- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.621
Merhaba arkadaşlar.
MINECIM cok geçmiş olsun canım.
Bebişleriniz günde kaç kez uyuyor. ? Didoş 2 kez uyuyor ve artık algılari cok açık. Ya bide bacaklarına masaj yapılmasına bayılan çocuk, karnına masaj yapılmasını sevmiyor. Gazdan olabilir diycem ama gazınıda çıkarıyor cok şükür
ben 3 martta doğum yaptım.tam hatırlayamıyorumda mayıs ayının 20 lerinde adet olmuştum.şimdi benim aynı tarihlerde adet olmam gerekiyormu yoksa emzirdiğim için adet olamayabilirmiyim?ozamandan bu zamana kadar eşimle 2 kere ilişkiye girdik.prezarvatifle hemde eşim dışarıda boşaldı korunmasına rağmen yırtıkta değildi ama ben yine de korkuyorum.korkudan yanaşamıyorum bile adet günümü dört gözle bekliyorum.tam gününde olmam gerekiyormu yoksa emzirdiğim vede yeni doğum yaptığım için gecikmesi normal olabilir mi?sizlerin nasıl oldu?cevaplarsanız çok sevinirim..
ışıl gittiğimiz yerde aşıları yaptırmak sorun omuyo dimi?
bu aşı meselesını bende sorucam bakalım cuma günü şehir dışına çıktıgımızda oradaki sağlık ocagında yaptırabiliyomuyuz sinop a ailemın yanıan gidicem olmuyosa ertelemek zorunda kalıcam
Canımm teskkur ederımm cok mutlu oluo ınsan gercekten:)) Bıdaha donmedı ama heee acabaa yanlıslıklamı oyle dondu dıye trıbe soktum kendımı:)))) Mınık alya'ya nolmuskı? Nıye oyle yapıo canım? Madem dısarda rahat edıoo cıkart dısarııı al kızını gel bana:)) Benımde oglan suan dızımde uyandıgnda pazara cıkıcmm vısne varsa vısne alcam bu sene vısnee stok etmeyı nıyetledım:)) Ogun sana sordum yaa napcam dıyee:) Eve geldım vısne suyu yaptım hazır vısne suyuna 10 basarrrr okdar lezzetlı oldukıı dıgerlerınıde temızleyıp buzluga koydum yaptıgım meyve suyundan kalan posayıda vişneli cıkolatalı kek yaptım oda coook lezztlı oldu yedım bıtırdım hepsını yarasın göbegımeeYazdıklarını kardeşime okudum,birbirimize bakakaldık,bu kadar harfi harfine aynı olunur mu yaaaa ?? Artık sinirden ağlamama ramak kalmıştı,bindirdim arabasına annemlere geldim. Yolda gıkı çıkmıyor tabii ki. Eve girince kuyruğuna basılmış kedi gibi cırlamaya devam etti tabi ki. Bana da yazık ya ne kahvaltı ne öğle yemeği hak getire bugün,ev işi demiyorum zaten. Meme aşığı bir çocuk bir kaç saat içinde nasıl kafayı yer,nasıl emmeyi reddeder ya aklım almıyor. Su veriyorum lıkır lıkır içiyor,vermeyince ağlıyor ama memeyi ver çığlık çığlığa. Aç aç yattı 5 saat oldu emmeyeli. Anladık hava sıcak ev sıcak her yer sıcak da ben napimmmmmmmmmm, 24 saat banyoda tutamam ya bu çocuğuu
Hayırlı olsun bebeğimmmm, bende çok sevinmiştim gördüğümde kuşumm. Allah yürüdüğünü görmeyi de nasip etsin inşallah hepimize
Merhaba arkadaşlar.
MINECIM cok geçmiş olsun canım.
Bebişleriniz günde kaç kez uyuyor. ? Didoş 2 kez uyuyor ve artık algılari cok açık. Ya bide bacaklarına masaj yapılmasına bayılan çocuk, karnına masaj yapılmasını sevmiyor. Gazdan olabilir diycem ama gazınıda çıkarıyor cok şükür
selam kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum malesef tatil devam ediyor ve hiç fırsatım olmuyo sürekli gezmece havuz yemek falan derken akşam oluyo bizler iyiyiz adencikde iyi yarın 4.ay aşımız var birde kontrole götürücem randevumuzu aldım bakalım ek gıdaları zaten ben vermeye başladım dr farklı birşey söylüyacakmi sizi bilgilendiririm genelde 3 kayısı püresi veriyorum bazen yoğurt mayalıyorum bazende sütlü prinçli mama şimdilik bu şekilde henüz başka bişey vermedim ...
bu arada biraz geçmişe göz gezdirdim merve mine harikasınız bende gelcem istanbula ozaman yine toplaşalım geldiğimde mutlaka...
minecim cok geçmiş olsun ufak bir sorun atlatmışsınız cnm .
azeri cnm sizde buluşmuşsunuz ve resimler harikaydı sizinde tatsız bir olayınız olmuş en kısa zamanda hak yerini bulur umarım.
aklımda kalan bunlar şimdilik atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi özledik bizde öpüyorum...
doktor öyle dediyse korkma canım, ama annelik işte( kıyamıyorsun ki, bende kıyamam ona, inş çabucak geçer...[/QUO
gece kızım okadar öksürdüki gözüme uyku girmedi ..kızım öksürdükçe içim parçalandı ama sabaha doğru biraz hafifledi sbahtan beri daha iyi kızım elhamdülillah Allah kuzucuklarımıza dert keder vermesin. bütün gece kendimi yedim ben bu çocuğa bakamıyorum die..
Kızlar aysıma son gunlerde ıyıce yesıl kaka yapmaya basladı ve kakasında tane tane bısıler var ,sumuk gıbı ,sımdı doktora gıdıyorum,muhtemelen gaıta falan ıstıcek,ınsallah bı problem yoktur,dualarınızı eksık etmeyın.ılk dogdugu sıra cok cektık bu sıkıntıyı bu belırtıler olmamasına ragmen,dunya ılac yazmıstı,o sebeble gozardı edemıyorum
tşk ederiz teyzesimaşallah çok tatlı bi bebekmiş
trt 1 i açın kızlar anne sütü nasıl artırılır anlatılıyor
Kızlar aysıma son gunlerde ıyıce yesıl kaka yapmaya basladı ve kakasında tane tane bısıler var ,sumuk gıbı ,sımdı doktora gıdıyorum,muhtemelen gaıta falan ıstıcek,ınsallah bı problem yoktur,dualarınızı eksık etmeyın.ılk dogdugu sıra cok cektık bu sıkıntıyı bu belırtıler olmamasına ragmen,dunya ılac yazmıstı,o sebeble gozardı edemıyorum
gece uykunuzdan feragat edin ve gece emzirin
yarım bıraktıgı göğüsten emzirmeye başlayın
sıcak havlu duş iyi gelir
dedi.
bu arada bebeğin çok tatlı
Yoook hıc sevmedıı mama sandalyesı olacagı gunu beklıo:)) Ilk baslarda daha ıyıydı kendını bıldıkten sonra hıc durmadı ustunde bende zorlayıp ıyıce nefret ettrmek ıstemedıgm ıcın kasmıorum:))naaptınız Kuzey Paşa sevmedi mi dondy yı?
Canım cok gecmıs olsun ınsallah kotu bısey cıkmaz.Kızlar aysıma son gunlerde ıyıce yesıl kaka yapmaya basladı ve kakasında tane tane bısıler var ,sumuk gıbı ,sımdı doktora gıdıyorum,muhtemelen gaıta falan ıstıcek,ınsallah bı problem yoktur,dualarınızı eksık etmeyın.ılk dogdugu sıra cok cektık bu sıkıntıyı bu belırtıler olmamasına ragmen,dunya ılac yazmıstı,o sebeble gozardı edemıyorum
Günaydınn kızlar çok yoğunum giremiyorum.Yazmıştım buraya iş yerinin kiralanma durumu var diye sabah patronumuz dışardaki elemanların izinlerini yazın sizde devir zamanı izin yaparsınız dedi müdür ve ben varım büroda siz dedi yani bende varım galiba izin kullanacak ayhhh çok sevindirik oldum doğum paramı ayın 10 da alıcam inş. temmuz sonu da devir olacak bayrama Baküye gitmek istiyorum Antalyayı gözüm yemiyor Gülnihal sıcaktan fln etiklenir daha çok küçük diye inş. giderim ya çok özledim orayı ordaki dayımı teyzemi kuzenlerimii.
Bu arada eşim dükkanı kiraya verdi olduğu gibi haftalık verecekmiş adam kirayı en azından zararımızı karışlarız diye düşündük satsak iyice zarar edecektik işte böyle ben yine kaçıyorum görüşürüz kızlar.Bide PInar,Bahar nerdesiniz akşam sizi gördüm rüyamda tee Baküdeki evde buluşmuşuz :)
Merve dızınde sallayınca duruyomu
ah yavrum ya sana da o minik kelebeğe de kıyamam ben, bu çocukları konuşana kadar çözemicez biz sanırım, bizimki ağlamayı geçti çığlık atmayı öğrendi :)))
merhaba canım, 3 kez falan uyuyor, bazen 1 saat bazen 2 saat bazen 45 dk öyle değişiyor işte..., artık baya değiştiler değil mi? herşeyi daha çok anlıyorlar sanki...
Allah Allah noluyor bu bebişlere yaw anlayamadım, herkeste aynı dert, tövbe tövbe, okuyun üfleyin bol bol yavruları...
canım ilaçtan sonra emzirsen öylede mi çıkartıyor?
kız döner kız acele etme, her çocuk aynı anda döncek değil ya, zamanı geliyordur işte ittire ittire gidiyorsa, bizimki de öyleydi önce, deneye yorula öğrendi, bir gün bir bakarsın dönmüş :)) alıştırma yapıyor çocuk :))
öyle canım ya ben de sabrıma saısrıyorum valla meger ben de cok mubarek bı ınsanmısım
Canımm teskkur ederımm cok mutlu oluo ınsan gercekten:)) Bıdaha donmedı ama heee acabaa yanlıslıklamı oyle dondu dıye trıbe soktum kendımı:)))) Mınık alya'ya nolmuskı? Nıye oyle yapıo canım? Madem dısarda rahat edıoo cıkart dısarııı al kızını gel bana:)) Benımde oglan suan dızımde uyandıgnda pazara cıkıcmm vısne varsa vısne alcam bu sene vısnee stok etmeyı nıyetledım:)) Ogun sana sordum yaa napcam dıyee:) Eve geldım vısne suyu yaptım hazır vısne suyuna 10 basarrrr okdar lezzetlı oldukıı dıgerlerınıde temızleyıp buzluga koydum yaptıgım meyve suyundan kalan posayıda vişneli cıkolatalı kek yaptım oda coook lezztlı oldu yedım bıtırdım hepsını yarasın göbegımee
Semracım cok teşekkur ederım hayatım. Bızım oglanda karnına dokunulmasını sevmıooo bende bı tek bacaklarını karnına cekebılıorum bıde ayaklarına masaj yapıorum onuda sevıo.
Teskkur ederız ışıl teyzesi. Gectı cok sukurr coook zordu hü( Oglunla sana ıyı havuz sefası dılıorumm bızım sefamızda kısmetse eylulde olcak:))) Benımkı agzına hıcbısey surmuoo bazn yedıgım meyvelerdenn agzına suruorum dılıyle ıtıo yuzunu bı gorsen sankı agzına zehır koyuorum bakalım ek gıdaya gecınce napcaz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?