- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.761
relax relax :) canım azerinin dediği gibi biraz açık havaya cıkın ılık bi duş aldır ii gelir belki canım ya
sıcaktan sanırım, benim oğlum da uyuyan çocuk uyumaz oldu.. dengeleri bozuluyor bence, uyum sağlayana kadar da analarımızı ağlatacaklar ...
Yok kuzum yok hiç bir şey fayda etmiyor,resmen başka bir bebek geldi kızımın yerine. o kadar asabi ki hayret ediyorum artık. gazı yok sancısı yok aç değil altı temiz hepsinden adım gibi eminim. sıcak diyorum sabahtan beri 3 kez duş aldık, onun dısında sürekli serinletiyorum yüzünü yıkıyorum ben daha ne yapım yaaa elimden gelen bu kadar. bende derman kalmadı artık
Slm kızlar ben geldim Gülnihal'e e-bebekten tiny love oyun halısı sipariş ettim az önce, gündüzleri yatağında durmuyor tek başına annem hep koltuğun üstünde tutuyordu ama artık kendini ittirdiği için düşer diye korkuyorum gelsin bakalım inş.sever onu
anladım canım çok geçmiş olsun,önemli olan seninde bebeğinde sağlığı ve huzuru neyle beslendiği değil zaten canım.
Şuan gerçekten kafayı yememe ramak kaldı,bir bebek neden aralıksız çığlık atar, yok anacım normal ağlama gibi bir özelliği yok çığlık atıyor yaaaa . çıldırcam gerçekten sinir hastası olcam ben bir kaç günde anamı ağlattı yeter ya Allahım sabır ya sabır ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım benim aynı soruyu bende kendi kendime sorup duruyorm sanki kızım benden soğumuş gibi hissediorum okuldan gelince gülücükler bekliorum ama o öfkeli bakıo bana eşimde çalışıo ama ona gülüo sanki bana onu bırakiıp gittiğim için kızmış gibi bakıobabaannesine tepki vario gülüo ve ben onu kıskanıyorum itiraf ediyorum ama kocam hariç herkesi bebeğim konusunda kıskanıorum sanırım ben psikolojik hastayım
Şuan gerçekten kafayı yememe ramak kaldı,bir bebek neden aralıksız çığlık atar, yok anacım normal ağlama gibi bir özelliği yok çığlık atıyor yaaaa . çıldırcam gerçekten sinir hastası olcam ben bir kaç günde anamı ağlattı yeter ya Allahım sabır ya sabır ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kıyamam kuzum yaa Gülnihal de öğlen gittim ağlıyor memede yemedi sağdım bıraktım annemi aradım az önce hepsini püskürtmüş yememiş ve hala ağlıyor yani tam olarak ağlma değil hööööö yapıyor sadece sıcaktan oluyor herhalde kuzum biz bile zor dayanıyoruz sıcaklara yazık yavrucaklar nasıl dayansın Alya da bunladı herhalde
bizimki de ondan canım yeni yeni sevmeye başladı, kaplumbağayı yemeye çalışıyordu dün :)))))))))
sağol canım öyle dediğin gibi...
ya neden böylr oluyor ya, gece de Lidya yaptı aynısını, herkes aynı olduğuna göre bunlar normal demekki kızlar...
sunumun nasıl geçti canım?
allah hepimize sabır versin cnm benm kızımda büyüdükçe huysuzlaşıyor dışarıya çıkarsan çocuk falan varmı etrafında zeynep çok ağladığpı zmnlarda çıkartıyorm çocuklar oynuyor bizimkide gülüyor onlara
Demek ki normal, her bebek huysuzlaşabilir. Benim asabımı bozan nokta çığlık atması. Ağlasın tamam dicem ama bu çocuk ilk andan itibaren çığlıkla başladı ağlama isimli serüvenine. Böyle en yüksek volümden giriyor ve giderek artmıyor çünkü zaten max seviye deYoksa ağlar bu bebektir büyüycek normal derdini anlatamıyor napsın dicem avutcam kendimi ama . iyi ki komşularım laf etmiyorlar,arada şaka ile karışık söylediler ama okdrda olsun.
aminnn canım aminnn.. hiç çocuk yok etrafta. zaten evimiz ana cadde üzeri gıcık oluyorum. gezmeye çıkıyoruz,her yer araç. sağımızda solumuzda Ümraniyenin merkez caddeleri var. böyle mahalle arası olsa 3 saatte dururum dısarıda ama durulcak yerler degil. böyle cıkıp kapıda oturabileceğim yer yok. bende anneme gidiyorum sık sık.
bugün biraz daha iyi öksürüğü hafifledi ama arada sırada yine öksürüyo çocuğu nasıl giydireceğimi şaşırdım öksürdüğü için ince giydirmek istemiyorum ama havalarda çok sıcak kalında giydiremyrum şu öksürüğü bi atlatsaydk..sabun işinide deneyeyim bu akşam bakalım iii gelir belki
Bende bıttım gercek sandım saclarım dıken dıken uyandım:)))) Kocama msj attım ruyamıı korkudan cevap veremdı garıbım:))))Rüyana bittim :))))))))))
Ay Mine şaka dimi hamile mi neeeee,Allah yardımcısı olsun ne diim Allah güç versin. Ben dün ağlamak üzereyken zor toparladım kendimi,bazen okdr daralıyorum ki ya sabır ya sabır diye diye dört dönüyorum. En büyük korkum o şimdi,ya hamile kalırsam diye. Allahımm isteyenlere nasip etsin inşallah,ben şimdilik hazır değilim. Belki ileride :)
Valla saka degıl oyle konusuolardııı bende saskın saskın okudum:)) Ben hıc hazır degılım ılerde 5 6 sene sonra kısmetse nıyet onemlı dıye dusunuorum:)) Nolmuss o alyaa kıza? Yerım onun cıglıgınııı ısın ne cekcen cıglıgını :))) Bana bakk dısarı cıkar kızı gezdır ısık yol deme yuru gıtt:)Şuan gerçekten kafayı yememe ramak kaldı,bir bebek neden aralıksız çığlık atar, yok anacım normal ağlama gibi bir özelliği yok çığlık atıyor yaaaa . çıldırcam gerçekten sinir hastası olcam ben bir kaç günde anamı ağlattı yeter ya Allahım sabır ya sabır ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geceleremııı bız ancak gece oyun parkına gıderız artık kızım nerde gece:))) Bız yıne gunduzlerı bulusalım gece benımkı baska bı ınsan sıfatına burunuo:)))Hoşbulduk canım, İstanbul gecelerine akalım artık dıyosun:))
Gamze daha yazını okumadım ama bu başlıgı nerde gorseydımm bunu kesın gamze yaşmıştır derdim
Bizimki de iki gündür aynı şekilde çığlık atıyor,önce sadece çığlık sonra çığlıkla yükselen bir ağlama.Hatta bunlardan önce de öhö öhö ile başlıyo.Ses denemeleri yaptığını düşünüyorum şu günlerde.Hayır o değil evden kovulucaz en son o olucak.Ama kucakta gezdir,dışarı çıkar o zaman anında sus pus.Ha canı sıkkınsa en yüksek volümden devam.Geçicek geçicek inşallah bu da geçicek.
ne zor bir durum dmi ?? smdi insanların yanında yapmaya basladı . dün sadece 2 dk kucagına aldı arkadasım ve daha önce sık sık gördüğü kişi kızımın,misafirler vardı odanın kapısında durdu. kızım içeri baktı dudagını büzdü ve kuyruguna basılmıs kedi gibi çığlık atmaya basladı. herkes panik oldu ne oldu diye,etrafımıza toplandılar. yok diyorum her zamanki hali. ama bir görsen panik içinde kaldı hrkes. geçecek geçecek diyerek sabretmeye calısıyorum.
Benım oglan a sesı cıkarmaya basladıı cok hosuma gıdıo:))) Drumz soylemstı zatn ben cocuklrın bu donemıne uyanma donemı dıorum artrık seslı harflerı cıkarmaya baslıcak demıstı:) Bıseyler konusuo dızımde ayak vuruyo bana durmadan bazn mememe vuruoo ıstee o en fena:))) Kocam aradııı sımdı benı tatıle davet edıo ahahah:))) Heran gıdebılrıımmm kızlarr ama bu sefer kıbrısa gıdelımmı dıye sordu ben hıc gıtmedıgımden bılemıorumm bıde suan tatıle nekdr cok ıhtıyacım olsada kuzeyle nasıl yaparım dıye dusunmedende edemıorum ben kendımı eylule hazırlamıstımm daha rahat olurum dıyee bılemedmmm
kızlar size bi tavsiyede bulunmak istiyorum; bebeklerinize şimdiden yabancı bir dile aşinalık kazandırın.kızıma hergün ingilizce çocuk şarkıları açıp kollarını bacaklarını hareket ettirerek şarkı söylüorum ve çok hoşuna gidiyo.ben ingilizce öğretmeniyim ve pedagojik eğitim aldım bu konuda. dil öğreniminde "ne kadar erken okadar iyi" diye bir kural vardır. hatta bir çocuk 5-6 yaşına kadar öğrenmeye başladığı bir dili ana dili gibi konuşma şansı vardır. şimdiden başlayın bence. ben ingilizce adına şunu söyleyebilirmki sizin ingilizce bilmenizde gerekmez bitakım şeyleri öğretmek, aşinalık kazandırmak için sözlükten bakarak basit şeyler söyleyebilirsiniz konuşmaya başladıklarında.şimdiyse şarkı dinleterek şarkıları dinletirken ellerini kollarını vs oynatarak çok eğlenceli bi hale getirebilirsiniz.hamileliğime kadar iyi bi kolejde öğretmenlik yaptım ana okullarına da girdim derse küçücük çocukların nasıl herşeyi öğrendiğine inanamazsınız sünger gibiler çok iyi öğreniyorlar hemde yazı rakam vs kullanmıyorduk okuma bilmedikleri için. şimdiden başlayın bir dile şimdiden yatkınlık başlarsa ilerde üstüne koyması daha kolay olur çocuklarımızın ve bir dili iyi öğrenen daha sonra başka dilleri çok kolaylıkla öğrenebilir. youtube 'a "english child songs" yazarsanız birsürü şey çıkar..tavsiyede bulunmak istedim :)
hemen kafandan bu olumsuz düşünceleri atıp kocana evet cevabını veriyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnah ah eşim hastalığımda harcamasaydı iznini bizde daha uzun tatil yapardık, neyse sağlık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?