2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten benim derdim o memeyle kavga ediyo sıpa almamak için direniyo ayaküstü kırk takla atıyorum memeyi alsın diye emse süt gelecek emmiyoki alıyo şap bırakıyo bida alıyo yine bırakıyo bu sefer istemediği için ağlıyo bende doydu heralde deyip bırakıyorum bu sefer mama veriyom hepsini içiyo demekki doymuyo memeyi istemediğinden yapıyo bebek neden memeyi istemezki yaa çok merak ediyorum çok aç olduğu halde neden memeyi istemiyo

bn playgro dan hippo diye mor bi hipopotam aldm..çok sevdi cnm..valla saçlarının alt kısımları açık renk ama bilmiyorum...
bnde gökalpimi öpüyorm cnm her yerinden:))
orduda ne kdr kalcaksın?

çok sıcak valla günün belli saatlerinde bulduumuz her gölgeye taşıyorz masa sandalyeyi :))
Eki Görüntüle 453770

yawrum yaaa açık havada ne de güzel uyurmuş,keyfini çıkar berna ewe kapalı kalmak çok kötüü, hatta uzat tatili uzat uzatabildiğin kadar:)

yawrum yaaa açık havada ne de güzel uyurmuş,keyfini çıkar berna ewe kapalı kalmak çok kötüü, hatta uzat tatili uzat uzatabildiğin kadar:)

canım bebeğim bende uzatmak isterim ama kocamı özledim..o adam orda açmı susuzmu bi hafta ne yer ne içer..aklım onda..yani seninle cehennem ödüldür bana sensiz cennet bile sürgün sayılır hesabı takılıyorm burda..bn kocamsız tatile tatil demem..annemlerde yalvarıyolar kal kal diye tabi bna bayıldıklarından değil orkinos gibi torunu bulmuşlar kıstırıp duruyolar sağını solunu..hele babam çocuu ağlatmak pahasına vakumluyo ağzından burnundan..onlar torunlarına hasta..bnde kocama hastayım..o yüzden pazar döniciim..istanbul bu sıcakta hiç çekilmez biliyorum lakin napalm kıssmett..

kızlar bu hafta misafirden başımı kaldırıp ancak iki satır yazabiliyorum

geçmişe hiiç bakamıcam
pazar günü geliyorsunuz dimi herhangi bir aksilik yoktur inşallah
berna da hala sapancada ne zaman dönecek bilginiz var mı?
hadi öptüm sonra cevaplarınıza bakarım

ohhh mis gibi göl havası süper valla, arada selçuğu göle sokuyormusun?
kız berna ne zaman dönüyorsun pazar günü bende toplanacağız senin de olman lazım yaaa

bebişim o kdr istiyormki gelmek..sizi çok özledim..bakalm kocam ne dicek..bide şu dönüş işi beni düşündürüyo..pazr dönüşte metrobüste tek adamlık yer bulamıyorz..nasl döneriz onu düşünüyorm..geçen sefer eşimin arkadaşı bırakmıştı bu sfr oda olmaz..ama deli gbi gelmek istiyorm..
bu arada selçuğu göle sokmuyorm henüz...mikrop fln kapar diye korkuyorm..göl sonuçta..seneye belki

Son düzenleme:

ben anlamam valla pazar günü yetiiişşşş mutlaka, bekliyorum hepinizi

Cumhuriyet Portal

faydalı bir araştırma sonucu yayımlanmış....

bn alkol olduğunu biliyodum bi sitede okumuştum içindekilerde açık açık alkol yazıyodu..isterse 1 damla olsun onu gördükten sonra zaten zarardan başka hiçbi faydası olmayan o tür içecekleri evime sokmuyorm..bazen gelen misafirler getiriyo onlara ikram ediyorm isterlerse onlar gittikten sonra olduu gibi çöpe atıyorm..öyle çok çöpe atmışlıım var dolu dolu pepsi cola gazoz ne varsa içilmeden..çöpte görenlerde manyak oldumu düşünüyodur..madem içmicen ne alıyon kadın diye..

Yaa oyle dıosunda ucak fıkrı sımdı ıyıce gerdı benı bak demek emzırmek gerekıo bızımkı emzık almıoo katıyen bılıosunz ozaman memede durck uyumazsa:) Cok kararsız kaldım bakalım kısmette varsa gıderız:)

Vallaa bızım adaklık ıslerımz var gelcez o tarflara arıfıye ye de dıger bacıları bılmem:))) Cok ıyı ettın gıtmekle benıde annem bayrmogluna cagırıo ama yasadaıgım maceradn sonra cesaret edeıp gıdemıorum:))) Katılım olursa ben gelırım sahsen:))

:))) Kızımm hamıleyken teptıgım yolların kenarındn gecemıorum sımdıı hamıleyken her yere gıdersın tabı:)) Cozum harıkaymıs yanlz bende dıyım kocama bunu:))) yaa ben her sene tatıle gıttıgımde bebeklı cıftler gorup ozenırdım ıste bızımde olunca gelırız dıyee ama sımdı hıc oyle cesrtm yok gercı tatılde gorduklrım hep 6 ayını devırmıs cocuklrdı bızımkıde anca eylule oyle olck ıstee sımdı erkenmı dıyee korkuorum yaa aslında korkumm gıttgmden bısey anlamıcm o yoksa emıo suan yanıı yemek derdı vs olmckk da ıstee ıdare edemem dıye cekınıorum:)) Bende daha cok gezmedıgımee ve daha cook uyumadıgıma yanıorumm bazı bazıı:))))

Vayy vayyyyyy vayyyyyy bakıorumda artık gezmeler oldumu bana hıc haber vermeden orgnıze oluosunnn benım oglum uyuoo kımse bıyere gıtmesınn lutfen:) Ayrıca sen gıt sacını boyat baska zaman bulusurz:))

evet çok yakınmışız canımcım. benim ismimde merve. ümraniye tarafında epey kalabalıgız. bulusuruz tabiki :)) yakında evimizin dibinde avm açılcak,açılsaydı bi doyasıya gezerdikk :)

Vayy vayyyyyy vayyyyyy bakıorumda artık gezmeler oldumu bana hıc haber vermeden orgnıze oluosunnn benım oglum uyuoo kımse bıyere gıtmesınn lutfen:) Ayrıca sen gıt sacını boyat baska zaman bulusurz:))

annemmm bana da söyleyen yok ki baksanaaa bende artık gezebiliyorum oysaki kendi başıma ama kimse çağırmıyor Olsun bebişimin dr kontrolü var zaten hıhhhh

:)))) Demek artık kendın gezebılıosun:)) Merve ogun kı pastadan yapsana cook guzeldı:)

misafir kapıdan çıkıyor, içecekler lavaboya dökülüyor :)

kızım özelden mi organize oluyoruz, açık açık yazdım müsait olan var mı diye, sabahtan girde bak sende alla alla :))))) akşama misafir çıktı bana, iptal yani, zaten benim gibi spontaneci Nalan geliyorum demişti bir tek, ne varsa Nalan'da var zaten :)))))

tam evden çıkıyordum bir baktımki tel kapanmış şarjı bitmiş , onu bekliyorum şimdi, optimuma gidicem önce, eşimin doğumgunu hediyesini değiştirmeye, oradan belki erenköy perşembe pazarına, sonra ümraniyedeki aktarıma ve eve gelip akşama hazırlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…