- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.881
Kızlarrr bu arada oyun halımız geldi öğlen giderken götürdüm eve Gülnihal 15 dk incelemeden sonra gülücükler saçmaya başladı sesler çıkarıyor bi debeleniyor hareketleniyor onları tutmak için çok sevimliydi o hallerii
Minee,Mervee siz yine buluşma mı yapıyonuz hemde pastalı kekli aşk olsun size Gamzeye trip atıyonuz haber veren yok diye bende size trip atıyorum haa :99::99:
hayırlı olsun sendemı aldın bıtanem,bende almak ıstıyorum ama netten dııl bebek magazalarındada vardır mutlaka,ya bıde tıny love en guzelı bılıyorum ama ısraıl malı olması kafamı cok karıstırıyo
Kızlar aysıma rota mota dıılmıs yaaaa,doktor oyle bısı yok dedı,sdc ıshal olmus sıcaklıklara baglı olabılılır,zaten rota olan bebeklerdegenel durumları cok kotu olur bebeklerı alasagı eder dedı,nasıl pekı dgr hastanede rota var dendı dıyorum,labarotuvar ortamıyla alakalı dedı,bızımkı %90 dogru sonuc verıyo dedı,kızıma ıshal tozu ve antıbıyotık verdı,antıbıyotıgı cok kullanma taraftarı dıılım ama bılmıyorum,cok sukur ıcım rahatladı,hayret edıyorum bı hastanenınkı dıgerını tutmuyo,ıyı hızmet almak ıcın ıyı para saymak gerekıyo demekkı,neyse kızımda bende pek keyıflıyız sımdı,onun serefıne kızıma cıcıler aldım,sımdıde banyo yaptırıcam,umarım uyur ve bende sonrasında dogumdan berı canımın cektıgı turk kahvesını yapıp keyf edeyım bıraz
Kızlar ne der bilmiyorum ki canım ben annemle gelirim gelirsem ama tek bırakmıyo benii Pınar ve Baharla konuşmak lazım :))esenlerden atlıcan adapazarı otobüsüne sapanca berceste de incen..bzde sni ordan alcaz..gelsenize pazr beraber döneriz...pnar bahar flnda gelmezmi ki? geliş çok basit yaa..yolu hiç anlamıyosun bile..
Tiny love kuzummne aldın aysel oyun halısı ne marka?
Bebısım pazara ayrlıyalm bıdahakı haftayaa olmazmı? Bız bulsma yapcaz tabı gamzeyle yarn dısarıda bulscz sonrada mervede buluscz yıne pasta yapck kendısı coook guzl pasta yapıoda:))) pzara sızın bulsmanz var ztn bende yokum ama dıger pazar bulusalm olmazmı?? yada musaıt bı pazar ıste:))
mart annelerının ıyı okuyucusuyum..oyun halısını 110 a almışım demişin ya tıny love onlar 150 den aşağı değil ben bıraz baktım da.aldığın sitedekı lınkı gonderırmısın rıca etsem.bende almak ıstıyorum.
evet çok yakınmışız canımcım. benim ismimde merve. ümraniye tarafında epey kalabalıgız. bulusuruz tabiki :)) yakında evimizin dibinde avm açılcak,açılsaydı bi doyasıya gezerdikk :)
annemmm bana da söyleyen yok ki baksanaaabende artık gezebiliyorum oysaki kendi başıma ama kimse çağırmıyor Olsun bebişimin dr kontrolü var zaten hıhhhh
geçmiş olsun canım, diğer doktor kimdi merak ettim hangi hastane koymuştu rota teşhisini? oooh mis gibi türk kahvesi afiyet olsun şimdiden:))
Ne trip atıyorsunuz Gamzeye bakıyım. Gamze haydı cıkalım dediğin an cıkan biri , bende de o ışığı gördüğü için:) nalan gel yazmış ama cümlenin başında kızlar bugun çıkan var mı ümraniye tarafında buluşalım demiş dikkat edin lütfen:)) Ben zaten dedim gamzeye herhangi bir şey için çıktığında beni de çağır, zaten bende gezmek için oralara geliyorum 1,2,3 dediğin an dibinde biterim:)). Hem siz ev buluşmaları yaptınız bize de özel bir davet yoktu yanı:)) Gelen herkesi beklerim diye genel bir cümle vardı sadece:))
o zaman yarın saat 10.30'da Bu Yaka'da buluşmaya var mısınız ? Midpoint'te menemen yemek için ? Menemeni muhteşemde o yüzden dedim :)
Pınar senin bu akşam dönme ihtimalin olur mu?
aysel pinar bahar...buluşmaya gelemiyorm yaa demin şim aradı pazar arkadaşlarıyla buluşma varmış arkadaşıyla gitceklermiş bnde arkadaşının eşiyle evde oturcakmışım..yani oda bnm arkadaşım tabi..gelemiyorm malesef yaa çok üzüldüm(( neyse bidahaki buluşmayı bnde yaparz..bahar ne zmn döncek ordudan acaba?
Nalannnn ben seni özel davet ediyorum bir sonraki bizdeki buluşmaya gelir misinnnnnn
Çok sağol canım benım bende beklerim her zaman sizleri çok memnun olurum ama karsının bir tek sahil taraflarını bılıyorum iç taraflarını hiç bilmiyorum. Bu taraf da bile çok bilindik yerleri bılıyorum. Bir gun anadolu ve avrupa toplu buluşması yapalım da tanışalım sizleri tanımayı çok isterim. Beni özel davet ettiğin içinde ayrıca teşşekkür ederim
Ne demekk kuzumm :) ben çok istiyorum öyle bi buluşmaa iki yakayı bir araya toplayalım ramazandan önce:)
canım bebeğim bende uzatmak isterim ama kocamı özledim..o adam orda açmı susuzmu bi hafta ne yer ne içer..aklım onda..yani seninle cehennem ödüldür bana sensiz cennet bile sürgün sayılır hesabı takılıyorm burda..bn kocamsız tatile tatil demem..annemlerde yalvarıyolar kal kal diye tabi bna bayıldıklarından değil orkinos gibi torunu bulmuşlar kıstırıp duruyolar sağını solunu..hele babam çocuu ağlatmak pahasına vakumluyo ağzından burnundan..onlar torunlarına hasta..bnde kocama hastayım..o yüzden pazar döniciim..istanbul bu sıcakta hiç çekilmez biliyorum lakin napalm kıssmett..
bak olmadı şimdi kızlara söz verdim deyeydin ya şekeraysel pinar bahar...buluşmaya gelemiyorm yaa demin şim aradı pazar arkadaşlarıyla buluşma varmış arkadaşıyla gitceklermiş bnde arkadaşının eşiyle evde oturcakmışım..yani oda bnm arkadaşım tabi..gelemiyorm malesef yaa çok üzüldüm(( neyse bidahaki buluşmayı bnde yaparz..bahar ne zmn döncek ordudan acaba?
Ne trip atıyorsunuz Gamzeye bakıyım. Gamze haydı cıkalım dediğin an cıkan biri , bende de o ışığı gördüğü için:) nalan gel yazmış ama cümlenin başında kızlar bugun çıkan var mı ümraniye tarafında buluşalım demiş dikkat edin lütfen:)) Ben zaten dedim gamzeye herhangi bir şey için çıktığında beni de çağır, zaten bende gezmek için oralara geliyorum 1,2,3 dediğin an dibinde biterim:)). Hem siz ev buluşmaları yaptınız bize de özel bir davet yoktu yanı:)) Gelen herkesi beklerim diye genel bir cümle vardı sadece:))
Gamzecim ben yarın gelemicem hem sabah temizliğim var artı kardeşimin mezuniyeti var akşama:) Benim yakışıklı erkek kardeşim mezun oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?