2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,

buda oğluşumun yeni resmi

Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi

şuna bak hele ne kadar da mutlu :))

canım bende mamayla besliyorum bebeğimi, en fazla Gamze'nin dediği gibi 4 ölçek 120ml suya o şekilde veriyorum, o mamalrın üzerindekiler uymuyor her çocuğa, benim mesela 150 cc içmesi gerekiyor ama içemiyor fazla geliyor, doktorumuz da ne kadar içiyorsa o kadar ver zorlama dedi, kat yerlerini de sürekli nemlendir, ben her gün 3-4 defa ılık su ile silip nemlendiriyorum...

merak ettim olduğu haldmi oldu diye ondan sordum canım.Allah acil şifa versin umarım ilerlemeden geçer

çok üzüldüm canım, Allah hemen şifa verir inş Aysima ya ( bizde yaptırmadık o aşıyı, inş bebişlerimiz yakalanmaz o rahatsızlığa (

Canim son yazini okudum tum gelisimler Miraya uyuyo. Ben onlari yasit gibi mi takip etsem seni? Normal dogum tarihleri ayniydi ama Berra acele etti illa benle ayni gun dogmak istedi :)
Ben de 120yi gecmedim henuz...
Pisik bizde de olmak uzereydi yikanma isini sıklastirdik gunde iki kere sabah aksam yikaniyo boynunada hametan surdum duzeldi
Gecmis olsun canim ben de rota asisini sorcaktim cvp vermissin zaten

aynen benimkide yatmayı hiç istemiyo artık çıldırıyo resmen bizde kollar yorulana kadarkucakta dolaştırıyoz yada kucağıma oturtuyom etrafı seğrediyo

kollarım dayanmıyor artık, salıncağındada 10 dk duruyo sonra çığlık atmaya başlıyo, çığlık ağlamaya dönüşüyo sonrada.. nasıl zaman geçireceğimizi şaşırıoruz, çok haylaz gökalp bey parmğında oynatıyo..

şimdi doktordan geldik oğlumun emmek istemediğini bağırıp ağladığını söyledim sebebini sordum doktor muayene etti hiçbi sıkıntısı yok sıcaktan yapıyodur dedi her emzirmeden önce göğsünü soğuk suyla yıka dedi sıcaktan bunaldığı için bebeğin emmek istememesi normalmiş sütüde sıcaklaştırıyomuş anneye yapışık emdiği içinde iyice sıkılıyomuş ben doktora sütüm azda ondanmı dedim oda her annenin sütü bebeğe fazlasıyla yeter panik yapma sakın mama verme dedi ağlarsa istemezse bi süre bekle tekrar emzir dedi sütün tadı yok eğer süt dışında bişey verirsen onun tadını sever sütü istemez sakın bişey verme dedi benim gibi bebişi almayan arkadaş vardı onun içinde yazdım:)bide emerken kulağını çok çekiştiriyodu bende ağrıyomuki dedim doktorda kulağı çıkıntı olunca onu farketti ondan oynaşıyo kulağıyla çok akıllı bebek dedibende mama veriyodum sütüm yetmiyo diye doktor böyle konuşunca içim rahat etti bizim ev hamam gibi biz dayanamıyoz yavrum bunalıyo iyice napsın bundan sonra kapı baca heryeri açıcam baktım oda olmuyo kocanın başının etini yemek suretiylen klima taktırcam herşey bebişim için...

Canim son yazini okudum tum gelisimler Miraya uyuyo. Ben onlari yasit gibi mi takip etsem seni? Normal dogum tarihleri ayniydi ama Berra acele etti illa benle ayni gun dogmak istedi :)

canım benimde tahmini doğum 4 marttı ama bizimki 29 subatta gelmek istedi ben öyle her sene doğum günü kutlayamam 4 senede bir neyime yetmiyor dedi:))) ve gamzenin yazdıklarının aynısını yasıyorum uykuları maşallah çok düzenli yemesi herseyi saatli sallamadan yataga yatırdım mı kendisi uyyuor uyku ilahimiz var:) onu açtım mı gözler kapanıyor. ama bizimki ctesiden itibaren artık yüzüstüde dönüyor bırakmaya gelmiyor fır dönüyor halısında:)

Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,

buda oğluşumun yeni resmi

Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi
çok tatlı görünüyor canım maşallah :))

geçmiş olsun isolde. umarım en kısa zamanda geçer. biz de aşı yaptırmadık. her doktor farklı bir şey söyledi. biz de yaptırmamaya karar verdik.

bizim çığlıklarımız. uyumak için odaya gittiğimizde ve uyanırken oluyor. bütün apartmanı ayağa kaldırıyor. o nasıl bir sestir ya rabbim :)) bebek resimlerini gösterince çok heyecanlanıyor bir açıyor gözlerini şaşkın şaşkın bakıyor

okuduğum kadarıyla herkeste var bu sorun sanırım.panik yapma-mama verme aç olduğunu bile bile ağlatıcazmı yani.. insanın içi dayanmıyor benim bebeğimi kucağımada alamıyorum kaç gündür perişan oldu yavrum bende istemeyerek verdim mamayı ama ememeyince benim sütümde azaldı birden.mecbur kaldım.klimada çare değilki tatlım.allah korusun ciğerlerini üşütürüz o daha büyük sorun

benm kızımda sıcaktan bunaldığı için emmek istemiyodu kucağıma aldığımda benm sıcaklığım ve kızımın sıcaklığı birbirimizi yakıyoduk ben yatırarak emziriyorum ev çok sıcak olduğunda o zamn rahat emiyo

hayırlı olsun canım. az önce okudum yazını. çok güzel anlatmışsın. bizim de saçlarımız döküldü kız mı erkek mi sorusu devam etmekte. gördüğüm kadarıyla berra sana çok benziyor

Benimkide tam tur yüzüstü dönüyo artik dediginn gibi 1 dk goz ayirmaya gelmiyo altini actim arkami donup dolaptan bez alana kadar yuzustu donmustu hemen duzelttim ama anladim ki artik cok temkinli olmak lazim

merhaba ben nisan annelerindenim ama sizi de takip ediorum sürekli :) sıcaklar hepimizin derdi sanırım bizimde emme sıkıntımız oluyor özellikle de öğleden sonra sıcak iyice bastırıp bunalttığında bende yatırarak emziriyorum hala emmek istemiyor diretiyorsa bir poşette buz bulunduruyorum yanımda azcık 5-6 sn göğsüme tutup öyle veriyorum böyle böyle emiyor...her şey miniler için bizi ne hallere sokuyorlar işte

canım ilaçtan sonra emzirsen öylede mi çıkartıyor?

zar zor eşimle birlikte şrubunu verdik bu kez ama şurubu verdikten sonra daha sık öksürmeye başladı viks sürsem göğsüne zararı olurmu

geçmiş olsun canım umarım bebeğin bugün daha iyidir. Öksürük içinde gazeteye sabun rendeleyip göğsümüze koyardı annem iyi gelirdi bir dene istersen canım

Slm herkesee.Sıcaklar herkesin başının belası heralde.İlk defa Sivas'ta olmamın bir faydası olmuş oldu bana da.Burada dışarısı sıcak ama evim gayet serin.Bebişim de çok çok ii.Bayılıyorum valla.Her gün onu yicem diye korkuyorum.Anne olmak ne kadar da müthiş yaa.Oğluma resmen aşığım.........................

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım, inşallah hastane boyutuna gelmez yavrum...

kayınvalidenlerin üretttiği olmaz onda asit var hala, saf zeytinyağı veya zeytin sütü olmalı. buğday nişastasıda cilt sorunlarına iyi geliyor.

evet canım seninkiyle benim ki hemen hemen aynı gitmeli, Berra sadece algı olarak kısmen 5 aylık bebek gibi, onun dışında fiziksel olarak buradaki diğer bebeklere göre daha ufak, motor gelişim ise 3,5 -4 aylık bebek gibi

bana benzeten nadir insanlardansın, seni seviyorum :)

bu sıcaklara çözüm bulan var mı acaba?evimde klima var ama çalıştırsam hasta olur diye korkuyorum çalıştırmasam çocuk sıcaktan çatlıcak ericek.ne yapsam yaaaa offf

Saolun arkadaslar ınsallah daha cıddı bı boyuta gecmez,off ne fena bı durum allah kımseye yasatmasın,doktorumuz cok fena bı salgın oldugunu soyledı,sızlerde dıkkatlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…