2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet ramazandan önce yaparsak süper olur , aysel senın tek pazarın vardı değil mi ?bu sefer bebekleri eşlere bırakıp free bir buluşmada yapabılırız:)

Evet kuzum tek pazarım var c.tesi de çalışıyorum, eşim çok panik ya bakamaz ki o kızıma altına yaptığı zaman bile ''aşkımm koş altına yaptıı bu kız''diyor bide öyle olunca kızımı bi tutuşa var tam komedi bi kere alt değiştirme operasyonu yapalım dedik hem kendi elini fln batırdı hem kızımı bezi de ters bağladı çok beceriksiz bu konularda benim kocam:) Hakkını yemeyim temizlik ve yemek işine becerikli ama

Kızlarrr bana akıl verinnn tatil konusunda kafam karıştı öğlen eşimle konuştum o iş dolayısıyla mecbur Baküye gidecek bende onunla gidecektim annemle kardeşimde Antalyaya gidecek biz köye ordan Baküye gidecez akraba çok bebiş görmeler fln olacak tatil değil de daha çok yorulacakmışım gibime geliyor eşimde sen annenlerle Antalyaya git ben işimi bitirip yanınıza geleyim diyor e memelketimi ve kuzenlerimi de özledim Antalya aklımda yokken eşim düşürdü bi kere aklıma ben ne yapayım nereye doğru gideyimm

Bu pazar buluşma var haftaya pazar değil de sonraki pazar olur kuzumm seni şöyle kanlı canlı görmek istiiiyrumm
Insallah bebegım bende sneı canlı yayın gormek ısterım:)))

Ahh gazmzecımmm ınanmıcn ama esımde benı aradı dedı yarn şile yolcusu kalmasın hanımmmmm:)) Bızde şileye kahvaltıya sonrada havuza daveltıyz sekerım. Dedım sımdı nasıl dıcem bunuu bana dıock yırtınıodun sımdı gelmıosun cok sevındm herkesn bır progrmı oldugna:)))) Yanııı sonuc olark yıne ısı bozan sen olmus gıbı oldun ahahahah:))))

Kelın ılacı olsa basına surerdı dıyerek bana verdıgın cevabı sana aynen ıade edıorum canım:))))) Gıt yanı gıtt kacırma gıbı telkınler ıste:))) Nerde rahat edecgını dusunuosan oraya gıt. Buda bir fikir

Koptum Gamze:)) Valla ben merveye davetsiz de giderim ,bana dabeklerim kapım herkese açık kırılmaca darılmaca olmaz kım o an müsait olur ben buraya gideceğim der ben takılırm hemen:)
ohhh gezenti anne gez bakalım, hayırdır yine eşinin toplantısı falan mı var?

Ben tek olsaydım önce bkü ardından antalya yapardım ama kızımla onca yolu gözüm yemiyor kuzum iki tarafada gidesim varrrrrrr

Bide iyi eğlenceler kuzum Kuzey paşayı havuza sokacak mısınnnn ?

Son düzenleme:

Olsun tenmızlık ve yemekte çok onemli. Ben en çok yemek yapanı severim, kendim yapmayı hiç sevmem de:)
Tatil konusunda da ben ank gıttım bebek görme işinden dolayı bı suru akrabaya gittik ve çok yoruldum bence antalyaya git, hemde annenle kardeşin var
daha ne istiyorsun. ara ara onlar ara ara sen bakarsın dınlemişte olursun. valla ben tatıle gidersem bu yıl kaynanayıda götürmeyi istiyorum.
kaynanam robot gibi ona bi görev ver sadece ona odaklanır:))

Nalan guya demın sana yazdım ama cıkmadı:))) Dedımkıı bız merveyle buslutgmzda sen ankrydın hemen camur yapma sımdı:))) Ayrıca gamzenınde haberı vardı hatta burda hıc tanımadgmz ınsanlrın bılee haberı vardı:))) Neysee bıde dedımkı alırım senı elıme vura vura postt ederım:) Anladın sen onu:)))

Ben tek olsaydım önce bkü ardından antalya yapardım ama kızımla onca yolu gözüm yemiyor kuzum iki tarafada gidesim varrrrrrr

Bide iyi eğlenceler kuzum Kuzey paşayı havuza sokacak mısınnnn ?

Yok kız ne kendım gırerım ne onu sokarımm vucudumun buna hazır oldugunu dusunmuorum:)) Denıze gıtsek sokrdımda havuza sokmam onu. Bakalım banada surprız oldu yanıı.

Olsun tenmızlık ve yemekte çok onemli. Ben en çok yemek yapanı severim, kendim yapmayı hiç sevmem de:)
Tatil konusunda da ben ank gıttım bebek görme işinden dolayı bı suru akrabaya gittik ve çok yoruldum bence antalyaya git, hemde annenle kardeşin var
daha ne istiyorsun. ara ara onlar ara ara sen bakarsın dınlemişte olursun. valla ben tatıle gidersem bu yıl kaynanayıda götürmeyi istiyorum.
kaynanam robot gibi ona bi görev ver sadece ona odaklanır:))

evet canım, iş seyahati yine :)

kabul etmiyorum sen bozdun sen bozdun :)))

Bısey soylıyımmı bu hıc aklıma gelmedııı bendemı kaynanamı gotursem kız? Ama gorumcem ızın vermezkı onun 3 tanesıne bakıo bıze sıra hıc gelmıo :))))) Valla bende ne rahat ederdım heee:) Annem oyle sıcak yerlere hayatta gelmıyecgı ıcın aklımdn bıle gecıremıorum:))

eşim öylelerine görev adamı der, dediğini yapar, demezsen öylece durur :) işe birisini alırken insan kaynaklarına görev adamı olmasın der :)))

Ayy ne güzel kaynana o öyleeee kuzumm benim niye öyle kaynanam yokkk ihtiyaç dışında aramıyor bilee Neyse aslan gibi annnem var benimde gideyim Antalyaya eşimde gelir yanımıza ondan ayrı kalmak kafamı kurcalıyor biraz ama çok yorucu olur hem eşimin akrabaları hem benim çok yorulurum yaa evet evet Antalyaya gideyim inş. karar değiştirmem terazi burcuyum ve çoook dengesizim ben yaa bu huyumu hiç sevmiyor bi şeyde doğru düzgün karar kılamıyorumm

Konuşmalar oldugunda burdaydım ama genel bir çağrı vardı nalan sende gel isterdık ama ank ya gideceksın zaten diyen olmadı :)))
Neyse kardenizli arkadasım et beni posttt:))))

Niyee kuzumm resimlerde gördüm seni giy pikinileri salın havuz başındaa ''bi çocuk doğurdum ama halen taş gibiyim.''bakışı at bide ordakilere

Aman bi kez de oğlu için gelsin ne olucak sanki . Benim annem gelse benden once gezmeye başlar, hiç kızım hadi dinlen ben bakarım yok yanı:)

ohh berna bayıldım keyfıne, o bana aşık ben ona vurgun diyorsun. Sakarya ünv yakın mısınız?

yok cnm..burası sapancaya yakın..sakarya üni nerde tam olrk bilmiyorm..burda sapanca üni.uygulama oteli var Talia otel var..şok var bim var :))) kırkpınar çok başka bi yer yaa sapancaylada alakası yok inanılmaz bi yer cennet gibi..çok düzenli çok nezih bi yer..

Son düzenleme:
bak olmadı şimdi kızlara söz verdim deyeydin ya şeker

(((((( deyemedimm yavriiii..korktum brz kesin bi dille söyledi bnde tamam beyyy diyebildim..bu pazr gidelm ne zmn istersen bn sni yine bırakrm dedi ama tabi bnde içimden tabi tabi pınarda hergün her saat bni bekliyodu hazırlık yapıp dedm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…