- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.641
Vişneli çikolatalı kek mi neeeeeeeeeeeeeeeee Mine ben sana fena halde küstüm şuanda. Bana da yollasaydın iyiydiFarkındaysan okdr yazdığın part içinde sadece bu cümlede mıhlanıp kaldım
gamze ben senin blogaa yazmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim bu da açılmıyor
Demek sınıf atladın tebrık ederım basarılarının devamını dılıorum:))))
neyle karşılaşıyorsun, açılmayan ne ?
parayı veren düdüğü çalar Minecim :)))) alan adını satın aldım, artık daha profesyonel yaklaşıcam bloguma , mesela 1 ay boyunca yazmamazlık yapmamak en büyük hedefim :)))
Canımm teskkur ederımm cok mutlu oluo ınsan gercekten:)) Bıdaha donmedı ama heee acabaa yanlıslıklamı oyle dondu dıye trıbe soktum kendımı:)))) Mınık alya'ya nolmuskı? Nıye oyle yapıo canım? Madem dısarda rahat edıoo cıkart dısarııı al kızını gel bana:)) Benımde oglan suan dızımde uyandıgnda pazara cıkıcmm vısne varsa vısne alcam bu sene vısnee stok etmeyı nıyetledım:)) Ogun sana sordum yaa napcam dıyee:) Eve geldım vısne suyu yaptım hazır vısne suyuna 10 basarrrr okdar lezzetlı oldukıı dıgerlerınıde temızleyıp buzluga koydum yaptıgım meyve suyundan kalan posayıda vişneli cıkolatalı kek yaptım oda coook lezztlı oldu yedım bıtırdım hepsını yarasın göbegımee
merhaba mart anneleri bende aranıza yeni katıldım. 15 mart ta asya adında bir kızım oldu. biraz geçmişi okudum bende 2 aydır kızımda emzirme problemi yaşıyorum.şuan 3.5 aylık. neredeyse 15 günde bir doktora gidiyoruz farklı doktorlara üstelik. ama bu konuda onlarda bir şey diyemiyorlar sanırım çaresiz kaldıkları konulardan biride bu. biberonda almadı benimki. emzirme pozisyonda çığlığı basıyor ve emmemek için direniyor. bunu genelde uykusu geldiğinde ve aç olduğunda daha çok yapıyor bende yarı uykulu yada yeni uyandığında veriyorum o zaman alıyor uyanıkken bazen yanıma yatırarak veriyorum genelde öyle almayı seviyor onuda almazsa kaşıkla vermeye çalışıyorum sırf emsin diye şekilden şekile giriyorum valla ve bu sıcaklarda gerçekten çok zor oluyor ama olsun onların canı sağolsun Allah bebişlerimizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
gece kızım okadar öksürdüki gözüme uyku girmedi ..kızım öksürdükçe içim parçalandı ama sabaha doğru biraz hafifledi sbahtan beri daha iyi kızım elhamdülillah Allah kuzucuklarımıza dert keder vermesin. bütün gece kendimi yedim ben bu çocuğa bakamıyorum die..
Kızlar aysıma son gunlerde ıyıce yesıl kaka yapmaya basladı ve kakasında tane tane bısıler var ,sumuk gıbı ,sımdı doktora gıdıyorum,muhtemelen gaıta falan ıstıcek,ınsallah bı problem yoktur,dualarınızı eksık etmeyın.ılk dogdugu sıra cok cektık bu sıkıntıyı bu belırtıler olmamasına ragmen,dunya ılac yazmıstı,o sebeble gozardı edemıyorum
Günaydınn kızlar çok yoğunum giremiyorum.Yazmıştım buraya iş yerinin kiralanma durumu var diye sabah patronumuz dışardaki elemanların izinlerini yazın sizde devir zamanı izin yaparsınız dedi müdür ve ben varım büroda siz dedi yani bende varım galiba izin kullanacak ayhhh çok sevindirik oldum doğum paramı ayın 10 da alıcam inş. temmuz sonu da devir olacak bayrama Baküye gitmek istiyorum Antalyayı gözüm yemiyor Gülnihal sıcaktan fln etiklenir daha çok küçük diye inş. giderim ya çok özledim orayı ordaki dayımı teyzemi kuzenlerimii.
Bu arada eşim dükkanı kiraya verdi olduğu gibi haftalık verecekmiş adam kirayı en azından zararımızı karışlarız diye düşündük satsak iyice zarar edecektik işte böyle ben yine kaçıyorum görüşürüz kızlar.Bide PInar,Bahar nerdesiniz akşam sizi gördüm rüyamda tee Baküdeki evde buluşmuşuz :)
SELAM KIZLAR kaç gündür giremiyorum, girsem de yazamıyorum.. gökalp 2 gündür çok huzursuz, sürekli ağlıyo uyumak istemiyo, dolayısıyla ben de fırsat bulamıyorum yazmaya..neden böyle oldu bilmiyorum bende çok yorgunum bu akşam da misafirlerim war... pöffffffffff tatile çıkasım ve kışa kadar dönmeyesim war.. böyle işte..
Canımmmmmm kızmaa yaaa bende fazla yememek ıcın cogunua nnemlere goturdum hüüü( Bana gelcegın vakıt yaparımm yınee oturur yerız:)) Ayrıca pazara gıttım ama kurulmamıs ne alaka anlamadım bayram degıl seyran degıl:)) Bende mahalle turu yaptırdım ogluma gerı donduk:)) zaten hava coook sıcaktı eve gırınce kendımı kızgın kumlardan serın sulara atlamış gıbı hıssettım:))))
selam kızlar yaz geldi topik sessizleşti
tv de de bi şey yok
oğlum tvye dönmek için kafasını öyle bi çeviriyo ki görmelisiniz
tv izlemesi zararlı biliyorum ama neden zararlı bilmiyorum
bu arada tahinli kurabiyeyi yaptım biraz iri yaptım 17 tane çıktı
ve kahvaltıda yedim bitirdim
Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,
buda oğluşumun yeni resmi
Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi
çok şükür sevdi, tatillerimiz, yolculuklarımız, gezmelerimiz güzel gidiyor, ama yarın otobüsle döneceğiz anakaraya, inşaAllah otobüs yolculuğunu da sever:26:maşallah ya , ne güzel ense yaparım modunda :)))
Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,
buda oğluşumun yeni resmi
Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi
öncelikle herkese merhaba...
kızımın çene altı,boyun bölgesi tamamen pişik oldu ve bu dahada kötüleşti doktora götürdüm ilaç verdi fakat bu 4.gün kızımın canı çok acıdığı için emmek istemiyor çok terliyor ve terler pişikleri yakıyor sanırım.doğru düzgün ememediği için sütüm azaldı dün gece sürekli ağladı ve en sonunda mama aldırdım eşime.o saattede sadece
Bebek Sütü | Ülker Hero Baby Nutradefense
ülkeri hero baby bulabilmiş.kullanan varmı?kızım ilk denemede içti çok açtı belkide ondan ama...
içime sinmiyor ben hiç mama kullanmamıştım.birde kutusunun üzerinde 7 ölçek diyor 210 ml suya benim bebeğim sütü sağdığımda 125 en fazla 130 içiyordu.bana çok geldi bu ölçek.... yoksa ben kızımı açmı bıraktım bu zamana kadar??????????????? ama ağlamıyordu hiç kafam çok karışık kendimi kötü hissediyorumm vicdan azabı çekiyorumm
ben en fazla 4 ölçek verdim 1 seferde 120 ml suya, doktorumuzda 180'ni geçme dedi.
pişk içinde kullandığınız ilaçlar dışında, aktardan zeytinyağı al minik şişede satılıyor, kat yerlerine sür, kendi sütünüde sür, iyileşmeyi hızlandıracak, birde banyo suyuna buğday nişastası koy , bunu doktorumuz söyledi, yazın buğday nişastalı su ile yıka dedi, durulamayacaksın, ben kovasına koyup direkt o su ile yıkıyorum, çıkarıncada zeytin sütü ile tüm kat yerlerini yağlıyorum, yapışıp pişik ve yara olmasını engelliyor, boyun altı kızarıkları geçti...
selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
acaba elının devamlı agzında olması ve en ufak bıseyı agzına göturmesımı tetıkledı bu durumu dıye dusunuyorum,puuff bı dolu ılac yazdı yıne...cok canım sıkkın anlıcanız..
ınsallah durumu bu sekılde seyreder
ates,ıshal ve kusma olayı yasamayız....
peki rotavirüs aşısını yaptırmışmıydın?
kızlar bebeğimi salıncağında yarı oturur pozisyonda oturtuyorum çünkü artık yatar pozisyonda çıldırıyo hiç durmak istemiyo.. siz ne şekilde oturtuyorsunuz ewdeyken?
selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
acaba elının devamlı agzında olması ve en ufak bıseyı agzına göturmesımı tetıkledı bu durumu dıye dusunuyorum,puuff bı dolu ılac yazdı yıne...cok canım sıkkın anlıcanız..
ınsallah durumu bu sekılde seyreder
ates,ıshal ve kusma olayı yasamayız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?