- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #58.981
bende dıyorumkı en az bı 700-800 almıstır boyunuz kac sızın?
boyumuzda bu ay az uzamış 58 olmuş:/
hıı bız gecen ay 58 dık sımdı 62 yız
bebek arabamızı kırdımgüya tek elle açılıyormuşş da avrupa nın en iyi arabası seçilmişşş de hadi lennn sinir krizi geçirtti bana, ewe geri çıkmak zorunda kaldım o sinirle öyle bi muamele ettim ki arabayı itme sapını kırdım ohhh
şimdi arabayı garantiye vercez ama olmassa yenisini alcaz, baston alasım war, 4 aylık bebek için baston ne kadar sağlıklı olur sizce??? seneye alcaktım şimdi alsam nolurkii..
Günaydın güzel annelerr, günümüz güzel geçsin inşallah
Bugün tüm ev işleri ellerimden öper,kardeşim Alya'ma bakcak,bende kakılmış gibi ordan oraya. Ama sanırım tembelliğim üstümde kalkıp bir işin ucundan tutasım yok, az daha mı uyusam
Günaydınnnn güzel annişler hayırlı cumalar herkeseee
Gülnihal dünden beri emziğini eliyle ağzından alıyor sonra hoppp tekrar geri koyuyor bi iki defa hedefi tutturamadı ama öğrendi bütün akşam emzik çıkarıp taktı öyle oynas-dı sabah kalktım altını fln değiştirdim uzanıyordu yatağında emziği düştü ağzından başının yanına onu alıp ağzına koyduuuubilinçli mi yaptı acabaaaa
bizimkide emziği bazen kendi çıkarıyor isterse tekrar ağzına sokuyor emzikle oynamayı ı çok seviyor benim tatlı kuzum:)))
biberonla hiç denemedim bu akşamda biberonla deneyim vermeyi bakalım 3+ uçla ne kadar içecek..
gece yatırıp sabah 7ye kadar uyuyormu? kaç aylıktan beri? benimki bikaç akşam 6ya kadar uyudu, günü gününe tutmuyor.
bikaç gündürde normalde yatagına bırakınca uyuyan çocuk, gece uykusu başlangıcında, 30dkda ancak uyuyor zaten emzikte almıyor, elini yiyor iyice mızıklanıyo sonra.. bu aralar bir tuhafız..
sen nasıl yapıyorsun? gece uyandırıp veriyormusun şimdi?
uyku rutinini bi anlatsana belki bikaç tiyo olur bana
birde gece 12 de uyandırınca.. uyandırmak denemez ona.. bezini bile değiştirdim uaynsın diye yok uyanmıyor ve emmiyor doğru düzgün.. yanagına ıslak mendilde dürdüm banamısın demedi..
ne yapmalı? çokta uyarmak istemiyorum bide sabah kadar sonra uyumaz falan:) gece 4 gibi kalktığında gözler kapğalı şapur şupur elllerini emiyor aç diye besliyorum ama okuduguma göre 4 aylık bir bebek 10-11 saat beslenmmeden uyuyabilirmiş.. acaba emzirmesemde uyutmaya mı çalışsam.. ya açsa?
oglumun adını yazdırdım:)Eki Görüntüle 454333
günaydın güzel anneler
tiny love prenses oyun halısını dün aldım.. çok güzelmiş gerçekten kızm beğendi hemen gülücükler saçtı etrafına.
Gülnihal dünden beri emziğini eliyle ağzından alıyor sonra hoppp tekrar geri koyuyor bi iki defa hedefi tutturamadı ama öğrendi bütün akşam emzik çıkarıp taktı öyle oynas-dı sabah kalktım altını fln değiştirdim uzanıyordu yatağında emziği düştü ağzından başının yanına onu alıp ağzına koyduuuubilinçli mi yaptı acabaaaa
Baston erken değil mi kuzum bizim bebek arabasını dayım aldı pıt diye kapanıyor ayağımı altını koyunca ama istediğim model değil sevmiyorum ağır bide yenisini almayı düşünüyorum bendee
Geleyim mi yardıma şekerrrrrr 2 dk da siler süpürür toplarız
Tşk ediyorum güzel arkadaşım,iş yapmaya değil ama sohbet etmeye beklerim :) Bence bilinçlidir emzik hareketi Gülnihal in. Alya da sık sık yapıyor izledim bir kaç kez farkında ne yaptığının cadı.
iyi akşamlar kızlar...moralim çook bozuk oğlum beni emmek istemiyo anlamıyorum neden?herşey yolunda emiyodu mama falan da vermiyorum kilo alımı normal dedi gerek yok dedi dr. 10 gündür böyle bir emiyo bir bağırıyo.göğsümü yıkıyorum soğuk suyla onun hevesine bir tutuyo 2 dk.olmadan bağırarak bırakıyo. sıcaklardandır diyolar,4.5. aylarda böyle yapar bebekler diyenler de var...anlamadım gitti aç aç uyuyo resmenbiberon vermiyorum mememi hepten reddediyo...napcam ben?sizce neden böyle yapıyo olabilir ?
Gamze ya normalde Selçuk 9 bçk gibi uyuyup 4 te fln kalkıyodu sadece emmeye ama Sapancaya geldiimizden beri uyku düzeni tuhaf oldu erken uyuyo ama 2-3 saatte bir emmeye kalkıyo..ve bn korkuyorm istanbuldada bu dvm eder diye..sence düzelirmi? gündüz uyku problemi yok uykudan uyanınca emziriyorm brz oynuyo fln sonra uyku..bn gece uyanmasın istedikçe bunun düzenimi deişiyo ne? bu arada gerçekten biberonla verrken gece sabaha karşı uyanıyodu..emzirince öyle olmuyo ama napiim mecbur emzirmek zorundayım
geçici olduğunu düşünüyor ve ümid ediyorum :) birde neden biberon vermiyorsun artık ?
eşim yasakladı :)) herşeyi toplatıp kaldırdı..bnm herşeye biraz fazla karışan bi eşim varda..özellikle oğlu konusunda hasta.. dedm ya geçen memeyi almıyo diye oturup ağlayan bi adam..en korkulu rüyası sütümün kesilmesi falan filan..napiim bnde söz verdm biberon fln kestm memeden başka bişey vermiyorm..bisürü laf dinledm bide hep bnm yüzümden olmuş ne gzl emen çocuk memeyi reddediyomuş nasıl kendi elleriyle gidi almış pompayı ne oluyosa bu teknoloji yüzünden oluyomuş eskilerin hiç böyle sorunları yokmuş fln filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?