2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne aldın aysel oyun halısı ne marka?

Minee,Mervee siz yine buluşma mı yapıyonuz hemde pastalı kekli aşk olsun size Gamzeye trip atıyonuz haber veren yok diye bende size trip atıyorum haa :99::99:

Bebısım pazara ayrlıyalm bıdahakı haftayaa olmazmı? Bız bulsma yapcaz tabı gamzeyle yarn dısarıda bulscz sonrada mervede buluscz yıne pasta yapck kendısı coook guzl pasta yapıoda:))) pzara sızın bulsmanz var ztn bende yokum ama dıger pazar bulusalm olmazmı?? yada musaıt bı pazar ıste:))

Çok teşekkür ederizz canımm,bi kaç mağazada bakmıştım kraft fln ama en güzeli tiny love yaa

geçmiş olsun canım, diğer doktor kimdi merak ettim hangi hastane koymuştu rota teşhisini? oooh mis gibi türk kahvesi afiyet olsun şimdiden:))

esenlerden atlıcan adapazarı otobüsüne sapanca berceste de incen..bzde sni ordan alcaz..gelsenize pazr beraber döneriz...pnar bahar flnda gelmezmi ki? geliş çok basit yaa..yolu hiç anlamıyosun bile..
Kızlar ne der bilmiyorum ki canım ben annemle gelirim gelirsem ama tek bırakmıyo benii Pınar ve Baharla konuşmak lazım :))
ne aldın aysel oyun halısı ne marka?
Tiny love kuzumm

Bu pazar buluşma var haftaya pazar değil de sonraki pazar olur kuzumm seni şöyle kanlı canlı görmek istiiiyrumm

mart annelerının ıyı okuyucusuyum..oyun halısını 110 a almışım demişin ya tıny love onlar 150 den aşağı değil ben bıraz baktım da.aldığın sitedekı lınkı gonderırmısın rıca etsem.bende almak ıstıyorum.

e-bebekte indirim var kuzum ordan aldım 109,9 gymini güneşli gün

Ne trip atıyorsunuz Gamzeye bakıyım. Gamze haydı cıkalım dediğin an cıkan biri , bende de o ışığı gördüğü için:) nalan gel yazmış ama cümlenin başında kızlar bugun çıkan var mı ümraniye tarafında buluşalım demiş dikkat edin lütfen:)) Ben zaten dedim gamzeye herhangi bir şey için çıktığında beni de çağır, zaten bende gezmek için oralara geliyorum 1,2,3 dediğin an dibinde biterim:)). Hem siz ev buluşmaları yaptınız bize de özel bir davet yoktu yanı:)) Gelen herkesi beklerim diye genel bir cümle vardı sadece:))

geçmiş olsun canım, diğer doktor kimdi merak ettim hangi hastane koymuştu rota teşhisini? oooh mis gibi türk kahvesi afiyet olsun şimdiden:))

dgr hastane tekdendı canım,orda dogum yapmıstım zaten ama bgn gıttıgım acıbadem tam anlamıyla ıcımı rahatlattı,saolsun serap hanım cok ılgılıydı... Sana cvp yazarken kahvemın dumanı tutuyo vallaaa cok bekletmım:)

aysel pinar bahar...buluşmaya gelemiyorm yaa demin şim aradı pazar arkadaşlarıyla buluşma varmış arkadaşıyla gitceklermiş bnde arkadaşının eşiyle evde oturcakmışım..yani oda bnm arkadaşım tabi..gelemiyorm malesef yaa çok üzüldüm (( neyse bidahaki buluşmayı bnde yaparz..bahar ne zmn döncek ordudan acaba?

Nalannnn ben seni özel davet ediyorum bir sonraki bizdeki buluşmaya gelir misinnnnnn

o zaman yarın saat 10.30'da Bu Yaka'da buluşmaya var mısınız ? Midpoint'te menemen yemek için ? Menemeni muhteşemde o yüzden dedim :)

Pınar senin bu akşam dönme ihtimalin olur mu?

Gamzecim ben yarın gelemicem hem sabah temizliğim var artı kardeşimin mezuniyeti var akşama:) Benim yakışıklı erkek kardeşim mezun oluyor:)

Üzüldümm yaa özlediydim senii Gülnihal de beşik kertmesini özlemiştii el ele tutuşacaklardı yineee bileydik sende yapardık kuzum buluşmayı Gülnihal üzülecek Selçuğu göremeyeceği için :)))

Nalannnn ben seni özel davet ediyorum bir sonraki bizdeki buluşmaya gelir misinnnnnn

Çok sağol canım benım bende beklerim her zaman sizleri çok memnun olurum ama karsının bir tek sahil taraflarını bılıyorum iç taraflarını hiç bilmiyorum. Bu taraf da bile çok bilindik yerleri bılıyorum. Bir gun anadolu ve avrupa toplu buluşması yapalım da tanışalım sizleri tanımayı çok isterim. Beni özel davet ettiğin içinde ayrıca teşşekkür ederim

Ne demekk kuzumm :) ben çok istiyorum öyle bi buluşmaa iki yakayı bir araya toplayalım ramazandan önce:)

ohh berna bayıldım keyfıne, o bana aşık ben ona vurgun diyorsun. Sakarya ünv yakın mısınız?

bak olmadı şimdi kızlara söz verdim deyeydin ya şeker

yürü be Nalan, ağzına sağlık :))))

flaş flaş flaş, topic karıştı :))) yoksa gruplaşmamı var !!! :)))) Merve ve Mine bu konuda ne söyleyecek AZZZZ SONRAAAA :))))

Gamzecim ben yarın gelemicem hem sabah temizliğim var artı kardeşimin mezuniyeti var akşama:) Benim yakışıklı erkek kardeşim mezun oluyor:)

bende de sorun çıktı zaten, yarın antalya ya gidiyoruz, günübirlik, fikri ortaya atıp işi bozmak adetim oldu bugün :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…