- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.661
Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,
buda oğluşumun yeni resmi
Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi
öncelikle herkese merhaba...
kızımın çene altı,boyun bölgesi tamamen pişik oldu ve bu dahada kötüleşti doktora götürdüm ilaç verdi fakat bu 4.gün kızımın canı çok acıdığı için emmek istemiyor çok terliyor ve terler pişikleri yakıyor sanırım.doğru düzgün ememediği için sütüm azaldı dün gece sürekli ağladı ve en sonunda mama aldırdım eşime.o saattede sadece
Bebek Sütü | Ülker Hero Baby Nutradefense
ülkeri hero baby bulabilmiş.kullanan varmı?kızım ilk denemede içti çok açtı belkide ondan ama...
içime sinmiyor ben hiç mama kullanmamıştım.birde kutusunun üzerinde 7 ölçek diyor 210 ml suya benim bebeğim sütü sağdığımda 125 en fazla 130 içiyordu.bana çok geldi bu ölçek.... yoksa ben kızımı açmı bıraktım bu zamana kadar??????????????? ama ağlamıyordu hiç kafam çok karışık kendimi kötü hissediyorumm vicdan azabı çekiyorumm
yok canım yaptırmadım,doktorumuz asıyı olmus olacagı bu hastalıgı kapmıca anlamına gelmıo,bu hastalıgı hafıf sekılde gecırıo demıstı,ya sukur suan hastalıgı bırebır yasamıyoruz ama bu ılerde yasamıca anlamınada gelmıomus,takıpteyız suan
selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
acaba elının devamlı agzında olması ve en ufak bıseyı agzına göturmesımı tetıkledı bu durumu dıye dusunuyorum,puuff bı dolu ılac yazdı yıne...cok canım sıkkın anlıcanız..
ınsallah durumu bu sekılde seyreder
ates,ıshal ve kusma olayı yasamayız....
Canim son yazini okudum tum gelisimler Miraya uyuyo. Ben onlari yasit gibi mi takip etsem seni? Normal dogum tarihleri ayniydi ama Berra acele etti illa benle ayni gun dogmak istedi :)kızlar son 2 yazım okumalarına hazır :)))
artık facebook beğen butonuda var yazılarda, kullanmak nasip olur inşallah :))))
LeGa-Be-Be
bu arada artık internet sitesi muameleis görüyor blogum, adres değişti,www. legabebe.com oldu :)
Ben de 120yi gecmedim henuz...öncelikle herkese merhaba...
kızımın çene altı,boyun bölgesi tamamen pişik oldu ve bu dahada kötüleşti doktora götürdüm ilaç verdi fakat bu 4.gün kızımın canı çok acıdığı için emmek istemiyor çok terliyor ve terler pişikleri yakıyor sanırım.doğru düzgün ememediği için sütüm azaldı dün gece sürekli ağladı ve en sonunda mama aldırdım eşime.o saattede sadece
Bebek Sütü | Ülker Hero Baby Nutradefense
ülkeri hero baby bulabilmiş.kullanan varmı?kızım ilk denemede içti çok açtı belkide ondan ama...
içime sinmiyor ben hiç mama kullanmamıştım.birde kutusunun üzerinde 7 ölçek diyor 210 ml suya benim bebeğim sütü sağdığımda 125 en fazla 130 içiyordu.bana çok geldi bu ölçek.... yoksa ben kızımı açmı bıraktım bu zamana kadar??????????????? ama ağlamıyordu hiç kafam çok karışık kendimi kötü hissediyorumm vicdan azabı çekiyorumm
Gecmis olsun canim ben de rota asisini sorcaktim cvp vermissin zatenselam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
acaba elının devamlı agzında olması ve en ufak bıseyı agzına göturmesımı tetıkledı bu durumu dıye dusunuyorum,puuff bı dolu ılac yazdı yıne...cok canım sıkkın anlıcanız..
aynen benimkide yatmayı hiç istemiyo artık çıldırıyo resmen bizde kollar yorulana kadarkucakta dolaştırıyoz yada kucağıma oturtuyom etrafı seğrediyo
Ben de 120yi gecmedim henuz...
Pisik bizde de olmak uzereydi yikanma isini sıklastirdik gunde iki kere sabah aksam yikaniyo boynunada hametan surdum duzeldi
demekki bu ölçülere takılmamak lazım.ben izmirde oturuyorum ve çok sıca izmir.günde 3-4 kez banyo yaptırıyorum zaten ama yine oldu.sebamed-sudocrem-hametan-bepanten hepsini denedim geçmedi.sanırım kızımın cildide bana çekmiş çok hassas olucak.dün doktorumuz batticon ve travocort verdi dünden beri kullanıyorum bazı yerleri kabuklanmaya başladı.
Canim son yazini okudum tum gelisimler Miraya uyuyo. Ben onlari yasit gibi mi takip etsem seni? Normal dogum tarihleri ayniydi ama Berra acele etti illa benle ayni gun dogmak istedi :)
çok tatlı görünüyor canım maşallah :))Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,
buda oğluşumun yeni resmi
Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi
geçmiş olsun isolde. umarım en kısa zamanda geçer. biz de aşı yaptırmadık. her doktor farklı bir şey söyledi. biz de yaptırmamaya karar verdik.selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
kollarım dayanmıyor artık, salıncağındada 10 dk duruyo sonra çığlık atmaya başlıyo, çığlık ağlamaya dönüşüyo sonrada. nasıl zaman geçireceğimizi şaşırıoruz, çok haylaz gökalp bey parmğında oynatıyo..
şimdi doktordan geldik oğlumun emmek istemediğini bağırıp ağladığını söyledim sebebini sordum doktor muayene etti hiçbi sıkıntısı yok sıcaktan yapıyodur dedi her emzirmeden önce göğsünü soğuk suyla yıka dedi sıcaktan bunaldığı için bebeğin emmek istememesi normalmiş sütüde sıcaklaştırıyomuş anneye yapışık emdiği içinde iyice sıkılıyomuş ben doktora sütüm azda ondanmı dedim oda her annenin sütü bebeğe fazlasıyla yeter panik yapma sakın mama verme dedi ağlarsa istemezse bi süre bekle tekrar emzir dedi sütün tadı yok eğer süt dışında bişey verirsen onun tadını sever sütü istemez sakın bişey verme dedi benim gibi bebişi almayan arkadaş vardı onun içinde yazdım:)bide emerken kulağını çok çekiştiriyodu bende ağrıyomuki dedim doktorda kulağı çıkıntı olunca onu farketti ondan oynaşıyo kulağıyla çok akıllı bebek dedibende mama veriyodum sütüm yetmiyo diye doktor böyle konuşunca içim rahat etti bizim ev hamam gibi biz dayanamıyoz yavrum bunalıyo iyice napsın bundan sonra kapı baca heryeri açıcam baktım oda olmuyo kocanın başının etini yemek suretiylen klima taktırcam herşey bebişim için...
şimdi doktordan geldik oğlumun emmek istemediğini bağırıp ağladığını söyledim sebebini sordum doktor muayene etti hiçbi sıkıntısı yok sıcaktan yapıyodur dedi her emzirmeden önce göğsünü soğuk suyla yıka dedi sıcaktan bunaldığı için bebeğin emmek istememesi normalmiş sütüde sıcaklaştırıyomuş anneye yapışık emdiği içinde iyice sıkılıyomuş ben doktora sütüm azda ondanmı dedim oda her annenin sütü bebeğe fazlasıyla yeter panik yapma sakın mama verme dedi ağlarsa istemezse bi süre bekle tekrar emzir dedi sütün tadı yok eğer süt dışında bişey verirsen onun tadını sever sütü istemez sakın bişey verme dedi benim gibi bebişi almayan arkadaş vardı onun içinde yazdım:)bide emerken kulağını çok çekiştiriyodu bende ağrıyomuki dedim doktorda kulağı çıkıntı olunca onu farketti ondan oynaşıyo kulağıyla çok akıllı bebek dedibende mama veriyodum sütüm yetmiyo diye doktor böyle konuşunca içim rahat etti bizim ev hamam gibi biz dayanamıyoz yavrum bunalıyo iyice napsın bundan sonra kapı baca heryeri açıcam baktım oda olmuyo kocanın başının etini yemek suretiylen klima taktırcam herşey bebişim için...
kızlar son 2 yazım okumalarına hazır :)))
artık facebook beğen butonuda var yazılarda, kullanmak nasip olur inşallah :))))
LeGa-Be-Be
bu arada artık internet sitesi muameleis görüyor blogum, adres değişti,www. legabebe.com oldu :)
canım benimde tahmini doğum 4 marttı ama bizimki 29 subatta gelmek istedi ben öyle her sene doğum günü kutlayamam 4 senede bir neyime yetmiyor dedi:))) ve gamzenin yazdıklarının aynısını yasıyorum uykuları maşallah çok düzenli yemesi herseyi saatli sallamadan yataga yatırdım mı kendisi uyyuor uyku ilahimiz var:) onu açtım mı gözler kapanıyor. ama bizimki ctesiden itibaren artık yüzüstüde dönüyor bırakmaya gelmiyor fır dönüyor halısında:)
benm kızımda sıcaktan bunaldığı için emmek istemiyodu kucağıma aldığımda benm sıcaklığım ve kızımın sıcaklığı birbirimizi yakıyoduk ben yatırarak emziriyorum ev çok sıcak olduğunda o zamn rahat emiyo
canım ilaçtan sonra emzirsen öylede mi çıkartıyor?
zar zor eşimle birlikte şrubunu verdik bu kez ama şurubu verdikten sonra daha sık öksürmeye başladı viks sürsem göğsüne zararı olurmu
selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
yani 7 ölçeği kullanan varmı çok merak ettim doğrusu.. saf zeytinyağımı bu dediğin? kayınvalidemler kendileri üretiyorlar zeytinyağınıda ondan sordum.gerçi doktorumuzun verdiği ilaçlar işe yarıyor.burayada yazayım belki birisine lazım olur batticon ve travocort krem dünden beri kullanıyorum kurmaya döndü şükür ama daha acı çekiyor yavrum.buğday nişastasını ilk kez duydum ne için kullanmanı önermişti?
Canim son yazini okudum tum gelisimler Miraya uyuyo. Ben onlari yasit gibi mi takip etsem seni? Normal dogum tarihleri ayniydi ama Berra acele etti illa benle ayni gun dogmak istedi :)
hayırlı olsun canım. az önce okudum yazını. çok güzel anlatmışsın. bizim de saçlarımız döküldü kız mı erkek mi sorusu devam etmekte. gördüğüm kadarıyla berra sana çok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?