2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eşim öylelerine görev adamı der, dediğini yapar, demezsen öylece durur :) işe birisini alırken insan kaynaklarına görev adamı olmasın der :)))

Aynen tam görev adamı buraya geldi ya sadece Mehmet Can'a baktı oturma odasından dısarı zarurı ihtiyaçlar dışında çıkmadı ,gecesini ve gündüzünü torununa adadı:))hadı yemek yıyelim diyordum oyle ayaga kalkıyordu robat gibi hahahhahahah

bn olsaaaammmm kesinlikle Antalyaya giderdim..ama özlem faktörü varsa kalbinin sesini dinle..Antalyada eğlence Baküde hasret var..ne yapsan 2 ucu ballı değnek

babam soruyo "kimle yazışıyosun" kadınlar kulübü diyorm..gayet efkarlı ve ciddi ne düşünüyosa "kulübünde mi var senin"..

Sakarya ünv arkasındada boyle nezih yerler varda oralar mı dedim acaba. Direk sapanca gölünü gören yerler. Ben sakarya ünv master yapıyorumda ordan bılıyorum
oraları az çok. ama şok ve bimi görmedim daha:))

aklıma jetgillerdeki robot hizmetçi geldi..

yok direk göl kenarı değil cnm...göl kenarındaki yerleri biliyorm ama o dediğin yer sapancanın içinde galiba..bzmki sapancaya bağlı sapancaya 5 dk.lık mesafede arabayla..

arkadaşlar kızımın öksürüğü geçmek yerine ilerdedi tekrar doktora götrdüm antibiyotik verdi ama ben antibiyotik vermek istemiyorum dha çok küçük.. doktora dedim öksürük geçmedi ilerledi dedim ozamn antibiyotik yazayım dedi acaba başka doktoramı götürsem

benm kaynanamda öyledir ama iş yapayım derken evi batırır döker kırar gider :) o yüzden ben bişey yapmasını istemiyorum evimde

Konuşmalar oldugunda burdaydım ama genel bir çağrı vardı nalan sende gel isterdık ama ank ya gideceksın zaten diyen olmadı :)))
Neyse kardenizli arkadasım et beni posttt:))))
Sus kız cevap verme bana:))) O kel uşağını öp benım ıcın:)
Niyee kuzumm resimlerde gördüm seni giy pikinileri salın havuz başındaa ''bi çocuk doğurdum ama halen taş gibiyim.''bakışı at bide ordakilere
O resımler buz dagnın gorunen kısmıı bıde gorunmeyen kısmı var
Aman bi kez de oğlu için gelsin ne olucak sanki . Benim annem gelse benden once gezmeye başlar, hiç kızım hadi dinlen ben bakarım yok yanı:)
Gelır kız tapar ogluna oglu desın ımkan bulrda ısteee bu sefer otekıler bırbıne gırıooo hele en buyuk kızzz anasındn cok sevıo ananesınıı aglamaktan ıcı dısına cıkıo:)))
aklıma jetgillerdeki robot hizmetçi geldi..

martamıydı o? En sevdıgm cızgıfılmdı jetgıller:))

bebek arabamızı kırdımgüya tek elle açılıyormuşş da avrupa nın en iyi arabası seçilmişşş de hadi lennn sinir krizi geçirtti bana, ewe geri çıkmak zorunda kaldım o sinirle öyle bi muamele ettim ki arabayı itme sapını kırdım ohhh
şimdi arabayı garantiye vercez ama olmassa yenisini alcaz, baston alasım war, 4 aylık bebek için baston ne kadar sağlıklı olur sizce??? seneye alcaktım şimdi alsam nolurkii..

Kızlarrr sımdı tahınlı kurabıye yaptımmm pudra sekerıyle denedım boyle gercektn cook daha guzel oluomus:) Hepsını yememek ıcın kendımı zor tutuorum cook guzel olmus( Ama sanırım az daha un koycktm katılasmasın dıyee 10 dakka tuttum baktım bayaa yumusak bı 5 dakka daha tuttum sonra cıkrdım ılk cıktıgında cok sert degıldı ama sımdı tam kurabıye kıvamına gelms:))

Nasıl otursun 4 aylk bebek baston bıldıgın baston gıbı:))) 4 aylk ıcın bence erkenn yaa bıraz daha otele yadaa arabanı yaptr bıraz daha ıdare et canım:)

Minee,Mervee siz yine buluşma mı yapıyonuz hemde pastalı kekli aşk olsun size Gamzeye trip atıyonuz haber veren yok diye bende size trip atıyorum haa :99::99:

Vayy bee vayy beee bi gittim neler neler konuşulmuşşş Nalan aşkolsun aşkkkk Konuştuk hatta siz İstanbul dısında olcaksınız dye uluorta muhabbet geçti. Hatta ben trip attım Mineden baska kimse gelmiyor beni kimse sevmiyor diyeee. Gamzeninde işi vardı. Ayrıcaa bebeğim seninde dediğin gibi bana gelirken davete söze gerek yok,çıkıyorsunuz pat geliyorsunuz. Benim acil durum çözümlerim vardır Yarın içinde bir tek ben müsaittim,yalan olduk demek. Banane bende kendimi sokaklara atarım gün boyuuuuuuuuu

QUOTE=peri_m;25290893]bebek arabamızı kırdımgüya tek elle açılıyormuşş da avrupa nın en iyi arabası seçilmişşş de hadi lennn sinir krizi geçirtti bana, ewe geri çıkmak zorunda kaldım o sinirle öyle bi muamele ettim ki arabayı itme sapını kırdım ohhh
şimdi arabayı garantiye vercez ama olmassa yenisini alcaz, baston alasım war, 4 aylık bebek için baston ne kadar sağlıklı olur sizce??? seneye alcaktım şimdi alsam nolurkii..[/QUOTE]

Canımmm ciddi misin sen ? Çok üzüldüm hem senin adına hem kendi adıma. Bahsettiğin arabaya bende sahip olabilirim,bilmiyorum sendekinin markası modeli ne. Tek elle açılıp kapanma özelliğine aldandığım ama aslında hiç sevmediğim bir bebek arabasına sahibim

kızlar bugün oğlumu dr götürdük.beyimiz 1 haftadır yine kakasını yapmıyor.dr.muz 65 yaşında çok fazla referansı olan tatlı bir bayandı.Gayet güzel muaynesini yaptı sorduğum herşleye cevap verdi ama konu kakasına gelince kızdı.Yapmaz yapmaz niye buna takıyorsunuz dedi.Çocuğun ateşi yok ağrısı yok ağlaması yok bırakın istediği zaman yapsın ,illa ilaç mı verelim lavman mı yaptıralım küçücük çocuklara dedi.Peki deyip ayrıldık.
Ama dünde başka bir dr gittiğimizi söylemedim.Oda 1 hafta uzun süre olurmu öyle 3 gün sabah akşam zyağ verin yapmazsa ilaç tedavısı şart dedi.
Ben şimdi kime inanayım şaşırdım,eşimde çocuğu hırpalatmayalım dedi bugünki dr söyledikleri mantıklı gelmiş.
sizin yada çevrenizde başına böyle bir durum gelen var mı,ne yapıcağımı şaşırdım.

benim doktorum da normal demişti canım. rahatsız olmuyorsa sorun yok dedi, rahatsız oluyorsa yarım gliserin fitil verin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…