- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.581
Aysima saat 1den berı aglıyo.karnı ac bılıyorum ama memeyı ımkanı yok almıo,oyuncak sarkı kar etmedı,alıncan hanımefendıyı kucagında evı turlıcan ,yapıyorum ama kollarım koptu,derken yıne banyoda aldık solugu,kuvetını doldurdum,5-10 dk ıcınde oynadık,sonra yıne agladı,dızımde salladım baktım uyumaya baslamıs bıraksam ac ac uyucak,kucagıma aldım uykulu uykulu verdım memeyı,cok sukur emıyo suan,besıgına yatırsamda su mok goturen evımı bı temızlesem
KızlarrrrrrrrOğlum yan döndüüüüü:)))) Maşallahhh Yüzüstü yatırdımm pat kendını yan çevirdi:))) Ayy sankı yurumus gıbı mutlu oldum yaa:)))
Merhaba arkadaşlar.
MINECIM cok geçmiş olsun canım.
Bebişleriniz günde kaç kez uyuyor. ? Didoş 2 kez uyuyor ve artık algılari cok açık. Ya bide bacaklarına masaj yapılmasına bayılan çocuk, karnına masaj yapılmasını sevmiyor. Gazdan olabilir diycem ama gazınıda çıkarıyor cok şükür
Allah kolaylık vere hatunnnnnnnnnnnnn, o aysimayı yerim ben, gelsin de azcık lidyayla oyalansınlar :))
Merhaba arkadaşlar.
Bebişleriniz günde kaç kez uyuyor. ? Didoş 2 kez uyuyor ve artık algılari cok açık. Ya bide bacaklarına masaj yapılmasına bayılan çocuk, karnına masaj yapılmasını sevmiyor. Gazdan olabilir diycem ama gazınıda çıkarıyor cok şükür
Yazdıklarını kardeşime okudum,birbirimize bakakaldık,bu kadar harfi harfine aynı olunur mu yaaaa ?? Artık sinirden ağlamama ramak kalmıştı,bindirdim arabasına annemlere geldim. Yolda gıkı çıkmıyor tabii ki. Eve girince kuyruğuna basılmış kedi gibi cırlamaya devam etti tabi ki. Bana da yazık ya ne kahvaltı ne öğle yemeği hak getire bugün,ev işi demiyorum zaten. Meme aşığı bir çocuk bir kaç saat içinde nasıl kafayı yer,nasıl emmeyi reddeder ya aklım almıyor. Su veriyorum lıkır lıkır içiyor,vermeyince ağlıyor ama memeyi ver çığlık çığlığa. Aç aç yattı 5 saat oldu emmeyeli. Anladık hava sıcak ev sıcak her yer sıcak da ben napimmmmmmmmmm, 24 saat banyoda tutamam ya bu çocuğuu
Hayırlı olsun bebeğimmmm, bende çok sevinmiştim gördüğümde kuşumm. Allah yürüdüğünü görmeyi de nasip etsin inşallah hepimize
ahh mervem bende aldım kızı kaynanamgıle geldım,arabada pek keyıflı dana taakı kucaktan ınene kadar poofff
arkadaşlar kızım 3 aylık 2 gündür arada öksürüyor terleytip üşüttük sanırım doktora götürdüm ilaç verdi ama ilaçları içiremiyorum çıkartıyor
Yazdıklarını kardeşime okudum,birbirimize bakakaldık,bu kadar harfi harfine aynı olunur mu yaaaa ?? Artık sinirden ağlamama ramak kalmıştı,bindirdim arabasına annemlere geldim. Yolda gıkı çıkmıyor tabii ki. Eve girince kuyruğuna basılmış kedi gibi cırlamaya devam etti tabi ki. Bana da yazık ya ne kahvaltı ne öğle yemeği hak getire bugün,ev işi demiyorum zaten. Meme aşığı bir çocuk bir kaç saat içinde nasıl kafayı yer,nasıl emmeyi reddeder ya aklım almıyor. Su veriyorum lıkır lıkır içiyor,vermeyince ağlıyor ama memeyi ver çığlık çığlığa. Aç aç yattı 5 saat oldu emmeyeli. Anladık hava sıcak ev sıcak her yer sıcak da ben napimmmmmmmmmm, 24 saat banyoda tutamam ya bu çocuğuu
Merhaba arkadaşlar.
ah mıray yaa sabahtan berı benı parmagında oynatıo,3te uyudu 6da kalktı,acıkmazmı bu dana yaa,al bak daha sımdı emzırıyorum,oda guc bela,emzırme pozısyonunu aldıgı anda feryadı basıo,bı ara yatarak emzırdım ama oda 5 dk.gecmedı,emmedıgı ıcın goguslerım tas gıbı oldu,cok sukur suan emıyo dana...
arkadaşlar kızım 3 aylık 2 gündür arada öksürüyor terleytip üşüttük sanırım doktora götürdüm ilaç verdi ama ilaçları içiremiyorum çıkartıyor
Yaw benım kızım nıye donmuo yaaa,yere duz olarak koyuyorum bı bakıyorum kıcıyla ıttıre ıttıre kendını yatay pozısyona gelıyo,enlemesıne yatıo sımdılık tek yapabıldıgımız bu ,oyle donme falan yok
canım ilaçtan sonra emzirsen öylede mi çıkartıyor?
zar zor eşimle birlikte şrubunu verdik bu kez ama şurubu verdikten sonra daha sık öksürmeye başladı viks sürsem göğsüne zararı olurmu
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza.bende mart annesiiyim kızım 21 mart doğumlu 3 ay 4 günlük yani.çok şükür şimdili yolunda herşey gaz sorunumuz bitti.kilomuz 6.500 gr boyumuz 63 cm kızımın adı da duru.
sadece kuru öksürük şeklinde öksürüyor doktorumuz bugün telaşlanacak bişey yok dedi ama bu akşam daha sık öksürmeye başladı şimdi uyuyabildi ancak ama uykusunda bile öksürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?