2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tahmin edebiliyorum canım. 1 kez yasadık o kabusu gazdan degil ama kusmadan. Mosmor oldu nefes alamadı kostura kostura acile gittik,röntgen film bilmem nee. Allahım bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah.

Geçmişler olsun biz bi ara bunu günde 2kez yaşıyorduk ilaçtan sonra 2-3günde 1e düştü e bunada sükür ama çok zor gerçekten

Rica ederim canım ne demek, bir seferlik olur böyle üzülme sen... Babası aç kalmasın yavrumuz deyiver bir daha yapmaz :)) bak zaten ilgileniyormuş da, ne babalar var elini bile sürmüyorlar, şükür ki ilgili kocalarımız var, sakın da işini bırakma, annem ablamla beni çalışarak büyüttü, ne oldu? bak ikimizde mesleğimizi aldık, yavrularımız bile oldu , şimdi sıra bizde :)) Allah hepimize kolaylık versin canım... Ayrılmak zor onlardan ama hayat da bu işte... Yeterki SAĞLIK olsun herşer yürür gider...

Son düzenleme:

çokkk tşk ederim canım Allah razı olsun yazdıkların için.. Bende senin gibi düşünüyorum çok şükür mesleğim var işimde fena değil. kızım için sonuçta çalışayım diyorum. Hiçbirşeye benzemiyor kızıma düşkünlüğüm. Olumsuz birşey olduğunda bütün pozitif düşüncelerim gidiyor. Ama şimdi daha iyiyim. İnşallah herşey iyi olur herkes için.

sevindim canım :)) sen negatiflik geldiğinde buraya gel, pozitif olarak geri dönersin :)) burdaki arkadaşlar arkadaşlıklar süper, biz birbirimize baya destek oluyoruz burda... iyi çalışmalarrrrrrrrrrrrr.

Son düzenleme:
Aysima saat 1den berı aglıyo.karnı ac bılıyorum ama memeyı ımkanı yok almıo,oyuncak sarkı kar etmedı,alıncan hanımefendıyı kucagında evı turlıcan ,yapıyorum ama kollarım koptu,derken yıne banyoda aldık solugu,kuvetını doldurdum,5-10 dk ıcınde oynadık,sonra yıne agladı,dızımde salladım baktım uyumaya baslamıs bıraksam ac ac uyucak,kucagıma aldım uykulu uykulu verdım memeyı,cok sukur emıyo suan,besıgına yatırsamda su mok goturen evımı bı temızlesem

çok teşekkürler biz de gülmüyor diye üzülüyordukyani daha zamanı var diyorsun

Allah kolaylık vere hatunnnnnnnnnnnnn, o aysimayı yerim ben, gelsin de azcık lidyayla oyalansınlar :))

Kızlarrrrrrrr Oğlum yan döndüüüüü:)))) Maşallahhh Yüzüstü yatırdımm pat kendını yan çevirdi:))) Ayy sankı yurumus gıbı mutlu oldum yaa:)))

Kızlarrrrrrrr Oğlum yan döndüüüüü:)))) Maşallahhh Yüzüstü yatırdımm pat kendını yan çevirdi:))) Ayy sankı yurumus gıbı mutlu oldum yaa:)))

hadi gözün aydınnnnnnnn :)) bende öyle olmuştum, şimdi düz, yan, tam her türlü dönüyor, koyduğum yerde bulamıyorum :)))) seninki de öyle olacakkkkk

oyy canım kuzy seni ne kadar korkutmuş... gazı varmış demek canım yavrum dayanamamış annesi ne yapsın... birdaha bunu yaşamazsınız inşallah canım... geçmiş olsun...

Ahh canım demek bızım cocukların mangal alerjısı var:))) Baksan amangala gıden nasıl donecegını sasırmıs:)))) Valla canım coook gecmıs olsun sanada gercekten kabus gıbıydıı cok korkunctuu cok uzuldumm yaslandıgımı hıssettım resmen yaa oyle bısey beklemıodum( Insallah Rabbım bıdaha yasatmasın bıze boyle seyler

Mınecım cok gecmıs olsun canım...
Canım çook teşekkur ederım sanada kolay gelsın ınsallah kızının memeyle kavgası bıter:)

hadi gözün aydınnnnnnnn :)) bende öyle olmuştum, şimdi düz, yan, tam her türlü dönüyor, koyduğum yerde bulamıyorum :)))) seninki de öyle olacakkkkk
Teskkur ederız teyzesııı:) Coook mutlu oldum heralde dedıı dun annemı cok uzdum sımdı ıkı kıç attırıyımde sevınsın

oyy canım kuzy seni ne kadar korkutmuş... gazı varmış demek canım yavrum dayanamamış annesi ne yapsın... birdaha bunu yaşamazsınız inşallah canım... geçmiş olsun...

Teşekkür ederim canım. Ahhh duygu ahhhhh ne kotuyduuu ALLAH kımsenın basına vermesin. ınsallah bıdaha olmaz

Ceylinmelek , Özgeengin , Ronya, Derin83, Lachesis, Cerebel, Neclase kızlarrrrrrrrr nerelerdesiniz? Y ada bilen var mı? Bayadır yoklar da...

Umutluyum_78=Işıl ve Bernaaaaaaaaaaaa özlendiniz....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…