2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler..
çalışıyorum ve bebeğimden ayrılmanın ne kadar zor olduğunu daha önce yazmıştım
hafta sonları bebeğimle iyiyiz bana daha çok tepki veriyor ama çalışmaya başlaıdğım ilk günden beri
akşamları yüzüme ilgili bakmıyor.dikkatini çekmeye çalışyorum oynatıyorum kucağımda sürekli ama başkası bir seslense
gülücükler atıyor. çok zoruma gidiyor bu durum acaba beni unutuyormu bebeğim?
akşamda bir misafir gelmişti bebek seni unutacak babannesine alışacak seni hiç aramayacak dedi. başladım ağlamaya(
öyle olurmu bana küsüyormu bebeğim? bana düşkün olmazmı acaba((((((((((((

Tukendım artık...dun kızıma konulan rotavırus teshısı benı bıtırdı zaten,bu sabah esıme aysımayı baska bı doktora daha goturelım dıyorum,ıse gec kaldı dıo,ya ne ısı hem sen ısyerı sahıbı dıımısın,gec kalsan nolucak,kım kızıcak sana gec kaldın dıe,kızından dahamı onemlı,rotavırusu grıp falan sanıo aptal heralde,bı ınternetten acta oku dedım yaa,yokta her haltı yemeyı bılıo bu adam buna nıe bu kadar kayıtsız anlamadım,sımdı burda en ıyısı oldugunu dusundugum acıbademe gıdıcem kızlar,bakalım ora nedıcek

Kuzum geçende de yazdığında fırsat bulup yazamamaıştım, ama hep aklımdaydın, olur mu hiç öyle şey, onlar zaten küçücükler ve kim ilgilenirse bir müddet ona ilgi duyabilirler, ama sen annesin unutma, aradan saatler değil günler haftalar da geçse senin bir dokunuşun, bir gülüşün onlara farklı gelecek, seni hissedecektir merak etme,
ben de çalışmaya başladım, bana da çok zor geliyor, üztelik akşam 7.10 da evde oluyorum, Kerem de 9da uyuyor yani 2 saat ancak görebiliyorum, ama gece emzirirken, sabah öpüp koklayıp giderken o annesini hissediyor ve gülücüler atıyor, üzme kendini bu kadar, onlar bir şekilde büyüyüp gidecekler ama sen bu süreçte yara almamaya bak, psikolojini sağlam tut ki, bize her zaman ihtiyaçları olacak,
Bir de ben o kadar zor iki hafta geçiriyorum ki anlatamam sana, günün 15 saati ağlayarak geçiyor ama yine de onu kucağıma aldığımda belli etmemeye çalışıyorum, kendine eziyet etme daha fazla, oğlan uyandı ben gene gelirim

Canım geçmiş olsun geç duydum Aysimanın hastalığını, üzülme annesi iyi olacak inşallah, sen kalk kendin götür kızını, ne yapalım işte biz de bazıları gibi şanslı kadınardan değiliz, benimki de öküzdür azıcık ama sen yetersin bebeğine takma kafana bunları, sen kızına odaklan.

Belki herşey üst üste geliyor sütümde iyice azaldı... Allah seninde herkesin de yardımcısı olsun.. İşler yoğun dakikaları sayıyorum kızıma kauvşmak için. Çok özlüyorum çokkkk

kızlar bebeğimi salıncağında yarı oturur pozisyonda oturtuyorum çünkü artık yatar pozisyonda çıldırıyo hiç durmak istemiyo.. siz ne şekilde oturtuyorsunuz ewdeyken?

bende bazen yarı oturur pozisyonda oturtuyorum cnm elinede çıngarak falan verişyorum

gözüğz aydın cnm darısı diğre dişlere sıkıntısız bişekilde çıkarır inşş

Kızlar bişey sorucam, bebekleriniz bacaklarını düz mü tutuyor kurbağa şeklinde mi? uyurken falan? eşim bizim kızın bacakaları yamuk gibi diyor, üzülüyorum ((

kurbağa şeklinde cnm

geçmiş olsun cnm sanırım kayseri deydin sen bende kayserideyim hangi dr a götürdün birde sadece kakası yeşil olunca gittin değilmi dr a

Günaydın kızlar nasılsınız ?aklıma takılan bişi var kızımla emme problemimizi çözdük gündüz uykuları düzensiz ama gec3e çok düzenli ağlamıyor kendi kendine uyuyor ama benim kızım niye dönmüyor bir çok arkadaşınki dönmüş bizimki koyduğum yerden yukarı doğru gidiyor ayaklarıyla ittirerek ama dönmüyor ((

Ayy canım kıymam sana az kaldı ama tatile biraz daha dayan :)
Vişneli çokolatlı kekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mineee sularım aktı resmennn yaaa hüüü:)
Herkese selam, biz hala afyonda termaldeyiz, yarın akşam döneceğiz,

buda oğluşumun yeni resmi

Eki Görüntüle 452524 havuzu çok sevdi
Ayy maşallah yerim ben onu yaa çok tatlı canımm:)
Canım geçmiş olsun inş.ilaçlarla hemen geçer bide bizim doktor da rotavirüsü aşısını yaptırmadı şimdi aklıma takıldı yaa
Benimkide tam tur yüzüstü dönüyo artik dediginn gibi 1 dk goz ayirmaya gelmiyo altini actim arkami donup dolaptan bez alana kadar yuzustu donmustu hemen duzelttim ama anladim ki artik cok temkinli olmak lazim
Bizim kızlar aynı gün doğumlu kuzum ama Gülnihal hala dönmüyor Miray ne zamandan beri dönmeye başladı kuzum
Kızlar bişey sorucam, bebekleriniz bacaklarını düz mü tutuyor kurbağa şeklinde mi? uyurken falan? eşim bizim kızın bacakaları yamuk gibi diyor, üzülüyorum ((
Ben onu hep kurbağam diye seviyorum o yüzden kuzum hele uyanmaya çalışırken ayaklarını bide havaya kaldırmıyormu o zaman bitiyorum işte :)
Ayy kuzum üzülme bende çalışıyorum olur mu hiç öyle şey onu sana söyleyen insana ne demeli hiç takılma onlara kuzum

Günaydınlar...Squaw sana nasıl üzüldüm anlatamam.Biz de mi öyle olucaz acaba,şimdiden eylül ayını düşünmeye başladım kara kara.
Üzme kendini ya,bence unutmamıştır seni.Sen kendi kendine düşünüp duruyorsundur.Bu şekilde düşündükçe de bebeğini de üzüyorsundur anlamıştır senin düşündükleriniİşten dönünce hiç ayrılmamışçasına,bütün gün hep birlikteymişçesine sarıl öp kokla.bak nasıl mutlu olucaksınız sen de bebeğin de...Allah işindeyken sabır versin sana.

İsolde Aysima nasıl oldu geceniz nasıl geçti?merak ettim.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım umarım çok ilerlemez bir an evvel atlatırsınız bu durumu. bizim doktorumuz acıbademde Mustafa Göğebakan tavsiye ederim. randevulu çalışıyorlar haberin olsun.

Günaydınlarrrrrrrrr
Canim tayin meselesini yeni gordum Allah yardimcin olsun nereye cikti tayinin 60 km demissin ama polatli falan deil dimi?
Ne kadar benzer bi durumdayiz.. Haftasonu super geciyo haftaici aksam sanki daha donuk. Babaanne bakiyo... Bu sekilde calisan bi arkadasimin kizi 4 yasinda, nasil oluyo seni herkesten ayiriyo mu dedim, beni bi baska opuyo dedi dunyalar benim oldu. Simdilik herkes ayni onlar icin insallah biraz daha bilinclendikce anneye daha duskun olcaklar
Bizim kızlar aynı gün doğumlu kuzum ama Gülnihal hala dönmüyor Miray ne zamandan beri dönmeye başladı kuzum
Canim bi hafta olmadi ilk kez yapti. Yalniz kafasinda ince bi yastik vardi. Yastiksiz yatarken de yan donuyo ama tam tur atabilmek icin popoyu kaldiramiyo :)

İnsanlar o kadar düşüncesizki.. benim sütüm iyice azaldı tamamen bitmesinden korkuyorum işyerinnden benden yaşça çok büyük bir bayanla muhabbet arasında paylaştım.. Güya şaka yapıor bir bebeği de doyuramıyorsan niye taşıyorsun onları dedi şok oldummmm. Ben çok mutluym sanki bu durumdan herşey üst üste geliyor bu kadar patavatsız olmalarını anlamıyorum insanların.

İnşallah sizinki benim kadar zor olmaz. Ben aslında işe başlamayacaktım öyle anlaşmıştık. İznimin bitmesine bir hafta kala tekrar çağırdılar geldim başlaıdm. Aniden oldu kendimi alıştıramadım belkide.. Hep bebeğimle olacağım sandım..

Maşallah Miraya bizim kız biraz tembel galiba bekleyelim bakalım

Ohaaa diyorum o bayana ona neymiş ya ay sinir oldum kuzum valla ben senin yerinde olsam güzel bi bozardım onu ne demek öyle ya Takma kuzum gerçekten ben bebeğime her türlü yetiyorum de geç bazı anneler var hiç sütü gelmeyen bu o kötü anne mi demek oluyor yaa benim annem bizi hiç emzirememiş sütü hiç olmamış hemde öğretmendi kardeşimi de benide çalışarak büyüttü çok da mükemmel bir anne üzülme sen bitanem stres yaptıkça sütün daha çok azalır boşver takma kafana

[

Ne kadar benzer bi durumdayiz.. Haftasonu super geciyo haftaici aksam sanki daha donuk. Babaanne bakiyo... Bu sekilde calisan bi arkadasimin kizi 4 yasinda, nasil oluyo seni herkesten ayiriyo mu dedim, beni bi baska opuyo dedi dunyalar benim oldu. Simdilik herkes ayni onlar icin insallah biraz daha bilinclendikce anneye daha duskun olcaklar

Bende şimdi mutlu oldumm inşallah bu duruma alışır bebeğimm bu dünyada onu en çok ben seviyorumm herşeyden herkesten çokkk çok çokkk

benim kızımda dönmüyor 2 mart doğumlu kızımdan daha küçükler döndü bile sanırım biz tembeliz:)

benim kızımda dönmüyor 2 mart doğumlu kızımdan daha küçükler döndü bile sanırım biz tembeliz:)

Evet kuzum koyduğum yerde durmuyor ama nasıl durmuyor yukarı doğru giderek ayklarını diriyor yukarı doğru kaydırıyor kendini yatağına koyuyorum geliyorum çapraz olmuş bide dönse totosu ağır geliyor yavrumun dönemiyor kucağımda hafif oturur pozisyonda tutuyorum kendini dikeltiyor dik oturuyor ama dönme yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…