- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.921
eşim öylelerine görev adamı der, dediğini yapar, demezsen öylece durur :) işe birisini alırken insan kaynaklarına görev adamı olmasın der :)))
Kızlarrr bana akıl verinnn tatil konusunda kafam karıştı öğlen eşimle konuştum o iş dolayısıyla mecbur Baküye gidecek bende onunla gidecektim annemle kardeşimde Antalyaya gidecek biz köye ordan Baküye gidecez akraba çok bebiş görmeler fln olacak tatil değil de daha çok yorulacakmışım gibime geliyor eşimde sen annenlerle Antalyaya git ben işimi bitirip yanınıza geleyim diyor e memelketimi ve kuzenlerimi de özledim Antalya aklımda yokken eşim düşürdü bi kere aklıma ben ne yapayım nereye doğru gideyimm
yok cnm..burası sapancaya yakın..sakarya üni nerde tam olrk bilmiyorm..bursa sapanca üni.uygulama oteli var Talia otel var..şok var bim var :))) kırkpınar çok başka bi yer yaa sapancaylada alakası yok inanılmaz bi yer cennet gibi..çok düzenli çok nezih bi yer..
Aynen tam görev adamı buraya geldi ya sadece Mehmet Can'a baktı oturma odasından dısarı zarurı ihtiyaçlar dışında çıkmadı ,gecesini ve gündüzünü torununa adadı:))hadı yemek yıyelim diyordum oyle ayaga kalkıyordu robat gibi hahahhahahah
Sakarya ünv arkasındada boyle nezih yerler varda oralar mı dedim acaba. Direk sapanca gölünü gören yerler. Ben sakarya ünv master yapıyorumda ordan bılıyorum
oraları az çok. ama şok ve bimi görmedim daha:))
e-bebekte indirim var kuzum ordan aldım 109,9 gymini güneşli gün
Aynen tam görev adamı buraya geldi ya sadece Mehmet Can'a baktı oturma odasından dısarı zarurı ihtiyaçlar dışında çıkmadı ,gecesini ve gündüzünü torununa adadı:))hadı yemek yıyelim diyordum oyle ayaga kalkıyordu robat gibi hahahhahahah
babam soruyo "kimle yazışıyosun" kadınlar kulübü diyorm..gayet efkarlı ve ciddi ne düşünüyosa "kulübünde mi var senin"..
benm kaynanamda öyledir ama iş yapayım derken evi batırır döker kırar gider :) o yüzden ben bişey yapmasını istemiyorum evimde
Sus kız cevap verme bana:))) O kel uşağını öp benım ıcın:)Konuşmalar oldugunda burdaydım ama genel bir çağrı vardı nalan sende gel isterdık ama ank ya gideceksın zaten diyen olmadı :)))
Neyse kardenizli arkadasım et beni posttt:))))
O resımler buz dagnın gorunen kısmıı bıde gorunmeyen kısmı varNiyee kuzumm resimlerde gördüm seni giy pikinileri salın havuz başındaa ''bi çocuk doğurdum ama halen taş gibiyim.''bakışı at bide ordakilere
Gelır kız tapar ogluna oglu desın ımkan bulrda ısteee bu sefer otekıler bırbıne gırıooo hele en buyuk kızzz anasındn cok sevıo ananesınıı aglamaktan ıcı dısına cıkıo:)))Aman bi kez de oğlu için gelsin ne olucak sanki . Benim annem gelse benden once gezmeye başlar, hiç kızım hadi dinlen ben bakarım yok yanı:)
aklıma jetgillerdeki robot hizmetçi geldi..
bebek arabamızı kırdımgüya tek elle açılıyormuşş da avrupa nın en iyi arabası seçilmişşş de hadi lennn sinir krizi geçirtti bana, ewe geri çıkmak zorunda kaldım o sinirle öyle bi muamele ettim ki arabayı itme sapını kırdım ohhh
şimdi arabayı garantiye vercez ama olmassa yenisini alcaz, baston alasım war, 4 aylık bebek için baston ne kadar sağlıklı olur sizce??? seneye alcaktım şimdi alsam nolurkii..
Minee,Mervee siz yine buluşma mı yapıyonuz hemde pastalı kekli aşk olsun size Gamzeye trip atıyonuz haber veren yok diye bende size trip atıyorum haa :99::99:
Bebısım pazara ayrlıyalm bıdahakı haftayaa olmazmı? Bız bulsma yapcaz tabı gamzeyle yarn dısarıda bulscz sonrada mervede buluscz yıne pasta yapck kendısı coook guzl pasta yapıoda:))) pzara sızın bulsmanz var ztn bende yokum ama dıger pazar bulusalm olmazmı?? yada musaıt bı pazar ıste:))
Ne trip atıyorsunuz Gamzeye bakıyım. Gamze haydı cıkalım dediğin an cıkan biri , bende de o ışığı gördüğü için:) nalan gel yazmış ama cümlenin başında kızlar bugun çıkan var mı ümraniye tarafında buluşalım demiş dikkat edin lütfen:)) Ben zaten dedim gamzeye herhangi bir şey için çıktığında beni de çağır, zaten bende gezmek için oralara geliyorum 1,2,3 dediğin an dibinde biterim:)). Hem siz ev buluşmaları yaptınız bize de özel bir davet yoktu yanı:)) Gelen herkesi beklerim diye genel bir cümle vardı sadece:))
Koptum Gamze:)) Valla ben merveye davetsiz de giderim ,bana dabeklerim kapım herkese açık kırılmaca darılmaca olmaz kım o an müsait olur ben buraya gideceğim der ben takılırm hemen:)
ohhh gezenti anne gez bakalım, hayırdır yine eşinin toplantısı falan mı var?
Nalan guya demın sana yazdım ama cıkmadı:))) Dedımkıı bız merveyle buslutgmzda sen ankrydın hemen camur yapma sımdı:))) Ayrıca gamzenınde haberı vardı hatta burda hıc tanımadgmz ınsanlrın bılee haberı vardı:))) Neysee bıde dedımkı alırım senı elıme vura vura postt ederım:) Anladın sen onu:)))
Yok kız ne kendım gırerım ne onu sokarımm vucudumun buna hazır oldugunu dusunmuorum:)) Denıze gıtsek sokrdımda havuza sokmam onu. Bakalım banada surprız oldu yanıı.
kızlar bugün oğlumu dr götürdük.beyimiz 1 haftadır yine kakasını yapmıyor.dr.muz 65 yaşında çok fazla referansı olan tatlı bir bayandı.Gayet güzel muaynesini yaptı sorduğum herşleye cevap verdi ama konu kakasına gelince kızdı.Yapmaz yapmaz niye buna takıyorsunuz dedi.Çocuğun ateşi yok ağrısı yok ağlaması yok bırakın istediği zaman yapsın ,illa ilaç mı verelim lavman mı yaptıralım küçücük çocuklara dedi.Peki deyip ayrıldık.
Ama dünde başka bir dr gittiğimizi söylemedim.Oda 1 hafta uzun süre olurmu öyle 3 gün sabah akşam zyağ verin yapmazsa ilaç tedavısı şart dedi.
Ben şimdi kime inanayım şaşırdım,eşimde çocuğu hırpalatmayalım dedi bugünki dr söyledikleri mantıklı gelmiş.
sizin yada çevrenizde başına böyle bir durum gelen var mı,ne yapıcağımı şaşırdım.
benim doktorum da normal demişti canım. rahatsız olmuyorsa sorun yok dedi, rahatsız oluyorsa yarım gliserin fitil verin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?