- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.721
Gamzeee bısı solummuuuuuu BERRA aynı babasııı
Kızlar ben sımdı hastanedeyım,doktorumuz ayrıntılı bı kaka tahlılı ıstedı ama oncesınde aysımanın kaka yapması lazım:) beklıyoruz bakalım hanımefendının keyfı nezaman ısterse ozaman yapıcak....
Lılyum mustafa gogebakn demıssınya sendemı kayserıdesın,burda bı mustafa bey varda o suan ızındeymıs,bızde serap hanıma geldık
Tukendım artık...dun kızıma konulan rotavırus teshısı benı bıtırdı zaten,bu sabah esıme aysımayı baska bı doktora daha goturelım dıyorum,ıse gec kaldı dıo,ya ne ısı hem sen ısyerı sahıbı dıımısın,gec kalsan nolucak,kım kızıcak sana gec kaldın dıe,kızından dahamı onemlı,rotavırusu grıp falan sanıo aptal heralde,bı ınternetten acta oku dedım yaa,yokta her haltı yemeyı bılıo bu adam buna nıe bu kadar kayıtsız anlamadım,sımdı burda en ıyısı oldugunu dusundugum acıbademe gıdıcem kızlar,bakalım ora nedıcek
İnsanlar o kadar düşüncesizki.. benim sütüm iyice azaldı tamamen bitmesinden korkuyorum işyerinnden benden yaşça çok büyük bir bayanla muhabbet arasında paylaştım.. Güya şaka yapıor bir bebeği de doyuramıyorsan niye taşıyorsun onları dedi şok oldummmm. Ben çok mutluym sanki bu durumdan herşey üst üste geliyor bu kadar patavatsız olmalarını anlamıyorum insanların.
kızlar iyi günler uzun zamandır takipteydim.yazmak şimdiye nasip oldu. hepimizin bebeklerini Allah bağışlasın.bi ley sorcam bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz. ben sallamadan uyumuyo nasıl alıştırabilirim sallamadan uyumaya deneyipte başarabilen var mı
Evet kuzum koyduğum yerde durmuyor ama nasıl durmuyor yukarı doğru giderek ayklarını diriyor yukarı doğru kaydırıyor kendini yatağına koyuyorum geliyorum çapraz olmuş bide dönse totosu ağır geliyor yavrumun dönemiyor kucağımda hafif oturur pozisyonda tutuyorum kendini dikeltiyor dik oturuyor ama dönme yok
Evet aslında parasını senden tahsıl etmek gerek:))) Sevmedı sevdıremedım bır turlu belkı en basından alsaydım yanı yan sallamaya alısmadan ozaman kabul ederdı belkı bıtek oturuo ıcınde sallanmadn sallanınca bısey oluo ona anlamıorum:))tüüh bak bizimkide çok seviyo onu çıkmak istemıyo ondan,boşuna masraf ettırdım sana
Sen gel yaparım tabıkı mınık kusumm ayıp edıosun:) Pazarın yerı nıye degıssın kızımm hep gıttıgm pazarda bu hafta nıye yok anlamadımm ben napımm mervee? Oglumu goturecek annem burda degıl bende mahallede turluorum cocugu:))) Dun fena sıcaktı bugunde yagmurluuu yıne kaldımmı evde:)))Geldiğimde vişneli her hangi bir tatlı bulmazsam yaktım seni Mineeee ben söyleyimmPazar neden kurulmasın bee anlamadım ben bir şeyy, belki de yeri değişti senin haberin yok Hava cidden çok sıcak,bende başladım tek gezmelere,her gün anneme gidip geliyorum bebek arabası ile,15 dk yol sırf Alya sultan gezsin diye. Ama gel gör ki onun bana acıması yok,eve adım attığımız anda feryat figan,off daraldım artık iice. Günde 2 kez çıkıyoruz dışarı ama yetiremedik küçük hanıma.
Canım coook gecmıs olsun ALLAH acıl sıfa versın ınsallah.Tukendım artık...dun kızıma konulan rotavırus teshısı benı bıtırdı zaten,bu sabah esıme aysımayı baska bı doktora daha goturelım dıyorum,ıse gec kaldı dıo,ya ne ısı hem sen ısyerı sahıbı dıımısın,gec kalsan nolucak,kım kızıcak sana gec kaldın dıe,kızından dahamı onemlı,rotavırusu grıp falan sanıo aptal heralde,bı ınternetten acta oku dedım yaa,yokta her haltı yemeyı bılıo bu adam buna nıe bu kadar kayıtsız anlamadım,sımdı burda en ıyısı oldugunu dusundugum acıbademe gıdıcem kızlar,bakalım ora nedıcek
Benımkıde gecen gun yan dondu ama bıdaha hıc oralı olmadı bende acaba sansamı dondu dıye trıbe gırdım:))) Benımkıde oyle ıttıre ıttıre yukarı asagı gıdıp gelıo:)) Bazande ayaklarını yere basıp vucudunu yukarı dogru atıo balık gıbı:)) Iste ozaman onu yıesım gelıo:)) Ne vısneymıss yaaa herkesın dıkkatını cektıı hee bulusuk ettıgımz vakıtt sanada ederım guzelım:))) Hem senın agzın sulanmasın hıc bosunaaa sen dıyettesın hıhhh:)))Günaydın kızlar nasılsınız ?aklıma takılan bişi var kızımla emme problemimizi çözdük gündüz uykuları düzensiz ama gec3e çok düzenli ağlamıyor kendi kendine uyuyor ama benim kızım niye dönmüyor bir çok arkadaşınki dönmüş bizimki koyduğum yerden yukarı doğru gidiyor ayaklarıyla ittirerek ama dönmüyor((
Vişneli çokolatlı kekmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mineee sularım aktı resmennn yaaa hüüü:)
İnsanlar o kadar düşüncesizki.. benim sütüm iyice azaldı tamamen bitmesinden korkuyorum işyerinnden benden yaşça çok büyük bir bayanla muhabbet arasında paylaştım.. Güya şaka yapıor bir bebeği de doyuramıyorsan niye taşıyorsun onları dedi şok oldummmm. Ben çok mutluym sanki bu durumdan herşey üst üste geliyor bu kadar patavatsız olmalarını anlamıyorum insanların.
Ay kızlarr sabah oglanı emzırıp uyuttum bende yanına uzandım bır ruyaa gormusum sormayın gercek gıbıydı:))) Ben bır cocuk daha peydahlamısım:)) Oda ıcıme dogan gıbı erkek ıdı ama degısık bır bebektıı baska bır eve tasınmısz ust uste ıkı kapısı olan bır ev serdar az cok esyalrı tasımıs fln orda kalıcaz kuzeyle dıger oglanı bı yataga yatırıorum kuzey pasa uyuo otekısı daha kundaklık bebek aklımdan gecırıorummm nasıl bukdr erken dogurdum sımdı nasıl emzırcm bunlrı bırını bı memeye bırını bı memeyemı koycam dıyee aklımdn gecırıorum ama bı yandnda kenıdmı kuzeye gostermemek ıcın cabalıyorumkı ona ılgı gosterdıgımı gorup uzulmesın dıye:))) Asıl ruyaya gel sımdı:))) ıkıncı olan bebegı emzırıorumm yatırıorumm sonraa ustunu ortmek ıcın kalktıgımda bı bakıorum okdar buyukkı bacakları okdr uzunkıı normal cocuk bacgı gıbı dıorum allah allahhhh nasıl olurr nasıl boyle buyuk olur neyse ortuorum ustunu ıkısını uyurken bırakıorum odada cıkıorum sonra o cocukk kalkıoo yuruoo elındede ıkı uc tane sut dısı var dıorum ohaaaaaaaaaaaaaaa ne hormonlu cocuk dogurmusummm sasırıorum hatta korkuorum ve yegena oglumun aglamasıyla uyanıorumNe bu sımdıı bıyerımmı acık kaldı anlamadım:))))
Bence senin örtülü bir yerin kalmamışO ne kızım öylee dişleri elinde geziyorrrr Sen çok mu düşündün 2. çocuğu da girdi rüyalarınaaa. Kuzey uyandırmasa seni rüyanın devamını düşünemiyorum bile
Ben bılmem anamm o nasıl bı ruyaydıı gercek gıbıydıı ırkıldım yanıı:)) Bebek degıl cocuk gıbı yuruoo atlıo yataktan asaaa pat ayaklarının ustunee elındede dıslerı:))) Ama yuzu cok tatlı:) Anlamadımmm dıorumkı bıde yapmıcmm dedımmm ıkınıcıyı bak buyuk konustum geldı basımaa ruyada bıle kendıme kızıorum:)))) ruyanın sonundaa koca adam olurdu heralde 10 sn buyudu cocuk ahahah:)))
Lidya da 28 şubat doğumlu teyzesi :)) dönmeler de dediğin gibi çok fena koyduğum yerde bulamıyorum :)
bende işte bu yüzden doğu görevine gitmeyi istiyorum :))))
hoşgeldin canımmm, bebek olunca herşey değişti değil mi? herşeyimiz onlara göre ayarlı :)) evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun
Evett hormonluda olsa benım bebemdii:)))) Cok takarım tabı kızım gecen facete bırı yazmıs yaa hamıleyım dıyeee basına geldıgını dusunsenee sanırım subat annelerınden o:))) Bıde herkes dıokı onaa senden beklıodukk anlamadım gıttı:))) Ben heraldee hunıyı takar gezerımm oglumun buyumesını ıstıorum sonra olabılr ALLAH verırse:)İrkilmemek mümkün mü :)) tabii tatlı gelir kızım o da senin çocuğun :))
ayy sen çok kafaya taktın herhalde 2. çocuk meselesini rüyalarına bile giriyor baksanaaaaa:))
ahh miraycım sen doğuyu serin mi sanıyorsun biz burda yanıyoruz:S
Minecim rüyan hayır olsun diyelim bayagı bi karısıkmış.
kızlar bende son zamanlarda çok karısık ruyalar göruyorum. kızımı emzişremiyorum bastan yaralar vardı biberonla alısınca artık beni emmiyor ama hala sadece anne sütüyle devvam edşyoruz hep sağarak veriyorum. buda bana korku veriyor bir gece ruyamda deprem oldugunu görmüştüm evden kaçacaz buzdolabından sütlerimi alsam diyorum sağma makinasını mı dışarı çıkarsak ne yaparım ben kızımı nasıl doyururum diyip ağlıyorum. evelsi akşamda yine çok korkunç ruya gördüm evimizi teröristler basmıs (doğuda oldugumuzdan dolayı bu korku hep var) herkesi vuruyorlarmıs neyse biz bi şekilde kaçıyoruz bi sıgınaga giriyoruzz orda saklanıyor ama yine korkuyorum ben kızımı nasıl doyuracam diye endişeleniyorum. içten içe fena korku olustu bende. engellemek istedikçe dahada içime bastırıyorum korkularımı ben ne yapacam:s
Canım benimki de kurbağa şeklinde tutuyor.Gerçi üztteki arkadaş çok ii açıklamış ama ben de yazayım dedim.Ayrıca da kurbağa şeklinde uyuyor ya o görünüşüne bayılıyourm ben ya çok tatlı oluyor...Nasıl şekerr!!!
üzülme canım benim kızımın da bacakları aynı öyle ben de paranteze benzetmiştim :)))
Tamamen normal canımmm gecen bıyerde okumustum hamıleyken ıcerde hep bu pozısyonda durduklrı ıcın oyle duruolrmıs kasları guclendıkce duzelecek ve zatn yurumeye baslıcklar:))
kurbağa şeklinde cnm
Ben onu hep kurbağam diye seviyorum o yüzden kuzum hele uyanmaya çalışırken ayaklarını bide havaya kaldırmıyormu o zaman bitiyorum işte :)
Bizimkide canım düz tutmuyor öyle uyuyor.
günaydın güzel anneler..
çalışıyorum ve bebeğimden ayrılmanın ne kadar zor olduğunu daha önce yazmıştım
hafta sonları bebeğimle iyiyiz bana daha çok tepki veriyor ama çalışmaya başlaıdğım ilk günden beri
akşamları yüzüme ilgili bakmıyor.dikkatini çekmeye çalışyorum oynatıyorum kucağımda sürekli ama başkası bir seslense
gülücükler atıyor. çok zoruma gidiyor bu durum acaba beni unutuyormu bebeğim?
akşamda bir misafir gelmişti bebek seni unutacak babannesine alışacak seni hiç aramayacak dedi. başladım ağlamaya(
öyle olurmu bana küsüyormu bebeğim? bana düşkün olmazmı acaba((((((((((((
Tukendım artık...dun kızıma konulan rotavırus teshısı benı bıtırdı zaten,bu sabah esıme aysımayı baska bı doktora daha goturelım dıyorum,ıse gec kaldı dıo,ya ne ısı hem sen ısyerı sahıbı dıımısın,gec kalsan nolucak,kım kızıcak sana gec kaldın dıe,kızından dahamı onemlı,rotavırusu grıp falan sanıo aptal heralde,bı ınternetten acta oku dedım yaa,yokta her haltı yemeyı bılıo bu adam buna nıe bu kadar kayıtsız anlamadım,sımdı burda en ıyısı oldugunu dusundugum acıbademe gıdıcem kızlar,bakalım ora nedıcek
ahh miraycım sen doğuyu serin mi sanıyorsun biz burda yanıyoruz:S
İnşallah sizinki benim kadar zor olmaz. Ben aslında işe başlamayacaktım öyle anlaşmıştık. İznimin bitmesine bir hafta kala tekrar çağırdılar geldim başlaıdm. Aniden oldu kendimi alıştıramadım belkide.. Hep bebeğimle olacağım sandım..[/QUOTE .!.:Allah kolaylık versin çalışan annlere gerçektende çok zor.ben 2 sene ücretsiz izin alıcam şu an yıllık iznimi kullanıyorum geçenlerde bırakıp gitmeyi düşündüm ama oturup ağladım ben nasıl bırakırım kızımı başkasına die.. 2 buçuk yaşına kadar kendim bakmış olucam sonrada iş yerimin kreşi var beraber gidip geliriz inşaAllah..
Evett hormonluda olsa benım bebemdii:)))) Cok takarım tabı kızım gecen facete bırı yazmıs yaa hamıleyım dıyeee basına geldıgını dusunsenee sanırım subat annelerınden o:))) Bıde herkes dıokı onaa senden beklıodukk anlamadım gıttı:))) Ben heraldee hunıyı takar gezerımm oglumun buyumesını ıstıorum sonra olabılr ALLAH verırse:)
Haklısınn hayırlara gıtsın ınsallah:))) Demekkı bılıncaltımz ufacık gozlerımızı kapadıgımzda bıle basımıza üşüşüo:))) Ben gecen kıyametın kopmak uzere oldugunu gordumm ve dedımkı nee yanııı bom bom yasadım hayatı sımdı bırazdan kıyamet kopcakkk( Cok fenaydı:)) Hele lohusayken benıı karabasn bındı o cok fenaydı:))) Annem dıyee ustumee geldıı hemen nasıl bısmıllahh dedım:)) Oyle sıyrılıp kalktım resmen:)) Kafa rahat degılkıı okdar dolu kı kafamızz cok normal boyle seyler gormemız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?