- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.821
canım bende atakentteyim rüyamın karsısında. bende bulusmak isterim
kızımın vücudunda çoğunlukla kollarında kırmızılıklar var dün küçükktü doktora götürdüm sıcaktanda olabilir alerjide olabilir dedi.bugün biraz daha büyük sinek ısırığı gibi.acaba bişeymi çıkarıyor.2 günüdr bal yedim bide ev yapımı dondurma.off ya bu sıvakta ne giydiriceğimi bilmiyorum.bebeklerinizi gece yatarken bide gündüz evde nasıl giydiriyosunuz?bi ayarlayamadım ter içinde kalıyor yavrum ya..
kızlar hadi bir yerde buluşalım bugün ? :) dışarı çıkasım geldi :)
kimler müsait,ümraniye tarafında çok kişi var, Bu yaka'da buluşalım mı ? Nalan gelirsin dimi ? Online gördüm ondan sordum direkt :)
bende ümraniyedeyim arkadşlar bende gelmek isterim ama araba kullanmayı bilmediğim için bu yakaya gelemem malesef tek başımada otobüslere binmeye cesaret edemiyorum daha merkezi bi yer olursa bende gelirim
kızlar size bir sorum olucak kalça çıkığı ultrasonu çektirdinizmi çekildise kaçıncı ayda çekildi
Yaa ama sen hıc bebısınle gıttınmı onu de:) kurbana daha cok var anam ozamana 1 yasında etck nerdyse:)) Bızde sımdı kararsız kaldık bayrmdan sonramı gıdelım yoksa sımdımı bılemedm kocam 1 saat once ayın 1ınde gıdelımmı dedııbole kaldım:) Demek kıbrısı begenıosunn ben hıc gıtmedım bılmıorum o yuzden bılemedm ama sanırım bayrmdn sonrayı beklıcemm kuzey az daha ele avuca gelsın dıye dusunuorum:26: casınoya gelınce sırf oynamak ıcın keyfıyen gıttıgı otele gıtmek ıstıo beyım:)))) Dedım nee benı odada bırkıp oyunmu oynıcan aaaaaa olurmu oyle sey ben otelı begenıorum dıye orayı dedım ıstıosan bodruma gıdelım dıo bu seferde:)))
Tesekkur ederız canım. Öncelıkle ogluna kocaman bır masallahNapsak bızde bı otobuse dolusup sapancayamı gelsek:)) Benım oglan halaa son derece gunduzlerı uykusuz dızımde yattıgı surece 1 2 saate yakın uyuoo ama benım bel ayak topuk hersey gocmus vazıyettee bugun guya semızotu yapcktım ayıklayana kadr burda aglamaktan yırtıldı bende yıkadım suzmelerı ıcın suzgece koydum neysee sonra kocam geldı hadı dısarı cıkalım oldu yemek ıstemedı bende yapmadım zatn vaktımde olmadı sonraa cıktık geldık takk uyuduuu sonra bıdaha uyandı 11 bucuktaa haydaaa bıdaha ugras uyuttum yatırdı babasıı dedım askım benım gozum yatak goruoo gıdıp yatıorum:) Sonra yattım aklıma ılacımı ıcmedıgım geldı kalktım bı baktım semızotu erımeye baslamıss sabaha aslaa kalmaz bende 12den sonra semızotu yaptım sımdı mıs gıbı kokuo ev kendımı ramazanda gıbı hıssettım:)))
kızlar size bir sorum olucak kalça çıkığı ultrasonu çektirdinizmi çekildise kaçıncı ayda çekildi
kızlar hadi bir yerde buluşalım bugün ? :) dışarı çıkasım geldi :)
kimler müsait,ümraniye tarafında çok kişi var, Bu yaka'da buluşalım mı ? Nalan gelirsin dimi ? Online gördüm ondan sordum direkt :)
daha merkezi bir yerde bu sıcakta oturacak biryer yok ama
30.günde çektirdik
benimki aylardır dediğin gibi, ama sütüm hala yetiyor, endişe etme, düzenli emen bir bebeğin annesinin sütü bir süre sonra karnını doyurtmasada 2 hatta 3 yaşına kadar emzirecek şekilde sütü olurslm güzel anneler bikaç gündür moralim çok bozuk.sütüm azaldı 4 gündür.normalde sabah kalktığımda taş gibi olan göğüslerim şimdi öyle değil.sütüm kesiliyormu ki?buzamana kadar sütümle ilgili bi problem yaşamamıştım.yetiyordu bebişime.adetim felanda yaklaşmadı.düzelirmi ki?yoksa sütüm kesiliyor mu?böyle bidurum yaşayan var mı.ne yapacağımı şaşırdım yaa.yardımmmm
Kanıma giriyorsun Gamze :))) Bugun doktora götürücem Mehmet Can ı , bide makinemde geliyormuş . Bu yakayıda görmedim daha ama , ne yapsam bilemedimmmmm
Kanıma giriyorsun Gamze :))) Bugun doktora götürücem Mehmet Can ı , bide makinemde geliyormuş . Bu yakayıda görmedim daha ama , ne yapsam bilemedimmmmm
slm güzel anneler bikaç gündür moralim çok bozuk.sütüm azaldı 4 gündür.normalde sabah kalktığımda taş gibi olan göğüslerim şimdi öyle değil.sütüm kesiliyormu ki?buzamana kadar sütümle ilgili bi problem yaşamamıştım.yetiyordu bebişime.adetim felanda yaklaşmadı.düzelirmi ki?yoksa sütüm kesiliyor mu?böyle bidurum yaşayan var mı.ne yapacağımı şaşırdım yaa.yardımmmm
benimki aylardır dediğin gibi, ama sütüm hala yetiyor, endişe etme, düzenli emen bir bebeğin annesinin sütü bir süre sonra karnını doyurtmasada 2 hatta 3 yaşına kadar emzirecek şekilde sütü olur
şifa ya mı geliyorsunuz ? gireyim kanına bence :) makineyide yarın getirsinler, çamaşır bırakmadın zaten yıkadın annenede :)
aha yakalandık pınar geldi :))))
bu arada Berra'nın Mehmet Can'ı özeldim bakışlı fotosunu gönderirsem, hemen çıkarsın evden :)))
benimki aylardır dediğin gibi, ama sütüm hala yetiyor, endişe etme, düzenli emen bir bebeğin annesinin sütü bir süre sonra karnını doyurtmasada 2 hatta 3 yaşına kadar emzirecek şekilde sütü olur
şifa ya mı geliyorsunuz ? gireyim kanına bence :) makineyide yarın getirsinler, çamaşır bırakmadın zaten yıkadın annenede :)
Gamze hadi beni unuttunuz oğlumun ne sucu vardı hemen memoyu ozlemeler filan yavrum herseyden habersiz uyuyo köşesinde :)
Gamze hadi beni unuttunuz oğlumun ne sucu vardı hemen memoyu ozlemeler filan yavrum herseyden habersiz uyuyo köşesinde :)
canım doymayınca içim rahat etmiyo mama veriyorum sonrada pişman oluyorum niye verdim diye ama diğer türlüde olmuyo tam doymuyo kilo almıyo napcaz bilmem
yok ya artık sema ya gidicem görümcemin çocuk doktoruna , aslında şifada ki doktoru cok sevdım ama üşeniyorum artık oraya git gel burası yakın diye burdan aldım randevu bakalım ilk defa gideceğim. sen kaç gibi gideceksin gamze bizim 13:00 te randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?