- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.001
Bahar ordudan ne zmn dönüyon diye sormuştum?
tam 1 sene önce bugün tam 2 saat önce öğrenmiştim hamile olduğumu...
hey gidi günler...
Yerim ben o cadyıııı inş. en kısa zamanda gelicem kuzum Gülnihal'e bide kız arkadaş lazımmm
günaydın kızlarr hayırlı cumalarr:)
Benim henuz haberim yok karadenizde fink atiyorum ankaraya sonunce ogrencem :) sadece fink atsam yine iyi :))) diger aktiviteleri tahmin edersin ama hamile oldugumdan habersizim tabii :))
Gamze Miray biliyosun hep biberonla besleniyo aksam en son 8 gibi 120 verip yatiriyorum uyumasi 9.30u buluyo ama kendi kendine uyuyo. Gece 3-4 gibi mizildamaya basliyo aciktim diye. Tekrar 120 veriyorum gazini bile cikaramadan uykuya dalip sabah 8-9a kadar uyuyo. Deneyimli arkadaslarim bu sekilde gece uyanmaya alismasin diye o mizildamadan once mamayi uyku arasi agzina daya diyolar ama bana pek cazip gelmiyo bu fikir. Kesintisiz uyur bi gun umuduyla bekliyorum ama uzun suredir bole
Evet canım rozaydimartamıydı bnm aklıma rose gibi geldi ama marta da olablr :) kaç yıl oldu mirim yaşlandık
Günaydın güzel annelerr, günümüz güzel geçsin inşallah
Bugün tüm ev işleri ellerimden öper,kardeşim Alya'ma bakcak,bende kakılmış gibi ordan oraya. Ama sanırım tembelliğim üstümde kalkıp bir işin ucundan tutasım yok, az daha mı uyusam
Kızlar sileden selamlar) bu sene ilkkez havuza girdim ) oglum suan gölgede uyuo bende keyif yapıyorum cok iyi geldi herkese tavsiye olunur ))
Evet canım rozaydi))
O kardeşden herkese lazım)
günaydın kızlarr hayırlı cumalarr:)[/QUOT
BAHARCIM GELİRKEN YİNE EŞİN Mİ GETİRİR
YOKSA AYVANSARAY METROBÜS DURAĞINDA MI İNERSİN
ONA GÖRE ADRES VE TEL. NO mu ÖZELDEN MESAJ ATİM
(((((( deyemedimm yavriiii..korktum brz kesin bi dille söyledi bnde tamam beyyy diyebildim..bu pazr gidelm ne zmn istersen bn sni yine bırakrm dedi ama tabi bnde içimden tabi tabi pınarda hergün her saat bni bekliyodu hazırlık yapıp dedm :))
Sen biliyon zaten
halk ekmek fırınının oraya geldin mi ben alıveririm şekerim seni
ben 3. kez adet oluyorum ve okadar fazla geliokiilk 2 gün 2 saatte bir ped değiştirmezsem heryerime geçio sonrada 8-9 güne kadar uzuyo.normalde benim 3-4 günde biterdi ve bu derece fazla gelmezdi. ve adet olacağım zaman sütüm azalıo sanki çok varmış gibi senin adet olmamanda normalmiş adet olanlarında olması normalmiş hatta bukdar fazla olması da normalmiş doktora göre herşey normalmiş yani öyle de olur böyle de olur diolar.ve adetten sonra göbeğin inmesi bende yalan çıktı göbek benim bizzat kendi göbeğimmiş bunu anladım adetten sonra hiç bebeğe suç atmıım artık bizzat şişkoluk göbeği
evet canım ondandıır göbekBgn hastanedeydımya emzırme odasındakı malum muhabbetlerı bılırsınz,ayaga kalkmamla dengesızın bırı bana sezaryenle dogurdun galıba gobek gıtmemıs dedı,bende yooo normal yaptım ama hala adet olmadım belkı ondandır dedım,dıcem odurkı hala adet olmadıgım ıcın olurmu kızlar o gobek,oyle kılolu dıılım ama o gobek cok kotu duruo bee
Yoğurdu bildiğimiz gibi yapınca da zararlımıymış onu ilk defa duydum inek sütünün zararlı olduğunu biliyorum ama yoğurdu bu şekilde vermemiz gerektiğini bilmiyordum.Canım ya bu konuyu da özellikle sorar mıısın merak ettim doğrusu:>
Buarada paylaştığın için teşekkürler.k
herkese selam bebeişleriimmmm...çok özledim siziiii..biz sapancadayız Selçukla..buranın havası beyimizi fena çarptı erkenden yatıp uyuyodu hatta 4-5 gibi yatıp ertesi güne kdr uyanmadıı oluyodu emme haricinde..ama 2 gündür eski düzenimize döndük..onu bahçede çimlerin üstünde yıkıyorm ohh bi gzl banyodan sonra bahçede beşiine koyuyorm biz çay kahe içerken oda açık havada bi güzel uyuyo..Selçuk burayı çok sevdi..burda oln gelişmeler:
-yeni aldıım oyuncaı sayesinde tutmayı öğrendi artık oyuncağıyla oyun bile oynuyo
-yan dönmeyi başardı arada yan dönüyo
-saçları alttan sarıyamı dönüyo neyok artık
-çok ciddi olan beyimiz artık ona buna gülücükler saçıyo ouuhhh ougghh diye..anlıycanız baya yumuşadı..
bu arada otobüs maceramız rahat geçti..ilk başlarda emmedii içn problem çıkardı bikaç dk.ama sonra uykuya daldı ve gidene kdr uyudu..çok rahattı yani..
geçmişe bakmam imkansız heralde..herkesi çok öpüyorum..eve dönünce resim çekmeyi unutmassam resimleride yollarım
selçuğun ananesiyle ve dedesiyle bahçe keyfi yapıyoruz.. :))
Eki Görüntüle 453769
Kızlar aysıma rota mota dıılmıs yaaaa,doktor oyle bısı yok dedı,sdc ıshal olmus sıcaklıklara baglı olabılılır,zaten rota olan bebeklerdegenel durumları cok kotu olur bebeklerı alasagı eder dedı,nasıl pekı dgr hastanede rota var dendı dıyorum,labarotuvar ortamıyla alakalı dedı,bızımkı %90 dogru sonuc verıyo dedı,kızıma ıshal tozu ve antıbıyotık verdı,antıbıyotıgı cok kullanma taraftarı dıılım ama bılmıyorum,cok sukur ıcım rahatladı,hayret edıyorum bı hastanenınkı dıgerını tutmuyo,ıyı hızmet almak ıcın ıyı para saymak gerekıyo demekkı,neyse kızımda bende pek keyıflıyız sımdı,onun serefıne kızıma cıcıler aldım,sımdıde banyo yaptırıcam,umarım uyur ve bende sonrasında dogumdan berı canımın cektıgı turk kahvesını yapıp keyf edeyım bıraz
arkadaşlar kızımın öksürüğü geçmek yerine ilerdedi tekrar doktora götrdüm antibiyotik verdi ama ben antibiyotik vermek istemiyorum dha çok küçük.. doktora dedim öksürük geçmedi ilerledi dedim ozamn antibiyotik yazayım dedi acaba başka doktoramı götürsem
Canım Edirnekapı minibüsüne binsem nerde ineyim
BAAHHHAAARRR
günaydın kızlarr hayırlı cumalarr:)[/QUOT
BAHARCIM GELİRKEN YİNE EŞİN Mİ GETİRİR
YOKSA AYVANSARAY METROBÜS DURAĞINDA MI İNERSİN
ONA GÖRE ADRES VE TEL. NO mu ÖZELDEN MESAJ ATİM
ewet cnm eşim getirir.. sen açık adres yaz bana, yakınında okul hastane falan warsa da ismini at ok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?