- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #59.041
Doktor ıshal ıcın reflor vermıstı,az once doktorun tarıf ettıgı gıbı verdım,yavrum nasıl kustu yaa,agzından burnundan geldı yavrumun,ıcım paramparca oldu
Nezaman kızımla alakalı bıseye cok uzulsem basıma cok sıddetlı agrılar gırıyo,su an gozumu bıle acamıyorum,uykusuzda dıılım oysakı...
Mıraycım 4.ayda hangı asılar oluyo,bızımde az kaldı asılara ozaman
kızlar bebeklerinizin saçlarındaki konaklar için ne yapıyorsunuz??
tam 1 sene önce bugün tam 2 saat önce öğrenmiştim hamile olduğumu...
hey gidi günler...
gamzeeee yazını okudum ve inan tüm yazdıkların arasında en çok bunu beğendim.. sonu çok derin ve anlamlı :)
merhaba güzel mart anneleri,nasılsınız bakalım.uzun üredir bilgisayarımız bozuktu yapıldı onunda ben de kendimi burada buldum hemencecik.Umarım hepiniz iyisinizdir.tatile çıkmışınız heralde.Oh ne güzel gezin bakalım.Bize tatil yok bu seneNeyse seneye acısını çıkarırız nasılsa.Bizim yerimize siz gezin bari.Ben de göreve başladım 1 haftadır.Beklediğim kadar zor olmadı Allah tan.Gerçi 4 saat ayrı kalıoduk ondan zor olmadı biraz da.Bugün de yaz tatiline girdik.Görev geri bitti yani beş güncük mesai sonra yine tatil.Bana da biraz değişiklik oldu aslında.Oğlum da kocaman oldu teyzeleri gören bütün kızlar hasta oluyor oğluma.sonra eklerim fotosunu artık.
Eki Görüntüle 455224
ve işte benim tosunum
neee 4.ay aşılarında da mı postu delik deşik etcekler... off yaa kaç yerden delcekler bundada ateş riski varmı? Allahım nedir çilemiz bu çocuklar gün yüzü görmicekmi doğduklarından beri fıskiye gibi oldu çocuklar..
Kızlar o ılacı verdıgımden berı aysıma kusuyo,oylede bı aglayısı varkı ve kafasını nereye koysa oraya uyuyo,aglamaktan baska bısı yapamıyorum,esım gelıcek bırazdan,ooff cok kotuyum,hastaneye gıtmemız gerekıyomu kızlar,ılacımı kaldıramadı yavrum acaba?
arkadaşlar ya iki gündür fenalardayızoğlumda kulak iltihabı oluştu ve uyanık olduğu her dakikada bangır bangır bağırıyor ve sonunda yorgun düşüp uyuyor, bir-iki saat sonra yine aynı, şu an yine bağırmaktan yorgun düştü, babasının kucağında uyuyor,
belirtileri netten okudumda aslında on gündür sinyalini veriyormuştu, ama biz anlayamadık
belirtiler, kafasını sürekli sağa-sola sallaması, ağrıyan kulağını omuzuna doğru bastırmaya çalışması, ağzını sürekli sonuna kadar açıp kapatması(açıp kapadığı zaman kulak kaşıntısına iyi geliyo) ama biz anlayamadık ve termalde de beş gün boyunca beş kere havuza girdi, sanırım oda tetikledi (halbuki çokta dikkat ettik, pamuk ve vazelin yaptık, kafasını hiç sokmadık)....
iki gündür çok kötü ağlıyor(gaz sancılarımızda bile böyle ağlamamıştı) bu sabah doktora götürdük, tamda üç aylık kontrolümüzde vardı, kulakta iltihap çıktı, üç iğne verdi, üçte ilaç verdi(antibiyotik, ağrı kesici ve kaşıntı giderici)...
boy ve kilo ölçümüde oldu, boyumuz 68 cm, kilomuz 7.200 olmuş
arkadaşlar ya iki gündür fenalardayızoğlumda kulak iltihabı oluştu ve uyanık olduğu her dakikada bangır bangır bağırıyor ve sonunda yorgun düşüp uyuyor, bir-iki saat sonra yine aynı, şu an yine bağırmaktan yorgun düştü, babasının kucağında uyuyor,
belirtileri netten okudumda aslında on gündür sinyalini veriyormuştu, ama biz anlayamadık
belirtiler, kafasını sürekli sağa-sola sallaması, ağrıyan kulağını omuzuna doğru bastırmaya çalışması, ağzını sürekli sonuna kadar açıp kapatması(açıp kapadığı zaman kulak kaşıntısına iyi geliyo) ama biz anlayamadık ve termalde de beş gün boyunca beş kere havuza girdi, sanırım oda tetikledi (halbuki çokta dikkat ettik, pamuk ve vazelin yaptık, kafasını hiç sokmadık)....
iki gündür çok kötü ağlıyor(gaz sancılarımızda bile böyle ağlamamıştı) bu sabah doktora götürdük, tamda üç aylık kontrolümüzde vardı, kulakta iltihap çıktı, üç iğne verdi, üçte ilaç verdi(antibiyotik, ağrı kesici ve kaşıntı giderici)...
Kızlar o ılacı verdıgımden berı aysıma kusuyo,oylede bı aglayısı varkı ve kafasını nereye koysa oraya uyuyo,aglamaktan baska bısı yapamıyorum,esım gelıcek bırazdan,ooff cok kotuyum,hastaneye gıtmemız gerekıyomu kızlar,ılacımı kaldıramadı yavrum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?