2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

relax relax :) canım azerinin dediği gibi biraz açık havaya cıkın ılık bi duş aldır ii gelir belki canım ya

sıcaktan sanırım, benim oğlum da uyuyan çocuk uyumaz oldu.. dengeleri bozuluyor bence, uyum sağlayana kadar da analarımızı ağlatacaklar ...

tansiyonum oynuyor zırt pırt,vücudum dayanmıyor. böyle degildi bu cocuk,bazen gelirdi heyhey leri de bugün bir başka,ben bu halini hiç görmemiştim ki bugün çok sıcakta yok ne evde ne dışarıda. zaten zıbınla duruyor,anlamıyorum. Allahım sabır versin hepimize inşallahh

birkaç gün önce sorduğum soruya cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tek tek.. o günler okuyup çıkmıştım. sayfalar acayip ilerlemiş şu an dönüp alıntı yapamadım..

evet pencereyi açık unutup donanlar bizdik maaleef oğlum da üşüttü. aferin şurup kullandık. bir gün de buhar verdiler.. şükür daha iyi. bu arada otri bebe nin burun aspiratörün ben kullanamamışım aylarca. çocuğum hır hır ne çekmiş. şimdi kardeşim çekiyor, ben tutyorum aman allahım neler çıkıyor o minicik burundan...:26::26: inşallah şu soğuk algınlıgını da atlatır.

Kıyamam kuzum yaa Gülnihal de öğlen gittim ağlıyor memede yemedi sağdım bıraktım annemi aradım az önce hepsini püskürtmüş yememiş ve hala ağlıyor yani tam olarak ağlma değil hööööö yapıyor sadece sıcaktan oluyor herhalde kuzum biz bile zor dayanıyoruz sıcaklara yazık yavrucaklar nasıl dayansın Alya da bunladı herhalde

bizimki de ondan canım yeni yeni sevmeye başladı, kaplumbağayı yemeye çalışıyordu dün :)))))))))

anladım canım çok geçmiş olsun,önemli olan seninde bebeğinde sağlığı ve huzuru neyle beslendiği değil zaten canım.

sağol canım öyle dediğin gibi...

ya neden böylr oluyor ya, gece de Lidya yaptı aynısını, herkes aynı olduğuna göre bunlar normal demekki kızlar...

sunumun nasıl geçti canım?

allah hepimize sabır versin cnm benm kızımda büyüdükçe huysuzlaşıyor dışarıya çıkarsan çocuk falan varmı etrafında zeynep çok ağladığpı zmnlarda çıkartıyorm çocuklar oynuyor bizimkide gülüyor onlara

ahhh Ayselim ahhhh diyorum ya ya sabır ya sabırrr çok kafayı yersem elimi ısırıyorum sinirden ben bir anlasam bu çocukları zaten . Gülnihal in sıcaktan belli , çığlık atmıyor çünkü. Alya piskoya bağlamış durumda,telefonla dinletsem bu çocuğun eti sıkışmış dersin. yok anacım yok

Demek ki normal, her bebek huysuzlaşabilir. Benim asabımı bozan nokta çığlık atması. Ağlasın tamam dicem ama bu çocuk ilk andan itibaren çığlıkla başladı ağlama isimli serüvenine. Böyle en yüksek volümden giriyor ve giderek artmıyor çünkü zaten max seviye de Yoksa ağlar bu bebektir büyüycek normal derdini anlatamıyor napsın dicem avutcam kendimi ama . iyi ki komşularım laf etmiyorlar,arada şaka ile karışık söylediler ama okdrda olsun.

aminnn canım aminnn.. hiç çocuk yok etrafta. zaten evimiz ana cadde üzeri gıcık oluyorum. gezmeye çıkıyoruz,her yer araç. sağımızda solumuzda Ümraniyenin merkez caddeleri var. böyle mahalle arası olsa 3 saatte dururum dısarıda ama durulcak yerler degil. böyle cıkıp kapıda oturabileceğim yer yok. bende anneme gidiyorum sık sık.

cnm yakınlarda park varsa gidebiliyorsan orayada gideb,ilirsin
keşke benm annemde burada olsa

inş iyi gelir canım...havalar çok sıcak gerçekten insan nasıl giydireceğini bilemiyor

Bizimki de iki gündür aynı şekilde çığlık atıyor,önce sadece çığlık sonra çığlıkla yükselen bir ağlama.Hatta bunlardan önce de öhö öhö ile başlıyo.Ses denemeleri yaptığını düşünüyorum şu günlerde.Hayır o değil evden kovulucaz en son o olucak.Ama kucakta gezdir,dışarı çıkar o zaman anında sus pus.Ha canı sıkkınsa en yüksek volümden devam.Geçicek geçicek inşallah bu da geçicek.

Rüyana bittim :))))))))))
Bende bıttım gercek sandım saclarım dıken dıken uyandım:)))) Kocama msj attım ruyamıı korkudan cevap veremdı garıbım:))))

Valla saka degıl oyle konusuolardııı bende saskın saskın okudum:)) Ben hıc hazır degılım ılerde 5 6 sene sonra kısmetse nıyet onemlı dıye dusunuorum:)) Nolmuss o alyaa kıza? Yerım onun cıglıgınııı ısın ne cekcen cıglıgını :))) Bana bakk dısarı cıkar kızı gezdır ısık yol deme yuru gıtt:)

Hoşbulduk canım, İstanbul gecelerine akalım artık dıyosun:))
Geceleremııı bız ancak gece oyun parkına gıderız artık kızım nerde gece:))) Bız yıne gunduzlerı bulusalım gece benımkı baska bı ınsan sıfatına burunuo:)))
Gamze daha yazını okumadım ama bu başlıgı nerde gorseydımm bunu kesın gamze yaşmıştır derdim

ne zor bir durum dmi ?? smdi insanların yanında yapmaya basladı . dün sadece 2 dk kucagına aldı arkadasım ve daha önce sık sık gördüğü kişi kızımın,misafirler vardı odanın kapısında durdu. kızım içeri baktı dudagını büzdü ve kuyruguna basılmıs kedi gibi çığlık atmaya basladı. herkes panik oldu ne oldu diye,etrafımıza toplandılar. yok diyorum her zamanki hali. ama bir görsen panik içinde kaldı hrkes. geçecek geçecek diyerek sabretmeye calısıyorum.

Benım oglan a sesı cıkarmaya basladıı cok hosuma gıdıo:))) Drumz soylemstı zatn ben cocuklrın bu donemıne uyanma donemı dıorum artrık seslı harflerı cıkarmaya baslıcak demıstı:) Bıseyler konusuo dızımde ayak vuruyo bana durmadan bazn mememe vuruoo ıstee o en fena:))) Kocam aradııı sımdı benı tatıle davet edıo ahahah:))) Heran gıdebılrıımmm kızlarr ama bu sefer kıbrısa gıdelımmı dıye sordu ben hıc gıtmedıgımden bılemıorumm bıde suan tatıle nekdr cok ıhtıyacım olsada kuzeyle nasıl yaparım dıye dusunmedende edemıorum ben kendımı eylule hazırlamıstımm daha rahat olurum dıyee bılemedmmm

kesinlikle zorrr.geçen annemlerin yanına gittik misafirler vardı aynen büzdü dudağını başladı ağlamaya,hayır bi de sinirlenince sakinleştirmek acayip zor oluo.

kızlar size bi tavsiyede bulunmak istiyorum; bebeklerinize şimdiden yabancı bir dile aşinalık kazandırın.kızıma hergün ingilizce çocuk şarkıları açıp kollarını bacaklarını hareket ettirerek şarkı söylüorum ve çok hoşuna gidiyo.ben ingilizce öğretmeniyim ve pedagojik eğitim aldım bu konuda. dil öğreniminde "ne kadar erken okadar iyi" diye bir kural vardır. hatta bir çocuk 5-6 yaşına kadar öğrenmeye başladığı bir dili ana dili gibi konuşma şansı vardır. şimdiden başlayın bence. ben ingilizce adına şunu söyleyebilirmki sizin ingilizce bilmenizde gerekmez bitakım şeyleri öğretmek, aşinalık kazandırmak için sözlükten bakarak basit şeyler söyleyebilirsiniz konuşmaya başladıklarında.şimdiyse şarkı dinleterek şarkıları dinletirken ellerini kollarını vs oynatarak çok eğlenceli bi hale getirebilirsiniz.hamileliğime kadar iyi bi kolejde öğretmenlik yaptım ana okullarına da girdim derse küçücük çocukların nasıl herşeyi öğrendiğine inanamazsınız sünger gibiler çok iyi öğreniyorlar hemde yazı rakam vs kullanmıyorduk okuma bilmedikleri için. şimdiden başlayın bir dile şimdiden yatkınlık başlarsa ilerde üstüne koyması daha kolay olur çocuklarımızın ve bir dili iyi öğrenen daha sonra başka dilleri çok kolaylıkla öğrenebilir. youtube 'a "english child songs" yazarsanız birsürü şey çıkar..tavsiyede bulunmak istedim :)

hemen kafandan bu olumsuz düşünceleri atıp kocana evet cevabını veriyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ah ah eşim hastalığımda harcamasaydı iznini bizde daha uzun tatil yapardık, neyse sağlık olsun...

canım bende ingilizce öğretmeniyim ve ingilizce konuşuyorum, şarkılar söylüyorum ona gün içinde :))

hemen kafandan bu olumsuz düşünceleri atıp kocana evet cevabını veriyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ah ah eşim hastalığımda harcamasaydı iznini bizde daha uzun tatil yapardık, neyse sağlık olsun...

Ne bıleyım tırsıyorum daha once cocugumla hıc tatıle cıkmadım:)))) bıde ucaga bınmelımıyız?:)) ben hep geze geze gıtme taraftryım eylulde bodrum yaprz dıye dusunmustk ama sımdı arayıp kıbrısa gıdelımmı dıye sorunca kararsz kaldım ozamn eylulde gıdemıcem ıkısınede gıtck olsamm ooo yuzerek gıderım kıbrısa:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…