2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kusma yapıyor yapmasa hadi neyse diyeceğim.Ama öğürmesi, içinin kalkma durumu olunca kıyamıyorum.Dişlik de buldunm çareyi.
Dişlik kullanan var mı işe yarıyor mu acaba?

Moralini bozma ve pes etme 4.ayda çoğu bebek bırakmak istiyor ben enes'te sabrettim ayakta zıplaya hoplaya emzirdim yarım saat kucakta ayakta kollarım kopuyo ama emiyo du 10aylıkken bıraktı bende hamileymişim o zaman zaten..neyse küçük sıpa ise doğduğundan beri doğru dürüst emmediginden sütüm düzgün gelmedi 1aydır mama veriyom

saol canım cevabın için bozmamaya çalışıyorum ama işte çığlık çığlığa kendini yıpratıyo üzülüyorum...bir de ilginç olan bir gün önce ortalama 3 saatte bir doyana kadar emen sıpa bir anda triplere girdi zar zor emiyo geçer işallah...

İşte bunu duyduğuma çok üzüldümmmmmmmmmmmmmmmmmm Tek el kullanımından çok fazlasıyla memnunum ama sanki tekerlekler kopcak gibi incecikler.. Offf:18:
cnm seninki de pierre carden galiba.. şimdi nette bakıyorum da acayip şikayet yağmış, keşke önceden araştırsaydım..ama iyi haber, kırmamışım :) sadece bikaç aksanı yerinden çıkmış, eşim halletti bi de artık tek elle açılmıyo bide mandalı war bozulmuş onu çekmek gerekiyo açıp kaparken, neyse buna da şükür..

ben uyandırıp emzirme yanlısı değilim, denemedim değil bende denedim ama uyku saatini uzatmadı hiç bir şekilde, 4 de uyanıyordu yine 4 de uyandı,kurulu saat gibi oluyorlar bir süre sonra alıştıkları düzeni bozamıyorlar.. ben 10 gibi yatırıyordum 4 de kalkıyordu ve 6 da..7 veya 8 de kalkış.. ama son 2 gündür bu düzen bozuldu ortada hiç sebep yokken uyumamaya 12 ye kadar diretmeye başladı.. bu akşam yine 10 da uyuttum zorla da olsa.. bakalım ne zaman kalkacak..
10 11 saat aralıksız uyuyabileceğine de ben kendi çocuğum adına inanmıyorumm..

cnm sana mesleğinle alakalı bişey danışmak istiyorum
bu bebişler için meyve fileleri varya, onlar diş çürümesine neden oluyormuş diye okudum biyerde doğru mu?,
çok istiyorum onlardan almayı ama sana danışmadan almak istemiyorum cnm,
sen tavsiye ediyormusun, sen Hayal'e aldınmı ya da alacak mısın cnm?

Canım çoğumuzun başına geldi,gelmeye de devam ediyor bu mesele. Yanında buz torbası ya da soğuk jel torbası taşısan. Sık sık emzirirken onunla soğutsan gögsünü. Bir dene istersen,çok aşırıya kaçmadan sütünün ısısını sıcaktan ılığa döndürürsün. Ben denedim işe yaradı. İnşallah sende faydasını görürsün. Ben bir de emzirirken sürekli yüzüne vücuduna üflüyorum kızımın,ben üfledikçe rahatlıyor. Emerken zıbınla olsa dahi çok sıcaklıyor çünkü.

Canım çoğumuzun başına geldi,gelmeye de devam ediyor bu mesele. Yanında buz torbası ya da soğuk jel torbası taşısan. Sık sık emzirirken onunla soğutsan gögsünü. Bir dene istersen,çok aşırıya kaçmadan sütünün ısısını sıcaktan ılığa döndürürsün. Ben denedim işe yaradı. İnşallah sende faydasını görürsün. Ben bir de emzirirken sürekli yüzüne vücuduna üflüyorum kızımın,ben üfledikçe rahatlıyor. Emerken zıbınla olsa dahi çok sıcaklıyor çünkü.

Hmmm mis gibi :)) sail tatlim

Hayretler ıcerısındyım aysıma ılk defa emzık aldı,hemde ne alıs agzından alamadım
mısafırlıkteydık bu aksam ,eve geldıgımızden berı agladı,ac emıyo uykusu var uyumuyo,al kucagına dolastır benı dıo,bende yıne krız anında emzık verım dedım ama kusar dıede korkuyorum,derken bu bı aldı emzıgı sakınlestı sonra uyuklamaya basladı,o sıra agzından emzıgı alıp emzırım dedım ama bu seferde o bırakmıo,sukur suan emzırıyorum... Valla sasırdıımmm

ayy maşşallahhh cnm darısı başımıza ayy keşke Alya da tutsa ne güzel olurdu yaaa

ben konusunca sırıtıyo esek anı o 300 gr ben aldım.azıcıkk anasına cekse gr lara tenezzul etmez

sormaa valla tartıya koyduk 520 gr görünce ben şokk
ordan gezmeye gittik ama ne tadım vardı ne tuzum
ama ebemiz cok begendi gayet iyi cok güzel bakmışsın bebeğine
falan dedi ama tabi ben hala tartıdaki 520 e dalık duruodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…