebeğim yaa çok geçmiş olsun ne zor bir gün yaşamışsınız. Ben anlamıyorum bu minikleri yaaa, hem ortam hem insan seçiyorlar.Yavruma nazar mı degdi ne oldu be Mineee?Bir anda neden gazı olur ki bilmiyorum. Hiç sancı yaşamazlar olunca da böyle ağır oluyor demekki kuzum yaa.Allah bir daha göstermesin zor anlarını inşallah.
Bize de dün halası geldi kızımın, dibimizde oturmasına rağmen haftada 1 görüşürüz. Kucağına aldığı anda bagırmaya başladı Alya,dediğin gibi katıla katıla. Ben kucagıma alana kdr durmadı. Resmen çığlık atıyo. O da diyor ki gazı var bu çocugun. hee dedim gazı var,Allahım yaa gelde gör yigenini bir kaç günde bir hayırsız,sonra da cocuk dumuyor kucagında işte.

Canımm ne güzel eğlenmişsin sen öyle,bende pikniklerde kendimi kaybediyorum. İp top ne varsa saldırıyorum birden. Sonra evde pestilim çıkmış oluyor tabii ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…