- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.561
geçmişler olsun canım, minik kelebek zor anlar yaşatmış size de demek, bir daha yaşatmasın inşallah...
saol mervecim kabus gıbıydı dun valla
Tahmin edebiliyorum canım. 1 kez yasadık o kabusu gazdan degil ama kusmadan. Mosmor oldu nefes alamadı kostura kostura acile gittik,röntgen film bilmem nee. Allahım bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah.
çokk tşk ederim hemen cevapladığın ve bu kadar olumlu yazdığın için canım. bizimkisi uyanmış ama ağlamadığı için ağırdan almışlar. biberonun başlıığını yeni almamız gerekiyordu.kalkıp eczaneden alması falan sürmüş işte 5saatinşalalh iyi olur. ben eşimle işe başlamadan oturup konuştum. kesinlikle çok ilgileniyor ama bu kadar süre aç kalması bebeğimin zoruma gidiyor ondan ayrılmak çok zor. (((
Çalışmam da gerekiyor
Rica ederim canım ne demek, bir seferlik olur böyle üzülme sen... Babası aç kalmasın yavrumuz deyiver bir daha yapmaz :)) bak zaten ilgileniyormuş da, ne babalar var elini bile sürmüyorlar, şükür ki ilgili kocalarımız var, sakın da işini bırakma, annem ablamla beni çalışarak büyüttü, ne oldu? bak ikimizde mesleğimizi aldık, yavrularımız bile oldu , şimdi sıra bizde :)) Allah hepimize kolaylık versin canım... Ayrılmak zor onlardan ama hayat da bu işte... Yeterki SAĞLIK olsun herşer yürür gider...
çokkk tşk ederim canım Allah razı olsun yazdıkların için.. Bende senin gibi düşünüyorum çok şükür mesleğim var işimde fena değil. kızım için sonuçta çalışayım diyorum. Hiçbirşeye benzemiyor kızıma düşkünlüğüm. Olumsuz birşey olduğunda bütün pozitif düşüncelerim gidiyor. Ama şimdi daha iyiyim. İnşallah herşey iyi olur herkes için.
hepinizi çok özledim şekerler nabersiniz bakalım
çok tatlısın :)) merhaba canım...
bende aynen senin aldığın oyuncakları aldım, 4 ayını dolduruyor artık kızım ama hala tam anlamıyla tutamıyor hiçbirşeyi...tutmaya çalışıyor...
senin yaptıklarını bende yapıyorum, konuşuyorum, anlatıyorum, şarkı söylüyorum...babamız da masal kitabı almış, okuyoruz bizde...
başka da birşey yapmıyorum, zaten bunları yapınca yorulup uyuyor...daha çok küçükler, biraz daha büyüsünler daha kaliteli zamanlar geçirirz...Ha bir de dışarı çıkarıyorum,gezmelere götürüyorum :))
Canım ben oyun halısı aldım... Tiny Love Prenses, çok çok çok memnunum, harika şeyleri var, dört dörtlük diyebilirim. Alacaksan kesin onu al derim ben. İnternetten aldık ve memnun kaldık...Daha yeni kullanmaya başladık ama henüz bebeğim de neyin ne olduğunu kavramış değil, sanırım 5-6 aylık olduğunda iyice oynayacak onunla, ama şimdi de vakit geçiriyor bir süre... Benim bebeğim kız olduğu için pembe aldım, sen ona göre seçersin alırken artık :))
Kahkaha atmaya da başladı, 3 aylıktı ama bilinçli değildi, şimdi bilinçli olarak gülüyor ve kahkaha atıyor :))
çok teşekkürler biz de gülmüyor diye üzülüyordukyani daha zamanı var diyorsun
Aysima saat 1den berı aglıyo.karnı ac bılıyorum ama memeyı ımkanı yok almıo,oyuncak sarkı kar etmedı,alıncan hanımefendıyı kucagında evı turlıcan ,yapıyorum ama kollarım koptu,derken yıne banyoda aldık solugu,kuvetını doldurdum,5-10 dk ıcınde oynadık,sonra yıne agladı,dızımde salladım baktım uyumaya baslamıs bıraksam ac ac uyucak,kucagıma aldım uykulu uykulu verdım memeyı,cok sukur emıyo suan,besıgına yatırsamda su mok goturen evımı bı temızlesem
KızlarrrrrrrrOğlum yan döndüüüüü:)))) Maşallahhh Yüzüstü yatırdımm pat kendını yan çevirdi:))) Ayy sankı yurumus gıbı mutlu oldum yaa:)))
Buaksam annemın yanına gıttım bayramogluna guya balık mangal vs yapıp keyıf yapcktık gıttım kuzey huysuzluk etmeye basladı emzırdım bıraz durdu faln sonra sofra kurulana kadr ıdare ettım lakın tam sofraya oturcaz krıze gırdı ama nasıl aglıo nasıl aglıoo hıc boyle agladıgını gormedım cıglık cıglıgaa ne memeyı alıoo ne gozu bısey goruoo yasları suzuluo cocugumun durumun normal olmadıgını dusunup hemen hastaneye gıdelım dedım sonra annemler aldılar sıck havlu fln yaptılar ne mumkun durmuoo ama benım elım ayagım bosaldıııı bı ara katıldı artık o sıraa nefesı durduu kıpkırmızı olduuuu o sıra şoka gırdım zaten neyse kendıne geldıı kaptıgımz gıbı hastaneye gotrduk yolda meme verdım sakınlestı hatta uyuduu hastanenın bahceınde durduk dedım hem uyku huzursuzlugu hem gaz bırlesınce agladı belkıı ama bı sure sonra yıne aglamaya baslyınca ıcerı gırdık ama hastane ayaga kalktııı herkes toplandıı nasıl bagırıoooo durduramıoruz ben artıkk bayıldım bayılcamAnnemle kocam gırdıler odaya ben korıdorda kaldım ama yer ayagımn altından oynuooo yavrumun sesııı kulagımın ıcıne ıslıo (( Neyse ben yapılan mudahaleyı gormedım sanırım dr parmagını sokmuss gazını cıkartmıs bıde bıraz kaka yapmıs ondan sonra aglaması durdu cocugumun ama serdar kuplere bındı nıye parmagını sokuo dıyee:)) Fıtıl at dedı drumuz bızee ben aradım drunu sen fıtıl versene dıye aldı karıyı berııı ALLAH ımmm zaten gergınımmm aptal gıbı oldum sonra colıca dıye bı surup verdı kadın bana dedı bunu kullan fıtıl al bılmem nee bana akıl verıo kola ıcme kuru fasulye yeme lan benım cocugumun hıc sancısı olmamıskı benım ılkkez basıma boyle bısey gelıo bana anlatıoo 3 aylık olms cocuk gaz sancısı aklıma gelırmı hıc Ama tas gıbıydı karnı gercektn oyle cıkana kadr annemın kollarında bayıldı cocuk Istee o gozlerını kapadı ben basladım aglamayaaa nasıl bosaldım anlatamam ( Okadar kasmısımkı o aglarkenn mısıl mısıl uykuya dalınca daha fazla dayanamadım ( sonra eve geldık yemek zatn burnumdan geldıı gozum hıcbıseyı gormedıı sıkıntıyı cekıp donmus oldukk arabada uyuduu eve gırdım uyandıı gulucukler atıo banaa agular yapıooo bıraksalar konusacak:)) Sonraa oynadıkk uyku duzenı sastı tabı cocugun:)) Oyleee gozleırnı kasımaya baslayınca emzırdım salladım uyuttum babası yatrdı yatagınaaa okdr darlandımkıı gelıp yazmak ıstedım Insallah bıdaha boyle bısey olmazz valla yaslandıgımı hıssettım yaaa aglamasına engel olamamak ne oldugunu anlamamak cok fena yapıo ınsanı (( Iste oylee bıraz uzun oldu amaa cook kotuyduu cook uzuldumm doktum ıcımı rahat ettım oh:))
Ahh canım demek bızım cocukların mangal alerjısı var:))) Baksan amangala gıden nasıl donecegını sasırmıs:)))) Valla canım coook gecmıs olsun sanada gercekten kabus gıbıydıı cok korkunctuu cok uzuldumm yaslandıgımı hıssettım resmen yaa oyle bısey beklemıodumaaay Mineee yazdıklarını okuyuncaşok oldun çünkü aynılarını dün bizyaşadık.bizde 3 ay da 1 kere bile böyle bi şey yaşamadık.dün kuzenımın çiftliğine gittik mangal felan yapılacak.biz girdik içeri herkes Armin i seviyo hanıefendı de ilgiye bayılıyo zaten kakır kakır gülüyo derken 2 sanıye içinde ne olduysa çığlık atmaya başladı,ne oldugunu şaşırdık derken gittikçe ses tonu arttı çığlığa dönüştü ağlamaktan kaskatı kesildi.ilk kez başımıza geldiği için neye uğrayacağımız şaşırdık.babası aldı dışarı çıkardı,dışarda iyi içerı gelınce basıyo yaygarayı.arabayla 1 tur attık geldık durdu neysekı tam sofraya oturduk yıne basladı daha kötu hemde.karnına masaj yaptım bacaklarını hareket ettırdım ama nafıle,çiftlilk şehir dısında hastaneyede gıdemedık.kaltık eve gelirken yolda uyudu.eve gelınce uyandı,kapıdan içerı gırer girmez gülücükler atmaya başladı sıpa.ne oldugunu anlamadım valla,gaz sancısımıydı,yabancı bı yere gıttıgı ıcın mı bılemedım :44:
Canım çook teşekkur ederım sanada kolay gelsın ınsallah kızının memeyle kavgası bıter:)Mınecım cok gecmıs olsun canım...
Teskkur ederız teyzesııı:) Coook mutlu oldum heralde dedıı dun annemı cok uzdum sımdı ıkı kıç attırıyımde sevınsınhadi gözün aydınnnnnnnn :)) bende öyle olmuştum, şimdi düz, yan, tam her türlü dönüyor, koyduğum yerde bulamıyorum :)))) seninki de öyle olacakkkkk
oyy canım kuzy seni ne kadar korkutmuş... gazı varmış demek canım yavrum dayanamamış annesi ne yapsın... birdaha bunu yaşamazsınız inşallah canım... geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?