2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Vişneli çikolatalı kek mi neeeeeeeeeeeeeeeee Mine ben sana fena halde küstüm şuanda. Bana da yollasaydın iyiydi Farkındaysan okdr yazdığın part içinde sadece bu cümlede mıhlanıp kaldım

Canımmmmmm kızmaa yaaa bende fazla yememek ıcın cogunua nnemlere goturdum hüüü( Bana gelcegın vakıt yaparımm yınee oturur yerız:)) Ayrıca pazara gıttım ama kurulmamıs ne alaka anlamadım bayram degıl seyran degıl:)) Bende mahalle turu yaptırdım ogluma gerı donduk:)) zaten hava coook sıcaktı eve gırınce kendımı kızgın kumlardan serın sulara atlamış gıbı hıssettım:))))

selam kızlar yaz geldi topik sessizleşti
tv de de bi şey yok
oğlum tvye dönmek için kafasını öyle bi çeviriyo ki görmelisiniz
tv izlemesi zararlı biliyorum ama neden zararlı bilmiyorum
bu arada tahinli kurabiyeyi yaptım biraz iri yaptım 17 tane çıktı
ve kahvaltıda yedim bitirdim

gamze ben senin blogaa yazmaya çalıştım ama bir türlü beceremedim bu da açılmıyor

neyle karşılaşıyorsun, açılmayan ne ?

Demek sınıf atladın tebrık ederım basarılarının devamını dılıorum:))))

parayı veren düdüğü çalar Minecim :)))) alan adını satın aldım, artık daha profesyonel yaklaşıcam bloguma , mesela 1 ay boyunca yazmamazlık yapmamak en büyük hedefim :)))

kız canım nasıl dolaba vişne koymak istedi bak yaaaa :))))))))))

işte buda benim cadı kızım zeynep bezsiz ne kadar mutlu Eki Görüntüle 452158 Eki Görüntüle 452159

41 kere maşallah kuzucuğa

hoşgeldiniz sen ve asyacık canımmmm

(( canım bakıyorsundur öyle şey olur mu, çocuk bu hastalanacak elbet, daha neler görücez kimbilir, Allah dermansız dert vermesin yeter ki (

geçmiş olsun fatmammm, haberdar et bizleri...

dükkan işine çok sevindim aysel veeeeeeeeee tatil işine deeeeeee :)))))

Koolay gelsin canım, misafir gelince açılırsın azcık, bizde bi yerlere gidelim bugün dedik sıcaktan gözüm yemedi, bende tatil başlasın artık isityorummmmmmmm

kız çok güldüm ben bu yazdığına, en sondakine :))))))))))))

valla canım bizimki de bakıyor tv ya nasıl engelliycez bilmem ki (

televizyon tek taraflı bi iletişim aracı oldugu için tavsiye edilmiyormuş
tv yerine diyalog tavsiye ediliyo
6 veya 9. aydan sonra izleyebilir ama 20 dk lık süre ve kaliteli programlar diyo mesela belgesel

kızlar bebeğimi salıncağında yarı oturur pozisyonda oturtuyorum çünkü artık yatar pozisyonda çıldırıyo hiç durmak istemiyo.. siz ne şekilde oturtuyorsunuz ewdeyken?

öncelikle herkese merhaba...
kızımın çene altı,boyun bölgesi tamamen pişik oldu ve bu dahada kötüleşti doktora götürdüm ilaç verdi fakat bu 4.gün kızımın canı çok acıdığı için emmek istemiyor çok terliyor ve terler pişikleri yakıyor sanırım.doğru düzgün ememediği için sütüm azaldı dün gece sürekli ağladı ve en sonunda mama aldırdım eşime.o saattede sadece
Bebek Sütü | Ülker Hero Baby Nutradefense
ülkeri hero baby bulabilmiş.kullanan varmı?kızım ilk denemede içti çok açtı belkide ondan ama...
içime sinmiyor ben hiç mama kullanmamıştım.birde kutusunun üzerinde 7 ölçek diyor 210 ml suya benim bebeğim sütü sağdığımda 125 en fazla 130 içiyordu.bana çok geldi bu ölçek.... yoksa ben kızımı açmı bıraktım bu zamana kadar??????????????? ama ağlamıyordu hiç kafam çok karışık kendimi kötü hissediyorumm vicdan azabı çekiyorumm

Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,

buda oğluşumun yeni resmi

Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi

maşallah bebeğin çok keyifli gözüküyor.havuz için daha çok erken değilmi? bizim doktorumuz havuza izin vermiyor.bizde bu pazar tatile çıkıyoruz kızımı denizle tanıştırıcam inşallah... bakalım güzel bir deneyim olması umuduyla..

ben en fazla 4 ölçek verdim 1 seferde 120 ml suya, doktorumuzda 180'ni geçme dedi.

pişk içinde kullandığınız ilaçlar dışında, aktardan zeytinyağı al minik şişede satılıyor, kat yerlerine sür, kendi sütünüde sür, iyileşmeyi hızlandıracak, birde banyo suyuna buğday nişastası koy , bunu doktorumuz söyledi, yazın buğday nişastalı su ile yıka dedi, durulamayacaksın, ben kovasına koyup direkt o su ile yıkıyorum, çıkarıncada zeytin sütü ile tüm kat yerlerini yağlıyorum, yapışıp pişik ve yara olmasını engelliyor, boyun altı kızarıkları geçti...

selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
acaba elının devamlı agzında olması ve en ufak bıseyı agzına göturmesımı tetıkledı bu durumu dıye dusunuyorum,puuff bı dolu ılac yazdı yıne...cok canım sıkkın anlıcanız..
ınsallah durumu bu sekılde seyreder
ates,ıshal ve kusma olayı yasamayız....

yani 7 ölçeği kullanan varmı çok merak ettim doğrusu.. saf zeytinyağımı bu dediğin? kayınvalidemler kendileri üretiyorlar zeytinyağınıda ondan sordum.gerçi doktorumuzun verdiği ilaçlar işe yarıyor.burayada yazayım belki birisine lazım olur batticon ve travocort krem dünden beri kullanıyorum kurmaya döndü şükür ama daha acı çekiyor yavrum.buğday nişastasını ilk kez duydum ne için kullanmanı önermişti?

peki rotavirüs aşısını yaptırmışmıydın?

peki rotavirüs aşısını yaptırmışmıydın?

yok canım yaptırmadım,doktorumuz asıyı olmus olacagı bu hastalıgı kapmıca anlamına gelmıo,bu hastalıgı hafıf sekılde gecırıo demıstı,ya sukur suan hastalıgı bırebır yasamıyoruz ama bu ılerde yasamıca anlamınada gelmıomus,takıpteyız suan

kızlar bebeğimi salıncağında yarı oturur pozisyonda oturtuyorum çünkü artık yatar pozisyonda çıldırıyo hiç durmak istemiyo.. siz ne şekilde oturtuyorsunuz ewdeyken?

aynen benimkide yatmayı hiç istemiyo artık çıldırıyo resmen bizde kollar yorulana kadarkucakta dolaştırıyoz yada kucağıma oturtuyom etrafı seğrediyo

canım çok geçmiş olsun inşallah bebişin bi an önce iyileşirde anneciğisini üzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…