2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar

zeynep ortalama 3 kez uyuyır kısa kısa

cnm farklı olması normal bendede her ay farklı oluyor

ışıl gittiğimiz yerde aşıları yaptırmak sorun omuyo dimi?

cnm ışıl a sormuşsun ama ben yazayım ben yaklaşık 2 ay ş.dışındaydım aşısını kontröllerini yaptılar sorun olmadı bilgilerinizi alıyolar o kadar

Canımm teskkur ederımm cok mutlu oluo ınsan gercekten:)) Bıdaha donmedı ama heee acabaa yanlıslıklamı oyle dondu dıye trıbe soktum kendımı:)))) Mınık alya'ya nolmuskı? Nıye oyle yapıo canım? Madem dısarda rahat edıoo cıkart dısarııı al kızını gel bana:)) Benımde oglan suan dızımde uyandıgnda pazara cıkıcmm vısne varsa vısne alcam bu sene vısnee stok etmeyı nıyetledım:)) Ogun sana sordum yaa napcam dıyee:) Eve geldım vısne suyu yaptım hazır vısne suyuna 10 basarrrr okdar lezzetlı oldukıı dıgerlerınıde temızleyıp buzluga koydum yaptıgım meyve suyundan kalan posayıda vişneli cıkolatalı kek yaptım oda coook lezztlı oldu yedım bıtırdım hepsını yarasın göbegımee

Semracım cok teşekkur ederım hayatım. Bızım oglanda karnına dokunulmasını sevmıooo bende bı tek bacaklarını karnına cekebılıorum bıde ayaklarına masaj yapıorum onuda sevıo.

Teskkur ederız ışıl teyzesi. Gectı cok sukurr coook zordu hü( Oglunla sana ıyı havuz sefası dılıorumm bızım sefamızda kısmetse eylulde olcak:))) Benımkı agzına hıcbısey surmuoo bazn yedıgım meyvelerdenn agzına suruorum dılıyle ıtıo yuzunu bı gorsen sankı agzına zehır koyuorum bakalım ek gıdaya gecınce napcaz:))

merhaba mart anneleri bende aranıza yeni katıldım. 15 mart ta asya adında bir kızım oldu. biraz geçmişi okudum bende 2 aydır kızımda emzirme problemi yaşıyorum.şuan 3.5 aylık. neredeyse 15 günde bir doktora gidiyoruz farklı doktorlara üstelik. ama bu konuda onlarda bir şey diyemiyorlar sanırım çaresiz kaldıkları konulardan biride bu. biberonda almadı benimki. emzirme pozisyonda çığlığı basıyor ve emmemek için direniyor. bunu genelde uykusu geldiğinde ve aç olduğunda daha çok yapıyor bende yarı uykulu yada yeni uyandığında veriyorum o zaman alıyor uyanıkken bazen yanıma yatırarak veriyorum genelde öyle almayı seviyor onuda almazsa kaşıkla vermeye çalışıyorum sırf emsin diye şekilden şekile giriyorum valla ve bu sıcaklarda gerçekten çok zor oluyor ama olsun onların canı sağolsun Allah bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar aysıma son gunlerde ıyıce yesıl kaka yapmaya basladı ve kakasında tane tane bısıler var ,sumuk gıbı ,sımdı doktora gıdıyorum,muhtemelen gaıta falan ıstıcek,ınsallah bı problem yoktur,dualarınızı eksık etmeyın.ılk dogdugu sıra cok cektık bu sıkıntıyı bu belırtıler olmamasına ragmen,dunya ılac yazmıstı,o sebeble gozardı edemıyorum

geçiş olsun canım inş bi şey çıkmaz

Günaydınn kızlar çok yoğunum giremiyorum.Yazmıştım buraya iş yerinin kiralanma durumu var diye sabah patronumuz dışardaki elemanların izinlerini yazın sizde devir zamanı izin yaparsınız dedi müdür ve ben varım büroda siz dedi yani bende varım galiba izin kullanacak ayhhh çok sevindirik oldum doğum paramı ayın 10 da alıcam inş. temmuz sonu da devir olacak bayrama Baküye gitmek istiyorum Antalyayı gözüm yemiyor Gülnihal sıcaktan fln etiklenir daha çok küçük diye inş. giderim ya çok özledim orayı ordaki dayımı teyzemi kuzenlerimii.
Bu arada eşim dükkanı kiraya verdi olduğu gibi haftalık verecekmiş adam kirayı en azından zararımızı karışlarız diye düşündük satsak iyice zarar edecektik işte böyle ben yine kaçıyorum görüşürüz kızlar.Bide PInar,Bahar nerdesiniz akşam sizi gördüm rüyamda tee Baküdeki evde buluşmuşuz :)

maşallah çok tatlı bi bebekmiş
tşk ederiz teyzesi

trt 1 i açın kızlar anne sütü nasıl artırılır anlatılıyor

geç kaldım ne dedi anlatabilirmiisn

geçmiş olsun inş bir sorun yoktur

ömer de üç beş gün böyle kaka yaptı ama huzursuz değildi o yüzden şüphelensem kafam karışsa da üstelemedim şimdi yine eskisi gibi sarı ve ishal gibi yapmaya başladı

gece uykunuzdan feragat edin ve gece emzirin

yarım bıraktıgı göğüsten emzirmeye başlayın

sıcak havlu duş iyi gelir

dedi.

bu arada bebeğin çok tatlı

SELAM KIZLAR kaç gündür giremiyorum, girsem de yazamıyorum.. gökalp 2 gündür çok huzursuz, sürekli ağlıyo uyumak istemiyo, dolayısıyla ben de fırsat bulamıyorum yazmaya..neden böyle oldu bilmiyorum bende çok yorgunum bu akşam da misafirlerim war... pöffffffffff tatile çıkasım ve kışa kadar dönmeyesim war.. böyle işte..

naaptınız Kuzey Paşa sevmedi mi dondy yı?
Yoook hıc sevmedıı mama sandalyesı olacagı gunu beklıo:)) Ilk baslarda daha ıyıydı kendını bıldıkten sonra hıc durmadı ustunde bende zorlayıp ıyıce nefret ettrmek ıstemedıgm ıcın kasmıorum:))

Canım cok gecmıs olsun ınsallah kotu bısey cıkmaz.

geçmiş olsun isolde umarım bir sıkıntı yoktur.

gözün aydın aysel, çok istiyordun izne çıkmayı:)) iş yeri içinde hayırlısı olsun, dürüst insanlarla karşılaştırsın.

Merve dızınde sallayınca duruyomu

Canım eğer kollarını sabitlersem,ağzına da emziği tıkarsam duruyor Ama nereye kadar yani. Canımdan can gitti dün. Neyse ki anneme geldim de rahatladık hepimiz. Sanırım sıcaktan olmuş,annemin evi epey serin burda keyfi yerinde.

Ahh güzelim bizimkide öyle,hiç ağlamadı ki. Direkt çığlık modu ile başladık,öyle devam ediyoruz.Standart çocuklar gibi önce minik minik mırıldanmalar,sonra zamanla yükselen ses hiç olmadı. İlk tonu çığlık. Misafirliğe gelenler falan korkuyorlar acaba canını mı yaktık çocuğun diye,kendi halası bile kucağına alamıyor korkudan. Ne yapcam bilmiyorum.

öyle canım ya ben de sabrıma saısrıyorum valla meger ben de cok mubarek bı ınsanmısım

Mübarek insan Allah sabrını daha da artırsın,peygamber sabrı versin inşallahhh

Vişneli çikolatalı kek mi neeeeeeeeeeeeeeeee Mine ben sana fena halde küstüm şuanda. Bana da yollasaydın iyiydi Farkındaysan okdr yazdığın part içinde sadece bu cümlede mıhlanıp kaldım

İnşallah tertemiz çıkar canım tahlilleriniz. İnşallah her hangi bir problemi yoktur. Çok gazı varsa ya da çok beslenmişse de yeşil kaka yapabiliyor bebekler. İnşallah Aysima da bunlardandır da tez zamanda geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…