2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sakın dert etme bence bu düşüncen psikolojik. çünkü bi yerde okudum hatırlama süreleri sadece 8 saniyeymiş bebeklerin. öğretmenmişsin bilirsin bebekler gözlerinin önünden kaybolduğunda onu aramazlar falan. bide sana katılıyorum bende aynıyım sadece eşimden kıskanmıyorum. artık alay konusu olmaya başladım aile içinde vermez o kızını kimseye falan diyorlar..

çook teşekkürler çok işe yarayacak bilgiler.

Eki Görüntüle 452921

işte benimmm çilek prensesim:)))
maşallah. kıyafetin aynısını bizede hediye getirmişler.. sizede çok yakışmış maşallah..

çok afedersiniz ama bu densizliktende öte ÖKÜZLÜK

PAYLAŞMADAN EDEMİYECEĞİM biz bu sabah kızımla ikimiz duşa girdik su altında tuutu memeyi. havluya sarındık çıktık öyle devam etti. çok kötü ağlıyodu. aç ve uykusuzdu. titreye titreye ağlıyodu. iyi geldi bize. payşalömak istedim.

doğru diyosun..bn ingilizce ninni söylüyorm ve brz daha anlamaya başlayınca hem ingilizce hem türkçe konuşmayı düşünüyorm..böylece kolayca öğrenir ilerde zorluk çekmez diye tahmin ediyorm..

Kızlar hala benım gıbı adet olmayan varmı?
bende warım cnm, böyle iyi :)
bernacım adet olmuşsun hayırlı olsun :) bende haaala tık yok, çok sancılı geçtiğinden seviniyorum bu duruma:))
sapancada olmanı da açık sölücem çook kıskandım:)) benim ordu ya gitmeme de 9 gün kaldı,inşallah gökalp e de yarar temiz hawa..
ha bir de yeni oyuncak demişsin??? gökalp tutamıyo henüz oyuncaklarını, sen ne aldın?
saçları sarıya dönüyo emin misin:)) pek döncek gibi değildi de :)) o böyle çok tatlı oğlumun kankası öpüyorum yanaklarından kollarından totosundan:)

bn playgro dan hippo diye mor bi hipopotam aldm..çok sevdi cnm..valla saçlarının alt kısımları açık renk ama bilmiyorum...
bnde gökalpimi öpüyorm cnm her yerinden:))
orduda ne kdr kalcaksın?

Yaa ama sen hıc bebısınle gıttınmı onu de:) kurbana daha cok var anam ozamana 1 yasında etck nerdyse:)) Bızde sımdı kararsız kaldık bayrmdan sonramı gıdelım yoksa sımdımı bılemedm kocam 1 saat once ayın 1ınde gıdelımmı dedıı bole kaldım:) Demek kıbrısı begenıosunn ben hıc gıtmedım bılmıorum o yuzden bılemedm ama sanırım bayrmdn sonrayı beklıcemm kuzey az daha ele avuca gelsın dıye dusunuorum:26: casınoya gelınce sırf oynamak ıcın keyfıyen gıttıgı otele gıtmek ıstıo beyım:)))) Dedım nee benı odada bırkıp oyunmu oynıcan aaaaaa olurmu oyle sey ben otelı begenıorum dıye orayı dedım ıstıosan bodruma gıdelım dıo bu seferde:)))

Merve ve Mine resimlerinizi gördm bulşmuşsunz...çok tatlısınız ya maşallah güzel hatunlar

Tesekkur ederız canım. Öncelıkle ogluna kocaman bır masallah Napsak bızde bı otobuse dolusup sapancayamı gelsek:)) Benım oglan halaa son derece gunduzlerı uykusuz dızımde yattıgı surece 1 2 saate yakın uyuoo ama benım bel ayak topuk hersey gocmus vazıyettee bugun guya semızotu yapcktım ayıklayana kadr burda aglamaktan yırtıldı bende yıkadım suzmelerı ıcın suzgece koydum neysee sonra kocam geldı hadı dısarı cıkalım oldu yemek ıstemedı bende yapmadım zatn vaktımde olmadı sonraa cıktık geldık takk uyuduuu sonra bıdaha uyandı 11 bucuktaa haydaaa bıdaha ugras uyuttum yatırdı babasıı dedım askım benım gozum yatak goruoo gıdıp yatıorum:) Sonra yattım aklıma ılacımı ıcmedıgım geldı kalktım bı baktım semızotu erımeye baslamıss sabaha aslaa kalmaz bende 12den sonra semızotu yaptım sımdı mıs gıbı kokuo ev kendımı ramazanda gıbı hıssettım:)))

canım bende ingilizce öğretmeniyim ve ingilizce konuşuyorum, şarkılar söylüyorum ona gün içinde :))
ben de varım ben de ingilizce öğretmeniyim

ben olmadım hala. olmayan epey fazla kişi var sanırım

canım bende atakentteyim rüyamın karsısında. bende bulusmak isterim

yaa kızlar bi şey sorucam
buzluktan cıkardığım sütleri çözdürünce içinde beyaz beyaz bi şeyler yüzüyo bu normal mi? bu arada ılık suya koyup çözdürüyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba?
bi de az önce oğlum acıkmıştır diye çözdüreyim dedim buzu çözüldü lakin vücut sıcaklığına ısıtamadan bizimki uyandı ve ağlamaya başladı. mecburen emzirdim. çözdürdüğüm süt ne olucak şimdi? buzdolabına koydum alt kısmına sabah versem mi yoksa dökmem mi lazım ? :26:

Ben hiç korse kullanmadım. Doktorum tavsiye etmedi. Doğum öncesi kiloma indim ama hala az biraz göbek var o da ilk adetle birlikte yavaş yavaş iniyor diye duymuştum. Ama ben hala adet olmadım

ben önceleri kullandım pek faydası olmadı cnm sıcaklardan kullanılmıyorki...nasıl zayıfladın ya bende tık yok doğumda giden kilonun dışında gerisi duruyor 4 olacak 1 grm veremedim
adet te oldum aynı

Gunaydın kızceler hastanedekı kaka nobetımız an ıtıbarıyle baslamıs bulunmakta..herkese sevgı ve selamlarımı ıletırım..... :)

ben önceleri kullandım pek faydası olmadı cnm sıcaklardan kullanılmıyorki...nasıl zayıfladın ya bende tık yok doğumda giden kilonun dışında gerisi duruyor 4 olacak 1 grm veremedim
adet te oldum aynı

benimde 3.5 ay oldu tık yoktu emziren anneler için bir diyet var ona başladım ve faydasını gördüm tavsiye ederim.. aç kalmadan bebikoda sütsüz kalmadan kilolar yavaşda olsa gidiyor ama tabi yanında günlük yarım saat hareket şart :)

Günaydın kızlar Gülnihal artık güzel emiyor ama benim sütüm iyice azaldı zaten tek göğsümde damla yok emiyor emiyor göüğsten ayrırınca ellerini fln bi şapur şupur yemesi var doymuyor mu anlamadım mamayı hazırlayıp veriyorum memeden sonra biberonu istemiyor ağzına veriyorum kapatmıyor ağzını aaaa yapıyor yaa hep ağlıyor dünden beri noldu bu kızaaa

Ne kadara aldin cnm
110 tl ye aldım canım
Bende varım geçen ay öyle bi lekelenme oldu ahanda adet oldum dedim ama sonra kesildi hala da tık yok kuzum
Minee hiç düşünme direk çıkın tatile böyle ani olması daha iyi kafanda olumsuz düşünceler kurmaya zaman kalmadan kendini tatilde bulursun dönünce de iyi ki gitmişim dersin.Biz önümüzdeki ay gidecez Azerbaycana önce eşimin ailesinin yanına köye gidecez ordan da Baküye iki uçak seyahati demek dönüşleri de katarsak dört nasıl olacak bilmiyorum bi yerde okumuştum uçak yolculuğunda bebekleri ya emzirin yada ağzında sürekli emzik olsun basınç fln oluyor ya o yüzden ben şimdiden kurmaya başladım keşke bende öyle pıt diye hadi gidiyoruz deyip gitsem süper olur:)

Oooo tatilci hatun hoş geldinnn Maşallah Selçuğa özledim senii ve bebişiniii öyle bi anlatmışın ki bahçe çimen fln kıskandım haa Gülnihal de eeee aaa diye sesler yapıyor devamı nasıl olacak merak ediyorum senin sert erkek gülmeye başlamış bizimki her önüne gelene gülüyor ya pazara gittik tezgahta ben bişiler alıyorum o arabasında adam bağıryorr ''bedava yaptık koş koş koş'' bizimki kendindn geçti bi hareketleniyor üstüne alındı yaa
Kuzum yoksun nasıl oldu Gökalp geçen baya bi huzursuzdu ya,az kalmış tatile güzelce keyfini çıkarırsın yaylaların

Gunaydın kızceler hastanedekı kaka nobetımız an ıtıbarıyle baslamıs bulunmakta..herkese sevgı ve selamlarımı ıletırım..... :)
İnş. temiz çıkar sonuçlar canım

Nasıl bi diyet o kuzumm

Son düzenleme:
adet te oldum aynı

amin..

bende hala adet olmadım 4 ay olacak 10 gün sonra doğum yapalı.. ama annemde olmamış benim bende 1,5 sene kardeşimdede 2,5 sene emzirmiş emzirdiği süre boyunca hiç olmamış.. sütün koruyordur dedi ama yinede korkuyor insan herkes oluyor ben neden olmuyorum diye sadece benim süt mü koruyucu anlamadım :)

kızımın vücudunda çoğunlukla kollarında kırmızılıklar var dün küçükktü doktora götürdüm sıcaktanda olabilir alerjide olabilir dedi.bugün biraz daha büyük sinek ısırığı gibi.acaba bişeymi çıkarıyor.2 günüdr bal yedim bide ev yapımı dondurma.off ya bu sıvakta ne giydiriceğimi bilmiyorum.bebeklerinizi gece yatarken bide gündüz evde nasıl giydiriyosunuz?bi ayarlayamadım ter içinde kalıyor yavrum ya..

ayyy kızz öyle bişey yapsanızaaa..
kızlaarrr toplaşıp buraya gelin bn pazara kdr burdayım...size süper mangal yaparımmm...
bn sapanca kırkpınardayım..
çok ciddiyim yaa öyle bi org.yapsanız burda müthiş zaman geçirrz bahçede bebişler istedikleri kdr ağlasınlar..biz erik ağacımızın altında oturur mangal çay kahve ohhh..olmazmıııı?
buraya gelmek istanbulda bi yerden bi yere gtmekten daha kolay..
topluca otobüse atlasanız yol 1 saat sürüyo..bebişler otobüste uyur arabanın sesiyle mrk etmeyin

bnde sni özledim bebişim inşallah pazr görüşrz olmadı bi pazr görşrz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…