2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tam 1 sene önce bugün tam 2 saat önce öğrenmiştim hamile olduğumu...

hey gidi günler...

Benim henuz haberim yok karadenizde fink atiyorum ankaraya sonunce ogrencem :) sadece fink atsam yine iyi :))) diger aktiviteleri tahmin edersin ama hamile oldugumdan habersizim tabii :))

Gamze Miray biliyosun hep biberonla besleniyo aksam en son 8 gibi 120 verip yatiriyorum uyumasi 9.30u buluyo ama kendi kendine uyuyo. Gece 3-4 gibi mizildamaya basliyo aciktim diye. Tekrar 120 veriyorum gazini bile cikaramadan uykuya dalip sabah 8-9a kadar uyuyo. Deneyimli arkadaslarim bu sekilde gece uyanmaya alismasin diye o mizildamadan once mamayi uyku arasi agzina daya diyolar ama bana pek cazip gelmiyo bu fikir. Kesintisiz uyur bi gun umuduyla bekliyorum ama uzun suredir bole

gökalp dün gece 10 da emerken uyudu, yatağına yatırdım.. 1 de 3 de 5 de ve 6 da uyandı..en son 8 de kalkış.. ben neyi yanlış yapıyorum ya...

akşam 9 da versen ve 150 versen olur mu acaba ? bu şekilde 3-4 yerine tabi alışkanlık yapmamış ise 5 e çeker ve 120 den 150 ye çıkarsanda belki 1 saatte oradan kazanıp 6 ı bulursun.

ben 1-2 kere uyurken vermiştim, bazen komple uyandığı oluyordu kaş yaparken göz çıkarmış oluyordum

Kızlar sileden selamlar) bu sene ilkkez havuza girdim) oglum suan gölgede uyuo bende keyif yapıyorum cok iyi geldi herkese tavsiye olunur))
martamıydı bnm aklıma rose gibi geldi ama marta da olablr :) kaç yıl oldu mirim yaşlandık
Evet canım rozaydi))

O kardeşden herkese lazım)

slm kızlar,, off sayfalar birikmiş uzak kaldım süzden bi süredir kim napıyo nasıl bilmiyorum..annem dün gece gitti..bende 15 gün sora annemlere gidicem ramazan boyu ordayım..bu arada doktora gitmiştik ya doktor çinko vermişti berene 15 gün sora tarttır 300gr alması gerekiyot demişti..tartırttım 450 gr almış..çinko iştağını açtı sanırım bide beren akşam 9 gibi yatıyor bidaha sabaha karşı uyanıyodu..bi ara emmiyo kg alımı düşük diye..9 da uyuyo 12 de alıp emziriyorum uyanmıyo hiç uykuda emiyo..sanırım alıştı artık 12 de kalkmaya kötümü ettim bilmiyorum ama...

gel canım ne zaman istersen ben geliyorum de yeter yani
evdeyim ben her daim

Kızlar kararımı verdim Antalyaya gidiyoruz kızımı denize sokayım mı hangi güneş yağını alayım onu güneşte ne kadar tutayım ayhh bana biraz bilgi verin araştırmacı anne Gamzee yardımm

aynen benim de çok fazla oluyor.

evet canım ondandıır göbek

bir zararı olmazmış canım, sadece demir eksikliğne neden olurmuş...

selçuğun ananesiyle ve dedesiyle bahçe keyfi yapıyoruz.. :))
Eki Görüntüle 453769

berna ben olsam ordan hiç gelmem :))

çok sevindim canım :)) geçmiş olsun

çoooooooook geçmiş olsun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…