- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.601
iyi akşamlar kızlar,bugün anneanenmiz ve teyzemizi yolcu ettik 15 gündür beraberdik ne güzel...onlar uçağa bindi eşim de işe gitti... kalbalığa insan alışıyo şimdi ev çok boş geldi yaa kendimi kötü hissettim
ben 3 martta doğum yaptım.tam hatırlayamıyorumda mayıs ayının 20 lerinde adet olmuştum.şimdi benim aynı tarihlerde adet olmam gerekiyormu yoksa emzirdiğim için adet olamayabilirmiyim?ozamandan bu zamana kadar eşimle 2 kere ilişkiye girdik.prezarvatifle hemde eşim dışarıda boşaldı korunmasına rağmen yırtıkta değildi ama ben yine de korkuyorum.korkudan yanaşamıyorum bile adet günümü dört gözle bekliyorum.tam gününde olmam gerekiyormu yoksa emzirdiğim vede yeni doğum yaptığım için gecikmesi normal olabilir mi?sizlerin nasıl oldu?cevaplarsanız çok sevinirim..
ah mıray yaa sabahtan berı benı parmagında oynatıo,3te uyudu 6da kalktı,acıkmazmı bu dana yaa,al bak daha sımdı emzırıyorum,oda guc bela,emzırme pozısyonunu aldıgı anda feryadı basıo,bı ara yatarak emzırdım ama oda 5 dk.gecmedı,emmedıgı ıcın goguslerım tas gıbı oldu,cok sukur suan emıyo dana...
ben 3 martta doğum yaptım.tam hatırlayamıyorumda mayıs ayının 20 lerinde adet olmuştum.şimdi benim aynı tarihlerde adet olmam gerekiyormu yoksa emzirdiğim için adet olamayabilirmiyim?ozamandan bu zamana kadar eşimle 2 kere ilişkiye girdik.prezarvatifle hemde eşim dışarıda boşaldı korunmasına rağmen yırtıkta değildi ama ben yine de korkuyorum.korkudan yanaşamıyorum bile adet günümü dört gözle bekliyorum.tam gününde olmam gerekiyormu yoksa emzirdiğim vede yeni doğum yaptığım için gecikmesi normal olabilir mi?sizlerin nasıl oldu?cevaplarsanız çok sevinirim..
anlat anlat beni anlatıyon vallakucagıma alır almaz basıyo çığlığı biz en sonunda şunu denedik:babası aldı kucagına Armin i,bende koltuğa çıktım ayakta emzirdim bi kaç dakika,ama öylede olmuyo alışacak sonra.12 saat ac kaldı 12 saatın sonunda 3 dakıka emdı.
kızlar mrb geçmişi okuyamadm malesef yeni girme sansım oldu ancak son sayfaya göz attım umarım herkesler ve bebekleriniz iidr Bende cok yogunum seminer dönemindeyz ama konu anlatıoz yarında sıra ben de çok heyecanlıyım 5 aydır derse girmiom ki:))) tatilde de gideceğim yerlerde internet yok malesef giremicem sizleri çok özleyecem canlarım benimmmm hepiniz iyki varsınız sizleri çok seviyorummmmm
sanki vedalaşıyormusum gibime geldi
anlat anlat beni anlatıyon vallakucagıma alır almaz basıyo çığlığı biz en sonunda şunu denedik:babası aldı kucagına Armin i,bende koltuğa çıktım ayakta emzirdim bi kaç dakika,ama öylede olmuyo alışacak sonra.12 saat ac kaldı 12 saatın sonunda 3 dakıka emdı.
((
canım merhaba, rapor almasam bende senin gibi olacaktım demekki :)) yarın için bol şans diliyorum sana meslektaşım benim, ayrıca huzurlu, sakin, bol sütlü, keyifli tatiller diliyorummmmmm, bende özliycem seniiii, sende iyiki varsın, sağlıcakla git sağlıcakla gel inş...
sağol canım göreceksin alnımın akıyla cıkacaminşallah hepimiz huzurlu sakin bol sütlü keyifli tatiller günler geçirirz valla hepimizin cok ihtiyacı var
hoşbulduk arkadaşlar memnun oldum lidya bebeğin annesi.inşallah güzel paylaşımlar olur.bu arada bende merak ediyorum emzirdiğim halde kırkım çıkar çıkmaz adet oldum ama bir daha olmadım emziiriyorum diye mi böyle oluyor?birde çok ilişki olmadı ama korunmadan olduğuda oldu ama hamile kalmam heralde çünkü ilk hamileliğim çok zor olmuştu.
hoşbulduk arkadaşlar memnun oldum lidya bebeğin annesi.inşallah güzel paylaşımlar olur.bu arada bende merak ediyorum emzirdiğim halde kırkım çıkar çıkmaz adet oldum ama bir daha olmadım emziiriyorum diye mi böyle oluyor?birde çok ilişki olmadı ama korunmadan olduğuda oldu ama hamile kalmam heralde çünkü ilk hamileliğim çok zor olmuştu.
(( Allah kolaylık versin canım ya, bu bebişler için girmediğimiz şekil, denemediğimiz şey kalmıyor vallahi, analarımız babalarımız ne mübarek insanlarmış bizleri büyütmüşler, her şey şu an çok daha kolay olmasına rağmen neler çekiyoruz, Armincik inş daha fazla aç kalmaz ve üzmez sizi...
canım merhaba, rapor almasam bende senin gibi olacaktım demekki :)) yarın için bol şans diliyorum sana meslektaşım benim, ayrıca huzurlu, sakin, bol sütlü, keyifli tatiller diliyorummmmmm, bende özliycem seniiii, sende iyiki varsın, sağlıcakla git sağlıcakla gel inş...
selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum malesef tatil devam ediyor ve hiç fırsatım olmuyo sürekli gezmece havuz yemek falan derken akşam oluyo bizler iyiyiz adencikde iyi yarın 4.ay aşımız var birde kontrole götürücem randevumuzu aldım bakalım ek gıdaları zaten ben vermeye başladım dr farklı birşey söylüyacakmi sizi bilgilendiririm genelde 3 kayısı püresi veriyorum bazen yoğurt mayalıyorum bazende sütlü prinçli mama şimdilik bu şekilde henüz başka bişey vermedim ...
bu arada biraz geçmişe göz gezdirdim merve mine harikasınız bende gelcem istanbula ozaman yine toplaşalım geldiğimde mutlaka...
minecim cok geçmiş olsun ufak bir sorun atlatmışsınız cnm .
azeri cnm sizde buluşmuşsunuz ve resimler harikaydı sizinde tatsız bir olayınız olmuş en kısa zamanda hak yerini bulur umarım.
aklımda kalan bunlar şimdilik atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi özledik bizde öpüyorum...
kızlar anladığım kadarıyla emzirme pozisyonuna gecince basıyor feryadı yanlış mı anlamışım hani gecmişi okumadan cevaplıorum ya o bakımdan . sunu dicem benim kızımda aynı problemi yaşıorz 6 saat emmedi aç aç uyuduğu bile oluo ama emzirmeye gececeğime ağlıo babası aldı kucağına aynı seninki gibi ayakta denedm 1 2 oldu başka emmedi tekrar başladı sonra anladım ki azıcık uykusu bile olsa ağlıomuş öyle durumda omuza dik alıp sakinleştiriorum azıcık gezdriom evin içini omuzumda pış pışlıorum konusuorum nazlanıo biraz bana fıstığım sonra uyuyo hemen veriorm memeyi cap cap alıo yavrucum sonra uyanıo ama emmeye devam :) yani sunu dicem uykusu varsa öyle uzun uyku olmasına gerek yok hatta yeni uyanmışta olabilir 5 dk uyusa bile rahatlar bence deneyin bende işe yaradı çook şükür
selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum malesef tatil devam ediyor ve hiç fırsatım olmuyo sürekli gezmece havuz yemek falan derken akşam oluyo bizler iyiyiz adencikde iyi yarın 4.ay aşımız var birde kontrole götürücem randevumuzu aldım bakalım ek gıdaları zaten ben vermeye başladım dr farklı birşey söylüyacakmi sizi bilgilendiririm genelde 3 kayısı püresi veriyorum bazen yoğurt mayalıyorum bazende sütlü prinçli mama şimdilik bu şekilde henüz başka bişey vermedim ...
bu arada biraz geçmişe göz gezdirdim merve mine harikasınız bende gelcem istanbula ozaman yine toplaşalım geldiğimde mutlaka...
minecim cok geçmiş olsun ufak bir sorun atlatmışsınız cnm .
azeri cnm sizde buluşmuşsunuz ve resimler harikaydı sizinde tatsız bir olayınız olmuş en kısa zamanda hak yerini bulur umarım.
aklımda kalan bunlar şimdilik atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi özledik bizde öpüyorum...
Ceylinmelek , Özgeengin , Ronya, Derin83, Lachesis, Cerebel, Neclase kızlarrrrrrrrr nerelerdesiniz? Y ada bilen var mı? Bayadır yoklar da...
Umutluyum_78=Işıl ve Bernaaaaaaaaaaaa özlendiniz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?