- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.681
Saolun arkadaslar ınsallah daha cıddı bı boyuta gecmez,off ne fena bı durum allah kımseye yasatmasın,doktorumuz cok fena bı salgın oldugunu soyledı,sızlerde dıkkatlı olun
Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,
buda oğluşumun yeni resmi
Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi
geçmiş olsun canım umarım bebeğin bugün daha iyidir. Öksürük içinde gazeteye sabun rendeleyip göğsümüze koyardı annem iyi gelirdi bir dene istersen canım
canım ben doktora filan sormadım, zaten havuz odamızda, o gireceği zaman havuzu yeniden dolduruyoruz, temiz suya sadece o ve onunla bir kişi giriyor, ve en fazla on dk duruyor, suyumuzu ona uygun açıyoruz ve sadece öğlen çok sıcak olduğunda serinlesin diye koyuyoruz ve çok mutlu oluyormaşallah bebeğin çok keyifli gözüküyor.havuz için daha çok erken değilmi? bizim doktorumuz havuza izin vermiyor.bizde bu pazar tatile çıkıyoruz kızımı denizle tanıştırıcam inşallah... bakalım güzel bir deneyim olması umuduyla..
canım ya çok geçmiş olsun, nasıl üzüldüm okuyunca, Rabbim evlatlarımızı korusun, onları bize bağışlasınselam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
acaba elının devamlı agzında olması ve en ufak bıseyı agzına göturmesımı tetıkledı bu durumu dıye dusunuyorum,puuff bı dolu ılac yazdı yıne...cok canım sıkkın anlıcanız..
ınsallah durumu bu sekılde seyreder
ates,ıshal ve kusma olayı yasamayız....
canım benimde tahmini doğum 4 marttı ama bizimki 29 subatta gelmek istedi ben öyle her sene doğum günü kutlayamam 4 senede bir neyime yetmiyor dedi:))) ve gamzenin yazdıklarının aynısını yasıyorum uykuları maşallah çok düzenli yemesi herseyi saatli sallamadan yataga yatırdım mı kendisi uyyuor uyku ilahimiz var:) onu açtım mı gözler kapanıyor. ama bizimki ctesiden itibaren artık yüzüstüde dönüyor bırakmaya gelmiyor fır dönüyor halısında:)
Slm herkesee.Sıcaklar herkesin başının belası heralde.İlk defa Sivas'ta olmamın bir faydası olmuş oldu bana da.Burada dışarısı sıcak ama evim gayet serin.Bebişim de çok çok ii.Bayılıyorum valla.Her gün onu yicem diye korkuyorum.Anne olmak ne kadar da müthiş yaa.Oğluma resmen aşığım.........................
Selam kızlar ben geldim;
süper bir tatil yaptım dermişim ; iki ailede ankara da olunca bır ona bir buna git, artı benim sülalede orada olunca herkes bebeği görmek istedi şansıma kımse daha tatıle gitmemişti:)
bir oraya bır buraya gitmekten oğlumda neye uğradığını şaşırdı.
eskiden eşimle kaçamak yapar arkadaslarla takılır donerdık son 2 gun bir kaç arkadasımla görüşebildim.
Bakanlıkta çalışmıştım ben Ankara dayken , orada ki arkadaslarıma uğrayamadım bile.
Anlayacağınız baya yoğun geçti. oğlumu ilk gun hava çarptı herhalde nasıl huysuzlandı anlatamam.
Ankaradakiler havaya şükredin burası pişiyor, orada uyurken üşüdüm bile yani o kadar güzeldi.
Bu arada evlilik yıldönümümüz 21 hazirandı ank da kutlamak nasıp oldu iyi oldu zaten ankarada evlenmiştik.
öpüyorum sizleri
Kızlar bişey sorucam, bebekleriniz bacaklarını düz mü tutuyor kurbağa şeklinde mi? uyurken falan? eşim bizim kızın bacakaları yamuk gibi diyor, üzülüyorum((
benim kızımda genellikle kurbağa pozisyonunda canım endişelenme. ilk aylar yatarken bacaklarını kurbağa pozisyonunda tutuyorlar, yanlara doğru ayırıp büküyorlar, bu da kalçada ve bacakta herhangi bir problem olmadığını gösteriyor. kalça çıkığı kontrolünden birisi bebeğin bacaklarını kurbağa pozisyonuna getirip getiremediğidir. bu bir problem değil aksine olması gereken birşey yani için rahat olsun.
Kızlar bişey sorucam, bebekleriniz bacaklarını düz mü tutuyor kurbağa şeklinde mi? uyurken falan? eşim bizim kızın bacakaları yamuk gibi diyor, üzülüyorum((
canım çoook geçmiş olsun Allah sağlık afiyet versin inşallah prensesine.selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
acaba elının devamlı agzında olması ve en ufak bıseyı agzına göturmesımı tetıkledı bu durumu dıye dusunuyorum,puuff bı dolu ılac yazdı yıne...cok canım sıkkın anlıcanız..
ışıl gittiğimiz yerde aşıları yaptırmak sorun omuyo dimi?
selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
Hosgeldın canım demek ankara turu bıttı:) Sımdı baslasın ıstanbul turu hayydeeeeeeeeeee:)))Selam kızlar ben geldim;
süper bir tatil yaptım dermişim ; iki ailede ankara da olunca bır ona bir buna git, artı benim sülalede orada olunca herkes bebeği görmek istedi şansıma kımse daha tatıle gitmemişti:)
eskiden eşimle kaçamak yapar arkadaslarla takılır donerdık son 2 gun bir kaç arkadasımla görüşebildim.
Bakanlıkta çalışmıştım ben Ankara dayken , orada ki arkadaslarıma uğrayamadım bile.
Anlayacağınız baya yoğun geçti. oğlumu ilk gun hava çarptı herhalde nasıl huysuzlandı anlatamam.
Ankaradakiler havaya şükredin burası pişiyor, orada uyurken üşüdüm bile yani o kadar güzeldi.
Bu arada evlilik yıldönümümüz 21 hazirandı ank da kutlamak nasıp oldu iyi oldu zaten ankarada evlenmiştik.
öpüyorum sizleri
Yoook hıc sevmedıı mama sandalyesı olacagı gunu beklıo:)) Ilk baslarda daha ıyıydı kendını bıldıkten sonra hıc durmadı ustunde bende zorlayıp ıyıce nefret ettrmek ıstemedıgm ıcın kasmıorum:))
Canım cok gecmıs olsun ınsallah kotu bısey cıkmaz.
Demek sınıf atladın tebrık ederım basarılarının devamını dılıorum:))))
Canım eğer kollarını sabitlersem,ağzına da emziği tıkarsam duruyorAma nereye kadar yani. Canımdan can gitti dün. Neyse ki anneme geldim de rahatladık hepimiz. Sanırım sıcaktan olmuş,annemin evi epey serin burda keyfi yerinde.
Ahh güzelim bizimkide öyle,hiç ağlamadı ki. Direkt çığlık modu ile başladık,öyle devam ediyoruz.Standart çocuklar gibi önce minik minik mırıldanmalar,sonra zamanla yükselen ses hiç olmadı. İlk tonu çığlık. Misafirliğe gelenler falan korkuyorlar acaba canını mı yaktık çocuğun diye,kendi halası bile kucağına alamıyor korkudan. Ne yapcam bilmiyorum.
Mübarek insan Allah sabrını daha da artırsın,peygamber sabrı versin inşallahhh
Vişneli çikolatalı kek mi neeeeeeeeeeeeeeeee Mine ben sana fena halde küstüm şuanda. Bana da yollasaydın iyiydiFarkındaysan okdr yazdığın part içinde sadece bu cümlede mıhlanıp kaldım
İnşallah tertemiz çıkar canım tahlilleriniz. İnşallah her hangi bir problemi yoktur. Çok gazı varsa ya da çok beslenmişse de yeşil kaka yapabiliyor bebekler. İnşallah Aysima da bunlardandır da tez zamanda geçer.
selam arkadaslar sabah kızımı doktora goturdum ,tahlıldı beklemedeydı derken yeni evdeyim,maalesef kakada amip ve rotavirüs antijeni görüldu,kızımda öyle halsizlık ,kusma durumu yada ıshal durumu yoktu buna ragmen kakayı yesıl görınce doktorda aldık solugu ve bu ıkı mikrop çıktı,eger kusma,ıshal ve ates durumu olursa su onumuzdeki bır hafta ıcınde maalesef hastaneye yatırılması gerektıgını söyledı ama olmaması durumunda gelecek hafta tekrar kontrole cagırdı,sımdılık kaka normal sulu dııl,kusmasıda yok ama nerden geldı bu lanet mıkroplar anlamış dıılım
Canımmmmmm kızmaa yaaa bende fazla yememek ıcın cogunua nnemlere goturdum hüüü( Bana gelcegın vakıt yaparımm yınee oturur yerız:)) Ayrıca pazara gıttım ama kurulmamıs ne alaka anlamadım bayram degıl seyran degıl:)) Bende mahalle turu yaptırdım ogluma gerı donduk:)) zaten hava coook sıcaktı eve gırınce kendımı kızgın kumlardan serın sulara atlamış gıbı hıssettım:))))
Selam kızlar ben geldim;
öpüyorum sizleri
bugün biraz daha iyi öksürüğü hafifledi ama arada sırada yine öksürüyo çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdım öksürdüğü için ince giydirmek istemiyorum ama havalarda çok sıcak kalında giydiremyrum şu öksürüğü bi atlatsaydk..sabun işinide deneyeyim bu akşam bakalım iii gelir belki
cnm ben adeni zaten gene kendi dr götürüyorum tatil yaptığımız yer bursaya cok yakın zaten arabayla 45 dk sürüyo ama isteseydim burdaki herhangi bir sağlık ocağındada yaptırabilirdim sorun olmuyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?