2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Saolun arkadaslar ınsallah daha cıddı bı boyuta gecmez,off ne fena bı durum allah kımseye yasatmasın,doktorumuz cok fena bı salgın oldugunu soyledı,sızlerde dıkkatlı olun

Canım çok geçmiş olsun ya...Umarım daha ilerlemez bu şekilde kalır ve geçer.Biz de daha yaptırmadık rotavirüsü,bak korktum şimdi.Yarın alıp yapıcam oğluma aşısını

Selam kızlar ben geldim;
süper bir tatil yaptım dermişim ; iki ailede ankara da olunca bır ona bir buna git, artı benim sülalede orada olunca herkes bebeği görmek istedi şansıma kımse daha tatıle gitmemişti:)
bir oraya bır buraya gitmekten oğlumda neye uğradığını şaşırdı.
eskiden eşimle kaçamak yapar arkadaslarla takılır donerdık son 2 gun bir kaç arkadasımla görüşebildim.
Bakanlıkta çalışmıştım ben Ankara dayken , orada ki arkadaslarıma uğrayamadım bile.
Anlayacağınız baya yoğun geçti. oğlumu ilk gun hava çarptı herhalde nasıl huysuzlandı anlatamam.
Ankaradakiler havaya şükredin burası pişiyor, orada uyurken üşüdüm bile yani o kadar güzeldi.
Bu arada evlilik yıldönümümüz 21 hazirandı ank da kutlamak nasıp oldu iyi oldu zaten ankarada evlenmiştik.
öpüyorum sizleri

geçmiş olsun canım umarım bebeğin bugün daha iyidir. Öksürük içinde gazeteye sabun rendeleyip göğsümüze koyardı annem iyi gelirdi bir dene istersen canım

bugün biraz daha iyi öksürüğü hafifledi ama arada sırada yine öksürüyo çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdım öksürdüğü için ince giydirmek istemiyorum ama havalarda çok sıcak kalında giydiremyrum şu öksürüğü bi atlatsaydk.. sabun işinide deneyeyim bu akşam bakalım iii gelir belki

canım ben doktora filan sormadım, zaten havuz odamızda, o gireceği zaman havuzu yeniden dolduruyoruz, temiz suya sadece o ve onunla bir kişi giriyor, ve en fazla on dk duruyor, suyumuzu ona uygun açıyoruz ve sadece öğlen çok sıcak olduğunda serinlesin diye koyuyoruz ve çok mutlu oluyor

canım ya çok geçmiş olsun, nasıl üzüldüm okuyunca, Rabbim evlatlarımızı korusun, onları bize bağışlasın

Lidya da 28 şubat doğumlu teyzesi :)) dönmeler de dediğin gibi çok fena koyduğum yerde bulamıyorum :)

bende işte bu yüzden doğu görevine gitmeyi istiyorum :))))

hoşgeldin canımmm, bebek olunca herşey değişti değil mi? herşeyimiz onlara göre ayarlı :)) evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun

iyi aksamlar kizlar fazla yazamasamda takip ediyorum ve gelismeleri yazmaya calisiyorum henuz erken olmasina ragmen ruzgarimin ilk disi cikti bir haftadir gece uyumuyordu ve kulaklarini kaaiyordu demekki derdi buymus kuzucugum bebisimin buyudugunu izlemek harika birsey

Kızlar bişey sorucam, bebekleriniz bacaklarını düz mü tutuyor kurbağa şeklinde mi? uyurken falan? eşim bizim kızın bacakaları yamuk gibi diyor, üzülüyorum ((

Kızlar bişey sorucam, bebekleriniz bacaklarını düz mü tutuyor kurbağa şeklinde mi? uyurken falan? eşim bizim kızın bacakaları yamuk gibi diyor, üzülüyorum ((

benim kızımda genellikle kurbağa pozisyonunda canım endişelenme. ilk aylar yatarken bacaklarını kurbağa pozisyonunda tutuyorlar, yanlara doğru ayırıp büküyorlar, bu da kalçada ve bacakta herhangi bir problem olmadığını gösteriyor. kalça çıkığı kontrolünden birisi bebeğin bacaklarını kurbağa pozisyonuna getirip getiremediğidir. bu bir problem değil aksine olması gereken birşey yani için rahat olsun.

ay çok sağol canım ya içimi rahatlattın şimdi bu yazdığını aynen eşime okuycam :))

Canım benimki de kurbağa şeklinde tutuyor.Gerçi üztteki arkadaş çok ii açıklamış ama ben de yazayım dedim.Ayrıca da kurbağa şeklinde uyuyor ya o görünüşüne bayılıyourm ben ya çok tatlı oluyor...Nasıl şekerr!!!

canım çoook geçmiş olsun Allah sağlık afiyet versin inşallah prensesine.

üzülme canım benim kızımın da bacakları aynı öyle ben de paranteze benzetmiştim :)))

ışıl gittiğimiz yerde aşıları yaptırmak sorun omuyo dimi?

cnm ben adeni zaten gene kendi dr götürüyorum tatil yaptığımız yer bursaya cok yakın zaten arabayla 45 dk sürüyo ama isteseydim burdaki herhangi bir sağlık ocağındada yaptırabilirdim sorun olmuyor cnm

Canım cook gecmıs olsun ınsallah problem olmadan atlatır.
Hosgeldın canım demek ankara turu bıttı:) Sımdı baslasın ıstanbul turu hayydeeeeeeeeeee:)))

Tamamen normal canımmm gecen bıyerde okumustum hamıleyken ıcerde hep bu pozısyonda durduklrı ıcın oyle duruolrmıs kasları guclendıkce duzelecek ve zatn yurumeye baslıcklar:))

tüüh bak bizimkide çok seviyo onu çıkmak istemıyo ondan,boşuna masraf ettırdım sana

amin canım hepimize inş

canı çok geçmiş olsun inş,hastanelik durumunuz olmaz,cabucak atlatır kuzum

Geldiğimde vişneli her hangi bir tatlı bulmazsam yaktım seni Mineeee ben söyleyimm Pazar neden kurulmasın bee anlamadım ben bir şeyy, belki de yeri değişti senin haberin yok Hava cidden çok sıcak,bende başladım tek gezmelere,her gün anneme gidip geliyorum bebek arabası ile,15 dk yol sırf Alya sultan gezsin diye. Ama gel gör ki onun bana acıması yok,eve adım attığımız anda feryat figan,off daraldım artık iice. Günde 2 kez çıkıyoruz dışarı ama yetiremedik küçük hanıma.

Ahh güzel arkadaşım çok geçmiş olsun. Miniğim inşallah tez zamanda toparlar kendini, hastane boyutuna gelmez. Ben anlamıyorum ki ufacık bebekler nereden kapıyorlar mikrobu? Bende hep ellerinden şüphelenirdim ya hasta olursa diye ama bıraktıramıyorum kiii!

Bebeğimmm hoşgeldinnnn , demek gezdiniz tozdunuz ohhhh yarasın laz uşağıma benimmm Hava değişiminden ilk gün zorlanırsınız doğaldır,sonrasında iyi olsun yavrum da. Evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımmm,nice aşk dolu senelere inşallahhhh

Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşir güzel yavrun. Hep derdi annem bebeği yazın giydirmek zor,kışın değil. İnanmazdım ama şuan fazlasıyla yaşıyorum bu derdi. İnce gibi hissediyorum ama bakıyorum terlemiş çocuk ahh ahhh Allah yardımcımız olsun .

cnm ben adeni zaten gene kendi dr götürüyorum tatil yaptığımız yer bursaya cok yakın zaten arabayla 45 dk sürüyo ama isteseydim burdaki herhangi bir sağlık ocağındada yaptırabilirdim sorun olmuyor cnm

Merhaba ben Mayıs annelerindenim. Sanırım Bursa'da oturuyorsun. Kızım 28 gunluk oldu ve ben hala hangi cocuk doktoruna devam edeceğime karar veremedim. Su anda çekirge dorukta devam ediyorum ama kararsızım. Sizin tavsiye edebileceğiniz bir cocuk doktoru var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…