2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazdıklarını kardeşime okudum,birbirimize bakakaldık,bu kadar harfi harfine aynı olunur mu yaaaa ?? Artık sinirden ağlamama ramak kalmıştı,bindirdim arabasına annemlere geldim. Yolda gıkı çıkmıyor tabii ki. Eve girince kuyruğuna basılmış kedi gibi cırlamaya devam etti tabi ki. Bana da yazık ya ne kahvaltı ne öğle yemeği hak getire bugün,ev işi demiyorum zaten. Meme aşığı bir çocuk bir kaç saat içinde nasıl kafayı yer,nasıl emmeyi reddeder ya aklım almıyor. Su veriyorum lıkır lıkır içiyor,vermeyince ağlıyor ama memeyi ver çığlık çığlığa. Aç aç yattı 5 saat oldu emmeyeli. Anladık hava sıcak ev sıcak her yer sıcak da ben napimmmmmmmmmm, 24 saat banyoda tutamam ya bu çocuğuu

Kızlarrrrrrrr Oğlum yan döndüüüüü:)))) Maşallahhh Yüzüstü yatırdımm pat kendını yan çevirdi:))) Ayy sankı yurumus gıbı mutlu oldum yaa:)))

Hayırlı olsun bebeğimmmm, bende çok sevinmiştim gördüğümde kuşumm. Allah yürüdüğünü görmeyi de nasip etsin inşallah hepimize

Merhaba arkadaşlar.
MINECIM cok geçmiş olsun canım.

Bebişleriniz günde kaç kez uyuyor. ? Didoş 2 kez uyuyor ve artık algılari cok açık. Ya bide bacaklarına masaj yapılmasına bayılan çocuk, karnına masaj yapılmasını sevmiyor. Gazdan olabilir diycem ama gazınıda çıkarıyor cok şükür

Vay anam bütün veletlerde aynı dert haa gaz sancı nazar açlık uyuyAmamak bizimki bu aralar iyi cok şükür haftada 2-3 kez ancak oluyo bizim esas derdimiz 24 Mayıs'ta ası olmuştu Ogün tartildik 7 kiloydu bir ay sonrasında yine ölçtük aynı suanda 7.2 kg kilo iyi ama artışta bı problem var 4 e yakın doğmuştu iste öyle

Bizimki yarım saatle bir saat arası değişiyor nadir olarak sanırım 3 kez iki saat uyudu günde 3 defa uyuyor

Allah kolaylık vere hatunnnnnnnnnnnnn, o aysimayı yerim ben, gelsin de azcık lidyayla oyalansınlar :))

ah mıray yaa sabahtan berı benı parmagında oynatıo,3te uyudu 6da kalktı,acıkmazmı bu dana yaa,al bak daha sımdı emzırıyorum,oda guc bela,emzırme pozısyonunu aldıgı anda feryadı basıo,bı ara yatarak emzırdım ama oda 5 dk.gecmedı,emmedıgı ıcın goguslerım tas gıbı oldu,cok sukur suan emıyo dana...

Merhaba canım. Alya günde 2-3 kez uyur genelde. Uyur dediğime bakma en uzunu 45 dk o da çok nadiren. Uyutmak için dört dönüyorum hala. Kendiliğinden uyumayı öğretemedim çocuğa. Masaj karnına çok sevmez benim kızımda,bacaklarına sırtına ve ayak altlarına seviyor. Parmaklarına falan masaj yapınca rahatlıyor.

ahh mervem bende aldım kızı kaynanamgıle geldım,arabada pek keyıflı dana taakı kucaktan ınene kadar poofff

arkadaşlar kızım 3 aylık 2 gündür arada öksürüyor terleytip üşüttük sanırım doktora götürdüm ilaç verdi ama ilaçları içiremiyorum çıkartıyor

Yaw benım kızım nıye donmuo yaaa,yere duz olarak koyuyorum bı bakıyorum kıcıyla ıttıre ıttıre kendını yatay pozısyona gelıyo,enlemesıne yatıo sımdılık tek yapabıldıgımız bu ,oyle donme falan yok

ahh mervem bende aldım kızı kaynanamgıle geldım,arabada pek keyıflı dana taakı kucaktan ınene kadar poofff

ahh kuzum yaa başladı yine benimki ağlamaya. Artık dermanım kalmadı,kollarım ağrıyor fazlasıyla. Birde huy edindi başkasının kucağına gitmiyor,çığlıklar atıyor bende susuyor.

arkadaşlar kızım 3 aylık 2 gündür arada öksürüyor terleytip üşüttük sanırım doktora götürdüm ilaç verdi ama ilaçları içiremiyorum çıkartıyor

Canım doktoruna bir danış, belki birşeye katıp verdirir ne bilim sütüne falan. Ya da fitil verebilir. Çıkartıyorsa etki etmez ki

ah yavrum ya sana da o minik kelebeğe de kıyamam ben, bu çocukları konuşana kadar çözemicez biz sanırım, bizimki ağlamayı geçti çığlık atmayı öğrendi :)))

merhaba canım, 3 kez falan uyuyor, bazen 1 saat bazen 2 saat bazen 45 dk öyle değişiyor işte..., artık baya değiştiler değil mi? herşeyi daha çok anlıyorlar sanki...

Allah Allah noluyor bu bebişlere yaw anlayamadım, herkeste aynı dert, tövbe tövbe, okuyun üfleyin bol bol yavruları...

canım ilaçtan sonra emzirsen öylede mi çıkartıyor?

kız döner kız acele etme, her çocuk aynı anda döncek değil ya, zamanı geliyordur işte ittire ittire gidiyorsa, bizimki de öyleydi önce, deneye yorula öğrendi, bir gün bir bakarsın dönmüş :)) alıştırma yapıyor çocuk :))

Yorulmuşum hatunlarrrrr...
Sevgili kocam geldi 7 de yemek yedik, ondan önce kızı yıkayıp karnını doyurdum, kociş geri işe gitti gece gelecek, bende kızımla temizlik yaptım :124: sonra bir 45 dk uyudu bende temizliği bitirdim uyandı tabi, yarın kızım ve eşimle zaman geçirmek için bitireyim dedim işleri, eşimin izin günü de yarın, öyle bea...

Dünden beri de güzel haberler alıyorm, en yakın arkadaşım 3 hafta erken olmasına rağmen sağlıklı bir doğum yaptı hemde normal doğum yapmış, hiç ummazdım ondan aferin ona...

Sonra çok yakın ikiz arkadaşlarım vardı ikisinin de ciddi arkadaşlıkları varmışşşş, olmuyor kimse diye üzülüyorlardı, yaş ilerledikçe seçemiyorz diyorlardı, neyseki gönüllerine göre bulmuşlar

Öyle işte paylaşayım dedimmmmm...

Son düzenleme:

zar zor eşimle birlikte şrubunu verdik bu kez ama şurubu verdikten sonra daha sık öksürmeye başladı viks sürsem göğsüne zararı olurmu

zar zor eşimle birlikte şrubunu verdik bu kez ama şurubu verdikten sonra daha sık öksürmeye başladı viks sürsem göğsüne zararı olurmu

Allah Allah çok geçmiş olsun canım, belki ilacın etkisidir öksürmesi, bilmem ki zararı olurmu, istersen sürme, ne olur ne olmaz, doktoruna sor öyle sür canım... ciğerlerinden mi öksürüyor? (

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.bende mart annesiiyim kızım 21 mart doğumlu 3 ay 4 günlük yani.çok şükür şimdili yolunda herşey gaz sorunumuz bitti.kilomuz 6.500 gr boyumuz 63 cm kızımın adı da duru.

sadece kuru öksürük şeklinde öksürüyor doktorumuz bugün telaşlanacak bişey yok dedi ama bu akşam daha sık öksürmeye başladı şimdi uyuyabildi ancak ama uykusunda bile öksürüyo

iyi akşamlar kızlar,bugün anneanenmiz ve teyzemizi yolcu ettik 15 gündür beraberdik ne güzel...onlar uçağa bindi eşim de işe gitti... kalbalığa insan alışıyo şimdi ev çok boş geldi yaa kendimi kötü hissettim

hoşgeldin canım, duru bebek de hoşgeldi :))) aramıza katılmanıza çok sevindim. Ben Miray, Lidya bebeğin annesiyim :))) kızım 28 şubat doğumlu 4. ayı bitmek üzere, aslında 9 mart doğum tarihimizdi ama azcık erken açtı gözlerini dünyaya :)) kış bebeği olmak istedi...

sadece kuru öksürük şeklinde öksürüyor doktorumuz bugün telaşlanacak bişey yok dedi ama bu akşam daha sık öksürmeye başladı şimdi uyuyabildi ancak ama uykusunda bile öksürüyo

doktor öyle dediyse korkma canım, ama annelik işte ( kıyamıyorsun ki, bende kıyamam ona, inş çabucak geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…