- 28 Mayıs 2011
- 1.997
- 7
- 116
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.861
:)))) Demek artık kendın gezebılıosun:)) Merve ogun kı pastadan yapsana cook guzeldı:)
kızım özelden mi organize oluyoruz, açık açık yazdım müsait olan var mı diye, sabahtan girde bak sende alla alla :))))) akşama misafir çıktı bana, iptal yani, zaten benim gibi spontaneci Nalan geliyorum demişti bir tek, ne varsa Nalan'da var zaten :)))))
tam evden çıkıyordum bir baktımki tel kapanmış şarjı bitmiş , onu bekliyorum şimdi, optimuma gidicem önce, eşimin doğumgunu hediyesini değiştirmeye, oradan belki erenköy perşembe pazarına, sonra ümraniyedeki aktarıma ve eve gelip akşama hazırlık...
aaaaa triplere bak, Merve'de başlamış , bundan sonra tek tek adınıza davetiye çıkarıcam, gelmeyinde ben sorarım size.....
aaaaa triplere bak, Merve'de başlamış , bundan sonra tek tek adınıza davetiye çıkarıcam, gelmeyinde ben sorarım size.....
Evetttt artık gezebiliyorumm. Tek başıma annemlere gidiyorumm düşünseneSen pasta iste bebeğim feda olsunnn,yaparım tabii kii
slm güzel anneler bikaç gündür moralim çok bozuk.sütüm azaldı 4 gündür.normalde sabah kalktığımda taş gibi olan göğüslerim şimdi öyle değil.sütüm kesiliyormu ki?buzamana kadar sütümle ilgili bi problem yaşamamıştım.yetiyordu bebişime.adetim felanda yaklaşmadı.düzelirmi ki?yoksa sütüm kesiliyor mu?böyle bidurum yaşayan var mı.ne yapacağımı şaşırdım yaa.yardımmmm
o zaman yarın saat 10.30'da Bu Yaka'da buluşmaya var mısınız ? Midpoint'te menemen yemek için ? Menemeni muhteşemde o yüzden dedim :)
Pınar senin bu akşam dönme ihtimalin olur mu?
Tamam haftaya musaıt gununu soylee gelcem pasta yemeye:))
Vallaa bızım adaklık ıslerımz var gelcez o tarflara arıfıye ye de dıger bacıları bılmem:))) Cok ıyı ettın gıtmekle benıde annem bayrmogluna cagırıo ama yasadaıgım maceradn sonra cesaret edeıp gıdemıorum:))) Katılım olursa ben gelırım sahsen:)))
misafir kapıdan çıkıyor, içecekler lavaboya dökülüyor :)
...
ben önceleri kullandım pek faydası olmadı cnm sıcaklardan kullanılmıyorki...nasıl zayıfladın ya bende tık yok doğumda giden kilonun dışında gerisi duruyor 4 olacak 1 grm veremedim
adet te oldum aynı
Kıızz pazar günü Pınardayız ya ne yapak hep beraber toplaşıp sapancayamı gelsek nerde nasıl gelinir bilmiyorum amane katılımı Mine aşkolsun..tek başınada gelebilirsin yani..bunlardan bişey bekleme baksana hiç ses çıkmadı.ama bn pazara kdr burdayım tabi..pazara kdr toplaşın gelin diyom kimse sallamıyo..
Kızlar aysıma rota mota dıılmıs yaaaa,doktor oyle bısı yok dedı,sdc ıshal olmus sıcaklıklara baglı olabılılır,zaten rota olan bebeklerdegenel durumları cok kotu olur bebeklerı alasagı eder dedı,nasıl pekı dgr hastanede rota var dendı dıyorum,labarotuvar ortamıyla alakalı dedı,bızımkı %90 dogru sonuc verıyo dedı,kızıma ıshal tozu ve antıbıyotık verdı,antıbıyotıgı cok kullanma taraftarı dıılım ama bılmıyorum,cok sukur ıcım rahatladı,hayret edıyorum bı hastanenınkı dıgerını tutmuyo,ıyı hızmet almak ıcın ıyı para saymak gerekıyo demekkı,neyse kızımda bende pek keyıflıyız sımdı,onun serefıne kızıma cıcıler aldım,sımdıde banyo yaptırıcam,umarım uyur ve bende sonrasında dogumdan berı canımın cektıgı turk kahvesını yapıp keyf edeyım bıraz
Tamam bana uyar sekerım kısmetse yrn orada ıkamet edecgız:)o zaman yarın saat 10.30'da Bu Yaka'da buluşmaya var mısınız ? Midpoint'te menemen yemek için ? Menemeni muhteşemde o yüzden dedim :)
Pınar senin bu akşam dönme ihtimalin olur mu?
Ogun yaptgn gıbı boooortlenlı guzeldı ondn olur yada kolayına ne gelıosa oda olur. Yüzsüzlük üstüne yüzsüzlük yapmim:))))Bana uyar canımcım
anlaştık bebeğimmmne li istersin sen söyle ben ona göre yaparım :)
Canım benım cok teskkur ederım:) tek nasıl gelım anamm oyle toplasıp gelseler peslerıne takılrm hemen:)) Zaten pazar dıosun bende cumrtesı bayrmogluna gıdıcem annemn yanınaa:) Baska zaman ınsallah gorursz canım.ne katılımı Mine aşkolsun..tek başınada gelebilirsin yani..bunlardan bişey bekleme baksana hiç ses çıkmadı.ama bn pazara kdr burdayım tabi..pazara kdr toplaşın gelin diyom kimse sallamıyo..
Kızlar aysıma rota mota dıılmıs yaaaa,doktor oyle bısı yok dedı,sdc ıshal olmus sıcaklıklara baglı olabılılır,zaten rota olan bebeklerdegenel durumları cok kotu olur bebeklerı alasagı eder dedı,nasıl pekı dgr hastanede rota var dendı dıyorum,labarotuvar ortamıyla alakalı dedı,bızımkı %90 dogru sonuc verıyo dedı,kızıma ıshal tozu ve antıbıyotık verdı,antıbıyotıgı cok kullanma taraftarı dıılım ama bılmıyorum,cok sukur ıcım rahatladı,hayret edıyorum bı hastanenınkı dıgerını tutmuyo,ıyı hızmet almak ıcın ıyı para saymak gerekıyo demekkı,neyse kızımda bende pek keyıflıyız sımdı,onun serefıne kızıma cıcıler aldım,sımdıde banyo yaptırıcam,umarım uyur ve bende sonrasında dogumdan berı canımın cektıgı turk kahvesını yapıp keyf edeyım bıraz
canım zaten benim derdim o memeyle kavga ediyo sıpa almamak için direniyo ayaküstü kırk takla atıyorum memeyi alsın diye emse süt gelecek emmiyoki alıyo şap bırakıyo bida alıyo yine bırakıyo bu sefer istemediği için ağlıyo bende doydu heralde deyip bırakıyorum bu sefer mama veriyom hepsini içiyo demekki doymuyo memeyi istemediğinden yapıyo bebek neden memeyi istemezki yaa çok merak ediyorum çok aç olduğu halde neden memeyi istemiyo
Kızlarrr bu arada oyun halımız geldi öğlen giderken götürdüm eve Gülnihal 15 dk incelemeden sonra gülücükler saçmaya başladı sesler çıkarıyor bi debeleniyor hareketleniyor onları tutmak için çok sevimliydi o hallerii
Kıızz pazar günü Pınardayız ya ne yapak hep beraber toplaşıp sapancayamı gelsek nerde nasıl gelinir bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?