2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaa triplere bak, Merve'de başlamış , bundan sonra tek tek adınıza davetiye çıkarıcam, gelmeyinde ben sorarım size.....

aaaaa triplere bak, Merve'de başlamış , bundan sonra tek tek adınıza davetiye çıkarıcam, gelmeyinde ben sorarım size.....

Sus kızzz ne varmıs tıpımzde:)) Hıc uzulmedım ıyı olmuss ama cıksaydınızda mutlaka pesınıze takılırdım merak etme:)))) Ayrıca davetıyem altın yaldızlı olmazsa yıne gelmem

o zaman yarın saat 10.30'da Bu Yaka'da buluşmaya var mısınız ? Midpoint'te menemen yemek için ? Menemeni muhteşemde o yüzden dedim :)

Pınar senin bu akşam dönme ihtimalin olur mu?

3.aydan sonra göğüsler eskisi gibi taş gibi olmuyor, ama yine de bebişe yetecek kadar süt üretiliyor. benimde göğüslerim şu anda taş gibi değil ama hala sadece anne sütü ile besleniyor. Ve kilo alımı da iyi. bu konuyu kafaya takıp sütünün yetmediğini düşünürsen gerçekten yetmez sütün. Bu süt meselesi tamamen psikolojik çünkü.

o zaman yarın saat 10.30'da Bu Yaka'da buluşmaya var mısınız ? Midpoint'te menemen yemek için ? Menemeni muhteşemde o yüzden dedim :)

Bana uyar canımcım

Tamam haftaya musaıt gununu soylee gelcem pasta yemeye:))

anlaştık bebeğimmm ne li istersin sen söyle ben ona göre yaparım :)

ne katılımı Mine aşkolsun..tek başınada gelebilirsin yani..bunlardan bişey bekleme baksana hiç ses çıkmadı. ama bn pazara kdr burdayım tabi..pazara kdr toplaşın gelin diyom kimse sallamıyo..

ben önceleri kullandım pek faydası olmadı cnm sıcaklardan kullanılmıyorki...nasıl zayıfladın ya bende tık yok doğumda giden kilonun dışında gerisi duruyor 4 olacak 1 grm veremedim
adet te oldum aynı

ben toplamda 12 kilo almıştım. İlk çok kafaya takmıştım, millet ikinciyi içinde unuttular heralde deyince acayip hırs yaptım. Bebek 40 günlük olunca diyetisyene de gittim ama uygulayamadım o diyeti. Yediklerime dikkat ettim ama çok çok su içtim. Benim bebeğim ilk aylarda meme ile beraber yaşıyordu sürekli emmek istiyordu ondan da gitti galiba kilolar.

Kızlar aysıma rota mota dıılmıs yaaaa,doktor oyle bısı yok dedı,sdc ıshal olmus sıcaklıklara baglı olabılılır,zaten rota olan bebeklerdegenel durumları cok kotu olur bebeklerı alasagı eder dedı,nasıl pekı dgr hastanede rota var dendı dıyorum,labarotuvar ortamıyla alakalı dedı,bızımkı %90 dogru sonuc verıyo dedı,kızıma ıshal tozu ve antıbıyotık verdı,antıbıyotıgı cok kullanma taraftarı dıılım ama bılmıyorum,cok sukur ıcım rahatladı,hayret edıyorum bı hastanenınkı dıgerını tutmuyo,ıyı hızmet almak ıcın ıyı para saymak gerekıyo demekkı,neyse kızımda bende pek keyıflıyız sımdı,onun serefıne kızıma cıcıler aldım,sımdıde banyo yaptırıcam,umarım uyur ve bende sonrasında dogumdan berı canımın cektıgı turk kahvesını yapıp keyf edeyım bıraz

ne katılımı Mine aşkolsun..tek başınada gelebilirsin yani..bunlardan bişey bekleme baksana hiç ses çıkmadı. ama bn pazara kdr burdayım tabi..pazara kdr toplaşın gelin diyom kimse sallamıyo..
Kıızz pazar günü Pınardayız ya ne yapak hep beraber toplaşıp sapancayamı gelsek nerde nasıl gelinir bilmiyorum ama

Canımm gözün aydın çok sevindim öyle söyleyip seni üzen doktora da ne deyim ki sevgilerimi gönderiyorum

Tamam bana uyar sekerım kısmetse yrn orada ıkamet edecgız:)
Bana uyar canımcım

anlaştık bebeğimmm ne li istersin sen söyle ben ona göre yaparım :)
Ogun yaptgn gıbı boooortlenlı guzeldı ondn olur yada kolayına ne gelıosa oda olur. Yüzsüzlük üstüne yüzsüzlük yapmim:))))
Canım benım cok teskkur ederım:) tek nasıl gelım anamm oyle toplasıp gelseler peslerıne takılrm hemen:)) Zaten pazar dıosun bende cumrtesı bayrmogluna gıdıcem annemn yanınaa:) Baska zaman ınsallah gorursz canım.

Hadi gözün aydın. geçmiş olsun.

Kızlarrr bu arada oyun halımız geldi öğlen giderken götürdüm eve Gülnihal 15 dk incelemeden sonra gülücükler saçmaya başladı sesler çıkarıyor bi debeleniyor hareketleniyor onları tutmak için çok sevimliydi o hallerii

canim malesef bazi bebekler sebepsiz yere memeyi reddedebiliyor bende bundan korkuyorum cunku benimkide 1 haftadir hic oyle dakikalarca emmiyo max 5 dk emip sonra memeyle savasmaya basliyo ,saga sola cekistiriyo yazik sutler agzindan cikip ziyan oluyo cok korkuyorum umarim emmeye devam eder minikler:18:

hayırlı olsun sendemı aldın bıtanem,bende almak ıstıyorum ama netten dııl bebek magazalarındada vardır mutlaka,ya bıde tıny love en guzelı bılıyorum ama ısraıl malı olması kafamı cok karıstırıyo

Minee,Mervee siz yine buluşma mı yapıyonuz hemde pastalı kekli aşk olsun size Gamzeye trip atıyonuz haber veren yok diye bende size trip atıyorum haa :99::99:

Kıızz pazar günü Pınardayız ya ne yapak hep beraber toplaşıp sapancayamı gelsek nerde nasıl gelinir bilmiyorum ama

esenlerden atlıcan adapazarı otobüsüne sapanca berceste de incen..bzde sni ordan alcaz..gelsenize pazr beraber döneriz...pnar bahar flnda gelmezmi ki? geliş çok basit yaa..yolu hiç anlamıyosun bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…